2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O kadar gazlı bir geceydi ki kundak falan asla işe yaramadı çığlık çığlığaydı gün içinde tekrar denicem artık gazımız geçerse ama hala devam

Az sıkınca acmiyo galina canım. Dün eşim bikac damla damlatti o ne öyle dedim. Sıktım tazikli şekilde diğerinden cıktı açıldı

Az sıkınca acmiyo galina canım. Dün eşim bikac damla damlatti o ne öyle dedim. Sıktım tazikli şekilde diğerinden cıktı açıldı
Ben korkarım yapamam da eşime yaptırayım bakalım akşam bebe de çok huylu hemen kıyameti koparıyor

Otribebeyle mi çekiyorsun canım bende onla temizliyorum ama her gün doluyor burnunun içi
Babyplus var bende onla çekiyoruz işlemin ardından
Bende nemlendirici var ama bazı doktorlar önermiyor alışmasın o havaya diye çalıştırmıyorum o yüzden. Bende hava temizleyici almak istiyorum aslında
Bizim ev akşamları soğuyor ve havası kuruyor bize şart gibi yazık çocuğa
Ev kuzey komple
Soğuk mu sıcak mı peki
Soğuk nemlendirici kullanmak lazım diye biliyorum ne dersiniz
Evet canım bizimde almamış lazım hatta hemen. Arada açıyoruz petekleri
Biz de direniyoruz açmamak için

Reactions: Zzy
Arkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?

Ahh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acaba
Bizim genel tıkanık ama akşam çökünce sabaha kadar uyku uyuyamıyoruz
Dik pozisyonda omzumda göğsümde rahat uyuyabiliyor. Dün gece 2 kez açtık burnu bir tık daha rahatladı
Bizim evde hasta biri de yoktu ama yenidoğanlarda bu cok sık oluyormuş tatlım
Bebekler sadece burundan solunum yapıyormuş bu yüzden tıkanıklıkları açmak çok önemli
Bugün doktora gittik ciğerlerinde sorun yok dedi bu şekilde açmaya devam ediyoruz mecburen o da hava nemlendirici önerdi

Bu şekilde yapılmamalı diye biliyorum
Özellikle her sağdığınız sütü ayrı poşetleyip üzerine saatine kadar not edip o şekilde dondurmalısınız
Bana doktorlar da hemşireler de bu şekilde söyledi

Birlestirilmemeli diye biliyorum ama bozulacağını da düşünmüyorum

Geçmiş olsun canım zamanla normale kendisi mi gelecekmiş. Edsyi iyi araştırıp yap mesela çoğu memeye yapıştır derler öyle olmuyor hepsi dışa akıyor. Bıçakçılar 4numara alacaksın kırmızı olandan. Akışı en yavaş en uygun olanı o. Medikalcilerde de 4 no pek yok internetten sipariş ver bence. Biberon verirsen memeyi tutmaz bizimki gibi. Biz parmak yöntemiyle eds yapıyoruz güzel gidiyor bugün 2.eğitimimiz var bakalım hayırlısı. Bu arada edsyi boğazına gidecek diye korkma prematüre bebeklerde midesine kadar sokuyorlar kateteri öyle besliyorlar. 4cm’e kadar sok ağzına ki akıtmasın

Benim bildiğim birleştirmek için aynı ısıda olmaları gerekiyor yani sağdığınız sütü buzdolabına koyup buzdolabında olan sütle aynı soğukluğa gelince birleştirebiliyorsunuz

Yok çekmiyorum hiç kendi akiyo
Ya yaptım şimdi çok ağladı genzine kaçtı galiba sesi değişti hani böyle öksürse rahatlayacakmış gibi oldu
Canım bizde soğuk var ama bilmiyorum ki bende hangisi daha iyidir acaba

Ya yaptım şimdi çok ağladı genzine kaçtı galiba sesi değişti hani böyle öksürse rahatlayacakmış gibi oldu

Aktif kullanıp dene bence ben soğuk iyidir diye biliyorum

Canım bi yaşında bakılacak sanırım duruma bağlı olarak ilerleniyormuş. Ameliyat gerekirse kesilecek.
Ama şuan çok ileri değil durumu o yüzden çok zoraki bi durum olmadığı sürece Ameliyat etmiyorlarmıs.
Sagolasin canım bilgi için eczanede 6 numara dediler medikale sordular ama nette de 1-3 ay yazıyor 6 numarada 4 numara kullanmak gerekiyormuş demekki. Internette videosu vardır değil mi nasıl yapılacağına dair? Önce parmakla başlayıp sonra mı memeye geçeceksiniz?

Dolap da alt kısımda 3 gün diye duymuştum ama

Bizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarak

Normal kasikla.azar azar agzina koyun ben oyle yapiyorum

Olsun kaçsın canım. Bana doktor gözüne de kaçabilir bisey olmaz temizler demişti. Benimkinin de kaciyo herhalde. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…