2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Canim 21 günlükken ettirdim cok memnun kaldim bebek anlamadi bile 1 dakika sürdü işlem cok kolay oldu şükür, erken yaptirmani tavsiye ederim cunki bebek hareketlenince zor oluyor tuttuklari icin
Ne kadar peki sünnet fiyatlari

Canim sen anadoluyla mi görüştün ne kadar fiyati

adada çok zor bi bebek değil normalde emzirip gazını çıkarıp altını değiştiriyorum sonra bırakıyorum ya bakınıyo ya uyuyo sürekli ağlayan bi bebek değil normalde geceleride uyuyo ama haftada 1 2 gece sabahlıyoruz gaz sancısından onlar beni mafediyo bende uykusuzluğa hiç gelemiyorum onu anladım annem yanımda şimdi bazen ben uyuyorum geceleri o bakıyo beni emzirmek için kaldırıyo ama pazar günü gitcek farklı şehirdeyiz bidaha yakında gelmicek o zaman napcam onu düşünüyorum babamızda sabah işe gitcek 1 2 saat anca yardım edebilir umarım çabuk alışıtım annem gidince

Hayırlı olsun canım sürecin ne kadar hızlı ilerlemiş sancın olmadan mı koydun suya Meryem Ana otunu ben de aldım yasin okudum Meryem suresini okudum naz Felak Ayetel Kürsi ve inşirah suresini okudum bekliyorum sancım olunca suya koycam diye 37 haftalıgım Allah analı babalı büyütsün

Evet canım 2.900 lira dediler Yenidoğan sünneti için
İyi bence 2017 de ogluma 1.300 e yaptırmıstım su günü düşününce ama klipsli mi yani yeni usul sünnet mi 4 aylık yaptırmıstık biz oğlumu ve iyi ki olmus diyorum

M Mathematics7 haberleselim demistik. 9 Eylül üç hafta sonraya kalça ultrasonu için randevu verebildi. Bu yüzden bugün Tepeciğin semt polikliniğine gittim, araya aracı birini koyup haftaya Tepecik'te cektirecegiz nasipse.. haber vereyim dedim

Bugünku doktor ziyaretimizde kiloya da bakıldı, gayet iyi almış bu az beslendiği hafta biledemek ki dakikada çok da belirleyici değil, sütün akış hızı, emiş gücü, besleyicilik vs. Üç doktor da sağma dedi, artık az içtiğini düşündüğümde bebisi zorlamak yok. Sadece şişen göğsümu biraz rahatlatmak adına sagiyorum şimdilik.

Kızlar kilolarınız hemen gitti mi ? Ben 80le girmiştim kısa sürede 71e düştüm ama halen öyle kaldım ya
Bende 69 u görmüştüm şimdi 58 e indim ama sadece emzirme ile. 57 ile hamile kalmıştım
Bide şu göbek olmasa özellikle göbek geliğim gözüme çirkin geliyor töbe yarabbim

Hayır hiç sancım yoktu

Ben doğumdan sonra 82 den 76 ya düşmüştüm ama yoğunluktan tartılmadım bile
Çok karnım acıkıyor senin de öyle mi
Ben de bi anda eridim 2-3 kilo fazlam var ama bölgesel o da. Baya eridim emzirrken
Üstelik öyle bi yedim ki şimdi cok fırsatım oluyor ama felaket kalorili besleniyorum cok acıkıyorum
Lokumlar çerezler tatlılar gırla
oh maşallah 1 ayına kaç gün kaldı
6 gün

Benim de annem yanımda, Allah razı olsun ondan gerçekten biz sadece çocuğa bakıyoruz desem yeridir. Eşim zaten çalışmaya başladığı İçin gece hiç uyandırmıyorum onu, bugün işe geç bile kakıyordu o halde

Annem bugün gidecek bir kaç gün tek idare etmeye çalışayım sonuçta bu rutine de alışmak zorundayız. Bizimki de gündüz bebeği resmen, gündüz sorun yok ama gece uykuya dalmakta güçlük çekiyor.
Maşallah maşallah, ben de bu dakika olayına takılmamak gerektiğini düşünüyorum sütün yapısı verimi bile çok önemli neticede. Ben de mochi ile kalan sütü sağıyorum diğer memeden emzirirken hem stok oluyor hem de memem rahatlıyor
Bende 69 u görmüştüm şimdi 58 e indim ama sadece emzirme ile. 57 ile hamile kalmıştım
Bide şu göbek olmasa özellikle göbek geliğim gözüme çirkin geliyor töbe yarabbim
Ya bu sezaryen göbeği ne kötü Allah affetsin yukarda bombeli bir göbek kaldı

Allah başımızfsn ekdik etmedin annelerimizi.aynen bebekli düzenede alışmak zorundayız yapcak bii yok

P
Oyy maşallah şu gibi dedikleri Rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…