Ya nasık yapıyorsunuz yan yatırıp üstte kalan deliğe mi sıkılıyor asla cesaret edemedim şu işe ama yavrumun burnuda hep tıkalı horluyorBebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Canım bende dikiş yok galiba yapışık gibiSezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
Evet canım öyle yapıyorum. Altta kalam delikten de siktigim su cikiyo. Sonra yüzüstü tutuyorum baktım geliyo çekiyorum balgam gibiydi bizim ki. Biz bile koca burnumuza rahatsız oluyoruz onun minicik. Bide ağızdan nefes aldıkça öksürük oluyo. Tikaliysa öksurdu bizim kiYa nasık yapıyorsunuz yan yatırıp üstte kalan deliğe mi sıkılıyor asla cesaret edemedim şu işe ama yavrumun burnuda hep tıkalı horluyor
Ah bu benim kız işte, zorla yapıyorum yarım kundak artık, kendi de sevmiyor hala ama farkında iyi geldiğinin çünkü kundak yapılırken sesi çıkmıyor artikBizimki de böyle , o eller asla kapanmayacak, battaniyenin altından bile çıkarıyor, şapka olmaz eldiven istemezYangın ayşe
Doktor mu koydu reflü teşhisini?Benimkide öyle fışkırır gibi kusuyo reflüsü var
Benim dikişlerim düşmeyecekmiş estetik dikiş yapılmış yapışık gibiSezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
Nasıl dikiş yapılmış size benim ilk sezeryan yapıştırma dedikleri estetik dikişdi. Pek hatırlamıyorum dikişin düştüğünü doktor bişey dememişti . Ama 2 nci sezeryanım dikişi normal dikişdi 10 gün sonra gidip aldırdım.Sezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
Dikiş yok kiSezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
Aynen canım şimdi elim dolu atamıyorum ama Osman gönülalın burun tıkanıklığı videosu var oradaki gibi yapıyoruzYa nasık yapıyorsunuz yan yatırıp üstte kalan deliğe mi sıkılıyor asla cesaret edemedim şu işe ama yavrumun burnuda hep tıkalı horluyor
Otribebeyle mi çekiyorsun canım bende onla temizliyorum ama her gün doluyor burnunun içiEvet canım öyle yapıyorum. Altta kalam delikten de siktigim su cikiyo. Sonra yüzüstü tutuyorum baktım geliyo çekiyorum balgam gibiydi bizim ki. Biz bile koca burnumuza rahatsız oluyoruz onun minicik. Bide ağızdan nefes aldıkça öksürük oluyo. Tikaliysa öksurdu bizim ki
Bende nemlendirici var ama bazı doktorlar önermiyor alışmasın o havaya diye çalıştırmıyorum o yüzden. Bende hava temizleyici almak istiyorum aslındaAynen canım şimdi elim dolu atamıyorum ama Osman gönülalın burun tıkanıklığı videosu var oradaki gibi yapıyoruz
Sonra aspiratörle çekiyoruz
Böyle giderse bi de oda nemlendirici alıcaZözellikle akşamları fena
Evet canım bizimde almamış lazım hatta hemen. Arada açıyoruz petekleriAynen canım şimdi elim dolu atamıyorum ama Osman gönülalın burun tıkanıklığı videosu var oradaki gibi yapıyoruz
Yok çekmiyorum hiç kendi akiyoOtribebeyle mi çekiyorsun canım bende onla temizliyorum ama her gün doluyor burnunun içi
Yaa süper canim destek olmaları daha güzelSağol canım iyiz. Babaannemiz vardı yanımızda eşimle onlar ikizlere baktılar bende kızımla toparlandım şükür. Tepkileri güzel ama genede hafif kıskançlık var senin nasıl tepki verdi oğlun vardı demi .Hatta bugün avmye bile gittik kızımla ikizlerle sağolsun dedemiz anneannemiz de vardı yanımızda dışarı çıkmak iyi geldi . Ama yorulmuşum sırtım ayaklarım ve dikiş yerim ağrıdı nedense. Senin sezeryan dikiş yerin nasıl varmı ağrı sızı .
Canım merhaba yazamadım sana.Genetik faktörler önemli tabii sütüne baktı mı doktorunuz göğüs potansiyeline. Bende yok sanıyordum gayette varmış doktorumuz kontrol etti fışkırıyor sütler. Bebeğini memede ağlatma benimkide öyle ağlıyordu iyice soğudu gitti artık memeden. Memeyi almak istemiyorsa bebeğinin durumuna göre yönlendirecek bir danışman şart canım. Yoksa insan kafayı yiyecek sürekli aynı döngü memeye tut bebek çıldırsın sonra biberonla doyur üzüntüden kahrol vs. aynı yollardan geçtiğimiz için o kadar iyi anlıyorum ki seni bende kahroldum hep emmiyor diye. Ama stres en büyük düşmanmış biraz akışına bırakmak lazım. Şu an kendimi tamamen danışmana bıraktım olursa olacak olmazsa dediğim gibi biberona devam bebeği memede sinir etmenin bir mantığı yok sağıp vermeye devam ederim gittiği yere kadar. Birde düzenli ve masaj yaparak sağmak çok önemli 3-4 saatte bir 15er dk toplam 30dk sağıyorum ama 5er dk şeklinde ve masaj yaparak.
