Ben sadece kv ve annemler ile yapmak istiyorum. Bunun harici 1 kişi bile cagirsam diğerlerine ayıp olur diye 40 kişi oluruz. Covid hala bitmiş değil bu durumu mantıklı bulmuyorum.Kızlar mevlid yapıyomusunuz? Hediyelikler uçmuş iyice
Benzer sıkıntı bizde de var bir kaç damla sıkıyorumBurun tıkanıklığı için sprey kullanıyorum bebeğe ancak normalde geri akması gerekirken akmıyor hiç bir şey gelmiyor içerden orda kalıyor yada genzine gidiyor ne yapmam lazım hırıltılı nefes alıyor
Burun tıkanıklığı için sprey kullanıyorum bebeğe ancak normalde geri akması gerekirken akmıyor hiç bir şey gelmiyor içerden orda kalıyor yada genzine gidiyor ne yapmam lazım hırıltılı nefes alıyor
Serum fizyolojiği her burun deliğine 1.5 ml sıkıp burun aspiratörüyle çekiyorum ben.Benzer sıkıntı bizde de var bir kaç damla sıkıyorum
Gelecek Yorumları merak ettim
Ben de tam şimdi yaptım ama bi şey çıkmadıSerum fizyolojiği her burun deliğine 1.5 ml sıkıp burun aspiratörüyle çekiyorum ben.
Çok beklemiyorum 1-2 dk falan. Bişey olsaydı çıkardı. Oğlum grip 1 haftadır çıkan sümüğe şaşırıyorumBen de tam şimdi yaptım ama bi şey çıkmadı
Yumuşayınca rahatlıyor sanki yetiyo gibi. Ne kadar bekliyorsunuz sıktıktan sonra
Bi kaç tur yaptım giriş kısmını azcık kulak pamuğuyla aldım kuru bi şeyler varmışÇok beklemiyorum 1-2 dk falan. Bişey olsaydı çıkardı. Oğlum grip 1 haftadır çıkan sümüğe şaşırıyorum
Dönmemiş ne güzel seninkiBende o yüzden pek şey yapmıyorum büyük içinde döner rengi dedim ama hala aynı bakalım iki numaranın nasıl olacak
Bizimde suanlik öyle duruyor canim yaşayıp göreceğiz
Canım zor olmuş ama olmuş bi şekilde iştee. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahDogum hikayem
Sabah 9 da hastaneye gittim.3cm açıklık var ama sancı yok azar azar suninsanci verdiler fazla zorlamadan 5 cm i buldu ama iş uzayacaga benziyordu Sabah 10 dan 15:00 e kadar cm acilmisti sonra suni.sanciyi coagalttilar tabi ben mahvoldum ebeye beni sezeryana alın deyip durdum 8-9 cm ile dogumhaneye indirdiler ama yine yeterli.degildi orada da cok çektim
Açıklık 10 cm i buldu bu sefer de ikinma sorunumuz vardi doktor uzun ikin diyor ben çabuk.pes.ediyodum hiç bitmiycek zannettim
Daha sonra bebeğin boynuna 3 kere kordon dolanmis kordonda üstten çektirdiği için bebek gelemiyo kafa görünüyor gerisi yok doktor.bu sefer alttan biraz kesti vakumlu bebegi çekti
İlk etapta ağlamadı kordonda kurtulunca ağlamaya başladı güzel.kizim
Sonra aspiratörle çekmen lazım.Burun tıkanıklığı için sprey kullanıyorum bebeğe ancak normalde geri akması gerekirken akmıyor hiç bir şey gelmiyor içerden orda kalıyor yada genzine gidiyor ne yapmam lazım hırıltılı nefes alıyor
Bn bakıyorum buraya sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bebegin için bnde için rahat olsun ama suna eminimki bu cabana değicek bebegin emicekAllah kolaylık versin canım. Çok şükür benimkiler bir şey diyen kv değil. Ağzı var dili yok benden çekinir birde lohusa olduğumdan herhalde annemde oda ne desem yapıyor sağ olsunlar. Eşim ilgili ama geceleri kalkmıyor tabii her erkek gibi. Bu çocuğu tek başımıza karar verip yapmadık tabiki annesi doyurup edecek bunu herkes biliyor ama babasıda ilgilenip uyutacak altını alacak gezdirecek vs.. ağzını açman iyi olmuş iyice sinir etmezler biraz susarlar umarım canım. Lohusa psikolojisi bambaşka bir şey özellikle ben ağır yaşadım emmediği için kendimi suçladım bebeğe kızdım üzüntüden kahroldum ama artık kabullendim emmiyor bebeğim son denemem bu olmazsa sağıp içirmeye devam
