Bencede camide yap aslında hiç yapmak istemiyorum ben ama sonradan tek tek bebek görmeye geliyolar hergün ev topla temizle çay ikramlık yap sıkıntı herkesi topla camiye çıkar aradan misBiz camide yapacağız sanırım eve asla olmaz 2+1 evim kimse sığmaz. Eve kalabalık sokmakta istemiyorum hastalık vs durumlarından hiç.
Bana kalsa hiç yapmıcam ama sonradan herkes tek tek bebek görmeye gelicek evi habire topla temizle zaten temizlik zor bide ikram beklerler sıkıntı mevlütle aradan çıkariyim diyorum bende bazılarını. En iyisini yapıyosunuz hiç yapmayın hiç gerek yok işte aileler karınca sürüsü gibi olmasa bende yapmıcam ikimizinde iki tarafta 7 şer kardeşEşinizden destek alsanız hani o mesafeli duruyo gibi vs deseniz. Şahsen benim en başta eşim istemiyor, ben de öyle
Ben burdayım ahhaGece beslemesi yoklaması
Ben zaten mudavim bizimki gece kusuGece beslemesi yoklaması
Hmm bilmiyorum hiç duymadım ama herşeye de korkuyor sıçrıyorlar zatenKorku anları tetikliyormuş sanırım ani hareketler ürkütüyormuş belki ondan kaynaklıdır kendini kaskatı edince korkuyorum o hali gözümün önünden gitmiyor
Burun temizlendi emrizildi gaz çıkarıldı uyutulduGece beslemesi yoklaması
Sabah kahvaltıda kayısı presi gibi meyvesuyu içtim doğalmış sonra öğlen siyah erik yedim sonrs yine kayısıdan içtim sonrada kavun yedim bi baktık doldurmuşCanım benimde 7 gün kaka yapmadı sabun koyduk biraz o gün yaptı bugünde 4 gün geçti yapmadi tesadüf mü sabunla biraz uğraştık yine yaptı neler içtin ne yaptın bende yapayim
Bencede birkerede biter gider hiç değilse yaBencede camide yap aslında hiç yapmak istemiyorum ben ama sonradan tek tek bebek görmeye geliyolar hergün ev topla temizle çay ikramlık yap sıkıntı herkesi topla camiye çıkar aradan mis
Ben düşünüyorum canim ama kırkı çıkınca mi olur ona karar veremedik siz ne yapacaksınızBebisi sunnet ettiren veya ettirecek olan var mi
Biz salı doktoruna sorduk 40ı çıkınca yaptıracaktık. 2-3 aylık daha iyi olur diyince bekleyeceğiz biraz dahaBebisi sunnet ettiren veya ettirecek olan var mi
Ya evet bebekler doyduğunu bilmiyor, e aranıyor da meme diye ben de veriyorum ne yapayımbenim bebeğiminde dün ağzından burnundan süt fışkırdı resmen çok korktum emzirdikten sonra sağdığım sütüde verdim az emdi gibi gelmişti ama fazla geldi sanırım doyup doymadıklsrını anlayamıyoki insan
Hele 3 çocuk isteyen bengerçekren delilik ya emer çişini yapmaz ona ayrı takıyorum sonra şarıl şarıl işiyo çocuk az emer doymaz gibi gelir çok içiriirm kusar çok kustu diye üzülütüm tam delilik analık lohusa psikolojisiyle iyice kafayı yedim bu ara eşimde arada 2.yide yapalım diyo dalgasına 2. çocuk fikrini ömür boyu düşünmezmişm gibi geliyo bu kadar zorlancağımı hiç düşünmemiştim acaba anneliğe hazır değilmiydim diye düşünüyorum bazen gerçekten kafayı yicrm gibi geliyouzun uzun yazdım içimi döktüm kusura bakma
Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte toparlanıp çıkarsınız hastaneden. Ekim annelerindeMerhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var
Ya sorma valla selizcim test fotoğraflarından buralara kadar geldik, zalim zaman :)Kız lalam yerim senioy miniğin gelmiş de süt dertlerine mi düşmüşsün yaaaa nasılsın miniğin nasıl
Reflü teşhisini doktor mu koydu bir de herhangi bir tedavi uyguladı mı ilaç vs? Biz doktora götürmedik henüz normal diyeBenimkide öyle fışkırır gibi kusuyo reflüsü var
Ben doğumdan sonra 82 den 76 ya düşmüştüm ama yoğunluktan tartılmadım bileKızlar kilolarınız hemen gitti mi ? Ben 80le girmiştim kısa sürede 71e düştüm ama halen öyle kaldım ya
oh maşallah 1 ayına kaç gün kaldı14. Gün doğum kilosunu 300 gr geçmişti 2700dü.
Az önce duş aldırdık öncesinde sadece zıbın ile 3.200 çıktı. Bu civarlardadır sanırım.Bi 700 gr kesin almış gözüyle bakıyorum
Kız uyuyamıyorum sabaha kadar çişe kalkıyorum anlamadım nasl işYa evet bebekler doyduğunu bilmiyor, e aranıyor da meme diye ben de veriyorum ne yapayım
Verdiğimi de kusuyor kısır bir döngü haline geldi ama midesine iniyor çişi kakası da iyi o yüzden besleniyor diye düşünüyorum.
