2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah ben 18 ay emzirebildim. Çook üzülmüştüm bıraktırdığımda yemek yemiyordu bıraktırdım ama sonra çok vicdan azabı çektim

Bu bebekleri övmeye gelmiyor anında yüzümüzü kara çıkarıyorlar biz de sevmiyoruz mamayı mamayı çıkarana kadar çatlıyor çocuk acayip gaz yapıyor

Mama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galiba
Doğduğundan beri bizim mama destekli zaten canım. Bir gün bile anne sütüyle tek beslendiği gün olmadı. Her 2 saatte bir meme ve mama

Maşallah canım iyi güzel demişsinde kabul etmeyen bebeleri napıcaz doğduğu günden beri yapmadığımız hiçbir şey kalmadı

Bide işin o kısmı var hiç durmuyorum 2 günde hiç açılma olmamış kafayimi rahatlatmak gerekiyor nedir yok anam benimkinin geleside hiç yok hep kaburgamda bı aşağı inivermedi

Doğduğundan beri bizim mama destekli zaten canım. Bir gün bile anne sütüyle tek beslendiği gün olmadı. Her 2 saatte bir meme ve mama
Hâlâ.ayni sistem mi gidiyorsun canım 2 saatte bi besleme. Mama içince karnı Doyuyo sonra uyandığında çok acıkmış olur. Memeyi istemeyebilir. Çok.acikmadan sakince memeyi teklif.etmeyi deneyebilirsin.

Benimki de süt emdikten sonra biraz göğsümde dik tutup öyle yatırıyorum yatırır yatırmaz uyanıyor beyaz gürültüyle desteklememe rağmen
Gaz çıkarmadan yatırıyorsan reflusunu tetikliyordur anında açar gözünü. Birde elini kolunu hafif kundak yaparak yatir eli kolu boşluğa düşüncede uyanıyor. Ama gaz olmazsa olmaz kesin çıkar öyle yatir

Zaten gazını çıkarmadan yatırırsam 5 dakika sonra gaz sancısıyla ağlıyor gaz çıkarmadan yatırmıyorum

Günaydın kızlar 40.haftam bugün kontrole geldim doktor tüp bebek olduğu İçin bekletmek istemiyor 2. Kez uyarı verdi rahme 1.5 cm açıklık var perşembeye kadar olmazsa gel suni vericem dedi. Tarihinin belli olması çok heyecanlandırdı beni 29 Eylül evlilik yıldönümümüz aynı zamanda istesek denk gelmez yani. Herşeyin her zaman hayırlısı L Lalalala1 sağ Salim kavuştun ya önemli olan o darısı tüm bekleyenlerin başına

Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canim

Ee kizlar dogurmayanlar el kaldırsın günü belli olan annelerim var mı listeyi bosladim baya doğum yapıp tarihini bebeğin kilosunu boyunu yazdırmayan annelerim varsa bana dönüş yapsın

Ahhh cok kötü bir deneyim aynısını yaşayanlar anlar..sen odanda emzir bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…