2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Miktarı fazla veriyosun yeni doğan zaten doydugunu anlamaz içer sürekli sonra bebeği tiksindirirsin 30 ml fazla verme 1 ölcek

Kızlar ben dogurdum hikayemi sonra anlatırım

Amin canım hepimiz inşallah çok güzel emiyordu doğdu doğalı 15 dk olmadan kendi arıyordu memeyi hiç uyumadı nerdeyse şimdide uykuya daldı 1 saat oldu uyandiramiyorun kaç saate emzrmek gerek acava
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün inşallah 2 saatte bir bilemedin 3 emzir mutlakaki sarılık riski olmasın. O uyuduğunda sen de uyumaya çalış ki sütün bol olsun
Gümüş kapağım kaymış meme ucum kurumuş çocuk emerken çok canım yandı gümüş kapağı 2 saat kullanmak lazım diyen biri vardı benim için mümkün değil
Ben bıraktım gümüş kapağı ped koyuyorum artık sadece yara kısmını geçtik biz şülürlerce ama sanmıyorum 2 saat kullanılsın yarayken kuruyo sürekli kullanmak gerek bence
Aslında sütüm var baya ama doymuyo resmen napalım artık karınları doysunda dün yine saatlerce emdikten sonra gece 4 te mama verince uyudu
Yanii mama yiyince uyuyorsa öyle doyuyordur demekki anne sütü de veriyorsun mama takviye nolacak her çocuk kendine özgü farklılıkta bebişlerimizin durumuna göre davranmak neden kötü olsun ki
Streç film koy memenee gümüş kapak hikaye benim yaralarımı o geçiriyo
Gümüş kapak efsane bişey bence bilmiyorum markasına göre filan değişir mi ama ben şu bebek alışverişinde en çok puanı ona verdim. Lütfen bok attırmam

benimkideaynı emdiği halde aranıyo bende o zaman sağdığım sütü ısıtıp veriyorum o zaman uyuyo emerken yorulduğundanmıanlamadım

Ah işte bilsek asıl dertleri ne neyse sağlıklı olsunlarda mamanın tadınımı beğenmedi acaba anne sütüne en yakın hippmiş benim bebeğim hipp i güzel içiyo
Yaa aç olduğunu da pek sanmıyorum aslında ama çaresizlikten napacağimi bilemedim. Meme doluyken de yapıyor yani.Muhtemelen bağırsaktaki gazlar o hale getiriyor. Yoksa üzerine aç halde üç saat uyumaz o kavganın diye dusunuyorum. Sma comfort almıştım doğumdan önce onu denedim.

Ah işte bilsek asıl dertleri ne neyse sağlıklı olsunlarda mamanın tadınımı beğenmedi acaba anne sütüne en yakın hippmiş benim bebeğim hipp i güzel içiyo
Benim kızım ilk andan itibaren sma içmişti . Onun içinde anne sütüne en yakın diyorlar . Bilemedim .
Aptamil kesinlikle almayın demişti Acıbadem’deki doktorumuz içinde şeker varmış .

Biz de 4 kiloyuz ben 2ye geçtim 1 de kızın sırtından bezin yanlarından çıkıyordu sürekli kakası
Elimde az kaldı tüketmeye calısıyorum 20 30 tane filan var. gecen hafta 2 bagladım deneyeym diye bol oldu 3700dü kilomuz o zaman sızdırdı ama bu hafta daha iyi oluyor haftaya kadar biter 1 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…