Hay Allah geçmiş olsun bilemedim ki. Gözlem halinde ol tekrar olursa doktora bı danisirsiniz olmazsaYok ikisinde de ağlıyordu dün elini yıkıyordum birden kendini kitledi nefes almadı morardı dehşet içinde bakıyor zaten o zaman korktu herhalde dedim üzerinde durmadım da bugün çok ağlıyordu yine beşiğinden aldım yine aynısını yaptı kaka problemi yok aç değil bugün habire ağlayıp memede kalmak istiyor
Hayır çok korkutuyor beni bu durumda ağlayasım geliyor zor tutuyorumHay Allah geçmiş olsun bilemedim ki. Gözlem halinde ol tekrar olursa doktora bı danisirsiniz olmazsa
O an yüzüne üfle rahat nefes alsin. Ama.medem yaptığı konusunda hiç bi fikrim yok. Ben ilk çocuk da meme vermek için ister ederken yapıyordu. Hatta bi kere hastanedeydi baya bi kitlendi kaldı morardı bağırdım doktor hemşire geldi beni uzaklaştırdılar poposuna fitil.attilar o an hemen kakasini yaptı kendine geldi. Biraz gözlemlersin doktora danışırsın canım. Geçmiş olsun. Olmaz inşallah bi daha. Insan napicani bilemiyo az bi ağlasa bileHayır çok korkutuyor beni bu durumda ağlayasım geliyor zor tutuyorum
Korkman çok doğal , kim olsa öyle hissederHayır çok korkutuyor beni bu durumda ağlayasım geliyor zor tutuyorum
Öyle gerçekten Rabbim tüm evlatlarımızı korusunO an yüzüne üfle rahat nefes alsin. Ama.medem yaptığı konusunda hiç bi fikrim yok. Ben ilk çocuk da meme vermek için ister ederken yapıyordu. Hatta bi kere hastanedeydi baya bi kitlendi kaldı morardı bağırdım doktor hemşire geldi beni uzaklaştırdılar poposuna fitil.attilar o an hemen kakasini yaptı kendine geldi. Biraz gözlemlersin doktora danışırsın canım. Geçmiş olsun. Olmaz inşallah bi daha. Insan napicani bilemiyo az bi ağlasa bile
İnşallah bir daha olmaz olursa da doktora götürcemKorkman çok doğal , kim olsa öyle hisseder
Kız bi damla neye yetecekonun bi tanesini kullnaman lazım da. 5 sene önce ben bunu almıştım doktor bundan alma büyük serumlardan al aynısı demişti. Gereksiz pahalı demişti.bende büyük aldıydım. Siringayla çekip sıkıyordum burnuna.
O zaman veriyorum coşkuyu kızlarCanım bende çok korkuyordum ama doktor sıkabildiğin kadar sık hiç zararı yok dedi ilk zamanlar 4 5 damla sıkıp sırtına vurdum hemen şimdilerde nerdeyse yarısını sıkıyorum diğer burundan gelicek şekilde çok daha iyi rahatlıyor korkmayın
Korkmakta çok haklısın benim de en korktuğum şey bu. İnsanın eli ayağı boşanır. İlk yardım eğitimine dair bir şeyler yapmak istiyorum ben deHayır çok korkutuyor beni bu durumda ağlayasım geliyor zor tutuyorum
Bencede canım çok zorda kalmadıkçaAynen öyle ya cidden insan kime inanacagini şaşırıyor,en güzeli ilaç almadan doğal yollarla bu süreci geçirmeye çalışmak
Ben 3 damla damlatıyorum canım fazlasını yapamadım ağlıyor diyeKızlar bize de doktorumuz aspiratör kullanmayın dedi, sipariş vermiştim bende. Şunu verdi sabah korkumdan birer damla damlatıp yan çevirdim.
Bizim doktor sakıncası yok dedi arada onunla çekiyorum güzel çıkartıyor bence. Fazla zorlamıyorum tabi fizyolojik damlayla güzelce yumuşatıp çekiyorumAklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
Kendi me zaman isterse canım.O zaman veriyorum coşkuyu kızlar
Ya her şeyden korkuyorum valla bu ne böyle. Az evvel ağız dolusu ağzından burnundan kustu çocuk, bilmeden fazla mı yediriyorum acaba?
