2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebek memeyle kavga etmeye başladı
Bakıyorum süt de geliyor neden kavga ediyor olabilir? Sıkıyor çekiştiriyor canım yanıyor

Kendim elimle sıkıyorum fışkırma olmuyor ama başka nasıl anlayabilirim şu tayzik olayını?

Bakıyorum süt de geliyor neden kavga ediyor olabilir? Sıkıyor çekiştiriyor canım yanıyor
Gazını çıkarip deneyebilirsin ya da direkt diğer memeye geçebilirsin. Elimle sağıp yeniden teklif edebilir, ya da sakinleştirip dikkat dağıtarak.. En sonunda uyutuyorum ben emzik desteği ile açsa zaten uyanacak, o zmn uykusu dağılmadan emiyor

Saat takibi yapıyorum kaç gündür 10 saatten fazla uyumuyor kızım nasıl 17-18 yapacağız bunu

Yaaa bizimkinin şu an mavi gibi benim gözlerimde mavi seviniyorduk renkli duruyor diye umarım değişmez
Sizinki maviyse mavi olma olasılığı yüksektir o zaman. Benim kızımın da maviydi. Yaşına yakın ela gibi oldu. Şuan açık kahve ela gibi. Dedesinin gözleri ela

Hepimiz aynı bokun lacivertiyiz İnan. Düzen kurmak o kadar zorkiii. Bi tarafta planlarını bozan bi düdük var
İyi barii
Herşey olabilir henüz kimse bunu çözemedi tazyik olabilir sadece emzik gibi kullanmak istiyordur ama süt geliyordur. Ya da daha çok gelsin istiyordur ama az geliyordur. Ya da gazlar başlamış olabilir. Ya da keyfi kavga etmek istiyodur bilemeyiz Allah bilir

Sizinki maviyse mavi olma olasılığı yüksektir o zaman. Benim kızımın da maviydi. Yaşına yakın ela gibi oldu. Şuan açık kahve ela gibi. Dedesinin gözleri ela
Benimde dedemin maviymiş mesela benimde mavi başka kimsede yok ailede. Gerçekten dedeye çekebiliyorlar sanırım. Eşimin kahverengi daha baskın bir renk ama bakalım şans

Sadece emzik gibi kullanmak istiyor kısmındayım Arada da gaz oluyor ama onda da yine 1dk kadar emiyor.

Benmki gündüzleride pek işe yaramıyor sanırım lohusalıgı benm yerime o geçiriyor.cocuk aglar viyak viyak kafasını kaldırmaz gece umarım zamanla farkına varır bişeylerin düzelir.bizde sürme eşşeği derler bnde sürme eşşeği gibi şunu yap bunu al diyip duruyorum anca bu işe yarıyor şuan beni çok zorluyor birde bunun anası var hastaneden cıkmadan önce babasıda ilgilenecek dedigimde anasıda cocugu omu emzircek sen emzircen sen ilgileniceksin diyor oglunu gazlıyor bnde açtım agzımı yumdum gözümü.yarama tuz bastın kardeşlik

Kızlar Meraba böyle yanağında sivilce çıkan var mu bebeğinin? Sıcaktan diyolar ama çok sıcak değil olduğum yer öpmüyorum da çocuğu neden oluyo acaba?

Ayyy aşkoo donemiyorum iki çocukla zormuş ya biri ağlar öbürü yaramazlık peşinde bana iş çıkartır küçük uyur büyük uyandirir cildirmalik donemlerdeuim su aralar

Benimde dedemin maviymiş mesela benimde mavi başka kimsede yok ailede. Gerçekten dedeye çekebiliyorlar sanırım. Eşimin kahverengi daha baskın bir renk ama bakalım şans
%50 mavi %49 yeşil %1 kahverengi olabilirmiş canım
Nereden mi biliykrumbenimde gözlerim mavi eşim kahve, oturup netten bakmıştım olasılığı ne diyeşuan mavi gibi ama ışıkta değişiyor , sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…