Hadi bakalım kızlar maviş mi olacaklar acaba bizimde ışıkta mavi karanlıkta gri gibi tam anlayamıyoruz
Zor bı doğum olmuş ama sonu güzel çok şükür canim bebeğin de sende sağlıklısın kollarinda uyuyordr miss kokuluDogum hikayem
Sabah 9 da hastaneye gittim.3cm açıklık var ama sancı yok azar azar suninsanci verdiler fazla zorlamadan 5 cm i buldu ama iş uzayacaga benziyordu Sabah 10 dan 15:00 e kadar cm acilmisti sonra suni.sanciyi coagalttilar tabi ben mahvoldum ebeye beni sezeryana alın deyip durdum 8-9 cm ile dogumhaneye indirdiler ama yine yeterli.degildi orada da cok çektim
Açıklık 10 cm i buldu bu sefer de ikinma sorunumuz vardi doktor uzun ikin diyor ben çabuk.pes.ediyodum hiç bitmiycek zannettim
Daha sonra bebeğin boynuna 3 kere kordon dolanmis kordonda üstten çektirdiği için bebek gelemiyo kafa görünüyor gerisi yok doktor.bu sefer alttan biraz kesti vakumlu bebegi çekti
İlk etapta ağlamadı kordonda kurtulunca ağlamaya başladı güzel.kizim
Ne rahatlamıştır kuzucuk şimdiBi kaç tur yaptım giriş kısmını azcık kulak pamuğuyla aldım kuru bi şeyler varmış
Sonra içerideki kısım geldi neyseki ilk ciddi burun temizliğini başarıyla tamamlamış oldum şükürler olsun
Aspiratör burnuna yeni yeni oturuyor
Bebe 3 kiloyu aşınca bi şeyler normalleşmeye başladı şükür
İnşallah canım hayırlısıylaBn bakıyorum buraya sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bebegin için bnde için rahat olsun ama suna eminimki bu cabana değicek bebegin emicekbol bol dua et içini ferah tut
Burun tıkanıklığı için sprey kullanıyorum bebeğe ancak normalde geri akması gerekirken akmıyor hiç bir şey gelmiyor içerden orda kalıyor yada genzine gidiyor ne yapmam lazım hırıltılı nefes alıyor
Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış oldukBenzer sıkıntı bizde de var bir kaç damla sıkıyorum
Gelecek Yorumları merak ettim
Kaç ml sıktınız? Osman gönülalın bi videosu var baya sıkıyor dediğiniz gibi uyguluyor ama henüz cesaret edemedim ben de.Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk
Ever aspiratoru önermiyo bazı doktorlar. Ben serum fizyoloji sıkıyorum. Aynen ters cevirip sırtına vuruyorum cikiyo.Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk
Hastanede nasıl yaptılar 2. Çocuk da öğrendim anca. Yatırdılar kafasını yan tuttular. Birinden sıkıp diğerinden çıkardılar. O suyu. Doktor bize büyük alın diyodu tuplerde olan gereksiz pahalı demişti.Kaç ml sıktınız? Osman gönülalın bi videosu var baya sıkıyor dediğiniz gibi uyguluyor ama henüz cesaret edemedim ben de.
Bizimkinin burnu baya dolu anlaşılan 2 tur çektirdim yumuşata yumuşata hala var gibi
Maşallah annesi güzel haberlerle gelin <3Günaydın teyzoslar biz yarı 40 dedik bugün çok şükür sağlık ocağına boy kg kontrolüne gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?