2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hay Allah geçmiş olsun bilemedim ki. Gözlem halinde ol tekrar olursa doktora bı danisirsiniz olmazsa

Hayır çok korkutuyor beni bu durumda ağlayasım geliyor zor tutuyorum
O an yüzüne üfle rahat nefes alsin. Ama.medem yaptığı konusunda hiç bi fikrim yok. Ben ilk çocuk da meme vermek için ister ederken yapıyordu. Hatta bi kere hastanedeydi baya bi kitlendi kaldı morardı bağırdım doktor hemşire geldi beni uzaklaştırdılar poposuna fitil.attilar o an hemen kakasini yaptı kendine geldi. Biraz gözlemlersin doktora danışırsın canım. Geçmiş olsun. Olmaz inşallah bi daha. Insan napicani bilemiyo az bi ağlasa bile

Öyle gerçekten Rabbim tüm evlatlarımızı korusun

O zaman veriyorum coşkuyu kızlar

Ya her şeyden korkuyorum valla bu ne böyle. Az evvel ağız dolusu ağzından burnundan kustu çocuk, bilmeden fazla mı yediriyorum acaba?

Uykusundan uyandırıp beslediğim oluyor aç kalmadık diye siz hangi aralıklarla besliyordunuz 2. Haftada?

Aklım karisti burun aspiratörü kullanımı ile ilgili, şimdi otribebe alıcaktım, bu durumda ne tavsiye edersiniz?
Bizim doktor sakıncası yok dedi arada onunla çekiyorum güzel çıkartıyor bence. Fazla zorlamıyorum tabi fizyolojik damlayla güzelce yumuşatıp çekiyorum

Kendi me zaman isterse canım.

Kuzum sizde sarılık sokıntısı yok bence biraz bebişi takip et 2-3 saatte bir uyanıp güzel emiyorsa rahatla bence
Mesela bizim sarılık tam geçti mi belli değil geceleri 3 saate alarm kuruyorum ama kendisi uyanıyor artık hiç uyandırmıyorum.
Bu şekilde cok daha iştahlı emiyor.
Az emdiyse (genelde gündüzleri yapıyor) 1 saate uyanıyor filan denge var.

Bir de benim de kafama takılan bi şey var

Benim kız hiç kusmadı.
E cok güzel emiyo da maşallahı var.
Arada tükürür gibi hareketleri oluyor ağzının kenarından 2 damla çıkıyor sadece.
Bu da normal mi ya?
Hep eğimli emziriyorum tazyikten dolayı hatta genelde reflü yatağında.

Kussa bi dert kusmasa bi der. Benim 2. Çocuk öyle bo kusardı ki gunde kaç deda üst degistirirdik o da bende yatak yorgan da. Bu bebişim de hiç denilecek kadar az dediğin gibi tükürüp gibi. Kusmasın zaten bence

Benimkide kusmuyor geğirmiyor neden acaba. Her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum ama çıkartmıyor. Sonra gaz olarak geri dönüyor

Ben sadece kv ve annemler ile yapmak istiyorum. Bunun harici 1 kişi bile cagirsam diğerlerine ayıp olur diye 40 kişi oluruz. Covid hala bitmiş değil bu durumu mantıklı bulmuyorum.
Bende 30 kişi sınır koydum ama inş evime insan yığmazlar anlamıyolar asla anneler. Evet covid bırak salgın var şuan herkes hasta

Çocuğun üstünü kirleten şeyler mememden akan süt ve bez değişiminde püskürtmeli kakişkolar
Bence de kusmasınlar ama hani bu zamana kadar bu doğal bi süreçmiş gibi gözlemledim
İnsan bi düşünüyor bizde mi sorun var karnının doyduğunu düşünüyorum çok zorla beslemeler yaptım cünkü midesi bulanıp öğğ yaptığı da oldu ama kusmadı neyse devam o zaman
Benimkide kusmuyor geğirmiyor neden acaba. Her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum ama çıkartmıyor. Sonra gaz olarak geri dönüyor
Gazı çıkartmak mühim bazen bizde de çıkmıyor ama uykusunda gözlemliyorum muhakkak
Bir de bağırsaklara inmeden gazı çıkarmak lazımmış bebekleri daha cok rahatsız etmemesi için gibi şeyler okumuştum
Kimyon çayı içmeye başladım 2 gündür gazını alttan cok daha rahat yapmaya başladı ıkınmaları da cok azaldı

Fizyolojik reflü denen bir şey varmış canım ilk 3-4 ayda ve bu reflünün zararlı olmadığını söylemiş Osman gönülal.

bebek tam sindiremeden benim göğüslerimin şişi insin diye sağma yapmadığım İçin kaldırıp emzirmeye çalışıyordum ben. Sanırım o yüzden oluyor. Verdiğim zaman almamazlık etmediği için ben de anlayamıyorum tabi aslında acıkmadığını. Bu bir kaç gün kendisi uyandırmadan kaldırmayacağım ben de.

Bence çok normal senin kiz, fışkırır tarzda oluyor bizim kusmalar böyle yandan akma tarzı olanlar normal olağan kusmalar diye biliyorum. Dur dur aman ağzımızı hayre açalım bi de o dert çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…