- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Teşekkür ederimHepsiburada da şuan kampanya
Maşallah ne güzel kendi cabalarınla doğurmuşsun resmen. En güzeli saglıkla kuzunu kucağına alman tabiki. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim varama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu
Oyyy canim ya benim çok geçmiş olsun. Keşke bu vajina dar olayını doktor dikkat edip sezeryan yapsaymis tüh ya. İyileşmen yanlış hatirlamiyorsam 10 gün sürüyor alt dikislerde. Benim ilk yavrumda dikisim vardi ordna biliyorumKizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim varama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu
1 le 2 arasında pek fark yok primada başka marka kullanıyorsanız bilemem tabiElimde az kaldı tüketmeye calısıyorum 20 30 tane filan var. gecen hafta 2 bagladım deneyeym diye bol oldu 3700dü kilomuz o zaman sızdırdı ama bu hafta daha iyi oluyor haftaya kadar biter 1 numara
İşte sırf bu yüzden bile kendini uzmemelisin. Memeni emmese bile senin kokun, şefkatin,anne kucağın yeter miniğine1 damlaysa 1 damla aynen öyle,emin ol dünyaya gelen bir şekilde büyüyor öyle ya da böyle,Allah ikinize de sağlık versin. Eşinle kendinizi de yipratmayin cidden büyüyünce keşke o zamanların keyfine varsaydik dememek için şimdinin tadını çıkartın. Sen iyi ol,stres yaptıkça süt de gelmez ne takviye alırsan al.
Duşta vermeyi denedin mi acaba ? Söyleyen oldu mu bazı bebekler şu altında memeye basliyor
Beeen bence oluyo
Göğüs ucuna gümüş kalkan takıyorum iç çamaşırına da ped yapıştırıyorum öyle çözüm buldum ama 2 gündür gümüş kalkanı bıraktım artık emmeyi öğrendi yara olmaz herhalde
Daha duu neler görcen neler
Ne hatası canım bee. Takma kafana bence yaa mamaysa mama. Her yolu denemişsin sonuçta doala bile gelmiş daha nolsun. Bi de emziren anne filan var instagramda çayı filan varmış danışmanlık yapıyo 2. Ay filan mamayı bıraktık sayeniZde yazan çok ama ne kadar doğru bilmiyorum danışmanlık yapıyolar. Son bi belki onu da deneyebilirsin
Aslında sütüm var baya ama doymuyo resmen napalım artık karınları doysunda dün yine saatlerce emdikten sonra gece 4 te mama verince uyudu
Sleepy bio kullanıyorum1 le 2 arasında pek fark yok primada başka marka kullanıyorsanız bilemem tabi
Ben de bunu yazmaya gelmiştimbenimkideaynı emdiği halde aranıyo bende o zaman sağdığım sütü ısıtıp veriyorum o zaman uyuyo emerken yorulduğundanmıanlamadım
Hadi inşallah sorunsuzca geçiş yaparsınız canımKızlar şu an yine emzirme eğitiminden geldik evde ilk deneme başarılı geçti hadi hayırlısı diyelim bu sefer
Yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyor diye biliyorum canım benim bebeğimde de dün yeşil kaka vakası oldu ama sonraki kaka da geçmişti. Sürekliyse eğer onu takip et de.Kızlar bebeği yeşilimsi kaka yapan var mı bugün ilk kez gördüm.önceki gün semizotu yemiştim dün de balık bunlar mı yaptı diyorum.dün gece ateşlenmiştim üşüttüm galiba parol içtm bir tane o yapar mı?sütüm az mama veriyorum artık olarak memede 10-15dk tutmaya çalışıyorum uyusa da aktif emmesine uğraşıyorum bu ön süt som süt olayı da yapabilirmiş siz kaç dk tutuyorsunuz memede?sütüm az olmasına ragmen üstüm ıslak geziyorum stlet değiştirsem de üşütüyorum herhalde buna çözüm bulan var mı göğüs ucu yara olduğu için ped de takamıyorum
Valla benim sızlıyor dikiş yerim özellikle gece kalkarken ya da yatakta dönerken.sezaryen sonrası böyle dedikleri böyleymiş gerçekten neyse dayanacağızSezeryan olanlar göbeginizin altı yanları etiniz ezilmis gibi karniniz aciyor muu
Canııım sana bakmaya girdim çoook güzel çok şükürKizlaar 2 gün geçmişti günüm bugün kontrole geldim aslında doktor Çarşamba gel dedi ben onu hiç dinlemedim onu beklesem belki bişey olacaktı Allah korusun suyunu hiç begenmedi sancım da hiç yoktu suyunu beğenmedim istersen eve git istersen yatirayim dedi ben riske atmak istemedim yatış istedim 3 buçuk gibi suni sancı verdiler 5 6 ya kadar 2 cm olan açılma anca 3 e çıktı sonra ebe bı iğne yaptı hızlandıracak bu diye bende her sancım.geldiginde ikindim hatamı yaptım bilmiyorum arka tarafım şuan pert ve alttan çok dikisim varama 6 dan 8e kadar 3 cm olan açılma birden 7 8 cm oldu ve ıkınma isteği bana kendiliginden geliyordu durduramiyordum tuvalete de gondermiyorlardi acayip idrarım birikmisti sonra 8 gibi tekrar kontrol ettiler ben artık dayanamıyordum ebe 10 cm olmadan ıkınma diyor ama ben dur diyemiyorum diye bağırdım sonra kontrol ettiler ve hemen beni çatala aldılar biraz zor çıktı vajinamda çok darmis çok dikiş attılar malesef ama hiç bişey düşünmedim onlar dikiş atarken ben hep bebeğimi izledim iyi değilmi biseyi yok değilmi diye kendimi tamamen unutmuştum şimdide uyuyamıyorum ya uyuyup kalırsam emziremezsem diye ama şuan arkam pert ve oturamiyorun insallah çok sürmez bu durum bekleyen bütün hamisler tek avazda kurtulun inşallah ha bebişim 3140 kg 50 cm falan doğdu
Ben bugün kullanmaya başladım bi 2 saat taktım şimdi duş İçin çıkardım onun bir saati mi oluyormuş???Korse kullanan anneler Gün de Kaç saat kullanıyorsunuz
İnşallah canım. Mamamız 5 saatte bir 70ccye düştü. Onun dışında anne memesiyle devam bakalım.Ben de bunu yazmaya gelmiştim
Lolipop gibi çeviriyor, arada kana kana içiyor filan uykuya da dalmıyor bırakınca uzun süre .
