- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
O kadar gazlı bir geceydi ki kundak falan asla işe yaramadı çığlık çığlığaydı gün içinde tekrar denicem artık gazımız geçerse ama hala devamBen doğduğundan beri müslin örtüyle yarım kundak yatırıyorum, birşey olmaz ki iyice sarmalayıp düz yatırdığınız sürece en güvenli uyku şekli zatenşimdi kış geliyor uyku tulumu aldım ama kundak yaptırmamaya da başladı nasıl uyuyacak bu bebe diye düşünüyorum
Az sıkınca acmiyo galina canım. Dün eşim bikac damla damlatti o ne öyle dedim. Sıktım tazikli şekilde diğerinden cıktı açıldıHahaha çok tatlısın canim openlere bende sinir oluyorum ya ben annesiyim kıyamıyorum kokluyorum başkası neden öpsün yeni doğan olduğu için herşeye açık bebekler iyi yapmışsın yikamakla uyku olmuş bebegine
Ayy inşallah yaptırırız canim ben çok istiyorum eşim biraz mesafeli ilkine yaptırmadık diye ben ona da istemiştim halbu ki
9.gunden itibaren takıyorum sabah takip akşam çıkarıyorum dayanabildigm yere kadar
Kilon çok güzel gitmiş canim bende ona yakın kg gitti ama görüntü hala aynı gibi çok sinir bozucu benim doktorum da ikinci haftadan sonra takabiliesin dedi ama dayanamadım ben erken taktim biraz. Çatlak benim göbekte yok basenler de var en çok kg alan yerlerim orasışekerli şeylerden çok bol bol su iç canım çok faydası var
Ayyy ben korkuyorum onu sıkarken iki deliğe de az az sikip ters çevirip sırtına vuruyorum yanlış mı yapiyormusum yani
Canim öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum ama insalalh dogdundan bu hastalığı kalmamış olur sağlıkla al kucağına bebeğini doğum ne zaman
Kuzum hemşire bana şey dedi benimki de kusuyor sürekli emzirmeden sonra hem kusup hem kg aliyoesa reflü değildir dedi ama kusup da kg almıyorsa reflü demek dedi
Ahh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acaba
Ben korkarım yapamam da eşime yaptırayım bakalım akşam bebe de çok huylu hemen kıyameti koparıyorAz sıkınca acmiyo galina canım. Dün eşim bikac damla damlatti o ne öyle dedim. Sıktım tazikli şekilde diğerinden cıktı açıldı
Babyplus var bende onla çekiyoruz işlemin ardındanOtribebeyle mi çekiyorsun canım bende onla temizliyorum ama her gün doluyor burnunun içi
Bizim ev akşamları soğuyor ve havası kuruyor bize şart gibi yazık çocuğaBende nemlendirici var ama bazı doktorlar önermiyor alışmasın o havaya diye çalıştırmıyorum o yüzden. Bende hava temizleyici almak istiyorum aslında
Biz de direniyoruz açmamak içinEvet canım bizimde almamış lazım hatta hemen. Arada açıyoruz petekleri
Bizim genel tıkanık ama akşam çökünce sabaha kadar uyku uyuyamıyoruzAhh kuzum aynı dertten bizde muzdaribiz geceleri oluyor genel de hiril hiril resmen bide on gunlukken oğlumda geçti sanırım sumukleri akıyordu bebeğin yenidoğan da burun tıkanıklığı normal mi acaba
Bu şekilde yapılmamalı diye biliyorumArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Birlestirilmemeli diye biliyorum ama bozulacağını da düşünmüyorumArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Geçmiş olsun canım zamanla normale kendisi mi gelecekmiş. Edsyi iyi araştırıp yap mesela çoğu memeye yapıştır derler öyle olmuyor hepsi dışa akıyor. Bıçakçılar 4numara alacaksın kırmızı olandan. Akışı en yavaş en uygun olanı o. Medikalcilerde de 4 no pek yok internetten sipariş ver bence. Biberon verirsen memeyi tutmaz bizimki gibi. Biz parmak yöntemiyle eds yapıyoruz güzel gidiyor bugün 2.eğitimimiz var bakalım hayırlısı. Bu arada edsyi boğazına gidecek diye korkma prematüre bebeklerde midesine kadar sokuyorlar kateteri öyle besliyorlar. 4cm’e kadar sok ağzına ki akıtmasınCanım merhaba yazamadım sana.
Ben bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim çünkü bebeğim memeyi tam tutamadigi için ve uyurken aglarken dilini pek kaldirmiyordu yukari dil bağından şüphelendim. Dil bağı varmış gerçekten ama çok değil 1 yaşından önce bisey yapılmıyor bu kadar olduğunda dedi.
