2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ama emerken bi taraftan kakasi var da yapamıyor gibi hareketler yapıyor.( burnu da sürekli hirıl hiril cildircam.
gazı mı var acaba bi de burnu da tıkalı sanırım
Bu 2 si yüzünden huzursuzluk sonucu böyle tepki veriyor olabilir

Çok geçmiş olsun öyle bile olsa kendinizi toparladığınızda tekrar meme tutması için uğraşırsınız şimdilik iyileşmeye bakın derim
Teşekkür ederim
Ah inşallah canım ya...

Temiz Ağız silme mendili koyuyorum uçlara doğdu sutyenin içine.boyle buldum çözümü

Tamamdır yazarım size de
.inşallah sorunsuz atlatiriz

gazı mı var acaba bi de burnu da tıkalı sanırım
Bu 2 si yüzünden huzursuzluk sonucu böyle tepki veriyor olabilir
Kesinlikle gaz bu sancısı oluyor.insani strese sokuyor. Ama pes etme sürekli meme değiştir.sancisi varken en rahataldigiyöntem emmek bı sağa bı sol derken başlar emmeye

Başka bi soruyla yine sisireyim kafanızı
Anesteziden nekadar sonra emziricem bilemiuorum. Hemen emzir minimal değerde süte geçer bebeğe zarrarsiz diyen var. 8saat,24 saat ,48saat diyen var. Kafam karma karışık

Teşekkür ederimdoğuran kadar dertt doğurduktan sonra dert uzaklasamiyoruz burdan dimi.güzel dertler gerçi bunlar
Hatta benim bebe biberon emdikçe sinirleniyor memeye daha cok saldırıyor Hamileyken daha iyiymiş ya ben evlendm bebem oldu annem3 babama hala dertlerim bitmiyor zor gerçekten

geçmiş olsun sarılık için güneş cok iyi diyorlar ama bir araştırın istersenz

Ah full memede olduğu zamanlar geldi aklıma, derin uykuya dalamaz, tilki uykusunda saatler geçerdi, memede sindirim başladığı için gaz oluyor, gaz olduğu için de emmek istiyor.. bu bagintiyi keşfeden bebek bu rahata alışıyor ve kucaktan inmiyor malesef. Ben yine emzik onericem başka yol bilmedigimden.. Emziği verip gazı cikaricaz ve uyutmaya çalısıcaz. Acıkınca zaten uyanacak, aktif emme durumunu gözetip, doyma sinyali alınca yeniden emzik vs.

cnm 40ına kadr sapka önemli ısı kaybını en cok baştan yaparlar, ayrıca o gelen seste illa tıkanık anlamına gelmiyor zmnla gelişecek ozmn ses gelmick çok sıkıpta burun iç yapısını bozma

Doyma sinyali gitmiyor benimkine, emziriyorum saatlerce üstüme 120cc mama veriyorum bi 120 daha versem yicek. bi de emzik aldiramadim aldirsam susar belki de almıyor kac tane emzik denedim kauçuk olan olmuş gibiydi olmamis oju da atmaya basladi

40 i dolan anneler sizin de kakalı bezleriniz azaldı mı?
Bizim 2-3 oluyor günde dolu dolu bugün yine her yerimiz b*k oldu temizle yıka yeni nevresim ser emzir yatır 10 dk bile uyumasın bugün ben tuvaletteyken uyandı hemen yanına gidemedim tabi ağla ağla yanına vardığımda bir damla göz yaşı yanağından aşağı doğru yuvarlanıyor dedim Allahım beni yok et dünyanın en kötü annesiyim

Bizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarak
bebeğiniz ağlayınca hemen almayın,doğumda su kaçmış olabilir

Başka bi soruyla yine sisireyim kafanızı
Anesteziden nekadar sonra emziricem bilemiuorum. Hemen emzir minimal değerde süte geçer bebeğe zarrarsiz diyen var. 8saat,24 saat ,48saat diyen var. Kafam karma karışık
Me desem bilmiyorum. Bende covid olunca tomografi çektiler biri geldi emzirme 12 saat dedi biri 8 dedi biri 24 saat dedi. Dedikleri gibi de olmuyo tabi tutamadım bebeği napim. Ama mesela anesteziyle sezertan olanlar oluyo onlar emziriyo sonra. Farklı bisey değildir herhalde aynı aneatizidir

Kesinlikle gaz bu sancısı oluyor.insani strese sokuyor. Ama pes etme sürekli meme değiştir.sancisi varken en rahataldigiyöntem emmek bı sağa bı sol derken başlar emmeye
Aynen önce kavga ediyor o an uykudan uyanmışsa ve alttan gaz çıkarırsa anında bayılarak yeniden uykuya dalıyor, meme filan umrunda olmuyor
Bize gaz damlası Nurse harvey aldırdı doktor ama 1 kere verdim çoğunu dışarı çıkardı nasıl içireceğiz bilemiyorum
Kimyon çayına devam artık
cnm 40ına kadr sapka önemli ısı kaybını en cok baştan yaparlar, ayrıca o gelen seste illa tıkanık anlamına gelmiyor zmnla gelişecek ozmn ses gelmick çok sıkıpta burun iç yapısını bozma
Müslin örtüyle sarıp başına yemeni gibi sarıyorum artık. Şapka durmuyor ya
Yavrum bizimkinin burnu net tıkanık bu akşam yaptık sonunda aktı baya bi. Ağlamadı bile yavrum hırıltısı cok azaldı neyseki

Evet bizimde dilin altindaydi bagi peki kestircekmisiniz haftaya birdaha gircez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…