Bizim bebek dogdugunda dil bagi anlasildi kestik biz dil bagini ama dili kisa bebegimin fazla emmiyo uani hemen cerrahiye goturduk kesildi ama kulak testinden gecemiyoruz canimi cok skiyor bu durum psikolojik olarak
Bizim ön tarafta değil daha geride dilin altında bağ tam. O yüzden farkedilmedi galiba. Dilin kısa olduğu nasıl anlaşıldı bizimkinin damagi da geri de olduğu için dil de geride görünüyor doktor bugun baktı bisey demedi amaNormal kasikla.azar azar agzina koyun ben oyle yapiyorum
Zaten şu an kullanmasam bile kaloriferler açılınca mecbur çok kuruyor hava benimde hemen tıkanır meselaAktif kullanıp dene bence ben soğuk iyidir diye biliyorum
6 numara akışı çok fazla sonra memede aynı akışı bulamayınca kızar canım 4 al sen. Evet pazartesiden beri parmak eds yapıyoruz. Bugün meme deneyecekler bakalım evde yine çıldırıyor orada ne yapacakCanım bi yaşında bakılacak sanırım duruma bağlı olarak ilerleniyormuş. Ameliyat gerekirse kesilecek.
Ama şuan çok ileri değil durumu o yüzden çok zoraki bi durum olmadığı sürece Ameliyat etmiyorlarmıs.
Sagolasin canım bilgi için eczanede 6 numara dediler medikale sordular ama nette de 1-3 ay yazıyor 6 numarada 4 numara kullanmak gerekiyormuş demekki. Internette videosu vardır değil mi nasıl yapılacağına dair? Önce parmakla başlayıp sonra mı memeye geçeceksiniz?
Eşimde kızdı ağlattın çok diye zaten zor cesaret etmiştimOlsun kaçsın canım. Bana doktor gözüne de kaçabilir bisey olmaz temizler demişti. Benimkinin de kaciyo herhalde. Birinden sıkıp diğerinden cikiyo
Yeme bacım ben ettim sen etmeGeçmiş olsun canım
Dolapta vardı valla tövbe yemeyeyim o zaman ben.
Benim de 0 bebişin ki A sarılığımız olmadı ama doktor şaşırdı. Bu tarz durumlarda sarılık Yüksek çıkar diye çok rastlanan bi durummuş onun için yazdım. Çok geçmiş olsunMerhaba güzel annelermesajları doğumdan beri takip edemedim. Benim bebişin anne bebek kan uyumsuzluğundan dolayı sarılığımız düşmüyor inatçıymış. Bebeğim b+ ben 0+ . Bir gün fototerapi verdiler 15 ti değeri cıkardılar. Sonra 18 sınıra yükselip tekrar 14 e düştü sonra yine 16 oldu falan sürekli kanla bakılıyor değeri bir de artık çok yorulduk doğumdan beri hastaneye 2 güne bir kontrol kan alımı. Var mı bizim gibi kan uyumsuzluğundan sarılığı gecmeyen bi kafamı toparlayıp evde dinlenemedim dikişlerle her gün koşturduk
Yapar sütte yapar gaz da yaparKızlar yaş üzüm gaz yapar mı?
