Gazını çıkarip deneyebilirsin ya da direkt diğer memeye geçebilirsin. Elimle sağıp yeniden teklif edebilir, ya da sakinleştirip dikkat dağıtarak.. En sonunda uyutuyorum ben emzik desteği ile açsa zaten uyanacak, o zmn uykusu dağılmadan emiyor
Sizinki maviyse mavi olma olasılığı yüksektir o zaman. Benim kızımın da maviydi. Yaşına yakın ela gibi oldu. Şuan açık kahve ela gibi. Dedesinin gözleri ela
Haklısın bu beni çok yorar, tecrübesizliği de eklenince stres daha da artıyor, rahat davranmak lazım aslında ama dün neredeyse 6 saat bı iki yudum sütle durdu çocuk. Bugün de saat başı uyanıyor, insan bilmeyince bu durum hep böyle sürecek eyvah ne yapicam oluyor. Bakalım fırsat yaratmak kendime zaman ayırmak da lazım, yemek, temizlik vs bı düzen kurucam inşallah, şu an ancak balkonda bişeyler içmekle kendimi dinlendirebiliyorum
Ya işte emzige alismasin da şöyle böyle.. ,emzir at yatağına diyor.. keşke olabilseydi onu da denedik yani kendime kastım yok saatlerce emzireyim. Konuşacak çok şey var da, takmamaya çalışıyorum ama içerde birikiyo malesef. Çocuk diyoruz alabileceği maksimum kiloyu almış diyo ki daha alcak o alcak. Biliyoruz böyle kalmayacak da bı sevin, bı maşallah de.. demez iyi olan hiç biseyi demez, laf çevirir ancak. Çocuğu gözü gri lacivertti, şimdi ortası yeşil gibi kenarları mavi, diyo ki siyah olcak bunun gözleri, bizim renkli istediğimizi bilmesine rağmen böyle diyo.. dedim goruyo ya o bize yeter çok şükür..Sütüm fazla olmasına rağmen bebek sürekli memede diye yetmiyo mu acaba diyodu eşime, 40 banyosunda görünce çocuğu, senin sütün yariyo kızım devam et dedi nasıl olduysa.. dogdundan beri tek olumlu cümlesi bu oldu
Herşey olabilir henüz kimse bunu çözemedi tazyik olabilir sadece emzik gibi kullanmak istiyordur ama süt geliyordur. Ya da daha çok gelsin istiyordur ama az geliyordur. Ya da gazlar başlamış olabilir. Ya da keyfi kavga etmek istiyodur bilemeyiz Allah bilir
Sizinki maviyse mavi olma olasılığı yüksektir o zaman. Benim kızımın da maviydi. Yaşına yakın ela gibi oldu. Şuan açık kahve ela gibi. Dedesinin gözleri ela
Benimde dedemin maviymiş mesela benimde mavi başka kimsede yok ailede. Gerçekten dedeye çekebiliyorlar sanırım. Eşimin kahverengi daha baskın bir renk ama bakalım şans
Hepimiz aynı bokun lacivertiyiz İnan. Düzen kurmak o kadar zorkiii. Bi tarafta planlarını bozan bi düdük var
İyi barii
Herşey olabilir henüz kimse bunu çözemedi tazyik olabilir sadece emzik gibi kullanmak istiyordur ama süt geliyordur. Ya da daha çok gelsin istiyordur ama az geliyordur. Ya da gazlar başlamış olabilir. Ya da keyfi kavga etmek istiyodur bilemeyiz Allah bilir
Kızlar bizdede gündüzleri eşim çok yardımcı oluyor bebekle ilgilenip ediyor ama geceleri kalkmıyor tabiki. bizde halen 40 çıkmadığı için bir gün annem bir gün kv kalıyor eşimde işe ocakta gidecek o zamana kadar hep gelsinler istiyor geceleri rahatı kaçmasın diye
Benmki gündüzleride pek işe yaramıyor sanırım lohusalıgı benm yerime o geçiriyor.cocuk aglar viyak viyak kafasını kaldırmaz gece umarım zamanla farkına varır bişeylerin düzelir.bizde sürme eşşeği derler bnde sürme eşşeği gibi şunu yap bunu al diyip duruyorum anca bu işe yarıyor şuan beni çok zorluyor birde bunun anası var hastaneden cıkmadan önce babasıda ilgilenecek dedigimde anasıda cocugu omu emzircek sen emzircen sen ilgileniceksin diyor oglunu gazlıyor bnde açtım agzımı yumdum gözümü.yarama tuz bastın kardeşlik
Ayyy aşkoo donemiyorum iki çocukla zormuş ya biri ağlar öbürü yaramazlık peşinde bana iş çıkartır küçük uyur büyük uyandirir cildirmalik donemlerdeuim su aralar
Benimde dedemin maviymiş mesela benimde mavi başka kimsede yok ailede. Gerçekten dedeye çekebiliyorlar sanırım. Eşimin kahverengi daha baskın bir renk ama bakalım şans
%50 mavi %49 yeşil %1 kahverengi olabilirmiş canım
Nereden mi biliykrumbenimde gözlerim mavi eşim kahve, oturup netten bakmıştım olasılığı ne diyeşuan mavi gibi ama ışıkta değişiyor , sağlıklı olsunda