2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizimde dünden önceki gece öyle oldu, beline kadar taşmış zıbını bile batmış,yediklerimizden oluyor herhalde

Cok iyi ya canım valla yapsam mı ben de diye düşünüyorum muhtesem olmus cidden hızlı dogum rabbim hemen kurtarmış seni
O kadar tedirgindim ki... Sabah kalktım dedim bugün de mi gelmiyor, mecbur suni sancı alıcam galiba... Çook şükür Rabbim bir kolaylık veriyor. Bol bol dua et inşallah çok kolay olur seninki de

İshal olmuş olabilir, yediklerimizden oluyor. Siz ishalmis gibi ishal diyeti yapıp gözlemleyin derim

İshal olmuş olabilir, yediklerimizden oluyor. Siz ishalmis gibi ishal diyeti yapıp gözlemleyin derim
Günde 1 kere o şekilde diğer kakaları normal oluyor ama yinede dediğin gibi yapayım en olmadı doktora fotoğrafıjı çekip atayım ayıbıma gitmişti kaka fotoğrafı atmak ama tekrarlarsa yapıcam sanırım

Hiç ayıp değil, ben hem foto attım, bı kere de bezi götürdüm kesip altına bile baktı kadın onlar neler görmüştür

Hepsi aynı bence ben en uygunu neyse onu alıyorum bittikçe. Şu an kraft var gayet güzel canım. Sağdığım için bana çok lazım oluyor.
Tatlım nar yee anlatcam aşşadaa
Bebisi sunnet ettiren veya ettirecek olan var mi
Ben ettirecem abisini eden çocuk cerrahıyla konuştum 1 2 ay arasında öneriyorum dedi haftasonu randevu aldım bi muayene etcek ona göre göre gününü belirleriz 1 ay 40 gün arasında yaptırırım diye düşünüyorum çünkü sonra annemde gitcek
Kızlar kilolarınız hemen gitti mi ? Ben 80le girmiştim kısa sürede 71e düştüm ama halen öyle kaldım ya
Yok bee gitmedi 65 le hamile kalmıştım 83 le doğurdum 76 ya anca düştüm ama aşırı çok yiyorum. 40 tan sonra şu emziren anne diyetlerine başlicam en azından sağlıklı beslenirim işe başlayana kadar da bi toparlarım herhalde
Canım hayırlı olsun gözün aydın Meryem ana otunu görüyon mu sen.
Valla annemin gitmesi benim de korkulu rüyam inşallaaa altından kalkabiliriz
Zaten gitgide çekiş güçleri artıyo emzirme süreleri azalıyo 5 dakkada bütün sütü çekiyolar

O kadar tedirgindim ki... Sabah kalktım dedim bugün de mi gelmiyor, mecbur suni sancı alıcam galiba... Çook şükür Rabbim bir kolaylık veriyor. Bol bol dua et inşallah çok kolay olur seninki de
İnsallah canım o kadar cok istiyorum ki benim sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum ne suni verebilirler ne üstten bastırabilirler o yüzden Allah dan gelen sancımla dogurmam lazım sezeryana kalmamak için zorunlu olursam anca o zaman ama hiç istemiyorum rabbim biliyo normal dogum nasip eder insallah

Kızlar dün gün içinde sürekli göğsüme süt iniyo sızlıyo. Diyorum bişi süt yaptı ama hiç aklıma gelmiyo nar yemiştim 4 çorba kaşığı filan neyse sonuç olarak mastit oldum bütün gece ve bu saate kadar onu çözmeye uğraştım ateş sıtma vücut baş ağrısı ne ararsan var. Sütü az olanlara tavsiye ederim çok olanlar yemeyiin

Geçmiş olsun canım
Dolapta vardı valla tövbe yemeyeyim o zaman ben.

Normal diye biliyorum

Ya benimde sol göğsüm şiş sert oluyor biraz acıyor. Sağım yapmaya başladım makineyle yeni. Bebeğimde o göğsümü emmek pek istemiyor ödem mi olmuş oluyor göğsüm? Napmam lazım ki bilemedim yorumunuzu görünce benimde öyle göğsüm diye yazayım dedim Göğsüm tıkanır sonra sorun olur diye korkuyorum

O göğüs tazyikli geliyor olabilir, akışı hızlı geldiği için de istemiyorlar bazen.. biraz sağıp o memeyi teklif ederek deneyebilirsin. Mastıt olmamak için biraz da olsa sağmak gerek. Dhaa bugun yaşadım o göğsü sagacak vaktim olmadı saatler geçtikçe hem ağrı, hem o göğüste ateş hem de dokunamamaya başladım, sagmasam mastit olucam.. Ayrica sütü artirmamak için de o göğsü sağıp tamamen bitirmiyoruz, süt artarsa daha fazla sagicaz her seferinde bu da kısır döngü mastıt sebebi oluyor, sadece rahatlayacak kadar elle sağım öneriliyor. Tabi ben elle uğraşmıyorum, mochi el pompası kullanıyorum, şu an için memnunum iş görüyor. Bu arada bebek yine almazsa posetleyecek kadar sağıp buzluğa atabilirsin, ihtiyaç halinde kullanabilirsin. Ayrıca bebek buyudugunde o memeye dönerse sütün azalmamis olur.

İzmir de oturanlar, canlarım 2. Ay da yapılacak göz muayenesini tepecik, dokuz eylül , ege dışında özel nereler yapıyor?

Benimki emiyor doğumdan sonra 8. Gün 8 kilo vermiştim 77ydim hala aynıyım ben kilo veremedim

Yok ya benim zaten kilo değil suyum çoktu, herkesin metabolizması farklı yani

Zayıflama işi metabolizmayla alakalı sanırım kızlar birde doğum sonrası değişebiliyor galiba
Geceleri bendede titreme oluyor göğüslerim sızlıyor 3-4 saatte bir sağmazsam ama günlük 200cc anca çıkıyor eskiden tabii oda yoktu canım

Bende bir kere sağınca verdim emdi bu sefer demekki işe yarıyor. Aynen benimde göğüs sağmayınca acıyor geriliyor ağrıyor. Sağmaya üşenmemek lazım bazen üşeniyorum gece falan göğüslerim sızılıyor yanıyor gibi oluyor. Ben kivi elektrikli pompa kullanıyorum rahat geldi memnunum. Çok saolun bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…