2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya inşallah geçer gaz kesin var da kimyon çayı aldım onu denicem bakalım deneyen varmı etkisi oluyormu?
Beeen bence oluyo

Göğüs ucuna gümüş kalkan takıyorum iç çamaşırına da ped yapıştırıyorum öyle çözüm buldum ama 2 gündür gümüş kalkanı bıraktım artık emmeyi öğrendi yara olmaz herhalde
Gece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaa ölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten
Daha duu neler görcen neler
Mama 2 saatte bir. Meme sürekli tutuyorum kıpırdandıkça alıyorum memeye. Ya biz burda yazan her şeyi istisnasız denedik yaptık nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
Ne hatası canım bee. Takma kafana bence yaa mamaysa mama. Her yolu denemişsin sonuçta doala bile gelmiş daha nolsun. Bi de emziren anne filan var instagramda çayı filan varmış danışmanlık yapıyo 2. Ay filan mamayı bıraktık sayeniZde yazan çok ama ne kadar doğru bilmiyorum danışmanlık yapıyolar. Son bi belki onu da deneyebilirsin

Ayyy Allah yardımcımız olsun beraber oynayacak yasa gelseler keşke beraber buyusunler diye yaş farkı olmasın dedik ama iyi mi ettik kötü mü bilemedim

Reactions: Zzy
Doktorun ne diyo peki nasıl ilerliyeceksiniz
Carsamba tekrar cagirdi doktora normal.dogum diye zorlamayalım diyeceğim tup.bebek tehlikeye atmak istemiyorum
Normalde yarın idi ama ben erteledim perşembeye kendimi iyi hissediyorum dedim bakalım perşembe ye kadar ne olacak acaba ) hareketleri iyi. Çok büyük sıkıntılarım yok.

Hıçkırık tutunca mide genişler derler

yumosamber gündüz toplam uyku saati hesabı yapıyor musun?
Maalesef çünkü 10-15 dakika uyuyor geri uyanıyor gündüz ne zaman yatırsam yatırayım gece 2 kere 3-3.5 saatlik bir uykusu oluyor ona dayanarak ellemiyorum ben de yoksa çok uyutmaya uğraşıyorum gündüz vakti tepinmeden bitap düşüyor

Hay Allah.. Aynı durumdayız, bu beni hem yoruyor hem üzüyor. Asidan bı gün önce başladı bu değişim gündüz 2 ser saatten 2 uykusu vardı en az.. şimdi 1 kez 2 saat uyuyor, gerisi memedeki ve kucaktaki 15-20 dklar işte.. Büyüme hormonuna da etki ediyor diye üzülüyorum çok Destek almak gerekicek gibi böyle devam ederse.

Merhaba kızlar ,
En son ne zaman girdim hatırlamıyorum bile ve hala doğurmadım .
İkinci kızım da ablası gibi 41 den sonra gelecek sanıyorum .
Bu hafta ebe kontrolü sonrası dürtme eylemine başlayacaklar hala gelmez ise :)
Bir çoğumuz bebişini kucağına almış tebrikler

Kızlar bugün kabızlığım vardı bnde ıkındm baya hmde bilemedim şimdi karnımın üstü yırtık olan yerlerim aciyor sizce dikislerime birşey olmuş mudur

Ben de aynı fikirdeyim nasıl bir çözüm bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…