Gak dese memesini verin guk dese memesini verin o aradaki bağ güçlendikçe sütte artıyor. İstisnalar hariç istisnalar var tabi. Annenin ve bebeğin biyolojik yapısından kaynaklanan falan ama o hariç. Ne zaman isterse verin gece gündüz orda burda ben bu yolla yavrumun 3 yaş 2 ay emzirdim
Saat 2 de uyuttum ablası 4 bucukta ağladı onu geri uyuttum bicirik 5 te uyandı.emzirdim o saatten beri de yarı uykulu ama Kesinlikle uyumuyor bugün birde aşı olacak
Dün buraya gece uyku sorunumuz yok demiştim, demez olaydım. Gece 1den sabah 6ya zor uyuttuk yavrumu.. Gunduzunde de toplam 4.5 saat uykusu var, gerisi memede kucakta kestirmeler şeklinde.. Sancı yok, ağlama yok ama dün gece mama bile denedim içmedi malesef.. Çaresiz hissediyorum gerçekten, kontrolun bizde olmadigi durumlari hic sevmiyorum
Mama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galiba
Gak dese memesini verin guk dese memesini verin o aradaki bağ güçlendikçe sütte artıyor. İstisnalar hariç istisnalar var tabi. Annenin ve bebeğin biyolojik yapısından kaynaklanan falan ama o hariç. Ne zaman isterse verin gece gündüz orda burda ben bu yolla yavrumun 3 yaş 2 ay emzirdim
Maşallah sana ya. Bu saydıklarını ben hamile değilken yapsam yeterdi bana işin ilginç yanı ben ilk hamileliğimde son 3 ay sadece yattım. Erken doğum riskim vardı ama cidden sadece tuvalete kalktım yattım oturdum hiç hareket etmedim ve 39 da 9 cm açılmayla hastaneye gittim. Şimdi 40 a 3 kaldı ve hep aktiftim hiç oturmadım bunun zaten gelesi yok ya da belki geç döllenmedir diyorum. Minik bir bebek benimki geçen hafta 3020 Gr ölçtü miniğimi.
Bide işin o kısmı var hiç durmuyorum 2 günde hiç açılma olmamış kafayimi rahatlatmak gerekiyor nedir yok anam benimkinin geleside hiç yok hep kaburgamda bı aşağı inivermedi
Hâlâ.ayni sistem mi gidiyorsun canım 2 saatte bi besleme. Mama içince karnı Doyuyo sonra uyandığında çok acıkmış olur. Memeyi istemeyebilir. Çok.acikmadan sakince memeyi teklif.etmeyi deneyebilirsin.
Bide işin o kısmı var hiç durmuyorum 2 günde hiç açılma olmamış kafayimi rahatlatmak gerekiyor nedir yok anam benimkinin geleside hiç yok hep kaburgamda bı aşağı inivermedi
Gaz çıkarmadan yatırıyorsan reflusunu tetikliyordur anında açar gözünü. Birde elini kolunu hafif kundak yaparak yatir eli kolu boşluğa düşüncede uyanıyor. Ama gaz olmazsa olmaz kesin çıkar öyle yatir
Gaz çıkarmadan yatırıyorsan reflusunu tetikliyordur anında açar gözünü. Birde elini kolunu hafif kundak yaparak yatir eli kolu boşluğa düşüncede uyanıyor. Ama gaz olmazsa olmaz kesin çıkar öyle yatir
Günaydın kızlar 40.haftam bugün kontrole geldim doktor tüp bebek olduğu İçin bekletmek istemiyor 2. Kez uyarı verdi rahme 1.5 cm açıklık var perşembeye kadar olmazsa gel suni vericem dedi. Tarihinin belli olması çok heyecanlandırdı beni 29 Eylül evlilik yıldönümümüz aynı zamanda istesek denk gelmez yani. Herşeyin her zaman hayırlısı LLalalala1
sağ Salim kavuştun ya önemli olan o darısı tüm bekleyenlerin başına
Günaydın kızlar 40.haftam bugün kontrole geldim doktor tüp bebek olduğu İçin bekletmek istemiyor 2. Kez uyarı verdi rahme 1.5 cm açıklık var perşembeye kadar olmazsa gel suni vericem dedi. Tarihinin belli olması çok heyecanlandırdı beni 29 Eylül evlilik yıldönümümüz aynı zamanda istesek denk gelmez yani. Herşeyin her zaman hayırlısı LLalalala1
sağ Salim kavuştun ya önemli olan o darısı tüm bekleyenlerin başına
Ee kizlar dogurmayanlar el kaldırsın günü belli olan annelerim var mı listeyi bosladim baya doğum yapıp tarihini bebeğin kilosunu boyunu yazdırmayan annelerim varsa bana dönüş yapsın
Ben de ilk başta bilemedim emzircem dediğimde erkekler salonu boşaltıyordu ben de yeter ki eril biri olmasın kafasındaydım silikonla emzirirken yazık göğüs ucun da hiç yok dedi kv. görümcem yengemin memeleri kocaman benimkiler küçük sütüm olmaz kesin falan dedi (görümcem 15 yaşında) kv de aynı şekil dedi ki küçük memenin sütü daha çok olur yengenin var da noluyor uç olmadan emziremiyor dedi o gün bugün kimsenin yanında emzirmiyorum
Ee kizlar dogurmayanlar el kaldırsın günü belli olan annelerim var mı listeyi bosladim baya doğum yapıp tarihini bebeğin kilosunu boyunu yazdırmayan annelerim varsa bana dönüş yapsın