Canim hayırlısı olsun doğum yaptın miArkadaşlar doğuma gidiyorum dua edin kolayca olsun
3 cm lik açılma var ama sancı yok suni sancı deniyecekler
Bizimde annem de babam da yok renkli göz ama benimkiler mavi babaanneme benzemiş bı tek onunkiler renkliBenimde dedemin maviymiş mesela benimde mavi başka kimsede yok ailede. Gerçekten dedeye çekebiliyorlar sanırım. Eşimin kahverengi daha baskın bir renk ama bakalım şans
Benimki gazı olduğunda kavga ediyor, yay gibi gerilip kızarıp bozarmasından anlıyorum. durdurup gazını çıkarıyorum, sarılıp sakinleştirip emzirmeye devam ediyorum. 5-7 kez bunu yapıyorum çok yoruluyoruz ikimiz deCanım bu meme ile kavga bizde de yeni başladı. Çözebildin mi?
Evet eşime uzun bir mesaj attım işte olduğu İçin o da aslında sürecin kendisi için de yeni olduğunu daha dikkatli olacağını söylemiş, akşam yeniden konuşuruz tabii..
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiii o kadar iyiiiAyyy aşkoo donemiyorum iki çocukla zormuş ya biri ağlar öbürü yaramazlık peşinde bana iş çıkartır küçük uyur büyük uyandirir cildirmalik donemlerdeuim su aralar
Benim eşimin gözü mavi annemin kardeşimin mavi iki çocuğum da doğduğunda maviydi kahveye döndü. Bu da şimdi mavi ama döner diye hiç sevinmiyorum bitanesi barm babaya çekseydi. Yani o %50 ihtimal bizi hiç bulmadı%50 mavi %49 yeşil %1 kahverengi olabilirmiş canım
Nereden mi biliykrumbenimde gözlerim mavi eşim kahve, oturup netten bakmıştım olasılığı ne diye şuan mavi gibi ama ışıkta değişiyor , sağlıklı olsunda
40 dolunca gitçek bizimkiMerhabw kizlar simdi yanimda annem var ama gidecek, esim de calisiyor. Siz kac gunden sonra evde yalniz kaldiniz cocukla? Nasil planlasam acaba bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım. Çok şükür benimkiler bir şey diyen kv değil. Ağzı var dili yok benden çekinir birde lohusa olduğumdan herhalde annemde oda ne desem yapıyor sağ olsunlar. Eşim ilgili ama geceleri kalkmıyor tabii her erkek gibi. Bu çocuğu tek başımıza karar verip yapmadık tabiki annesi doyurup edecek bunu herkes biliyor ama babasıda ilgilenip uyutacak altını alacak gezdirecek vs.. ağzını açman iyi olmuş iyice sinir etmezler biraz susarlar umarım canım. Lohusa psikolojisi bambaşka bir şey özellikle ben ağır yaşadım emmediği için kendimi suçladım bebeğe kızdım üzüntüden kahroldum ama artık kabullendim emmiyor bebeğim son denemem bu olmazsa sağıp içirmeye devamBenmki gündüzleride pek işe yaramıyor sanırım lohusalıgı benm yerime o geçiriyor.cocuk aglar viyak viyak kafasını kaldırmaz gece umarım zamanla farkına varır bişeylerin düzelir.bizde sürme eşşeği derler bnde sürme eşşeği gibi şunu yap bunu al diyip duruyorum anca bu işe yarıyor şuan beni çok zorluyorbirde bunun anası var hastaneden cıkmadan önce babasıda ilgilenecek dedigimde anasıda cocugu omu emzircek sen emzircen sen ilgileniceksin diyor oglunu gazlıyor bnde açtım agzımı yumdum gözümü. yarama tuz bastın kardeşlik
%50 mavi %49 yeşil %1 kahverengi olabilirmiş canım
