2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde öyleydi yaralarım geçti bir süre sagıp memeyi az emzirdim sagdıgımdan verdim genelde doktorda böyle söyledi.şimdi iyileşti rahatlıkla emziriyorum.biraz acıcak ama geçince tekrarlamıyor merak etme

Alsa bile oluyor benim göğüs ucum hiç yoktu silikon uçla eme eme çocuk ucunu çıkarttı tabi o dönem acayip ağrılarım oluyordu hala bornoz giyemiyorum havluyla kurulanıyorum duştan çıktığımda en ufak bir şey değse acıyor

aynen benimkide öyle arada meme ucuyla oynuyo arada uyuyo sürekli emse belki doyacak dediğin gibi daha emerken sindiriyo kakasını yapıyo daha bitirmeden

Halk arasinda süt inmesi deniyor o duruma,geçiş sütü yükleniyor şu an.. benim de öyleydi, duşta kolumu bile kaldırırken acıyordu, zamanla geçecek

CANIM KIZLAR CAPS LOCK AÇIK YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ÖNEMLİ.

Vakti olan bu adama videolarını izlesin, ben bildiğim bir kaç şeyin yanla olduğunu öğrenip az evvel aydınlandım.

Ben hep 2 memeyi de emzirmeye çalışıyordum yanlışmış, tek meme tek meme gitmek gerekiyormuş, bir faydası olur belki hepimize bu bilgiler. -Sunshine kuzu sen görmezsin diye seni ayrı etiketliyorum

1.ay aşısını olduk 2855 gr doğmuştu 3800 olmuş boy 49 cm di 53 cm olmuş ama 3 gündür kakasını yapamıyor anne sütü kabızlık yapar mı ki

aynen benimkide öyle arada meme ucuyla oynuyo arada uyuyo sürekli emse belki doyacak dediğin gibi daha emerken sindiriyo kakasını yapıyo daha bitirmeden
Evet bak bugün 1 de uyandı, 4 e kadar sürekli meme em bırak gaz çıkar tekrar meme filan böyle geçti. Dolu dolu da emiyor halbuki.
En son bitkin düştüm yemek yiyeceğim hala meme aranınca sağdığım sütten verdim. 50 cc içti ve uyudu. şok oldum hiç bu kadar ekstra içmemişti.

Halk arasinda süt inmesi deniyor o duruma,geçiş sütü yükleniyor şu an.. benim de öyleydi, duşta kolumu bile kaldırırken acıyordu, zamanla geçecek
Ya sorma ben de eve geldim kürek kemiklerim nasıl ağrıyor bir de ateşim çıktı.hasta hissediyordum. Kesin Yine hastanede covid kaptım Dedim.
Meğer süt iniyormuş bi sıcak duş 1 saat uyku, geçti
Ayyy kuzum bakayım açıyorum hemen fırsat oldukça izlerim

Owli markaymış kuzu, eğitime gitmiştik ordan vermişlerdi kabını bile açmamıştım kullanmam diye ama ağrılar artınca bugün annem tak korse iyidir dedi taktım dikleştirdi resmen beni.
İyi yapmışsın, duruşu düzeltiyor kesinlikle
Benim de bazen oluyor canım o durum,hele ilk hafta pert oldu göğüslerim kabuk oldu hatta yaralarim mecburen silikon uçla emzirdim birkaç hafta. Şimdi daha yeni bu hafta silikon uçsuz emzirmeye başladım tamamını aldırmaya çalışıyorum genelde yine yara olmasın diye.

1.ay aşısını olduk 2855 gr doğmuştu 3800 olmuş boy 49 cm di 53 cm olmuş ama 3 gündür kakasını yapamıyor anne sütü kabızlık yapar mı ki
Evet anne sütü alam bebeklerde 10 güne kadar kabızlık normal diyor doktorlar ama işte çocuk rahatsız oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…