2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Ya nasık yapıyorsunuz yan yatırıp üstte kalan deliğe mi sıkılıyor asla cesaret edemedim şu işe ama yavrumun burnuda hep tıkalı horluyor

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?

Ya nasık yapıyorsunuz yan yatırıp üstte kalan deliğe mi sıkılıyor asla cesaret edemedim şu işe ama yavrumun burnuda hep tıkalı horluyor
Evet canım öyle yapıyorum. Altta kalam delikten de siktigim su cikiyo. Sonra yüzüstü tutuyorum baktım geliyo çekiyorum balgam gibiydi bizim ki. Biz bile koca burnumuza rahatsız oluyoruz onun minicik. Bide ağızdan nefes aldıkça öksürük oluyo. Tikaliysa öksurdu bizim ki

Bizimki de böyle , o eller asla kapanmayacak, battaniyenin altından bile çıkarıyor, şapka olmaz eldiven istemez Yangın ayşe
Ah bu benim kız işte, zorla yapıyorum yarım kundak artık, kendi de sevmiyor hala ama farkında iyi geldiğinin çünkü kundak yapılırken sesi çıkmıyor artik

Sezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
Nasıl dikiş yapılmış size benim ilk sezeryan yapıştırma dedikleri estetik dikişdi. Pek hatırlamıyorum dikişin düştüğünü doktor bişey dememişti . Ama 2 nci sezeryanım dikişi normal dikişdi 10 gün sonra gidip aldırdım.

Aynen canım şimdi elim dolu atamıyorum ama Osman gönülalın burun tıkanıklığı videosu var oradaki gibi yapıyoruz
Sonra aspiratörle çekiyoruz
Böyle giderse bi de oda nemlendirici alıcaZ özellikle akşamları fena

Otribebeyle mi çekiyorsun canım bende onla temizliyorum ama her gün doluyor burnunun içi

Bende nemlendirici var ama bazı doktorlar önermiyor alışmasın o havaya diye çalıştırmıyorum o yüzden. Bende hava temizleyici almak istiyorum aslında

Evet canım bizimde almamış lazım hatta hemen. Arada açıyoruz petekleri

Yaa süper canim destek olmaları daha güzel bizimki de güzel karşıladı kardeşim diyerek seviyor ama severken biraz sert seviyor dediğin gibi zarar vermese de bı kiskanclik seziyorum ilgi hala onda olsun istiyor oda çocuk sonuçta kolay degil dikiş yerlerjne gelince canim 15.gune kadar dikiş yerlerim de yanma yaşadım hep halbu ki ilkinde daha kolay ve çabuk geçmişti bu beni zorladı biraz şuan iyiyim çok şükür kendi işimi gücümü yapabiliyorum gene de çok zorlamıyorum kendimi doktor kontrolleri dışında çıkmadım dışarıya bende cikmak istiyorum bu haftasonu inşallah iki çocukla tek başıma çıkmaya cesaretim yok o yüzden eşimi bekliyorum

Canım merhaba yazamadım sana.
Ben bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim çünkü bebeğim memeyi tam tutamadigi için ve uyurken aglarken dilini pek kaldirmiyordu yukari dil bağından şüphelendim. Dil bağı varmış gerçekten ama çok değil 1 yaşından önce bisey yapılmıyor bu kadar olduğunda dedi.
Senin dediğin eds yöntemini önerdi ve 2 3 saatte bir sagmami istedi. Mama vermeme rağmen anca daha doğum kilosuna toparladı kilo alımı da az.
Kasik biberonla veriyordum mamayi ama onu da emmek istiyor saldırıyor kaşık biberondan da çok dökülünce çok yutuyor bu sefer kusuyor. Sanırım o yüzden kilo alamadı çok kustugu için. Vallahi bu beslenme olayı çok zor o kadar yoruldum ki siz denemeye başladınız mı bende beslenme sondası arıyorum bulamadım daha

Beslenme sondasi olarak ihtiyaç duyarsam diye favoriye eklemiştim bu ürünü bı bakın isterseniz https://ty.gl/fsn5r0avth

Hahaha çok tatlısın canim openlere bende sinir oluyorum ya ben annesiyim kıyamıyorum kokluyorum başkası neden öpsün yeni doğan olduğu için herşeye açık bebekler iyi yapmışsın yikamakla uyku olmuş bebegine
Ayy inşallah yaptırırız canim ben çok istiyorum eşim biraz mesafeli ilkine yaptırmadık diye ben ona da istemiştim halbu ki
9.gunden itibaren takıyorum sabah takip akşam çıkarıyorum dayanabildigm yere kadar
Kilon çok güzel gitmiş canim bende ona yakın kg gitti ama görüntü hala aynı gibi çok sinir bozucu benim doktorum da ikinci haftadan sonra takabiliesin dedi ama dayanamadım ben erken taktim biraz. Çatlak benim göbekte yok basenler de var en çok kg alan yerlerim orası şekerli şeylerden çok bol bol su iç canım çok faydası var
Bebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Ayyy ben korkuyorum onu sıkarken iki deliğe de az az sikip ters çevirip sırtına vuruyorum yanlış mı yapiyormusum yani
Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Canim öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum ama insalalh dogdundan bu hastalığı kalmamış olur sağlıkla al kucağına bebeğini doğum ne zaman
Doktor mu koydu reflü teşhisini?

Benim dikişlerim düşmeyecekmiş estetik dikiş yapılmış yapışık gibi
Kuzum hemşire bana şey dedi benimki de kusuyor sürekli emzirmeden sonra hem kusup hem kg aliyoesa reflü değildir dedi ama kusup da kg almıyorsa reflü demek dedi
Ahh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…