Nereden mi biliykrumbenimde gözlerim mavi eşim kahve, oturup netten bakmıştım olasılığı ne diye şuan mavi gibi ama ışıkta değişiyor , sağlıklı olsunda
Hadi bakalım kızlar maviş mi olacaklar acaba bizimde ışıkta mavi karanlıkta gri gibi tam anlayamıyoruzCanim hayırlısı olsun doğum yaptın mi
Bizimde annem de babam da yok renkli göz ama benimkiler mavi babaanneme benzemiş bı tek onunkiler renklişuan iki oğlumun da mavi gibi ama değişmezse tabiki
1 hafta sonra eşimle birlikte kaldık annemleri gönderdim dün de eşim işe başladı ben bakıyorum ama eşim cok destek sağolsun onun varlıgı yetiyor. susturma gaz kaka alt hepsi onda bi tek emziriorum nerdeyse. işe uykusuz gidiyor işte ama napalım bebek olunca böyle. bence annenler cok kalmasın her kafadan ses cıkması iyi olmayabilir lohusa da olacaksın o psikoloji berbat.Merhabw kizlar simdi yanimda annem var ama gidecek, esim de calisiyor. Siz kac gunden sonra evde yalniz kaldiniz cocukla? Nasil planlasam acaba bilmiyorum
Bende o yüzden pek şey yapmıyorum büyük içinde döner rengi dedim ama hala aynı bakalım iki numaranın nasıl olacakSeni o kadar iyi anlıyorum kiiii o kadar iyiii
Benim eşimin gözü mavi annemin kardeşimin mavi iki çocuğum da doğduğunda maviydi kahveye döndü. Bu da şimdi mavi ama döner diye hiç sevinmiyorum bitanesi barm babaya çekseydi. Yani o %50 ihtimal bizi hiç bulmadı
Bizimde suanlik öyle duruyor canim yaşayıp göreceğizAllah kolaylık versin canım. Çok şükür benimkiler bir şey diyen kv değil. Ağzı var dili yok benden çekinir birde lohusa olduğumdan herhalde annemde oda ne desem yapıyor sağ olsunlar. Eşim ilgili ama geceleri kalkmıyor tabii her erkek gibi. Bu çocuğu tek başımıza karar verip yapmadık tabiki annesi doyurup edecek bunu herkes biliyor ama babasıda ilgilenip uyutacak altını alacak gezdirecek vs.. ağzını açman iyi olmuş iyice sinir etmezler biraz susarlar umarım canım. Lohusa psikolojisi bambaşka bir şey özellikle ben ağır yaşadım emmediği için kendimi suçladım bebeğe kızdım üzüntüden kahroldum ama artık kabullendim emmiyor bebeğim son denemem bu olmazsa sağıp içirmeye devam
Hadi bakalım kızlar maviş mi olacaklar acaba bizimde ışıkta mavi karanlıkta gri gibi tam anlayamıyoruz
İlk bir hafta kuvöz süreci vardı devamında 5 gün annem kaldı.Merhabw kizlar simdi yanimda annem var ama gidecek, esim de calisiyor. Siz kac gunden sonra evde yalniz kaldiniz cocukla? Nasil planlasam acaba bilmiyorum
Alla alla çok ilginç, bana birkaç doktor kesinlikle kullanma dedi. Benim hafif derecede migrenim var arveles kullanıyordum bunun için. Gebelik ve sonrasında yasakladı doktorum, sadece parol iç,gecirmezse de en fazla acilde parolun serumu takilsin başka ilaç yasak emzirirken dediBenim doktorum da sezeryan sonrası bunu reçete etti süte geçmiyor dedi kullandım
Geçen hafta annem gitti, bu hafta başı eşim işe döndü. Beslenmem ve önceden de bebeğin tüm ihtiyaçlarını kendim gidermiş olmama rağmen dinlenmem çok sekteye uğradı. Oldukça zorlanıyorum.Merhabw kizlar simdi yanimda annem var ama gidecek, esim de calisiyor. Siz kac gunden sonra evde yalniz kaldiniz cocukla? Nasil planlasam acaba bilmiyorum
