2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar fazla giremiyorum acil bisey sorucam
Dogum sonrası gaz kaçırma başladı istem dışı
Geçermi doktora sordum cevap daha gelmedi

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel uzun ömürler versin
Peki doğumdan önce merdiven, squat, plates yada nefes çalışması gibi şeyler yaptınız mı lillypot
Yada ananas çayı VS diyorlar bişiler :)

Gebelik şekeri olan var mı doğumdan sonra da lohusalıkta devam ediyor mu acaba bilen var mı doktora daha soramadım gerçi pek önemsemiyor şekerle ilgili bişey deyince geçiştiriyor

Kızlar kilolarınız hemen gitti mi ? Ben 80le girmiştim kısa sürede 71e düştüm ama halen öyle kaldım ya
Bende 83 ile doğuma girdim şuan 74 kg ama göbek hala duruyor o kalıcı galiba bir de kizlar korseyi 40 çıkana kadar mı takacağız
Ohhh maşallah ne güzel bir doğum olmuş canım gozunuz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
İyi bence 2017 de ogluma 1.300 e yaptırmıstım su günü düşününce ama klipsli mi yani yeni usul sünnet mi 4 aylık yaptırmıstık biz oğlumu ve iyi ki olmus diyorum
Biz ilk oglani yaptırmadık eşim yüzünden ama bunu yaptırmak istiyorum daha kolay olacak bebiş içinde bizim içinde bakalım hayielisi artık

Kesinlikle yaptır erteleme anlamadan saga sola dönmeden salı kestirdik cuma klipsi cıkardılar ne kan ne bisey iyilesti gitti krem sürdük 1 hafta da iş tamm ilk 2 gün agrı kesici uyusturucu jel sıktım içine o kadar

Kızlar bebişin gazı var diye kundak yaptım evde öyle gezindik uyudu şimdi ama tilki uykusu kundağı çıkardığım gibi elleriyle uyandırır kendini size şunu sormak istiyorum gece kundakla yatsa bişi olur mu reflü yatağına koyucam o şekil yarım kundak bu arada

Ben gündüz uykusunda aynı şekilde uyutuyorum ama gece kundağı ağzı burnuna kapatir vs diye açıyorum. Tabi bunun için biraz zaman geçiyor tilki uykusunun geçmesini beklersen iyi olur

Bende hiç korse takmadım yaa. 40a kadar mı takılıyormuş o

Yok canım nolcak öyle uyuyorsa öyle yap. Hastanede hemşire yapmıştı ben beceremedim kundak. Güzel de uyumuştu durmuştu

Bana doktorum dedi ki merdiven inip çıkıp kendini aşırı yorma ve bebeği strese sokma. İşte o zaman bebek strese girer ve kakasını yapabilir. Hafif hareketler ve yürüyüs yapabilirsin dedi. Sancı başlayınca hafif squat yaptım ben. Meryem Ana otunun suyundan iki bardağa yakın içtim. Nefes zaten mecbur yapıyorsun kasılma gelince nefesi derin verip alınca itiyor bebeği aşagıya dogru açıldığını hissediyorsun. Ama bir anda açıldım doktor nasıl durdun evde dedi.

Agladi mi canim ilk zamanalr nasıl geçti

Sonunda evdeyim her eline alan bebeği şapır şupur öptüğü için banyo yaptırdım yatırdım sonra kendim banyo yaptım temiz temiz oturuyoruz ama her yer her yerde ev acayip dağınık Üstümden kamyon geçti resmen kızım da bütün gün uyudu biraz daha uyanmazsa sağ göğsüm mastit olacak en iyisi sağayım yatmadan umarım gece uyuyabilir miniğim herkes eline aldıkça bana bir kıskançlık geliyor kendime hakim olamıyorum nedense

Canim nasıl gidiyor ikizlerle bebisle nasıl karşıladılar bakalim
Sağol canım iyiz. Babaannemiz vardı yanımızda eşimle onlar ikizlere baktılar bende kızımla toparlandım şükür. Tepkileri güzel ama genede hafif kıskançlık var senin nasıl tepki verdi oğlun vardı demi . Hatta bugün avmye bile gittik kızımla ikizlerle sağolsun dedemiz anneannemiz de vardı yanımızda dışarı çıkmak iyi geldi . Ama yorulmuşum sırtım ayaklarım ve dikiş yerim ağrıdı nedense. Senin sezeryan dikiş yerin nasıl varmı ağrı sızı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…