- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Benim 2 kilo fazlam var
Maşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhaldeBende 69 u görmüştüm şimdi 58 e indim ama sadece emzirme ile. 57 ile hamile kalmıştım
Bide şu göbek olmasaözellikle göbek geliğim gözüme çirkin geliyor töbe yarabbim
Benimki emdiği halde vereceğime alıyorum. Göbekde masallahi var.Maşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhalde
Benimki emiyor doğumdan sonra 8. Gün 8 kilo vermiştim 77ydim hala aynıyım ben kilo veremedimMaşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhalde
Ben sırf bu yüzden kardeşimi herkesten kaçırdım o küçük yasimda bileBu vurarak sevenlere sinir oluyorum ya kp çocuğun poposuna öyle sert vuruyor ki çocuk ağladı bir şey olmaz diyor sonrada el kadar bebeğin nesine vuruyorsun zaten korkunca kitliyor çocuk kendini uslu duran bebeği ağlattı ayarsız adam
Yok ya benim zaten kilo değil suyum çoktu, herkesin metabolizması farklı yaniMaşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhalde
Ben de şaşkınım doğumda 4 kilo fln eksilmistim, sonra hızlıca verdim. Bol su içtim, o kadar recele, helvaya, makarnaya, düzensiz saatlere rağmen nasıl oldu anlamadim.Hareket de sifirdi haftalardır tuvalete zor gidiyordum emzirmekten. Metabolizma dicem, ben bu yedigimle kilo alırdım eskiden olsa.. yani çözemedim sanırım süte dönüşüyor.Maşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhalde
Suyunu İçtikten sonra mı basladı sancıların ?Hayır hiç sancım yoktu
Teşekkür ederim haber verdiğin için ben henüz randevu için bir girişimde bulunmadım elimi çabuk tutmalıyım anlaşılanM Mathematics7 haberleselim demistik. 9 Eylül üç hafta sonraya kalça ultrasonu için randevu verebildi. Bu yüzden bugün Tepeciğin semt polikliniğine gittim, araya aracı birini koyup haftaya Tepecik'te cektirecegiz nasipse.. haber vereyim dedim
Aynen geç kalmamak gerek, siz bulduğunuz yerlere randevu alın bı an önce derim, gitmezseniz iptal edersiniz. Alternatif olsun elinizdeTeşekkür ederim haber verdiğin için ben henüz randevu için bir girişimde bulunmadım elimi çabuk tutmalıyım anlaşılan
cnm hayırlı olsun inşallah cok cabuk cıkar. bu kesinlikle bebeğe bağlı bişe genelde 2kg ulaşınca cıkıyor. Facebook ta prematüre bebeğim büyüyor var cok geniş bir sayfa ordan da tek olmadığını görürsün. hatta ekim annelerindenMerhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var
Basıma gelmedi ama yapar Diye düşünüyorum. Tahriş olmuş galibaKızlar bi şey sorucam, hastane hediye olarak goon bebek bezi vermişti 2 saat önce fikan denemek için kullanayım dedim, şimdi bi baktım popişi kızarmış ufak ufak pütürlenmiş, bez hemen pişik yapar mı? Normalde sleepy kullanıyorduk hatta bim den aldık o bile böyle yapmadı, ona göre o bezi kullanmıcam
Evet, önce duş aldım giyindim. Suyu içtim. Sancı başladı ama felaket bir sancı. Doktorum evde nasıl bekledin dediSuyunu İçtikten sonra mı basladı sancıların ?
Yapar, tekrar kullanmayın derim.Kızlar bi şey sorucam, hastane hediye olarak goon bebek bezi vermişti 2 saat önce fikan denemek için kullanayım dedim, şimdi bi baktım popişi kızarmış ufak ufak pütürlenmiş, bez hemen pişik yapar mı? Normalde sleepy kullanıyorduk hatta bim den aldık o bile böyle yapmadı, ona göre o bezi kullanmıcam
Cok iyi ya canım valla yapsam mı ben de diye düşünüyorumEvet, önce duş aldım giyindim. Suyu içtim. Sancı başladı ama felaket bir sancı. Doktorum evde nasıl bekledin dedi8 de sancım başladı. Düzensizdi başta 9.08 de doğurdum. Zor yetiştim
Benimde ilk olduBasıma gelmedi ama yapar Diye düşünüyorum. Tahriş olmuş galiba
Kullanmam ya tek seferde yapmasına şaşırdımYapar, tekrar kullanmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?