Beslenme sondasi olarak ihtiyaç duyarsam diye favoriye eklemiştim bu ürünü bı bakın isterseniz https://ty.gl/fsn5r0avthCanım merhaba yazamadım sana.
Ben bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim çünkü bebeğim memeyi tam tutamadigi için ve uyurken aglarken dilini pek kaldirmiyordu yukari dil bağından şüphelendim. Dil bağı varmış gerçekten ama çok değil 1 yaşından önce bisey yapılmıyor bu kadar olduğunda dedi.
Senin dediğin eds yöntemini önerdi ve 2 3 saatte bir sagmami istedi. Mama vermeme rağmen anca daha doğum kilosuna toparladı kilo alımı da az.
Kasik biberonla veriyordum mamayi ama onu da emmek istiyor saldırıyor kaşık biberondan da çok dökülünce çok yutuyor bu sefer kusuyor. Sanırım o yüzden kilo alamadı çok kustugu için. Vallahi bu beslenme olayı çok zor o kadar yoruldum kisiz denemeye başladınız mı bende beslenme sondası arıyorum bulamadım daha
Hahaha çok tatlısın canim openlere bende sinir oluyorum ya ben annesiyim kıyamıyorum kokluyorum başkası neden öpsün yeni doğan olduğu için herşeye açık bebekler iyi yapmışsın yikamakla uyku olmuş bebegineSonunda evdeyimher eline alan bebeği şapır şupur öptüğü için banyo yaptırdım yatırdım sonra kendim banyo yaptım temiz temiz oturuyoruz ama her yer her yerde ev acayip dağınık Üstümden kamyon geçti resmen kızım da bütün gün uyudu biraz daha uyanmazsa sağ göğsüm mastit olacak en iyisi sağayım yatmadan umarım gece uyuyabilir miniğim herkes eline aldıkça bana bir kıskançlık geliyor kendime hakim olamıyorum nedense
Ayy inşallah yaptırırız canim ben çok istiyorum eşim biraz mesafeli ilkine yaptırmadık diye ben ona da istemiştim halbu kiİlk 2 gün çiş yaparkem yanıyo ya o zaman anlıyosun zaten harici cok iyiydi bu arada kullan canım korse sezeryandan sonra ilk 7 gün sonra kullanılıyo normal dogumdan 1 gün sonra kullanılıyo karnın iner toplar
Ertesi günü kullanabilirsin canım toplar iyi olur
Kilon çok güzel gitmiş canim bende ona yakın kg gitti ama görüntü hala aynı gibi çok sinir bozucu benim doktorum da ikinci haftadan sonra takabiliesin dedi ama dayanamadım ben erken taktim biraz. Çatlak benim göbekte yok basenler de var en çok kg alan yerlerim orasıBen hiç korse takmadım canim benim doktor onermedi. 40indan sonra spor yap demisti. Ben de 68kg ile doğuma girdim 58 kgmim normalde kilom 54 falandı suan süt için sürekli şekerlişeyler yiyorum muhtemelen ondan kaldi o fazla kilo. Bi de rahim de daha tam çekilmedi rahim çekilince göbek tamamen gider zaten. Catlaktan korkuyordum olmadı sukur ama olsa da oğluma feda olsun dermişim suan onu anladım anne olunca
Ayyy ben korkuyorum onu sıkarken iki deliğe de az az sikip ters çevirip sırtına vuruyorum yanlış mı yapiyormusum yaniBebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Canim öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum ama insalalh dogdundan bu hastalığı kalmamış olur sağlıkla al kucağına bebeğini doğum ne zamanKızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Kuzum hemşire bana şey dedi benimki de kusuyor sürekli emzirmeden sonra hem kusup hem kg aliyoesa reflü değildir dedi ama kusup da kg almıyorsa reflü demek dediDoktor mu koydu reflü teşhisini?
Benim dikişlerim düşmeyecekmiş estetik dikiş yapılmış yapışık gibi
Ahh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acabaAynen canım şimdi elim dolu atamıyorum ama Osman gönülalın burun tıkanıklığı videosu var oradaki gibi yapıyoruz
Çok teşekkür ederimBeslenme sondasi olarak ihtiyaç duyarsam diye favoriye eklemiştim bu ürünü bı bakın isterseniz https://ty.gl/fsn5r0avth
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?