2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yok canım nolcak öyle uyuyorsa öyle yap. Hastanede hemşire yapmıştı ben beceremedim kundak. Güzel de uyumuştu durmuştu
Açıcaktım kundağını normalde ama uyanır diye açmadım ağız kısmını iyice açtım ama ilk uyanışa kadar uyumadan onu izlicem sanırım içim rahat etsin

Reactions: Zzy
Merhaba güzel anneler mesajları doğumdan beri takip edemedim. Benim bebişin anne bebek kan uyumsuzluğundan dolayı sarılığımız düşmüyor inatçıymış. Bebeğim b+ ben 0+ . Bir gün fototerapi verdiler 15 ti değeri cıkardılar. Sonra 18 sınıra yükselip tekrar 14 e düştü sonra yine 16 oldu falan sürekli kanla bakılıyor değeri bir de artık çok yorulduk doğumdan beri hastaneye 2 güne bir kontrol kan alımı. Var mı bizim gibi kan uyumsuzluğundan sarılığı gecmeyen bi kafamı toparlayıp evde dinlenemedim dikişlerle her gün koşturduk

Açıcaktım kundağını normalde ama uyanır diye açmadım ağız kısmını iyice açtım ama ilk uyanışa kadar uyumadan onu izlicem sanırım içim rahat etsin
Ben doğduğundan beri müslin örtüyle yarım kundak yatırıyorum, birşey olmaz ki iyice sarmalayıp düz yatırdığınız sürece en güvenli uyku şekli zaten şimdi kış geliyor uyku tulumu aldım ama kundak yaptırmamaya da başladı nasıl uyuyacak bu bebe diye düşünüyorum

Normal doğum yapan hanımlar, korse kullanmaya ne zaman başladınız? İlk gün korse kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

Bizimki yarım kundak yaptırmıyor kıyametler kopuyor
Eller kollar hep hareketli kung fu yapıyor hanfendi.
Elleriyle bu kadar hareket etmese daha güzel ve uzun uyutacak muhtemelen

Ben de ilk iş ellerini kapattım şuan. Zaten zar zor uyuttum irkilip uyandırıyor kendini

Agladi mi canim ilk zamanalr nasıl geçti
İlk 2 gün çiş yaparkem yanıyo ya o zaman anlıyosun zaten harici cok iyiydi bu arada kullan canım korse sezeryandan sonra ilk 7 gün sonra kullanılıyo normal dogumdan 1 gün sonra kullanılıyo karnın iner toplar
Normal doğum yapan hanımlar, korse kullanmaya ne zaman başladınız? İlk gün korse kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
Ertesi günü kullanabilirsin canım toplar iyi olur

Ben hiç korse takmadım canim benim doktor onermedi. 40indan sonra spor yap demisti. Ben de 68kg ile doğuma girdim 58 kgmim normalde kilom 54 falandı suan süt için sürekli şekerlişeyler yiyorum muhtemelen ondan kaldi o fazla kilo. Bi de rahim de daha tam çekilmedi rahim çekilince göbek tamamen gider zaten. Catlaktan korkuyordum olmadı sukur ama olsa da oğluma feda olsun dermişim suan onu anladım anne olunca

Küçücük bebeği öpmek ne yaa iyi yapmışsın canım yıkamakla hemen rahatlamıştır kuzucuk.

Yaaa bana çok.morel oldu çok zor bisey yanımda birileri olunca stres oluyor istemsiz kaçırma oluyor
Benimde oluyordu gorumcemin yanında falan o da normali diyodu düzelir demişti ben de ona sormuştum farkında bike değilim abla bi anda cikiyo diye olsun normal demişti onunda olmuş ama geciyo.

Maslalah senin herseyinde çok hızlı bi kaç gün takma bence. Bildiğimden değilde ne bilim. Ama bazı hastaneler sezeryandan sonra bile taktiriyomus. Hemen doğum yaptigin gün

Ben de ilk iş ellerini kapattım şuan. Zaten zar zor uyuttum irkilip uyandırıyor kendini
Çok iyi yapmışsınız bizimki ufak diye ilk günler kıyamadım şimdi kabul etmiyor
İrkilmese de uykusunun hafiflediği anlarda eller kollar durmuyor maalesef
Bizim de öyleydi denemeye devam et, uyku saatleri gerçekten uzayıp bolunmuyo
Değil mi yaaa
Deneyeceğim dün yarım saat uykuluykeb tutabildim zorla açtı minik panter
Bebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Valla ne güzel biz 2 tüp 2 burna 2 şer kez denedik o kadar çıkmadı hala dolu hala dolu

Yüzüstü tutuyor musunuz bide burnuna masaj yapıyorum o şekil cikiyo. Burnu yumuşamadı daha çok sert tam yapamıyorum da gözlerinin kenarına falan. Babası kafası üşüyor galiba diyo. Bu akşam şapkayla yatircam. Keltoş kızım üşüyebilir de

Tutuyorum canım babası sıkıyor ben çeviriyorum sırta pat pat ardından o pozisyonda vakumluyoruz
Burna göz çevresine masaj mantıklı. Deliklerde bi pislik yok ama aşağılar tıkanmış belli.
Bizimki de keltoş ya kafadan şapkayı atıyor hep. Gerçekten o da etkiliyor olabilir bizim ev özellikle geceleri çok serinledi

Bizimki de böyle , o eller asla kapanmayacak, battaniyenin altından bile çıkarıyor, şapka olmaz eldiven istemez Yangın ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…