Kizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim var
ama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef
ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye
ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah
ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu