2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benzer sıkıntı bizde de var bir kaç damla sıkıyorum
Gelecek Yorumları merak ettim

Serum fizyolojiği her burun deliğine 1.5 ml sıkıp burun aspiratörüyle çekiyorum ben.

Günaydın, kızlar ben galiba adet oldum 40 ında kanamam bitmisti zaten az az geliyodu ama bitmişti şimdi tekrar kan gelmeye başladı. Yarında kadın doğumda randevum vardı onuda erteleyim bari bu şekilde kontrol edilmek istemem ki zaten de olmaz herhalde.

Çok beklemiyorum 1-2 dk falan. Bişey olsaydı çıkardı. Oğlum grip 1 haftadır çıkan sümüğe şaşırıyorum
Bi kaç tur yaptım giriş kısmını azcık kulak pamuğuyla aldım kuru bi şeyler varmış
Sonra içerideki kısım geldi neyseki ilk ciddi burun temizliğini başarıyla tamamlamış oldum şükürler olsun
Aspiratör burnuna yeni yeni oturuyor
Bebe 3 kiloyu aşınca bi şeyler normalleşmeye başladı şükür

Merhabalar.1 ay oldum doğum yapalı sütümu sagmadim.arttirmak istiyorum çünkü göğüslerim boş bos gibi.elektrikli makina aldım bugün başlayacağım.ama nasıl bir yol izleyeceğim sizlerden fikir almak istedim.once durumumu anlatayim sabah sütüm daha iyi hissediyorum.ogleden sonra bebeğim bir başlıyor gece 12 1 lere kadar emzir kucakta gezdir 10 dk uyur tekrar bez degistir.tabi haliyle hem yorgunluktan hem de daha durmadikca daha sık emzirdigim için göğüsler boş boş.yani sabah sağsam bı de bebek gece uyuduktan sonra bir kez daha sağsam günde iki kez gene de sütüm artarmi.yoksa her emzirmeden sonra bu sağma işini yapmam mümkün değil.iki tane daha çocuğum var yemek bulaşık büyüklerin ödevi derken öğlenden gece yarısına kadar kendime bakamıyorum ki süt sagayim.faydasi olmazsa açmadan iade etmeyi düşünüyorum.sizlere danışmak istedim.muhakkak sütünu sagan anneler vardır.

Bende o yüzden pek şey yapmıyorum büyük içinde döner rengi dedim ama hala aynı bakalım iki numaranın nasıl olacak

Bizimde suanlik öyle duruyor canim yaşayıp göreceğiz
Dönmemiş ne güzel seninki bu da dönmez inşallaaa
Canım zor olmuş ama olmuş bi şekilde iştee. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sonra aspiratörle çekmen lazım.

Ben de size şunu soracaktım braunun burun aspiratörünü kullanan var mı ben Manueli atmıştım bu sefer onu alayım diyorum ama işe yarıyo mu acaba. Bir de elektrik süpürgesine takılan bitane var herkes çok övmüş ama braununki daha mantıklı geldi bana bidaa süpürgeye tak çıkar

Bn bakıyorum buraya sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bebegin için bnde için rahat olsun ama suna eminimki bu cabana değicek bebegin emicek bol bol dua et içini ferah tut

Zor bı doğum olmuş ama sonu güzel çok şükür canim bebeğin de sende sağlıklısın kollarinda uyuyordr miss kokulu gozunuzaydin canim Allah analı babalı buyutsun

Ne rahatlamıştır kuzucuk şimdi

Bn bakıyorum buraya sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bebegin için bnde için rahat olsun ama suna eminimki bu cabana değicek bebegin emicek bol bol dua et içini ferah tut
İnşallah canım hayırlısıyla

Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk

Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk
Kaç ml sıktınız? Osman gönülalın bi videosu var baya sıkıyor dediğiniz gibi uyguluyor ama henüz cesaret edemedim ben de.
Bizimkinin burnu baya dolu anlaşılan 2 tur çektirdim yumuşata yumuşata hala var gibi

Ever aspiratoru önermiyo bazı doktorlar. Ben serum fizyoloji sıkıyorum. Aynen ters cevirip sırtına vuruyorum cikiyo.

Hastanede nasıl yaptılar 2. Çocuk da öğrendim anca. Yatırdılar kafasını yan tuttular. Birinden sıkıp diğerinden çıkardılar. O suyu. Doktor bize büyük alın diyodu tuplerde olan gereksiz pahalı demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…