2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen bizde de ilk gün, ilk emzirme sonrası burnundan cok miktarda kıvamlı bir şey aktı avuç kadar yani. Amniyon sıvısı filan dediler.
Akar akmaz hırıltı kaldı.
hemşireleri çağırdım birer şırınga serum fizyolojik sıktı iki deliğe de. Ters çevirdi vurdu, baya bi aktı. Yenidoğan bebeye yapılınca bana da bi cesaret geldi ama evde denemedim

Reactions: Zzy
Kızlar bebeğim bir hadtalik ve göğüslerimle resmen kavga ediyor . İlk hafta alışma süresi olduğu için mi böyle bilen var mı bir uyandiginda emzirme alt değiştirme süremiz bir buçuk saati buluyor

Aklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?

Aklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
Ben aldım da ucu bizimkinin burnuna sığmadı ben serum fizyolojik sıkıp sırtına vuruyorum yani boşuna almış oldum otribebeyi

5 ml bi tanesi yarı yarıya yaptık ama acemilikten tam olmadı gibi geldi, 2. Yi de yaptık
Bizde onu izlemiştik eşimle, en yapabiliriz dediğimiz oydu denedik oldu gibi

Ever aspiratoru önermiyo bazı doktorlar. Ben serum fizyoloji sıkıyorum. Aynen ters cevirip sırtına vuruyorum cikiyo.
Bazısı suni teneffüs gibi ağzından hava üflüyormuş burnundan çıkıyormuş, ona cesaret edemedik

Bazısı suni teneffüs gibi ağzından hava üflüyormuş burnundan çıkıyormuş, ona cesaret edemedik
Ayy yapmam ben öyle. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo. Enjektöre sert bi şekilde sıkınca. Burun temizliği önemli gerçekten hele mi hastaysa.

Bisey olmaz canım dene sen. Açık olsun burnu. Ben büyük kızlara yapıyorum zorla. Öksürük oluyo sonra ciğerlere iniyo fslan sonrası daha kötü

5 ml bi tanesi yarı yarıya yaptık ama acemilikten tam olmadı gibi geldi, 2. Yi de yaptık
Bizde onu izlemiştik eşimle, en yapabiliriz dediğimiz oydu denedik oldu gibi
Bana da onunla cesaret geldi Akşama Banyo sonrası deneyeyim en iyisi
Güzel de emer rahatça uyur inşallah
Bisey olmaz canım dene sen. Açık olsun burnu. Ben büyük kızlara yapıyorum zorla. Öksürük oluyo sonra ciğerlere iniyo fslan sonrası daha kötü
Aynen öyle yazık ya bak bugün azcık açılınca Bİle emme süresi uzadı
Hala hafif hırıltılar var tabi ama ona rağmen güzel emdi alakası var sanırım

Bizde serum fizyolojik sıktık ters çevirip sırtına vurduk akıttı hepsini, doktorumuz aspiratörü kullanmayın dedi kanatırsınız dedi boşuna almış olduk

Kızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.

Eklentiler

• image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 44
Ay bunu ilk defa duydum şaşırdım en son bebeklerde en doğru ateş ölçümünün makata ateş ölçer sokma yoluyla olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım

Kızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.
Kız bi damla neye yetecek onun bi tanesini kullnaman lazım da. 5 sene önce ben bunu almıştım doktor bundan alma büyük serumlardan al aynısı demişti. Gereksiz pahalı demişti.bende büyük aldıydım. Siringayla çekip sıkıyordum burnuna.

Canım bende çok korkuyordum ama doktor sıkabildiğin kadar sık hiç zararı yok dedi ilk zamanlar 4 5 damla sıkıp sırtına vurdum hemen şimdilerde nerdeyse yarısını sıkıyorum diğer burundan gelicek şekilde çok daha iyi rahatlıyor korkmayın

Kızlar bebeğim dün ve bugün birden kendini kitleyip nefes almıyor nefes alınca da hüngür hüngür ağlıyor acaba sebebi nedir

Emerken mi yapıyor ya da kustuktan hemen sonra? Biz de yaşadık bı kaç kez genzine kaçma durumlarında
Yok ikisinde de ağlıyordu dün elini yıkıyordum birden kendini kitledi nefes almadı morardı dehşet içinde bakıyor zaten o zaman korktu herhalde dedim üzerinde durmadım da bugün çok ağlıyordu yine beşiğinden aldım yine aynısını yaptı kaka problemi yok aç değil bugün habire ağlayıp memede kalmak istiyor

Aynen öyle ya cidden insan kime inanacagini şaşırıyor,en güzeli ilaç almadan doğal yollarla bu süreci geçirmeye çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…