2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Zaten sezeryan göbeği kocaman ya korseye vaktim olmuyor korseyle de düzelecek gibi değil zaten bildiğinin dikişin üstüne doğru sarkan bir göbek var karnım zaten kocaman çatlaklarla dolu göğüslerimden aşağısı pert…

Ben sırf bu yüzden kardeşimi herkesten kaçırdım o küçük yasimda bile

Maşallah kızlar gitmiş hemen kilolar. Benimki emmediği için gitmiyor herhalde
Ben de şaşkınım doğumda 4 kilo fln eksilmistim, sonra hızlıca verdim. Bol su içtim, o kadar recele, helvaya, makarnaya, düzensiz saatlere rağmen nasıl oldu anlamadim.Hareket de sifirdi haftalardır tuvalete zor gidiyordum emzirmekten. Metabolizma dicem, ben bu yedigimle kilo alırdım eskiden olsa.. yani çözemedim sanırım süte dönüşüyor.

Dün 1 aylık olduk. Randevunuz haftaya. Bugün tartiya çıktık bebisle 1800 gram almış görünüyo 200 gram çıkardım. Bende sütüm azdır herhalde gün içinde bomboş diye üzülüyorum yiyip duruyorum. Kucağımdan inmiyo yine babasıyla beni de ayırt ediyo. Bende susuyo. Bo taraftan çok hoşuma gidiyo bi taraftan yoruluyorum da

Teşekkür ederim haber verdiğin için ben henüz randevu için bir girişimde bulunmadım elimi çabuk tutmalıyım anlaşılan

cnm hayırlı olsun inşallah cok cabuk cıkar. bu kesinlikle bebeğe bağlı bişe genelde 2kg ulaşınca cıkıyor. Facebook ta prematüre bebeğim büyüyor var cok geniş bir sayfa ordan da tek olmadığını görürsün. hatta ekim annelerinden Hayyal var o sürecin ortalarında

Kızlar bi şey sorucam, hastane hediye olarak goon bebek bezi vermişti 2 saat önce fikan denemek için kullanayım dedim, şimdi bi baktım popişi kızarmış ufak ufak pütürlenmiş, bez hemen pişik yapar mı? Normalde sleepy kullanıyorduk hatta bim den aldık o bile böyle yapmadı, ona göre o bezi kullanmıcam

Basıma gelmedi ama yapar Diye düşünüyorum. Tahriş olmuş galiba

Yapar, tekrar kullanmayın derim.

Evet, önce duş aldım giyindim. Suyu içtim. Sancı başladı ama felaket bir sancı. Doktorum evde nasıl bekledin dedi 8 de sancım başladı. Düzensizdi başta 9.08 de doğurdum. Zor yetiştim
Cok iyi ya canım valla yapsam mı ben de diye düşünüyorum muhtesem olmus cidden hızlı dogum rabbim hemen kurtarmış seni

Kızlar bebişim günde 5 6 kere kakasını yapıyor hatta kakasız bez çıkarmıyorum öyle söyleyebilirim 2 gündür ise bez boydan boya dolmuş oluyor beline kadar sarı renkli hafif sulumsu böyle olan varmı aranızda normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…