2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayy o yağlı sütler gitti mi şimdi erkekler tahammülsüz oluyor ya biz de ayrı yatıyoruz uykusu bölünmesin diye beyefendinin
Benimki dün gece koltukta uyuyakalmış bende bebek uyanınca emzirdim yatırdım bi baktım yok gittim yanına yatağa gelmicekmisin dedim gelmek istemediğini belli etti uykusu bölünüyo diye ama açıkca da söyleyemedi lohusalık halimden korktuğu için olmaz burda kalk yerine gel dedim kıyamam kalktı ama gün içinde hep yanlızım zaten annem bu aralar gelemiyo gece de yatakta yanlız olmak psikolojime hiç iyi gelmiyor

Gerçekten toplum algısı benim kuzenimin sütü hiç gelmedi ne yaptıysa olmadı sadece mamayla besliyor çocuğunu şuan 3 aylık oldu ve maşallahı var evet mamadan dolayı kilolu biraz ama sağlığı yerinde mecbur kalınca başka şansı olmuyor ki insanın bende mama destekli gidiyorum erken doğduğu için kilomuz çabuk toparlasın diye işede yarıyor şükür sağlığı iyi olsunda mamada verilir napalım

Aynen öyle sağlıklı olsunlar da ne gerekiyorsa o olsun

Yalnız değilsin bacım 2 saattir tv nin önünde ahh ahh yılların emeği çöpe gitmiş gibi Çek pampam öbürü derin uykuya geçemiyor şu gazdan. Ama geçici süre derin uyumalara başlayınca telafi ederiz umarım
Değişir o ya kimisi toplu yapar kimisi cırt cırt zaten büyüdükçe kaka sayısı azalır günde 1 sefer yeterli olur
ay benimki altı değişirken sanki etinden et kopartıyorum gibi ağlıyo kakalı çişli kalmak mı istiyor anlamadım ki
Artı bir sanki etinden et koparıyorlar. En son altını giydirirken katılmaya başlıyo

Arkadaşlar doğuma gidiyorum dua edin kolayca olsun
3 cm lik açılma var ama sancı yok suni sancı deniyecekler
Dualar seninle arkadaşım bir avazda al kucağına inşallah

Çok normal böyle hissetmen yaa. Yorgunuz uykususuz anayız. Adama da çook şeetmeseydin yine de gerçi bu süreçte anlayışlı olması gerekenler onlar ama napcaan. Benimki de emziğe karşı. Annem veriyo o çıkarıyo ben izliyorum artık sadece ama şu aç kaldı hissiyatından kurtul canım o seni çok yorar ileri de ek gıda serüvenimiz var yicek yemicek diş çıkarıcak yemicek hasta olcak yemiceek. Bunları şunun için söylüyorum ilk çocuğumda öyle davrandım ve çocuğu yemekten soğuttum. Hala seçiyo iştahla yemiyo. Yemek yemeyi gereksiz görüyo. Doyuyorlar red filan yoktur annesi iyi düşünelim bi de sen gerildikçe o da gerilir rahat ol. Varsa Netflix let down izle emzirirken filan kısa kısa zaten bölümler acayip iyi geliyo. 2. De izlemiştim kendimi çok iyi hissetmiştim yalnız değilim ve benden beterleri de var

Ben de doğumdan sonra çalışmadım ama fedakarlık moduna da giremedim. Yapamadım yani beceremedim uzun bir müddet. Zaten gece uykusuz kalıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı hazırlayamadım. Şimdi aradan çok zaman geçti eskisi gibi değilim. Uykum daha hafif. Zorlansam da bazı şeyleri yapabiliyorum. Beklentileri açık konuşmak gerek sanırım. Karşı tarafın anlamasını beklemek yorucu her iki taraf için de...

Allahım kvye ne onu ne ilgilendiriyor ki bu durum bir de hesap veriyor eşin evlat senin evladın nasıl yetiştireceğine sen karar verirsin madem bu kadar meraklılar doğursunlar bir tane daha kesmemiş demek ki mevcut evlatları.

