Ah onu yapabilecek birisi yokki yanında yaşlılar...Çok geçmiş olsunparmak eds ile besleyin derim yoksa memeyi almayabilir. Ne olur ne olmaz sonra çok zor oluyor ben doğduğundan beri uğraşıyorum meme alsın diye halen
Çok geçmiş olsun canım iyi düşün öyle 1 günde reddetmez bence güzelce dinlen ki sütünle kalasın dönünce hemen bebeğini doyurabilesin24 saat dediler yarın emzirebilirim.ama unutmusmudur korkusu sardı beni
Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanirsin. Açıkçası ben de bi günde 2 günde unutacagini zannetmiyorum. Iyi ki biberonu kabul etmiş. Aksi de olabilirdi. Denersiniz ben emecegini düşünüyorum. Olmadı göğsüne mama sürersin süt sürersin . Bizi de haberdar etMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
Cok geçmiş olsun.benim bebegim biberonda kullanıyor memede emiyor.meme reddetme olmayabilir üzme kendini lütfen.Merhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
İnşallah reddetmez canım her bebek farklı moralini bozma iyileşmeye bak sen iyiysen bebeğinde iyiAh onu yapabilecek birisi yokki yanında yaşlılar...
Avent kapaklar iyi oluyor benim çok sütüm yok ama içine doluyor hepYa kızlar, bu süt akmasına çözüm yok mu? Çok sıkıldım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye , artık dışarı çıkmaya başladık. Zor oluyor. Araştırırken eskiden sütü akan kadınların memelerini sıkı sıkı sardıklarını okudum.çok sıkı olmayan sütyen takmak çözüm olabilir yazıyordu.hiç böyle bi şey duyan oldu mu?
Sütün çok olmasından değil bence, emzirmeye başlamadan hemen pıt pıt damlıyor
Ya memede ya kucak daSaat 17.00dan beri memede 5 saat olacak ve bırakmaya niyeti yok ağlıyor kolik bir bebek sizin de oyle mi???
Ben ped kullaniyorum sürekli olarak, çözümü olacağını pek sanmıyorumYa kızlar, bu süt akmasına çözüm yok mu? Çok sıkıldım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye , artık dışarı çıkmaya başladık. Zor oluyor. Araştırırken eskiden sütü akan kadınların memelerini sıkı sıkı sardıklarını okudum.çok sıkı olmayan sütyen takmak çözüm olabilir yazıyordu.hiç böyle bi şey duyan oldu mu?
Öyleydi, emzikle memeden uzaklastiriyorum ama kucak harici uyumuyor malesefSaat 17.00dan beri memede 5 saat olacak ve bırakmaya niyeti yok ağlıyor kolik bir bebek sizin de oyle mi???
Onlardan kullandım canım hiç memnun kalmadım,içine biriktiğini unutup eğilince hep üstüme döktümAvent kapaklar iyi oluyor benim çok sütüm yok ama içine doluyor hep
En temizi bu galibaBen ped kullaniyorum sürekli olarak, çözümü olacağını pek sanmıyorum
Valla ıkınıyo ıkınıyo sonra keşke derin uykuya geçse bas bas bağırmaya başlıyo birden bire. Ben gece sürekli o bağırmayla uyanıyorum gündüzde öyle 15 ıkınıyosa 1 kaka yapıyoOff kızlar bebişimin uyurken ıkınması çok canımı sıkıyor evin içinde büyük biri ıkınıyormuş gibi ses çıkarıyor devamlı derin uykuya geçince anca kesiliyor sizinkilerde öylemi
Çok geçmiş olsun olmaz canım iyiyi düşün sen biz de ilk günler mama verdik hiç red yaşamadık. Hatta sonra bi 10 gün sonra mama vermeyi denedim biberonu almadıMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
Sen naptın bugün ne dedi danışmanÇok geçmiş olsunparmak eds ile besleyin derim yoksa memeyi almayabilir. Ne olur ne olmaz sonra çok zor oluyor ben doğduğundan beri uğraşıyorum meme alsın diye halen
Göğüs pedi ben sürekli kullanıyorum başka çaresi yokYa kızlar, bu süt akmasına çözüm yok mu? Çok sıkıldım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye , artık dışarı çıkmaya başladık. Zor oluyor. Araştırırken eskiden sütü akan kadınların memelerini sıkı sıkı sardıklarını okudum.çok sıkı olmayan sütyen takmak çözüm olabilir yazıyordu.hiç böyle bi şey duyan oldu mu?
