2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hâlâ.ayni sistem mi gidiyorsun canım 2 saatte bi besleme. Mama içince karnı Doyuyo sonra uyandığında çok acıkmış olur. Memeyi istemeyebilir. Çok.acikmadan sakince memeyi teklif.etmeyi deneyebilirsin.
Mama 2 saatte bir. Meme sürekli tutuyorum kıpırdandıkça alıyorum memeye. Ya biz burda yazan her şeyi istisnasız denedik yaptık nerde hata yapıyoruz bilmiyorum

Reactions: Zzy
Mama 2 saatte bir. Meme sürekli tutuyorum kıpırdandıkça alıyorum memeye. Ya biz burda yazan her şeyi istisnasız denedik yaptık nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
Benim ilk çocuk da ki gibisiniz okudukça öyle diyorum. Almadığımız şey denemedigimiz yöntem kalmadı. Çocuk memeyi görünce kriz geçiriyordu. Ben ısrarla vermek istiyordum. Em son emzirmeye çalışırken baya bi ağladı krize girdi babası aldı elimden bi daha asla denemiceksin dedi. Bi daha denemedim deneyemezdim zaten çünkü krize giriyordu istemiyodu. Çok üzüldüm ağladım şimdi diyorum nedem kendini üzdün şuan 5 yaşında gayet iyi sağlıklı. Uzukme canım mama kötü bisey değil. Ek gıdaya geçince sağlıklı.beslersin dikkat edersin. Hiç üzülme hatta ağlıyordum amme sutu alamadı zekası gelismicek diye bi arkadaşım abisi doğduğundan beri inek sütü içmiş matematik okuyo dediydi. Sürekli hasta olacak diye ağladım çok şükür öyle bisey de olmadı. Emmesin önemli olan aranizdaki bağ. Kendini yıpratma.

Bizde dün akşam bi cesaret o kuru kalıntıyı cikardik. Tam kuramamış sanki. Sizde bence kuru tutmaya çalışın. Bi süre daha bebek bezi kapatmasın hava alsin göbek deliği
Aynen kıvırıp bağlıyorum sürekli. Zaten hala 0 beden bebek bezimiz büyük geliyo

Zaten gazını çıkarmadan yatırırsam 5 dakika sonra gaz sancısıyla ağlıyor gaz çıkarmadan yatırmıyorum
Yaaa bi şey sorucam , bizimki emerken uyuyakalıyor uyandırıp gazını çıkarmayayım diyorum yatırıyorum, uyandıktan sonra çıkarıyorum
Yanlış mı yapıyorum ? çok güzel uyuyor bi daha uyumazsa diye tırsıyorum

Bu arada sakın kimseye ama kimseye sütüm çok bebek uyuyor bebek hasta olmadı şu bu demeyin. Kimin nazarında derecesi belli olmaz hatta kendinize bile söylemeyin en çok anne babanın nazarı değiyor:))))
Kesinlikle katılıyorum, bana doğum yaptığımin ertesi günü doktorum demişti sorana sütüm yok emmiyor,asla durmuyor uyumuyor diyeceksin malum nazar var diye.

Ben kusma vs olmasın ya da sancı çekmesin diye gazını mutlaka çıkarıyorum, mizmizlik yaparsa da sonrasında göğsümde sakinleştirip uyutmayi deniyorum. Çünkü sonra sancı çekince canımdan can gidiyor elimden bişey gelmediği için içim parçalanıyor.

Canım benim hiç moralini bozma, kendini de memeyi almıyor vs diye sürekli strese sokma. Akışına bırak gitsin emin ol stres yapmadığında herşey yoluna giriyor. Mama vermek de kötü ya da öcü değil dışarıdan gelen laflara da kapat kulaklarını. Birdaha gelmeyecek bu güzel günlerin keyfini çıkartmaya bak. Bence bir süre sonra biraz daha büyüyünce meme de alır belki mamayi da birakir. Her daim olumlama yap güzel düşün,evrene pozitif yolla. Hem bir de sagliksal vs sebepler ile zorunlu olarak emziremeyen anneleri düşünelim, çok şükür ki bizler o durumda değiliz, inanıyorum bir gün tutacak senin miniğin de memeyi. Pediatri doktorumuzun dediği gibi anası ne kadar mutlu ise danası da o kadar mutlu

Benimki üç dört dk sonra uyanıyor gazı varsa ve cikaramadiysam

Avent manuel kullanıyorum canım memnunum ama çalışmaya devam edeceksen elektrikli daha mantıklı olur
elektrikli var bende canım hatta sarjlı sütyen içine koyuyorsun eller serbest gezebiliyorsun ama su mochinin vakumlu pompasından aldım şimdi yarın gelecek ilk etapta onlar da kolay oluyormus. ondan kullanan var mı acaba onu merak ettim.

Yaaa son durum nedir merak ediyorum
Cannıımm evet gerçekten bir yiğitlik geldi tam olarak bu şekilde ifade edebilirim galiba

Sürekli memedeyiz, memelerim acımaya başladı krem ve gümüş kapak kullanmama rağmen. O kahverengi kısmı tam almasına da önem gösteriyorum ama kaçışı yok biraz ağrıyacak ilk etapta galinba.
Annem de sakın akıllı uslu başlı çocuk deme diyor ben de inanıyorum nazara

Doğru diyorsun canım böyle emmedikçe eşimle kahroluyoruz. Preeklampsim hala devam ediyor zaten üzüntüden tansiyonlar hep 15lere çıkıyor hayırlısı artık ben yinede deneyeceğim aldığı kadar alsın bir damla bile kardır

Ahh ahh kahrolduk memede bağırdıkça. Her beslenme saati stres acaba emecek mi gerginliği yaşlandırdı bizi resmen. Doktoru diyor sizi yönetmesine izin vermeyin nasıl vermeyelim ağlıyor bağıra çağıra. Mama önlüğünü serince hazır olda bekliyor resmen hayırlısı artık ben yinede deneyeceğim bir damla bile emse kardır. Mamada kötü bir şey değil mama karşıtıda değilim ama en azından anne sütüyle birlikte götürmek istiyorum ikisini. Stresten tansiyonum hiç inmiyor zaten hastaneye düşüp yine ayrı kalacağım diye ödüm kopuyor

Kızlar biz taburcu olup eve geldik, 3390 kilo çıktık hastaneden kilomuzun yüzde 7’si gitmiş.
Sezertan normal farketmiyo ki benim. Ilk ikisi de normaldi 3. Gün de geldi sütüm. Sana da demişlerdi sütun gelmiş diye. Sem emzir canım. Sagdiginda az geliyo falan deme. Çünkü sarı süt zaten damla damla geliyo. O da bebeğe yetiyo. Uyumaya meyilli değilse zaten sanmıyorum olmaz sarılık. Çok uyuyorsa zor uyandiriyorsan bol bol beslemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…