Valla ben daha rahatım. Onun oflamalarını puflamalarını çekemem. Ağlatma şu çocuğu diyor mümkün mi böyle bir şey? En iyisi böyle en azından ekstra o uyanacak laf söylecek diye ekstra strese girmiyorum

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran arkadaşım kahvaltı hatırlamayınca da aç gitti diye üzüleceksen hazırla. Ama kendini zorlama uyanırsan hazırla yorgunsan gitsin poğaça alsın nebliim simit yesin ama ben de gece kaldırmıyorum napcak emzirecek mi uyusun gariban bütün gün işte o da yoruluyo. Akşam veriyorum ama malum 2 küçük evde benim akşamları dinlenmek istiyorum
Dünkü verdiğim beta hcg testi 380 çıktı.
Gözün aydın güzelce ilerler inşallah
Ben de öyle biliyorum ama nedense öyle demişti
3 ay canım buzlukta
Kızlar başım ağrıyor hangi ilacı alabilirim?
Parol ya da minoset

Kızlar başım ağrıyor hangi ilacı alabilirim?
Minoset plus yazşmıştı bana taburculukta doktorum. Baş ağrısına çok iyi geliyor. Parol ya da minoset harici olanlar süt ile bebeğe geçmesi istenmeyen ilaçlar. İçtikten sonra en azından yarı ömrü kadar bebeğin beklenmemesi gerekiyor

Haklısın bu beni çok yorar, tecrübesizliği de eklenince stres daha da artıyor, rahat davranmak lazım aslında ama dün neredeyse 6 saat bı iki yudum sütle durdu çocuk. Bugün de saat başı uyanıyor, insan bilmeyince bu durum hep böyle sürecek eyvah ne yapicam oluyor. Bakalım fırsat yaratmak kendime zaman ayırmak da lazım, yemek, temizlik vs bı düzen kurucam inşallah, şu an ancak balkonda bişeyler içmekle kendimi dinlendirebiliyorum

Ya işte emzige alismasin da şöyle böyle.. ,emzir at yatağına diyor.. keşke olabilseydi onu da denedik yani kendime kastım yok saatlerce emzireyim. Konuşacak çok şey var da, takmamaya çalışıyorum ama içerde birikiyo malesef. Çocuk diyoruz alabileceği maksimum kiloyu almış diyo ki daha alcak o alcak. Biliyoruz böyle kalmayacak da bı sevin, bı maşallah de.. demez iyi olan hiç biseyi demez, laf çevirir ancak. Çocuğu gözü gri lacivertti, şimdi ortası yeşil gibi kenarları mavi, diyo ki siyah olcak bunun gözleri, bizim renkli istediğimizi bilmesine rağmen böyle diyo.. dedim goruyo ya o bize yeter çok şükür..Sütüm fazla olmasına rağmen bebek sürekli memede diye yetmiyo mu acaba diyodu eşime, 40 banyosunda görünce çocuğu, senin sütün yariyo kızım devam et dedi nasıl olduysa.. dogdundan beri tek olumlu cümlesi bu oldu

Bu süreçte hep “derler” akıl veren çok olur he diyip kendi bildiğimizi yapmaktan başka çare yok bu arada benim kızımın gözleri de öyle herkes renkli olacak diyor çok şükür görüyor ya bana yeter diyorum meme ucum yok diye kınanıyorum eş kişisi sülalesi tarafından şükür en azından sütüm var diyorum böyle böyle bitireceğiz

Aynen hep bişeyler diyorlar, bitmiyor bitmeyecek.. Ben de inanıyorum bı yerde kırılacak inşallah bu düzen, biz yetistirdikce böyle böyle bitireceğiz

Canım bu meme ile kavga bizde de yeni başladı. Çözebildin mi?
Evet eşime uzun bir mesaj attım işte olduğu İçin o da aslında sürecin kendisi için de yeni olduğunu daha dikkatli olacağını söylemiş, akşam yeniden konuşuruz tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…