gazı mı var acaba bi de burnu da tıkalı sanırımama emerken bi taraftan kakasi var da yapamıyor gibi hareketler yapıyor.( burnu da sürekli hirıl hiril cildircam.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun öyle bile olsa kendinizi toparladığınızda tekrar meme tutması için uğraşırsınız şimdilik iyileşmeye bakın derim
Ah inşallah canım ya...Valla ıkınıyo ıkınıyo sonra keşke derin uykuya geçse bas bas bağırmaya başlıyo birden bire. Ben gece sürekli o bağırmayla uyanıyorum gündüzde öyle 15 ıkınıyosa 1 kaka yapıyo
Çok geçmiş olsun olmaz canım iyiyi düşün sen biz de ilk günler mama verdik hiç red yaşamadık. Hatta sonra bi 10 gün sonra mama vermeyi denedim biberonu almadı
Sen naptın bugün ne dedi danışman
Göğüs pedi ben sürekli kullanıyorum başka çaresi yok
Bizim de akşam 6 7 gibi başlayıp 11 e kadar sürüyo krize giriyo kucakta gezdiriyoz sırayla sık sık emziriyorum masaj yapıyoruz vs ama ben gazdan olduğuna inanıyorum diğer 2 çocuğununda böle saatleri vardı 40 tan sonra geçti ikisinin de inşallah bu da geçer yaa gün sayıyorum artık
Temiz Ağız silme mendili koyuyorum uçlara doğdu sutyenin içine.boyle buldum çözümüYa kızlar, bu süt akmasına çözüm yok mu? Çok sıkıldım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye , artık dışarı çıkmaya başladık. Zor oluyor. Araştırırken eskiden sütü akan kadınların memelerini sıkı sıkı sardıklarını okudum.çok sıkı olmayan sütyen takmak çözüm olabilir yazıyordu.hiç böyle bi şey duyan oldu mu?
Sütün çok olmasından değil bence, emzirmeye başlamadan hemen pıt pıt damlıyor
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım iyi düşün öyle 1 günde reddetmez bence güzelce dinlen ki sütünle kalasın dönünce hemen bebeğini doyurabilesin
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun.benim bebegim biberonda kullanıyor memede emiyor.meme reddetme olmayabilir üzme kendini lütfen.
Tamamdır yazarım size deÇok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanirsin. Açıkçası ben de bi günde 2 günde unutacagini zannetmiyorum. Iyi ki biberonu kabul etmiş. Aksi de olabilirdi. Denersiniz ben emecegini düşünüyorum. Olmadı göğsüne mama sürersin süt sürersin . Bizi de haberdar et
Kesinlikle gaz bu sancısı oluyor.insani strese sokuyor. Ama pes etme sürekli meme değiştir.sancisi varken en rahataldigiyöntem emmek bı sağa bı sol derken başlar emmeyegazı mı var acaba bi de burnu da tıkalı sanırım
Bu 2 si yüzünden huzursuzluk sonucu böyle tepki veriyor olabilir
Hatta benim bebe biberon emdikçe sinirleniyor memeye daha cok saldırıyorTeşekkür ederimdoğuran kadar dertt doğurduktan sonra dert uzaklasamiyoruz burdan dimi .güzel dertler gerçi bunlar
geçmiş olsun sarılık için güneş cok iyi diyorlar ama bir araştırın istersenzMerhaba güzel annelermesajları doğumdan beri takip edemedim. Benim bebişin anne bebek kan uyumsuzluğundan dolayı sarılığımız düşmüyor inatçıymış. Bebeğim b+ ben 0+ . Bir gün fototerapi verdiler 15 ti değeri cıkardılar. Sonra 18 sınıra yükselip tekrar 14 e düştü sonra yine 16 oldu falan sürekli kanla bakılıyor değeri bir de artık çok yorulduk doğumdan beri hastaneye 2 güne bir kontrol kan alımı. Var mı bizim gibi kan uyumsuzluğundan sarılığı gecmeyen bi kafamı toparlayıp evde dinlenemedim dikişlerle her gün koşturduk
Ah full memede olduğu zamanlar geldi aklıma, derin uykuya dalamaz, tilki uykusunda saatler geçerdi, memede sindirim başladığı için gaz oluyor, gaz olduğu için de emmek istiyor.. bu bagintiyi keşfeden bebek bu rahata alışıyor ve kucaktan inmiyor malesef. Ben yine emzik onericem başka yol bilmedigimden.. Emziği verip gazı cikaricaz ve uyutmaya çalısıcaz. Acıkınca zaten uyanacak, aktif emme durumunu gözetip, doyma sinyali alınca yeniden emzik vs.Saatlerimiz 22.37yi gösteriyor hala durum stabil bıraktığım anda basıyor ağlamayı, cadı saati varmış hep aynı saatte anlamsız ağlamaya denirmis tün çocuklarda olurmuş kolik olduğuna işaret etmezmiş. Ama bu cadi saatinin süresi bu kadar olmuyor sanki. Umarım 40inda geçer. Benimkinin de 1 2 bazen 3e kadar boyle sansliysak 1 de biter. Ama full emiyor benim kucağımda durmuyor beni anladı ben onun için memeden ibaretim bunu çözdü bende olduğunda ağlıyor meme diye babasında kucakta duruyorama emerken bi taraftan kakasi var da yapamıyor gibi hareketler yapıyor.( burnu da sürekli hirıl hiril cildircam.