Ben de sağdığım sütü ısıtıp veriyorum 20-40 cc arası içiyor. O zaman uykuya dalıyor.
mide hızlı doluyor herhalde bu şekilde. diğer Türlü daha emerken sindirmeye başlıyor acıkıyor herhalde
Hadi inşallah sorunsuzca geçiş yaparsınız canım
Normal bence canım benimde çok ağrımıştı. Bir süre sonra bacaklara iniyor oda normalmiş. Benimde bu aralar dayanılmaz baş ağrım var 1.5 gündür devam ediyordu aralıksız. Bu sabah biraz yürüdük ondan sonra geçti. Epiduralle ilgili mi acaba diyorum kendi kendimeKızlar belim çok ağrıyor yaşayan var mı?
Emzirme yastığım var çok eğilmiyorum ama doğumdan kaynaklı heralde. Bir arkadaşım düşük yastıkta yatma o bel ağrısı yapar iki üç yastıkla yat dedi bi onu deneyeceğim.
Ama bu bebekler tüm ağrı acılara rağmen çok güzel değiller mi? Uyuyunca özlüyorum
Şimdi duş alıp uyumaya devam ederse uyandırıp emzireceğim.
Doktor bana 2 saat bekleme her istediğinde emzir, istemezse ve uyuyorsa o zaman 2 saate dikkat et dedi bu arada.
İçim rahatlaadı doktora yarın gidicektik aklımda düşünüp duruyordum sagol kuzumCanım bugün doktora bacak duruşunu sorduk normal dedi. Anne karnında öyle durdukları içinmiş zamanla düzeliyormuşCrknkz
Açılmaya baktılar ama başka bişey diyen olmadi makatta çok ağrı var dikislerde bişey yok bakalım simdilikOyyy canim ya benim çok geçmiş olsun. Keşke bu vajina dar olayını doktor dikkat edip sezeryan yapsaymis tüh ya. İyileşmen yanlış hatirlamiyorsam 10 gün sürüyor alt dikislerde. Benim ilk yavrumda dikisim vardi ordna biliyorum
Ilk doğum bence iyi geçmiş diye düşünüyorum canım. Daha iyileri var mıdır var tabi ki ama bence seninde iyi geçmiş hiç öyle koti gelmedi bana. Kuzenimin 10 15 dikişi var alttan. Geçer hiç yaşamamış gibi olursun bi süre sonra. Makat kısmı maalesef bende de var. Büyük tuveletim gelir diye korkuyorum. BEkarkende vardı benim hep sıkıntıydı gerçi ama. Kontrole gidersen söylersin doktora bi krem fitil bisey verir. Ben geçmesini bekliyorum yavaş yavaş düzelecek artık.Açılmaya baktılar ama başka bişey diyen olmadi makatta çok ağrı var dikislerde bişey yok bakalım simdilik
Koyu yeşil olursa usuttugu anlamına geliyor.Devamli olarak görürseniz doktora gitmek gerekiyor. Benim sarı yeşil, ya da gün içinde bı bez yedil.bi bez normal gittiği de oluyor. Onun sebebini bulamadım ama köyü yeşil olmadığı ve sürekli olmadığı için normal karşılandı. Ayrıca çok beslendiği için sindirilemeyenler de yeşil olabiliyormus. Yani bir iki bez yeşil olursa değil de, günler sürerse, beraberinde huzursuzluk, ateş vb semptomlar varsa önem arz ediyorKızlar bebeği yeşilimsi kaka yapan var mı bugün ilk kez gördüm.önceki gün semizotu yemiştim dün de balık bunlar mı yaptı diyorum.dün gece ateşlenmiştim üşüttüm galiba parol içtm bir tane o yapar mı?sütüm az mama veriyorum artık olarak memede 10-15dk tutmaya çalışıyorum uyusa da aktif emmesine uğraşıyorum bu ön süt som süt olayı da yapabilirmiş siz kaç dk tutuyorsunuz memede?sütüm az olmasına ragmen üstüm ıslak geziyorum stlet değiştirsem de üşütüyorum herhalde buna çözüm bulan var mı göğüs ucu yara olduğu için ped de takamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?