Senin dediğin eds yöntemini önerdi ve 2 3 saatte bir sagmami istedi. Mama vermeme rağmen anca daha doğum kilosuna toparladı kilo alımı da az.
Kasik biberonla veriyordum mamayi ama onu da emmek istiyor saldırıyor kaşık biberondan da çok dökülünce çok yutuyor bu sefer kusuyor. Sanırım o yüzden kilo alamadı çok kustugu için. Vallahi bu beslenme olayı çok zor o kadar yoruldum kisiz denemeye başladınız mı bende beslenme sondası arıyorum bulamadım daha
Benim bildiğim birleştirmek için aynı ısıda olmaları gerekiyor yani sağdığınız sütü buzdolabına koyup buzdolabında olan sütle aynı soğukluğa gelince birleştirebiliyorsunuzArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Ya yaptım şimdi çok ağladı genzine kaçtı galiba sesi değişti hani böyle öksürse rahatlayacakmış gibi olduYok çekmiyorum hiç kendi akiyo
Canım bizde soğuk var ama bilmiyorum ki bende hangisi daha iyidir acabaBabyplus var bende onla çekiyoruz işlemin ardından
Bizim ev akşamları soğuyor ve havası kuruyor bize şart gibi yazık çocuğa
Ev kuzey komple
Soğuk mu sıcak mı peki
Soğuk nemlendirici kullanmak lazım diye biliyorum ne dersiniz
Biz de direniyoruz açmamak için
Aralıkta canım nasipseCanim öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu yaşayan oldu mu bilmiyorum ama insalalh dogdundan bu hastalığı kalmamış olur sağlıkla al kucağına bebeğini doğum ne zaman
Aktif kullanıp dene bence ben soğuk iyidir diye biliyorumYa yaptım şimdi çok ağladı genzine kaçtı galiba sesi değişti hani böyle öksürse rahatlayacakmış gibi oldu
Canım bizde soğuk var ama bilmiyorum ki bende hangisi daha iyidir acaba
Canım bi yaşında bakılacak sanırım duruma bağlı olarak ilerleniyormuş. Ameliyat gerekirse kesilecek.Geçmiş olsun canım zamanla normale kendisi mi gelecekmiş. Edsyi iyi araştırıp yap mesela çoğu memeye yapıştır derler öyle olmuyor hepsi dışa akıyor. Bıçakçılar 4numara alacaksın kırmızı olandan. Akışı en yavaş en uygun olanı o. Medikalcilerde de 4 no pek yok internetten sipariş ver bence. Biberon verirsen memeyi tutmaz bizimki gibi. Biz parmak yöntemiyle eds yapıyoruz güzel gidiyor bugün 2.eğitimimiz var bakalım hayırlısı. Bu arada edsyi boğazına gidecek diye korkma prematüre bebeklerde midesine kadar sokuyorlar kateteri öyle besliyorlar. 4cm’e kadar sok ağzına ki akıtmasın
Ay benimkinde öyle. Diyorum babasına bu Çok nazlı olacak azıcık bi dokun sanki çok acımış gibi yikiyo ortalığıBen korkarım yapamam da eşime yaptırayım bakalım akşam bebe de çok huylu hemen kıyameti koparıyor
Dolap da alt kısımda 3 gün diye duymuştum amaArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Bizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarakCanım merhaba yazamadım sana.
Ben bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim çünkü bebeğim memeyi tam tutamadigi için ve uyurken aglarken dilini pek kaldirmiyordu yukari dil bağından şüphelendim. Dil bağı varmış gerçekten ama çok değil 1 yaşından önce bisey yapılmıyor bu kadar olduğunda dedi.
Senin dediğin eds yöntemini önerdi ve 2 3 saatte bir sagmami istedi. Mama vermeme rağmen anca daha doğum kilosuna toparladı kilo alımı da az.
Kasik biberonla veriyordum mamayi ama onu da emmek istiyor saldırıyor kaşık biberondan da çok dökülünce çok yutuyor bu sefer kusuyor. Sanırım o yüzden kilo alamadı çok kustugu için. Vallahi bu beslenme olayı çok zor o kadar yoruldum kisiz denemeye başladınız mı bende beslenme sondası arıyorum bulamadım daha
Normal kasikla.azar azar agzina koyun ben oyle yapiyorumCanım merhaba yazamadım sana.
Olsun kaçsın canım. Bana doktor gözüne de kaçabilir bisey olmaz temizler demişti. Benimkinin de kaciyo herhalde. Birinden sıkıp diğerinden cikiyoYa yaptım şimdi çok ağladı genzine kaçtı galiba sesi değişti hani böyle öksürse rahatlayacakmış gibi oldu
Canım bizde soğuk var ama bilmiyorum ki bende hangisi daha iyidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?