2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim var ama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu

Biraz zor olmuş ama çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın ne mutlu Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah

Biraz zor olmuş ama çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın ne mutlu Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah
Amin canım hepimiz inşallah çok güzel emiyordu doğdu doğalı 15 dk olmadan kendi arıyordu memeyi hiç uyumadı nerdeyse şimdide uykuya daldı 1 saat oldu uyandiramiyorun kaç saate emzrmek gerek acava

Ahh canım benim annelik duygusu acı macı hissetmiyor o an bebeğini düşünüyor gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün

Amin canım hepimiz inşallah çok güzel emiyordu doğdu doğalı 15 dk olmadan kendi arıyordu memeyi hiç uyumadı nerdeyse şimdide uykuya daldı 1 saat oldu uyandiramiyorun kaç saate emzrmek gerek acava
2 saate bir emzir mutlaka, sarılık vs olmasın zorla uyandır bıraksan hep uyurlar benim bebiş 24 günlük hala gece gündüz 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp

Gümüş kapağım kaymış meme ucum kurumuş çocuk emerken çok canım yandı gümüş kapağı 2 saat kullanmak lazım diyen biri vardı benim için mümkün değil

Doğduğundan beri bizim mama destekli zaten canım. Bir gün bile anne sütüyle tek beslendiği gün olmadı. Her 2 saatte bir meme ve mama
Aslında sütüm var baya ama doymuyo resmen napalım artık karınları doysunda dün yine saatlerce emdikten sonra gece 4 te mama verince uyudu

Ah işte bilsek asıl dertleri ne neyse sağlıklı olsunlarda mamanın tadınımı beğenmedi acaba anne sütüne en yakın hippmiş benim bebeğim hipp i güzel içiyo

Kesinlikle öyle ya gece 4 e kadar emzirdim meme değiştirmekten bi hal oldum sütte geliyodu ama yok uyumuyo aranıyo en son mama verdim uyudu mamalar daha tok tutuyo galiba aç kalmasınlarda napalım ben sadece miktarı ayarlayamıyorum emince mamayıda çok kaçırıyorum o da güvercin gibi doyduğunu anlamıyo içtikçe içiyo sonra tazyikli bir kusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…