Off ne güzel bende 20 kişiyle falan yapmak istiyorum anneler sülalelerini çağırmak istiyolar 90 m2 evime delircemBiz yapıcaz ama teyze anneanne filan
Hediyelikte az yaptırdım
Bizimki de öyle, uykudan uyanınca ağlaması yok mu uyandın ilte niye mesele yapıyorsunetrafa bakın kuş var onlara bak ,yok hemen ağlayayım
Emzik verdim sırf bu yüzden
Demek ki her konuda olduğu gibi bu konuda da karşıt görüşlü doktorlar varAlla alla çok ilginç, bana birkaç doktor kesinlikle kullanma dedi. Benim hafif derecede migrenim var arveles kullanıyordum bunun için. Gebelik ve sonrasında yasakladı doktorum, sadece parol iç,gecirmezse de en fazla acilde parolun serumu takilsin başka ilaç yasak emzirirken dedi
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahDogum hikayem
Sabah 9 da hastaneye gittim.3cm açıklık var ama sancı yok azar azar suninsanci verdiler fazla zorlamadan 5 cm i buldu ama iş uzayacaga benziyordu Sabah 10 dan 15:00 e kadar cm acilmisti sonra suni.sanciyi coagalttilar tabi ben mahvoldum ebeye beni sezeryana alın deyip durdum 8-9 cm ile dogumhaneye indirdiler ama yine yeterli.degildi orada da cok çektim
Açıklık 10 cm i buldu bu sefer de ikinma sorunumuz vardi doktor uzun ikin diyor ben çabuk.pes.ediyodum hiç bitmiycek zannettim
Daha sonra bebeğin boynuna 3 kere kordon dolanmis kordonda üstten çektirdiği için bebek gelemiyo kafa görünüyor gerisi yok doktor.bu sefer alttan biraz kesti vakumlu bebegi çekti
İlk etapta ağlamadı kordonda kurtulunca ağlamaya başladı güzel.kizim
Off ne güzel bende 20 kişiyle falan yapmak istiyorum anneler sülalelerini çağırmak istiyolar 90 m2 evime delircem
Maşallah Allah analı babalı büyütsün İnşallahDogum hikayem
Sabah 9 da hastaneye gittim.3cm açıklık var ama sancı yok azar azar suninsanci verdiler fazla zorlamadan 5 cm i buldu ama iş uzayacaga benziyordu Sabah 10 dan 15:00 e kadar cm acilmisti sonra suni.sanciyi coagalttilar tabi ben mahvoldum ebeye beni sezeryana alın deyip durdum 8-9 cm ile dogumhaneye indirdiler ama yine yeterli.degildi orada da cok çektim
Açıklık 10 cm i buldu bu sefer de ikinma sorunumuz vardi doktor uzun ikin diyor ben çabuk.pes.ediyodum hiç bitmiycek zannettim
Daha sonra bebeğin boynuna 3 kere kordon dolanmis kordonda üstten çektirdiği için bebek gelemiyo kafa görünüyor gerisi yok doktor.bu sefer alttan biraz kesti vakumlu bebegi çekti
İlk etapta ağlamadı kordonda kurtulunca ağlamaya başladı güzel.kizim
Canım banada kadın doğum doktorum sezaryenden sonra arveles yazdı. Gittiğim nefroloji doktoruda profesördü oda arvelesin bir sorun yaratmayacağını söyledi. Sadece böbrekleri yoran bir ağrı kesici böbrek sorunu olanlar kullanmamalı dedi. Yine tıptaki görüş farklılıkları işteAlla alla çok ilginç, bana birkaç doktor kesinlikle kullanma dedi. Benim hafif derecede migrenim var arveles kullanıyordum bunun için. Gebelik ve sonrasında yasakladı doktorum, sadece parol iç,gecirmezse de en fazla acilde parolun serumu takilsin başka ilaç yasak emzirirken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?