2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben önce elimle göğsümü sıkıp bir kaç damla süt çıkarıyorum çoktan sütü meme başıma yayıyorum hatta bebeğin ağzına çalıyorum azıcık heyecanlanıyor ve emeceğini anlıyor.

Uyumaya meyilli aslında ama gece uyumuyor
BaEn emerken uyuyakalıyor ayaktan uyarıyorum.acaba boş mu çekiyor onca saat diye endişe ettim canım

Gözünüz aydın kuzum nasılsın bugün daha iyisindir inşallah
Çok sağol mavişcim gayet iyiyiz ben uykusuzum birazcık i,annem bizimle geldi sağolsun yemek yapıyor şimdi hatta ben hiçbir şey yapamıyorum bebekle ilgilenmekten sürekli emmeye çalışıyoruz. Sen nasılsın büyük olan küçüğe alıştı mı?

Canim bebek uyudugunda mutlaka uyu dinlen uyudukca süt çoğalıyor demek ki bu senenin bebiskolari hep böyle emsinler canları sağolsun yeter ki sen bir süre iş falan yapma lohusaligini yasa bende yeni yeni yapıyorum işlerimi artık bebekten fırsat buldukça. Abisi seviyor kardeşini ama birisi alıp bebeği sevdiğinde bariz tavrını belli ediyor bebekmis gibi pusete yatıyor ağlama taklidi yapıyor daha hiç bişey yapamazsa koltuk tepelerinde gezip dikkat çekme peşinde okulda olmazsa benim pertim çıkar kesin yapma dediğini inadına yapmaya başladı huyumuz değişti yani canim tek çocuk hiç çocukmus onu anladım yetemiyorum diye üzülüyorum bazen çoğunlukla babasıyla vakit geçiriyor

Gün de Kaç kere çişli bez alıyorsun canım

Bende derim hep tel çocuk hiç çocuk. Gerçekten zor 3 çocuk benim ki de 3 yaşında okula alıştıramıyoruz maalesef istemiyo. Bebek emdikten sonra şimdi sıra bende diyo . Geliyo ağzını memeye sürüyo doydum diye gidiyo. Aynen me dersek tersimi yapiyo hiç bi şekilde lafımı dinlemiyo bakalım inşallah düzelirler

İşte sırf bu yüzden bile kendini uzmemelisin. Memeni emmese bile senin kokun, şefkatin,anne kucağın yeter miniğine 1 damlaysa 1 damla aynen öyle,emin ol dünyaya gelen bir şekilde büyüyor öyle ya da böyle,Allah ikinize de sağlık versin. Eşinle kendinizi de yipratmayin cidden büyüyünce keşke o zamanların keyfine varsaydik dememek için şimdinin tadını çıkartın. Sen iyi ol,stres yaptıkça süt de gelmez ne takviye alırsan al.

Kesinlikle zor. Artık izleyecek birşeyler planlıyorum gece için. Telefonum tabletim kulaklığım full şarj olmalı böyle böyle geçecek umarım

Ben bir yerde okumuştum emdikten sonra midesindeki havayı ağız yoluyla çıkarmazsa daha uzun tok hissetmesine sebep oluyormuş yani beslenme saatini sallandırmasına sebep oluyormuş yanlış da hatırlıyor olabilirim

O hassasiyet hep kalıyor sanırım ben de dikkat ediyorum ama bebe hep bi meme ucu kapma peşinde hanımefendi memeyi lolipop gibi sallıyor Bazen
bu gümüş kapakları da 2 saatten fazla takmamak lazım sanırım öyle bi şey okumuştum bir yerlerde. Ben de kullanıyorum bir umut bir umut
Sütler şifa olsun kuzucuğa eve de geçmişsin biraz dinlenince iyice iner süt de

Bu bebekleri övmeye gelmiyor anında yüzümüzü kara çıkarıyorlar biz de sevmiyoruz mamayı mamayı çıkarana kadar çatlıyor çocuk acayip gaz yapıyor
bizde ilk 2 gün mamayla beslendik hep bi sancı mamayı içerken karnı gurulduyodu sürekli neden anlayamamıştım aptamil kullandık mamadanmı yoksa bebeğin metabolizmasından mı .ama sadece anne sütüyle beslenince anladımki mamadanmış

Bazı çocuklar anne sütü sevmiyor bazısı da mama

Ben işin kolayına kaçıyormuşum ya memede uyudu oh diye pıt bırakıyordum
Benimki üç dört dk sonra uyanıyor gazı varsa ve cikaramadiysam
Ondanmış demek
Doğrudur hıçkırıkta ondan mı acaba ? Çok hıçkırıyor alakası olabilir mi ki
Ne zormuş çocuk allah yardımcımız olsun

Bugün doktora gidecek arkadaşlar guzel haberlerinizi bekliyorum
Bugun kontrolüm vardı
Nst de hiç sancı cikmadi bebek gayet yerinden memnun doktor gunumun doldugunu artık doğması gerektigini söyledi
Alttan muayene yaptı biraz uğraştı uyarı veriyorum dedi
Carsamba tekrar cagirdi yine sancı olmazsa süreç nasıl ilerleyecek bilmiyor

Duşta vermeyi denedin mi acaba ? Söyleyen oldu mu bazı bebekler şu altında memeye basliyor

Ay benim de hiç gelesi yok gibi gelmesin gelmesin diye diye gelmeyecek yavrum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…