2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarak

Normal kasikla.azar azar agzina koyun ben oyle yapiyorum
Bizim ön tarafta değil daha geride dilin altında bağ tam. O yüzden farkedilmedi galiba. Dilin kısa olduğu nasıl anlaşıldı bizimkinin damagi da geri de olduğu için dil de geride görünüyor doktor bugun baktı bisey demedi ama
Çok geçmiş olsun bi çözümü çaresi yokmuymuş

6 numara akışı çok fazla sonra memede aynı akışı bulamayınca kızar canım 4 al sen. Evet pazartesiden beri parmak eds yapıyoruz. Bugün meme deneyecekler bakalım evde yine çıldırıyor orada ne yapacak

Olsun kaçsın canım. Bana doktor gözüne de kaçabilir bisey olmaz temizler demişti. Benimkinin de kaciyo herhalde. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo
Eşimde kızdı ağlattın çok diye zaten zor cesaret etmiştim

Geçmiş olsun canım
Dolapta vardı valla tövbe yemeyeyim o zaman ben.
Yeme bacım ben ettim sen etme
Benim de 0 bebişin ki A sarılığımız olmadı ama doktor şaşırdı. Bu tarz durumlarda sarılık Yüksek çıkar diye çok rastlanan bi durummuş onun için yazdım. Çok geçmiş olsun
Kızlar yaş üzüm gaz yapar mı?
Yapar sütte yapar gaz da yapar

Eşimde kızdı ağlattın çok diye zaten zor cesaret etmiştim
Canım maalesf burnu açık olmayınca boğazı kuruyup bi sefer öksürük oluyo. Ağlaması sonradan rahatsız olmasından önemli değil. Benim.basima gelmedi ama Görümcem çok zahmet ceKti küçücük bebej bronşit oldu. Ilacli hava vermek zorunda kaldı. Ben ağladım bebeği öyle görünce. Bebeklerde burnun açık olması çok önemli ki ben büyük kızlara yapıyorum yatırıyorum altıma kaçmasınlar diye.

Evet ama yeni sağdığın sütü de önce buzdolabında bekletmen ve aynı sıcaklığa gelince birleştirmen gerek. Farklı sıcaklıkta birleştirme işlemi yapılmıyo

D Derenimo2 yazmış canım ben mochi ile sağıyorum dediğin gibi bazen az çıkıyor onu poşete alıp dolaba koyuyorum dolabın alt kısmına, daha sonra mochi ile tekrar sağlığımda onu da dolaba koyuyorum ısıları hemen hemen eşit olunca onu da poşete ekliyorum dondurucuya atıyorum
Instagram'da önüme çıkan bı yazı.. Yeni annelere

Evet ama yeni sağdığın sütü de önce buzdolabında bekletmen ve aynı sıcaklığa gelince birleştirmen gerek. Farklı sıcaklıkta birleştirme işlemi yapılmıyo

Farklı zamanda sağılan sütleri birleştirmeyi çok önermiyorlar diye biliyorum ama birleştirirken sıcaklık derecelerinin aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Sonradan sağdığınız sütü de birkaç saat alt dolapta soğuttuktan sonta birleştirin bence.

Bu ara o kadar yoruluyorum ki 2 cocuklu hayat cidden çok zor resmen uyumuyor bu çocuklar ne zaman düzene gireriz mechul

Reactions: Zzy
Off kızlar bebişimin uyurken ıkınması çok canımı sıkıyor evin içinde büyük biri ıkınıyormuş gibi ses çıkarıyor devamlı derin uykuya geçince anca kesiliyor sizinkilerde öylemi

Benimde oğlumda dil bağı vardı 15 gün önce doktora gidip söyledim hiç uyusturmadan direk makasla kesti, iyi ki erken söyledin tek bir makasla hallettik dedi eğer 1 yas ustu getirseydin ameliyat yapardık dedi. Makasla kestiginde sadece o an ağladı çok hafif kan aktı ama sonra sakinleşti, doktor emziredebilirsin sıkıntı olmaz dedi. Şimdi çok şükür dilini fln dışarı cikartabiliyo. Dil bağı varken cikartamıyodu.

Merhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden

Çok geçmiş olsun öyle bile olsa kendinizi toparladığınızda tekrar meme tutması için uğraşırsınız şimdilik iyileşmeye bakın derim

Çok geçmiş olsun parmak eds ile besleyin derim yoksa memeyi almayabilir. Ne olur ne olmaz sonra çok zor oluyor ben doğduğundan beri uğraşıyorum meme alsın diye halen

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Ne kadar süre edemeyecek acaba

Ben de böyle biliyorum ısıları eşitlemeye çalışıp poşette birleştiriyorum
Çok geçmiş olsun ameliyat sonrası bir de böyle bi talihsizlik çabucak ayağa kalkıp bebeğinle kavuşursun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…