- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Doğuran arazi oluyorAhhh ahhh burada sayfalarca yazı olurdu oku oku bitmezdi şimdi hop bitiyor
Aaaaa hayırlı olsun geçmiş olsun merakla bekliyoruzKızlar ben dogurdum hikayemi sonra anlatırım
Biraz zor olmuş ama çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın ne mutluKizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim varama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu
Amin canım hepimiz inşallah çok güzel emiyordu doğdu doğalı 15 dk olmadan kendi arıyordu memeyi hiç uyumadı nerdeyse şimdide uykuya daldı 1 saat oldu uyandiramiyorun kaç saate emzrmek gerek acavaBiraz zor olmuş ama çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın ne mutluGözün aydın sağlıkla büyütün inşallah
Ahh canım benim annelik duygusu acı macı hissetmiyor o an bebeğini düşünüyorKizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim varama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu
Aynen öyle amin hepimizin yavrusunu inşallahAhh canım benim annelik duygusu acı macı hissetmiyor o an bebeğini düşünüyorgözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün
Korse takmaya basladin mi peki bem yarim gün takmistimİlk hafta vardı, bı de geçen gün biraz fazla yordum kendimi o zmn ağrıdı harekete bağlı olarak
Odaya ciktiginda hemsireleer kanamayi kontrol ederken bastiriyor 3 kere onu mu diyosun cnmm. Bnde korse giyince rahat cikarinca agrilar basliyoBenimde korse giyince rahat oluyo bide benim karnıma bastirdilar kanlar gitsin diye iyi oldu
2 saate bir emzir mutlaka, sarılık vs olmasın zorla uyandır bıraksan hep uyurlar benim bebiş 24 günlük hala gece gündüz 2 saatte bir emziriyorum kaldırıpAmin canım hepimiz inşallah çok güzel emiyordu doğdu doğalı 15 dk olmadan kendi arıyordu memeyi hiç uyumadı nerdeyse şimdide uykuya daldı 1 saat oldu uyandiramiyorun kaç saate emzrmek gerek acava
Korse olarak ne kullanıyorsunOdaya ciktiginda hemsireleer kanamayi kontrol ederken bastiriyor 3 kere onu mu diyosun cnmm. Bnde korse giyince rahat cikarinca agrilar basliyo
Yok takmadım, toparladı da zatenKorse takmaya basladin mi peki bem yarim gün takmistim
Emziriyorum canım hatta 2 saati beklemedim çok2 saate bir emzir mutlaka, sarılık vs olmasın zorla uyandır bıraksan hep uyurlar benim bebiş 24 günlük hala gece gündüz 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp
Gözün aydınEmziriyorum canım hatta 2 saati beklemedim çok
Aminn canım Rabbim seni ve doğum yapacakları tek avazda kurtarsın inşallahGözün aydınanalı babalı büyüsün bebişin
Aslında sütüm var baya ama doymuyo resmen napalım artık karınları doysunda dün yine saatlerce emdikten sonra gece 4 te mama verince uyuduDoğduğundan beri bizim mama destekli zaten canım. Bir gün bile anne sütüyle tek beslendiği gün olmadı. Her 2 saatte bir meme ve mama
Streç film koy memenee gümüş kapak hikaye benim yaralarımı o geçiriyoGümüş kapağım kaymış meme ucum kurumuş çocuk emerken çok canım yandı gümüş kapağı 2 saat kullanmak lazım diyen biri vardı benim için mümkün değil
Ah işte bilsek asıl dertleri neDün iki meme de bitti neredeyse ve kavga devam edince mama teklif ettim, onu da içmedi. Genelde gaz yapıyor o durumu ama bazen de bu süreç uzadığı için yorulup huysuzluk yaptığını düşünüyorum artık.
Kesinlikle öyle ya gece 4 e kadar emzirdim meme değiştirmekten bi hal oldum sütte geliyodu ama yok uyumuyo aranıyo en son mama verdim uyudu mamalar daha tok tutuyo galiba aç kalmasınlarda napalım ben sadece miktarı ayarlayamıyorum emince mamayıda çok kaçırıyorum o da güvercin gibi doyduğunu anlamıyo içtikçe içiyo sonra tazyikli bir kusmaBeniö de aynı benden 60da çıkmıyor ama makine ile bebek emmesi bir değil o daha çok içiyordur merak etme demişti ebe ben de mama verince ıyuyor dedim sen de kuymak yersen ağırlık çöker dimi anne sütü hafif 45dk da acıkması normalmiş ama biz pert oluyoruz böyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?