2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar sezeryan olduktan sonra bir iki gun azcik kanama gördüm baska hicbsy olmadi 43 gun geçti ve bugun yogun bir sekilde regl görüyorum moralim sıfır ya

Reactions: Zzy
Genelde bebekler avent sever. Bizimki de almadı ilk kaç tane marka denedik aventi tuttu ama gel gelelim memem dışında başka şekilde uyumuyor. Şu saat oldu uykuya dalamadı. Memede pasif modda uyukluyor şuan

Ya bende şu ittirme işini sevmiyorum beceremiyorum bi türlü cikiyo sonra zorla zorla
Valla açılma tam olunca ebe sancı geldiğinde nefes alıp pushhhh diyor bana gösteriyor nefes almayı falan ama üç beş denedik yok gerçek itme gibi hissetmiyorum ama ebe devam falan diyordu. Son 2 de Herkül gücü geldi resmen. Dur nefes al falan dediler ilk güçlü itişte nefesim kesilmiş eşim öyle dedi ama ben kafasını hissettiğim için bitirmeye çalışıyordum işi . Durdum sonra ve tekrar sancı gelince hemen kafa çıktı ve kucağıma verdiler.
Bunda cidden doğumu yaşadım. Sancıların sık olması beni bitirmişti.
İlk kızımda epidıral ile hiç hissetmemişim meğer o itme anlarını.

Resmen 3 den beri uyumuyor ve bu alışkanlık oldu her gece ilk uykuyu yapıyor ve gündüz öğlene kadar uyumuyor.o.da.uyursa yani uykusuzluktan ölüyorum baya baya uyumuyor bu kizi o muhtemelen alıyor uykusunu çünkü bölük bölük uyuyor emerken filan

Çok zor canım başka çocuk da var Allah yardımcın olsun inşallah yoluna girer. Ben akşam.vakti uyutmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. 11den sonra altını degistiriyorum emziriyorum uyuyo. Beşiğine koyuyorum binsure sonra uyanırsa tekrar emziriyorum ortam karanlık. Sonra hafif hafif sallıyorum. Gece aradan emmeye uyaniyo emzirip tekrara yatıyorum gözleri açık olsa bile. Hafid hafif sallıyorum yine. Uyuyo. Buarada ben Gece alt defistirmiyorum. Ilk çocuk da yapardım onu. Sonra bikac yerde okudum defistirmiyorum sabah ilk iş değiştirmek oluyo

Kaka yapmış olsa bile mi değişmiyorsun? Benim bebeğim kız olduğu için altına ne zaman yapsa hemen altını değiştiriyorum enfeksiyon kapar diye

Gaz damlasını çay kasigina damlatıp ağzından içeri doğru itiyorum ben. çenesini açıp kapatıyorum yutuyor.yada hemen arkasından meme ya da emzik veriyorum yutmak zorunda kalıyor .yoksa dediğin gbi danlatmasi yutturmasi dert

Çok doğru hiç bu açıdan düşünmemiştim... Oh ne akıllıca bişey oturdu kafama zaten 24 saat geçti hiç korkmadan emziririm

Hatta benim bebe biberon emdikçe sinirleniyor memeye daha cok saldırıyor Hamileyken daha iyiymiş ya ben evlendm bebem oldu annem3 babama hala dertlerim bitmiyor zor gerçekten
Hamilelik prenses gibi hissettiğim tek donemmis sanırım.

Rahatsız olmuyor mu canım gece boyunca çişin ıslaklığından birde pişik olmuyor mu acaba. Bizde takıntılı gibi sürekli altını kokluyoruz çiş bile yapsa hemen alıyoruz bazen 10dkda bir bez değiştiriyorum pişik olacak diye ödüm kopuyor

Arkadaşlar sezeryan olduktan sonra bir iki gun azcik kanama gördüm baska hicbsy olmadi 43 gun geçti ve bugun yogun bir sekilde regl görüyorum moralim sıfır ya
Canım bozma moralini bence vücudunun o kanı atması daha sağlıklı bir durum. Benim hala sarı kahve şeklinde devam ediyor neredeyse kırkımız çıkacak

Canım uyumasa durmuyor ki ağlıyor 5 dakika gözü açık kendi kendine oyalandigi nadir benim kızlar hep zordu Bi vaktim sabah 6 da öbürü de geldi

Olmuyor galiba canim çişten ama kakadan oluyor olmasada degistiriyorum. Zaten gece uyuduğu için çok fazla çiş yapmiyo

Ben göğüs pedi koyuyorum gece. Gündüz emzirirken de akan göğsüme kalkan koyuyorum böylece süt ziyan olmuyor.
Ha o açıdan soruyorsun çok pardon ben dışarı vs çıkarken nasıl temiz tutuyorsun anlamnda algıladım. Göğüs pedi daha kullanışlı ama hiç denemedim. Kalkan değil mochi pompa takıyorum emzirirken diğer göğüse.o topluyor damlayan sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…