Aynen bizde de ilk gün, ilk emzirme sonrası burnundan cok miktarda kıvamlı bir şey aktı avuç kadar yani. Amniyon sıvısı filan dediler.Hastanede nasıl yaptılar 2. Çocuk da öğrendim anca. Yatırdılar kafasını yan tuttular. Birinden sıkıp diğerinden çıkardılar. O suyu. Doktor bize büyük alın diyodu tuplerde olan gereksiz pahalı demişti.
Ben aldım da ucu bizimkinin burnuna sığmadı ben serum fizyolojik sıkıp sırtına vuruyorum yani boşuna almış oldum otribebeyiAklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
5 ml bi tanesi yarı yarıya yaptık ama acemilikten tam olmadı gibi geldi, 2. Yi de yaptıkKaç ml sıktınız? Osman gönülalın bi videosu var baya sıkıyor dediğiniz gibi uyguluyor ama henüz cesaret edemedim ben de.
Bizimkinin burnu baya dolu anlaşılan 2 tur çektirdim yumuşata yumuşata hala var gibi
Bazısı suni teneffüs gibi ağzından hava üflüyormuş burnundan çıkıyormuş, ona cesaret edemedikEver aspiratoru önermiyo bazı doktorlar. Ben serum fizyoloji sıkıyorum. Aynen ters cevirip sırtına vuruyorum cikiyo.
Ayy yapmam ben öyle. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo. Enjektöre sert bi şekilde sıkınca. Burun temizliği önemli gerçekten hele mi hastaysa.Bazısı suni teneffüs gibi ağzından hava üflüyormuş burnundan çıkıyormuş, ona cesaret edemedik
Bisey olmaz canım dene sen. Açık olsun burnu. Ben büyük kızlara yapıyorum zorla. Öksürük oluyo sonra ciğerlere iniyo fslan sonrası daha kötüAynen bizde de ilk gün, ilk emzirme sonrası burnundan cok miktarda kıvamlı bir şey aktı avuç kadar yani. Amniyon sıvısı filan dediler.
Akar akmaz hırıltı kaldı.
hemşireleri çağırdım birer şırınga serum fizyolojik sıktı iki deliğe de. Ters çevirdi vurdu, baya bi aktı. Yenidoğan bebeye yapılınca bana da bi cesaret geldi ama evde denemedim
Bana da onunla cesaret geldi5 ml bi tanesi yarı yarıya yaptık ama acemilikten tam olmadı gibi geldi, 2. Yi de yaptık
Bizde onu izlemiştik eşimle, en yapabiliriz dediğimiz oydu denedik oldu gibi
Aynen öyle yazık ya bak bugün azcık açılınca Bİle emme süresi uzadıBisey olmaz canım dene sen. Açık olsun burnu. Ben büyük kızlara yapıyorum zorla. Öksürük oluyo sonra ciğerlere iniyo fslan sonrası daha kötü
Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk
Kızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.Aklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
Ay bunu ilk defa duydum şaşırdım en son bebeklerde en doğru ateş ölçümünün makata ateş ölçer sokma yoluyla olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştımBazısı suni teneffüs gibi ağzından hava üflüyormuş burnundan çıkıyormuş, ona cesaret edemedik
Kız bi damla neye yetecekKızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.
Ay bizim hastanede öyle yaptılar. Makattan baktılar ben yapamam yaAy bunu ilk defa duydum şaşırdım en son bebeklerde en doğru ateş ölçümünün makata ateş ölçer sokma yoluyla olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım
Canım bende çok korkuyordum ama doktor sıkabildiğin kadar sık hiç zararı yok dedi ilk zamanlar 4 5 damla sıkıp sırtına vurdum hemen şimdilerde nerdeyse yarısını sıkıyorum diğer burundan gelicek şekilde çok daha iyi rahatlıyor korkmayınKızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.
Sadece fizyolojik serum al aspiratör önermiyorlar boşuna almışım bende serum tek başına güzel açıyorAklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
Emerken mi yapıyor ya da kustuktan hemen sonra? Biz de yaşadık bı kaç kez genzine kaçma durumlarındaKızlar bebeğim dün ve bugün birden kendini kitleyip nefes almıyor nefes alınca da hüngür hüngür ağlıyor acaba sebebi nedir
Yok ikisinde de ağlıyordu dün elini yıkıyordum birden kendini kitledi nefes almadı morardı dehşet içinde bakıyor zaten o zaman korktu herhalde dedim üzerinde durmadım da bugün çok ağlıyordu yine beşiğinden aldım yine aynısını yaptı kaka problemi yok aç değil bugün habire ağlayıp memede kalmak istiyorEmerken mi yapıyor ya da kustuktan hemen sonra? Biz de yaşadık bı kaç kez genzine kaçma durumlarında
Aynen öyle ya cidden insan kime inanacagini şaşırıyor,en güzeli ilaç almadan doğal yollarla bu süreci geçirmeye çalışmakCanım banada kadın doğum doktorum sezaryenden sonra arveles yazdı. Gittiğim nefroloji doktoruda profesördü oda arvelesin bir sorun yaratmayacağını söyledi. Sadece böbrekleri yoran bir ağrı kesici böbrek sorunu olanlar kullanmamalı dedi. Yine tıptaki görüş farklılıkları işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?