Bizim de akşam 6 7 gibi başlayıp 11 e kadar sürüyo krize giriyo kucakta gezdiriyoz sırayla sık sık emziriyorum masaj yapıyoruz vs ama ben gazdan olduğuna inanıyorum diğer 2 çocuğununda böle saatleri vardı 40 tan sonra geçti ikisinin de inşallah bu da geçer yaa gün sayıyorum artıkSaat 17.00dan beri memede 5 saat olacak ve bırakmaya niyeti yok ağlıyor kolik bir bebek sizin de oyle mi???
Dışarda da kullanamazsın aventi zatenOnlardan kullandım canım hiç memnun kalmadım,içine biriktiğini unutup eğilince hep üstüme döktüm
Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum yanımda yedek taşıyorum muhakkak.başka çözüm bulamadım kapaklar yetersiz kalıyor ve benim için sürekli kullanıma uygun değilYa kızlar, bu süt akmasına çözüm yok mu? Çok sıkıldım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye , artık dışarı çıkmaya başladık. Zor oluyor. Araştırırken eskiden sütü akan kadınların memelerini sıkı sıkı sardıklarını okudum.çok sıkı olmayan sütyen takmak çözüm olabilir yazıyordu.hiç böyle bi şey duyan oldu mu?
Bizim de akşam 6 7 gibi başlayıp 11 e kadar sürüyo krize giriyo kucakta gezdiriyoz sırayla sık sık emziriyorum masaj yapıyoruz vs ama ben gazdan olduğuna inanıyorum diğer 2 çocuğununda böle saatleri vardı 40 tan sonra geçti ikisinin de inşallah bu da geçer yaa gün sayıyorum artık
Öyleydi, emzikle memeden uzaklastiriyorum ama kucak harici uyumuyor malesef
Saatlerimiz 22.37yi gösteriyor hala durum stabil bıraktığım anda basıyor ağlamayı, cadı saati varmış hep aynı saatte anlamsız ağlamaya denirmis tün çocuklarda olurmuş kolik olduğuna işaret etmezmiş. Ama bu cadi saatinin süresi bu kadar olmuyor sanki. Umarım 40inda geçer. Benimkinin de 1 2 bazen 3e kadar boyle sansliysak 1 de biter. Ama full emiyor benim kucağımda durmuyor beni anladı ben onun için memeden ibaretim bunu çözdü bende olduğunda ağlıyor meme diye babasında kucakta duruyorama emerken bi taraftan kakasi var da yapamıyor gibi hareketler yapıyor.( burnu da sürekli hirıl hiril cildircam.Ya memede ya kucak da
Edsyi memede devam ettik canım ama bebeğim memeyi tutmadığı için tam beceremiyor. Mamanın hepsi süzülüp üstüne dökülüyor. Haliyle aç kaldı ağladı sürekli. O kadar çıkmazdayım ki bende hüngür hüngür ağladım. Parmaklada bir yere kadar hijyenik gelmiyor çok sürekli böyle devam edemem. Sağıp biberonla içirmeye devam galiba benValla ıkınıyo ıkınıyo sonra keşke derin uykuya geçse bas bas bağırmaya başlıyo birden bire. Ben gece sürekli o bağırmayla uyanıyorum gündüzde öyle 15 ıkınıyosa 1 kaka yapıyo
Çok geçmiş olsun olmaz canım iyiyi düşün sen biz de ilk günler mama verdik hiç red yaşamadık. Hatta sonra bi 10 gün sonra mama vermeyi denedim biberonu almadı
Sen naptın bugün ne dedi danışman
Göğüs pedi ben sürekli kullanıyorum başka çaresi yok
Bizim de akşam 6 7 gibi başlayıp 11 e kadar sürüyo krize giriyo kucakta gezdiriyoz sırayla sık sık emziriyorum masaj yapıyoruz vs ama ben gazdan olduğuna inanıyorum diğer 2 çocuğununda böle saatleri vardı 40 tan sonra geçti ikisinin de inşallah bu da geçer yaa gün sayıyorum artık
Olsun kaçsın canım. Bana doktor gözüne de kaçabilir bisey olmaz temizler demişti. Benimkinin de kaciyo herhalde. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo
Evet kaçması zararlı değilmiş. En iyisi beslenme saatinden önce yapmak yoksa susturamadım bugünCanım maalesf burnu açık olmayınca boğazı kuruyup bi sefer öksürük oluyo. Ağlaması sonradan rahatsız olmasından önemli değil. Benim.basima gelmedi ama Görümcem çok zahmet ceKti küçücük bebej bronşit oldu. Ilacli hava vermek zorunda kaldı. Ben ağladım bebeği öyle görünce. Bebeklerde burnun açık olması çok önemli ki ben büyük kızlara yapıyorum yatırıyorum altıma kaçmasınlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?