cnm 40ına kadr sapka önemli ısı kaybını en cok baştan yaparlar, ayrıca o gelen seste illa tıkanık anlamına gelmiyor zmnla gelişecek ozmn ses gelmick çok sıkıpta burun iç yapısını bozmaTutuyorum canım babası sıkıyor ben çeviriyorum sırta pat pat ardından o pozisyonda vakumluyoruz
Burna göz çevresine masaj mantıklı. Deliklerde bi pislik yok ama aşağılar tıkanmış belli.
Bizimki de keltoş ya kafadan şapkayı atıyor hep. Gerçekten o da etkiliyor olabilir bizim ev özellikle geceleri çok serinledi
Doyma sinyali gitmiyor benimkine, emziriyorum saatlerce üstüme 120cc mama veriyorum bi 120 daha versem yicek. bi de emzik aldiramadim aldirsam susar belki de almıyor kac tane emzik denedim kauçuk olan olmuş gibiydi olmamis oju da atmaya basladiAh full memede olduğu zamanlar geldi aklıma, derin uykuya dalamaz, tilki uykusunda saatler geçerdi, memede sindirim başladığı için gaz oluyor, gaz olduğu için de emmek istiyor.. bu bagintiyi keşfeden bebek bu rahata alışıyor ve kucaktan inmiyor malesef. Ben yine emzik onericem başka yol bilmedigimden.. Emziği verip gazı cikaricaz ve uyutmaya çalısıcaz. Acıkınca zaten uyanacak, aktif emme durumunu gözetip, doyma sinyali alınca yeniden emzik vs.
Bizim 2-3 oluyor günde dolu dolu bugün yine her yerimiz b*k oldu temizle yıka yeni nevresim ser emzir yatır 10 dk bile uyumasın40 i dolan anneler sizin de kakalı bezleriniz azaldı mı?
bebeğiniz ağlayınca hemen almayın,doğumda su kaçmış olabilirBizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarak
Me desem bilmiyorum. Bende covid olunca tomografi çektiler biri geldi emzirme 12 saat dedi biri 8 dedi biri 24 saat dedi. Dedikleri gibi de olmuyo tabi tutamadım bebeği napim. Ama mesela anesteziyle sezertan olanlar oluyo onlar emziriyo sonra. Farklı bisey değildir herhalde aynı aneatizidirBaşka bi soruyla yine sisireyim kafanızı
Anesteziden nekadar sonra emziricem bilemiuorum. Hemen emzir minimal değerde süte geçer bebeğe zarrarsiz diyen var. 8saat,24 saat ,48saat diyen var. Kafam karma karışık
Aynen önce kavga ediyor o an uykudan uyanmışsa ve alttan gaz çıkarırsa anında bayılarak yeniden uykuya dalıyor, meme filan umrunda olmuyorKesinlikle gaz bu sancısı oluyor.insani strese sokuyor. Ama pes etme sürekli meme değiştir.sancisi varken en rahataldigiyöntem emmek bı sağa bı sol derken başlar emmeye
Müslin örtüyle sarıp başına yemeni gibi sarıyorum artık. Şapka durmuyor yacnm 40ına kadr sapka önemli ısı kaybını en cok baştan yaparlar, ayrıca o gelen seste illa tıkanık anlamına gelmiyor zmnla gelişecek ozmn ses gelmick çok sıkıpta burun iç yapısını bozma
Evet bizimde dilin altindaydi bagi peki kestircekmisiniz haftaya birdaha gircez bakalimBizim ön tarafta değil daha geride dilin altında bağ tam. O yüzden farkedilmedi galiba. Dilin kısa olduğu nasıl anlaşıldı bizimkinin damagi da geri de olduğu için dil de geride görünüyor doktor bugun baktı bisey demedi ama
Çok geçmiş olsun bi çözümü çaresi yokmuymuş
Neden aglayinca almayim krize griyo ya kolik bebek bizimkisi zaten insllah oyeldir su kacsnda duysunbebeğiniz ağlayınca hemen almayın,doğumda su kaçmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?