Uykusundan uyandırıp beslediğim oluyor aç kalmadık diye siz hangi aralıklarla besliyordunuz 2. Haftada?
Kuzum sizde sarılık sokıntısı yok bence biraz bebişi takip et 2-3 saatte bir uyanıp güzel emiyorsa rahatla benceO zaman veriyorum coşkuyu kızlar
Ya her şeyden korkuyorum valla bu ne böyle. Az evvel ağız dolusu ağzından burnundan kustu çocuk, bilmeden fazla mı yediriyorum acaba?
Uykusundan uyandırıp beslediğim oluyor aç kalmadık diye siz hangi aralıklarla besliyordunuz 2. Haftada?
Kussa bi dert kusmasa bi der. Benim 2. Çocuk öyle bo kusardı ki gunde kaç deda üst degistirirdik o da bende yatak yorgan da. Bu bebişim de hiç denilecek kadar az dediğin gibi tükürüp gibi. Kusmasın zaten benceKuzum sizde sarılık sokıntısı yok bence biraz bebişi takip et 2-3 saatte bir uyanıp güzel emiyorsa rahatla bence
Mesela bizim sarılık tam geçti mi belli değil geceleri 3 saate alarm kuruyorum ama kendisi uyanıyor artık hiç uyandırmıyorum.
Bu şekilde cok daha iştahlı emiyor.
Az emdiyse (genelde gündüzleri yapıyor) 1 saate uyanıyor filan denge var.
Bir de benim de kafama takılan bi şey var
Benim kız hiç kusmadı.
E cok güzel emiyo da maşallahı var.
Arada tükürür gibi hareketleri oluyor ağzının kenarından 2 damla çıkıyor sadece.
Bu da normal mi ya?
Hep eğimli emziriyorum tazyikten dolayı hatta genelde reflü yatağında.
Benimkide kusmuyor geğirmiyor neden acaba. Her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum ama çıkartmıyor. Sonra gaz olarak geri dönüyorKuzum sizde sarılık sokıntısı yok bence biraz bebişi takip et 2-3 saatte bir uyanıp güzel emiyorsa rahatla bence
Mesela bizim sarılık tam geçti mi belli değil geceleri 3 saate alarm kuruyorum ama kendisi uyanıyor artık hiç uyandırmıyorum.
Benim kız hiç kusmadı.
Arada tükürür gibi hareketleri oluyor ağzının kenarından 2 damla çıkıyor sadece.
Bu da normal mi ya?
Götür tabi ben de olsam giderdimİnşallah bir daha olmaz olursa da doktora götürcem
Alayım dursun elbet büyüyünce kullanırım, doktoruna da sorarım izin durumunuBizim doktor sakıncası yok dedi arada onunla çekiyorum güzel çıkartıyor bence. Fazla zorlamıyorum tabi fizyolojik damlayla güzelce yumuşatıp çekiyorum
Bende 30 kişi sınır koydum ama inş evime insan yığmazlar anlamıyolar asla anneler. Evet covid bırak salgın var şuan herkes hastaBen sadece kv ve annemler ile yapmak istiyorum. Bunun harici 1 kişi bile cagirsam diğerlerine ayıp olur diye 40 kişi oluruz. Covid hala bitmiş değil bu durumu mantıklı bulmuyorum.
Çocuğun üstünü kirleten şeyler mememden akan süt ve bez değişiminde püskürtmeli kakişkolarKussa bi dert kusmasa bi der. Benim 2. Çocuk öyle bo kusardı ki gunde kaç deda üst degistirirdik o da bende yatak yorgan da. Bu bebişim de hiç denilecek kadar az dediğin gibi tükürüp gibi. Kusmasın zaten bence
Gazı çıkartmak mühim bazen bizde de çıkmıyor ama uykusunda gözlemliyorum muhakkakBenimkide kusmuyor geğirmiyor neden acaba. Her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum ama çıkartmıyor. Sonra gaz olarak geri dönüyor
Fizyolojik reflü denen bir şey varmış canım ilk 3-4 ayda ve bu reflünün zararlı olmadığını söylemiş Osman gönülal.Kuzum sizde sarılık sokıntısı yok bence biraz bebişi takip et 2-3 saatte bir uyanıp güzel emiyorsa rahatla bence
Benim kız hiç kusmadı.
Bu da normal mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?