Kalça çıkığı ultrasonu için nereye gideceksinizCanım bugün doktora bacak duruşunu sorduk normal dedi. Anne karnında öyle durdukları içinmiş zamanla düzeliyormuşCrknkz
Hiç saat aldım ama takmaya fırsatım olmuyorKorse kullanan anneler Gün de Kaç saat kullanıyorsunuz
Bizi pişik yaptı bıraktık hatta 2 paket almıştım 1 paket hiç açılmadık şekilde duruyor napcam bilmiyorumSleepy bio kullanıyorum
Kız bizim her şeylerimiz aynı gidiyorKoyu yeşil olursa usuttugu anlamına geliyor.Devamli olarak görürseniz doktora gitmek gerekiyor. Benim sarı yeşil, ya da gün içinde bı bez yedil.bi bez normal gittiği de oluyor. Onun sebebini bulamadım ama köyü yeşil olmadığı ve sürekli olmadığı için normal karşılandı. Ayrıca çok beslendiği için sindirilemeyenler de yeşil olabiliyormus. Yani bir iki bez yeşil olursa değil de, günler sürerse, beraberinde huzursuzluk, ateş vb semptomlar varsa önem arz ediyor
Hangi marka kullanıyorsun tatlı anneBen bugün kullanmaya başladım bi 2 saat taktım şimdi duş İçin çıkardım onun bir saati mi oluyormuş???
Pişiği kaç gün kullandıktan sonra yaptı şuan bizim iyi gibi ama blmiyorum sonra olurmuBizi pişik yaptı bıraktık hatta 2 paket almıştım 1 paket hiç açılmadık şekilde duruyor napcam bilmiyorum
Aynı gün rahme düştüler heraldeKız bizim her şeylerimiz aynı gidiyor
Dolap uygulamasından satabilirsin. Ben artan dependleri bile sattımBizi pişik yaptı bıraktık hatta 2 paket almıştım 1 paket hiç açılmadık şekilde duruyor napcam bilmiyorum
2.de yok muydu?Oyyy canim ya benim çok geçmiş olsun. Keşke bu vajina dar olayını doktor dikkat edip sezeryan yapsaymis tüh ya. İyileşmen yanlış hatirlamiyorsam 10 gün sürüyor alt dikislerde. Benim ilk yavrumda dikisim vardi ordna biliyorum
Ben hurmaya devam ediyorum. Bugün bütün evi silip süpürdüm. Bence en geç pazartesi doğururum diye düşünüyorum. Perşembe kontrole gideceğim. Sürpriz yapıp daha erken de gelebilirEvet dogurmayanlar olarak ne zaman dogacaklar bizimkiler sizce :)))
Sen gene tazesin canim senin acilar agrilar normal. ben eskidim sayilir 2 gun sonra 30 gunluk olcamYeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyor diye biliyorum canım benim bebeğimde de dün yeşil kaka vakası oldu ama sonraki kaka da geçmişti. Sürekliyse eğer onu takip et de.
Valla benim sızlıyor dikiş yerim özellikle gece kalkarken ya da yatakta dönerken.sezaryen sonrası böyle dedikleri böyleymiş gerçekten neyse dayanacağız
Canııım sana bakmaya girdim çoook güzel çok şükür
Olmuş ya gerisi halledilir. Bak sütün de hemen gelmiş anladığım kadarıyla bol bol emzir gözün aydın.
Ben bugün kullanmaya başladım bi 2 saat taktım şimdi duş İçin çıkardım onun bir saati mi oluyormuş???
Bir iki gün sonra belli etti pişik kremi sürmeme rağmen kızarıklık huzursuzluk vardı değiştirince rahatladı şimdi pişik kremi hiç sürmüyorum nerdeyse arada bir sürüyorumPişiği kaç gün kullandıktan sonra yaptı şuan bizim iyi gibi ama blmiyorum sonra olurmu
Bir de benimkinin pütürlü anne sütünün yağıymış o yeşil kaka da bir iki kere denk geldi tamamen yeşil değildi o da sarı yeşil karışık çoğunlukla sarı amaAynı gün rahme düştüler heraldeHuyu, suyu değişikse demek Şaka bı yana sürekli emdikleri için beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık. Yani şöyle diyeyim normal kakadan beş dk sonra yeşil kaka gördüm.
Mantıklı valla yükleyim hamile yastığını da satıyorum da alıcı yokDolap uygulamasından satabilirsin. Ben artan dependleri bile sattım
Birdahaki kontrolde olacakmış canım biz doktor olarak Talha Akil’e gidiyoruz. Onun yönlendirdiği bir yerde yaptırırız.Kalça çıkığı ultrasonu için nereye gideceksiniz
İnşallah bizde olmaz suana kadar olmadı ama kremsiz kapatmıyorum hiç onunda etkisi olablirBir iki gün sonra belli etti pişik kremi sürmeme rağmen kızarıklık huzursuzluk vardı değiştirince rahatladı şimdi pişik kremi hiç sürmüyorum nerdeyse arada bir sürüyorum
Bepanthol baby en güzeli benim şahsi kanaatimİnşallah bizde olmaz suana kadar olmadı ama kremsiz kapatmıyorum hiç onunda etkisi olablir
O da olabilir benim de koluma ağrı giriyor ara ara, tabi büyük bir ameliyat geçirdik neticede aslında çok normal de işte insan hemen iyi olayım bebeğimle gönlümce ilgileneyim istiyor ondan heraldeNormal bence canım benimde çok ağrımıştı. Bir süre sonra bacaklara iniyor oda normalmiş. Benimde bu aralar dayanılmaz baş ağrım var 1.5 gündür devam ediyordu aralıksız. Bu sabah biraz yürüdük ondan sonra geçti. Epiduralle ilgili mi acaba diyorum kendi kendime
Aynen öyle ben daha tecrübesizim ama normal gelip sonra yeşil böyle taneli olduğunu bile gördüm ben de kakanınKoyu yeşil olursa usuttugu anlamına geliyor.Devamli olarak görürseniz doktora gitmek gerekiyor. Benim sarı yeşil, ya da gün içinde bı bez yedil.bi bez normal gittiği de oluyor. Onun sebebini bulamadım ama köyü yeşil olmadığı ve sürekli olmadığı için normal karşılandı. Ayrıca çok beslendiği için sindirilemeyenler de yeşil olabiliyormus. Yani bir iki bez yeşil olursa değil de, günler sürerse, beraberinde huzursuzluk, ateş vb semptomlar varsa önem arz ediyor
Owli markaymış kuzu, eğitime gitmiştik ordan vermişlerdi kabını bile açmamıştım kullanmam diye ama ağrılar artınca bugün annem tak korse iyidir dedi taktım dikleştirdi resmen beni.Hangi marka kullanıyorsun tatlı anne
İlk zamanlar benim de öyle olmuştu. Zamanla geçiyor.Kızlar bir de göğüslerim patlayacak gibi oluyor uçları da duşta su gelince bile açıyor resmen kahverengi kısmın tamamını aldırmaya çalışıyorum bazı arkadaşlarım ben yara nedir bilmem falan dedi de, bu kahverengi yer tamamen alınmadığından mı yara oluyot yoksa alsa bile olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?