Hele 3 çocuk isteyen ben
Hem doğum süreci hem sonrasındaki süreç 1 de kalırım diyorum ben de anneme
Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte toparlanıp çıkarsınız hastaneden. Ekim annelerindeHayyal arkadaşımız var o da sizinle benzer süreçlerden geçiyor ama o kadar dirayetli ve süreci o kadar güzel yönetti ki belki konuşmak onun yazdıklarını okumak size iyi gelir..
Ya sorma valla selizcim test fotoğraflarından buralara kadar geldik, zalim zaman :)
Sana da bir şey kalmadı, uyu bol bol bol gez. Bana dediklerinde çok sinir olurdum ama öylretmişdjdjd
Reflü teşhisini doktor mu koydu bir de herhangi bir tedavi uyguladı mı ilaç vs? Biz doktora götürmedik henüz normal diye
Ben doğumdan sonra 82 den 76 ya düşmüştüm ama yoğunluktan tartılmadım bile
Çok karnım acıkıyor senin de öyle mi
Ben düşünüyorum canim ama kırkı çıkınca mi olur ona karar veremedik siz ne yapacaksınız
ben de karar veremedim üzülüyorum çok minik diye ama daha iyi oluyor diyen de var cok da araştırmadım avantaj dezavantajları nedir diyeBiz salı doktoruna sorduk 40ı çıkınca yaptıracaktık. 2-3 aylık daha iyi olur diyince bekleyeceğiz biraz daha
aynen benininde çişi kakası iyi çok şükür ama annelik işte dediğin gibi aranınca aç sanıyorum ama arada emzik niyetine kullanmak istiyo sanırım emzik vetiyorum almıyo öğürüyo.oo maşallah 3 çocuk hiç düşünmedim hep 2 kızım olsun istemişimdir ama şimdi 2.çocuk hiç yok benim kızım bana yeter diyorumYa evet bebekler doyduğunu bilmiyor, e aranıyor da meme diye ben de veriyorum ne yapayım
Verdiğimi de kusuyor kısır bir döngü haline geldi ama midesine iniyor çişi kakası da iyi o yüzden besleniyor diye düşünüyorum.
Hele 3 çocuk isteyen ben
Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte toparlanıp çıkarsınız hastaneden. Ekim annelerindeHayyal arkadaşımız var o da sizinle benzer süreçlerden geçiyor ama o kadar dirayetli ve süreci o kadar güzel yönetti ki belki konuşmak onun yazdıklarını okumak size iyi gelir..
Ya sorma valla selizcim test fotoğraflarından buralara kadar geldik, zalim zaman :)
Sana da bir şey kalmadı, uyu bol bol bol gez. Bana dediklerinde çok sinir olurdum ama öylretmişdjdjd
Reflü teşhisini doktor mu koydu bir de herhangi bir tedavi uyguladı mı ilaç vs? Biz doktora götürmedik henüz normal diye
Bebekken bezde daha kolay oluyormuş iyileşmesi hatta ilk yeni doğan iken yapılan sünnette acı hissi olmuyormuş o yüzden anestezi kullanılmıyormus yürümeye başlayınca süreç daha sıkıntılı benceben de karar veremedim üzülüyorum çok minik diye ama daha iyi oluyor diyen de var cok da araştırmadım avantaj dezavantajları nedir diye
Biz de 40’ I çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz ama tam ayı ne zaman olur bilmiyordum ben de bi sorayım kontroldeBiz salı doktoruna sorduk 40ı çıkınca yaptıracaktık. 2-3 aylık daha iyi olur diyince bekleyeceğiz biraz daha
Benim hamileliğim de çok güzeldi şükür. Şimdi de aman aman zor diyemem ama işte sonuçta yeni bir hayat ama uyku benim kırmızı çizgimmiş bi kez daha anladımaynen benininde çişi kakası iyi çok şükür ama annelik işte dediğin gibi aranınca aç sanıyorum ama arada emzik niyetine kullanmak istiyo sanırım emzik vetiyorum almıyo öğürüyo.oo maşallah 3 çocuk hiç düşünmedim hep 2 kızım olsun istemişimdir ama şimdi 2.çocuk hiç yok benim kızım bana yeter diyorumbenim hamileliğim çok güzeldi ama sezeryandan korktum tabi doğum donrası hepsindende zormuş
Acıkıyorum ya birde tatlı hiç yiyemedim ya hamileyken ondan zayıflayamıyorum şu an benceYa evet bebekler doyduğunu bilmiyor, e aranıyor da meme diye ben de veriyorum ne yapayım
Hele 3 çocuk isteyen ben
Kendini bilmeden yaptıracağız ileride psikolojik etkileniyorlar diye duymuştum. Birde bezliyken emeklemeden vs daha kolay olur bence. Doktorunuza danışın bakalım ne diyecekben de karar veremedim üzülüyorum çok minik diye ama daha iyi oluyor diyen de var cok da araştırmadım avantaj dezavantajları nedir diye
Aynen canım doktorunuza danışın kimisi 40diyor kimisi sonra diyorBiz de 40’ I çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz ama tam ayı ne zaman olur bilmiyordum ben de bi sorayım kontrolde
Benim hamileliğim de çok güzeldi şükür. Şimdi de aman aman zor diyemem ama işte sonuçta yeni bir hayat ama uyku benim kırmızı çizgimmiş bi kez daha anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?