2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Migros sanal markettede molfix markasinin var slepyde var

Eklentiler

• Screenshot_20220927-125858_Migros.webp
    16 KB · Görüntüleme: 36
Sleepy ecologic kullandım, fakat kaka renginin bekledikçe değiştiğini gözlemledim. Sanırım rengi dokusu vs etki ediyor. Hatta doktorum da ben söylemeden bez kaynaklı olabilir dedi. Kullanan yada alacak olanların bilgisi olsun. Bitince almadım ama sizdirma, alerji vs sorunu yaşamadım. 2 nosunu bitirdim, 3 numarada elimde var bakalım ara ara kullanırım. Molfix kullanıyorum şu an o da iyi gidiyor şimdilik.

Maşallah ne güzel kendi cabalarınla doğurmuşsun resmen. En güzeli saglıkla kuzunu kucağına alman tabiki. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Oyyy canim ya benim çok geçmiş olsun. Keşke bu vajina dar olayını doktor dikkat edip sezeryan yapsaymis tüh ya. İyileşmen yanlış hatirlamiyorsam 10 gün sürüyor alt dikislerde. Benim ilk yavrumda dikisim vardi ordna biliyorum

Elimde az kaldı tüketmeye calısıyorum 20 30 tane filan var. gecen hafta 2 bagladım deneyeym diye bol oldu 3700dü kilomuz o zaman sızdırdı ama bu hafta daha iyi oluyor haftaya kadar biter 1 numara
1 le 2 arasında pek fark yok primada başka marka kullanıyorsanız bilemem tabi

Duşta vermeyi denedin mi acaba ? Söyleyen oldu mu bazı bebekler şu altında memeye basliyor

Aslında sütüm var baya ama doymuyo resmen napalım artık karınları doysunda dün yine saatlerce emdikten sonra gece 4 te mama verince uyudu

Kızlar şu an yine emzirme eğitiminden geldik evde ilk deneme başarılı geçti hadi hayırlısı diyelim bu sefer

benimkideaynı emdiği halde aranıyo bende o zaman sağdığım sütü ısıtıp veriyorum o zaman uyuyo emerken yorulduğundanmıanlamadım
Ben de bunu yazmaya gelmiştim
Lolipop gibi çeviriyor, arada kana kana içiyor filan uykuya da dalmıyor bırakınca uzun süre .
Ben de sağdığım sütü ısıtıp veriyorum 20-40 cc arası içiyor. O zaman uykuya dalıyor.
mide hızlı doluyor herhalde bu şekilde. diğer Türlü daha emerken sindirmeye başlıyor acıkıyor herhalde

Kızlar şu an yine emzirme eğitiminden geldik evde ilk deneme başarılı geçti hadi hayırlısı diyelim bu sefer
Hadi inşallah sorunsuzca geçiş yaparsınız canım

Yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyor diye biliyorum canım benim bebeğimde de dün yeşil kaka vakası oldu ama sonraki kaka da geçmişti. Sürekliyse eğer onu takip et de.
Sezeryan olanlar göbeginizin altı yanları etiniz ezilmis gibi karniniz aciyor muu
Valla benim sızlıyor dikiş yerim özellikle gece kalkarken ya da yatakta dönerken.sezaryen sonrası böyle dedikleri böyleymiş gerçekten neyse dayanacağız
Canııım sana bakmaya girdim çoook güzel çok şükür

Olmuş ya gerisi halledilir. Bak sütün de hemen gelmiş anladığım kadarıyla bol bol emzir gözün aydın.
Korse kullanan anneler Gün de Kaç saat kullanıyorsunuz
Ben bugün kullanmaya başladım bi 2 saat taktım şimdi duş İçin çıkardım onun bir saati mi oluyormuş???

Kızlar belim çok ağrıyor yaşayan var mı?

Emzirme yastığım var çok eğilmiyorum ama doğumdan kaynaklı heralde. Bir arkadaşım düşük yastıkta yatma o bel ağrısı yapar iki üç yastıkla yat dedi bi onu deneyeceğim.

Ama bu bebekler tüm ağrı acılara rağmen çok güzel değiller mi? Uyuyunca özlüyorum
Şimdi duş alıp uyumaya devam ederse uyandırıp emzireceğim.

Doktor bana 2 saat bekleme her istediğinde emzir, istemezse ve uyuyorsa o zaman 2 saate dikkat et dedi bu arada.

İnşallah canım. Mamamız 5 saatte bir 70ccye düştü. Onun dışında anne memesiyle devam bakalım.

Normal bence canım benimde çok ağrımıştı. Bir süre sonra bacaklara iniyor oda normalmiş. Benimde bu aralar dayanılmaz baş ağrım var 1.5 gündür devam ediyordu aralıksız. Bu sabah biraz yürüdük ondan sonra geçti. Epiduralle ilgili mi acaba diyorum kendi kendime

Açılmaya baktılar ama başka bişey diyen olmadi makatta çok ağrı var dikislerde bişey yok bakalım simdilik

Açılmaya baktılar ama başka bişey diyen olmadi makatta çok ağrı var dikislerde bişey yok bakalım simdilik
Ilk doğum bence iyi geçmiş diye düşünüyorum canım. Daha iyileri var mıdır var tabi ki ama bence seninde iyi geçmiş hiç öyle koti gelmedi bana. Kuzenimin 10 15 dikişi var alttan. Geçer hiç yaşamamış gibi olursun bi süre sonra. Makat kısmı maalesef bende de var. Büyük tuveletim gelir diye korkuyorum. BEkarkende vardı benim hep sıkıntıydı gerçi ama. Kontrole gidersen söylersin doktora bi krem fitil bisey verir. Ben geçmesini bekliyorum yavaş yavaş düzelecek artık.

Koyu yeşil olursa usuttugu anlamına geliyor.Devamli olarak görürseniz doktora gitmek gerekiyor. Benim sarı yeşil, ya da gün içinde bı bez yedil.bi bez normal gittiği de oluyor. Onun sebebini bulamadım ama köyü yeşil olmadığı ve sürekli olmadığı için normal karşılandı. Ayrıca çok beslendiği için sindirilemeyenler de yeşil olabiliyormus. Yani bir iki bez yeşil olursa değil de, günler sürerse, beraberinde huzursuzluk, ateş vb semptomlar varsa önem arz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…