2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kız bizim her şeylerimiz aynı gidiyor

Sen gene tazesin canim senin acilar agrilar normal. ben eskidim sayilir 2 gun sonra 30 gunluk olcam

Pişiği kaç gün kullandıktan sonra yaptı şuan bizim iyi gibi ama blmiyorum sonra olurmu
Bir iki gün sonra belli etti pişik kremi sürmeme rağmen kızarıklık huzursuzluk vardı değiştirince rahatladı şimdi pişik kremi hiç sürmüyorum nerdeyse arada bir sürüyorum

Bir de benimkinin pütürlü anne sütünün yağıymış o yeşil kaka da bir iki kere denk geldi tamamen yeşil değildi o da sarı yeşil karışık çoğunlukla sarı ama

Bir iki gün sonra belli etti pişik kremi sürmeme rağmen kızarıklık huzursuzluk vardı değiştirince rahatladı şimdi pişik kremi hiç sürmüyorum nerdeyse arada bir sürüyorum
İnşallah bizde olmaz suana kadar olmadı ama kremsiz kapatmıyorum hiç onunda etkisi olablir

O da olabilir benim de koluma ağrı giriyor ara ara, tabi büyük bir ameliyat geçirdik neticede aslında çok normal de işte insan hemen iyi olayım bebeğimle gönlümce ilgileneyim istiyor ondan heralde
Aynen öyle ben daha tecrübesizim ama normal gelip sonra yeşil böyle taneli olduğunu bile gördüm ben de kakanın
Hangi marka kullanıyorsun tatlı anne
Owli markaymış kuzu, eğitime gitmiştik ordan vermişlerdi kabını bile açmamıştım kullanmam diye ama ağrılar artınca bugün annem tak korse iyidir dedi taktım dikleştirdi resmen beni.

Kızlar bir de göğüslerim patlayacak gibi oluyor uçları da duşta su gelince bile açıyor resmen kahverengi kısmın tamamını aldırmaya çalışıyorum bazı arkadaşlarım ben yara nedir bilmem falan dedi de, bu kahverengi yer tamamen alınmadığından mı yara oluyot yoksa alsa bile olur mu??

İlk zamanlar benim de öyle olmuştu. Zamanla geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…