Canım maalesf burnu açık olmayınca boğazı kuruyup bi sefer öksürük oluyo. Ağlaması sonradan rahatsız olmasından önemli değil. Benim.basima gelmedi ama Görümcem çok zahmet ceKti küçücük bebej bronşit oldu. Ilacli hava vermek zorunda kaldı. Ben ağladım bebeği öyle görünce. Bebeklerde burnun açık olması çok önemli ki ben büyük kızlara yapıyorum yatırıyorum altıma kaçmasınlar diye.Eşimde kızdı ağlattın çok diye zaten zor cesaret etmiştim
Evet ama yeni sağdığın sütü de önce buzdolabında bekletmen ve aynı sıcaklığa gelince birleştirmen gerek. Farklı sıcaklıkta birleştirme işlemi yapılmıyoArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Yapıştırma benim dikiş yok canim dümdüz bisiSezeryan doğum yapan annelere sorum dikişleriniz ne zaman düştü
D Derenimo2 yazmış canım ben mochi ile sağıyorum dediğin gibi bazen az çıkıyor onu poşete alıp dolaba koyuyorum dolabın alt kısmına, daha sonra mochi ile tekrar sağlığımda onu da dolaba koyuyorum ısıları hemen hemen eşit olunca onu da poşete ekliyorum dondurucuya atıyorumArkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
Instagram'da önüme çıkan bı yazı.. Yeni annelere
Evet ama yeni sağdığın sütü de önce buzdolabında bekletmen ve aynı sıcaklığa gelince birleştirmen gerek. Farklı sıcaklıkta birleştirme işlemi yapılmıyo
Farklı zamanda sağılan sütleri birleştirmeyi çok önermiyorlar diye biliyorum ama birleştirirken sıcaklık derecelerinin aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Sonradan sağdığınız sütü de birkaç saat alt dolapta soğuttuktan sonta birleştirin bence.Arkadaşlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum. Sütlerimi sağıyorum tazyikli geldiği için süt poşetlerine, az az sağıyorum tam boşaltmamak için öyle olunca mesela 100ml çıktıysa sağıp buzdolabın alt kısmına koyuyorum ertesi gün yine sağınca tekrar onun içerisine ekleyip poşeti buzluğa kaldırıyorum eklediğim için sonradan ve 1 2 gün sonra buzluğa attığım için bozulurmu sütüm sizce?
İyi geldiInstagram'da önüme çıkan bı yazı.. Yeni annelere
Benimde oğlumda dil bağı vardı 15 gün önce doktora gidip söyledim hiç uyusturmadan direk makasla kesti, iyi ki erken söyledin tek bir makasla hallettik dedi eğer 1 yas ustu getirseydin ameliyat yapardık dedi. Makasla kestiginde sadece o an ağladı çok hafif kan aktı ama sonra sakinleşti, doktor emziredebilirsin sıkıntı olmaz dedi. Şimdi çok şükür dilini fln dışarı cikartabiliyo. Dil bağı varken cikartamıyodu.Canım bi yaşında bakılacak sanırım duruma bağlı olarak ilerleniyormuş. Ameliyat gerekirse kesilecek.
Ama şuan çok ileri değil durumu o yüzden çok zoraki bi durum olmadığı sürece Ameliyat etmiyorlarmıs.
Sagolasin canım bilgi için eczanede 6 numara dediler medikale sordular ama nette de 1-3 ay yazıyor 6 numarada 4 numara kullanmak gerekiyormuş demekki. Internette videosu vardır değil mi nasıl yapılacağına dair? Önce parmakla başlayıp sonra mı memeye geçeceksiniz?
Çok geçmiş olsun öyle bile olsa kendinizi toparladığınızda tekrar meme tutması için uğraşırsınız şimdilik iyileşmeye bakın derimMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
Çok geçmiş olsunMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Ne kadar süre edemeyecek acabaMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
Ben de böyle biliyorum ısıları eşitlemeye çalışıp poşette birleştiriyorumFarklı zamanda sağılan sütleri birleştirmeyi çok önermiyorlar diye biliyorum ama birleştirirken sıcaklık derecelerinin aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Sonradan sağdığınız sütü de birkaç saat alt dolapta soğuttuktan sonta birleştirin bence.
Çok geçmiş olsun ameliyat sonrası bir de böyle bi talihsizlikMerhbaa herkese dün acil ameliyata alındım. Apandistim alındı evde mecburen mama veriyorlar bebege. Biberon harici brseyle basaramamislar. Sütüm var iyi besleniyordumeme reddi olurda ikna edemem diye çok korkuyorum herşey yolundaydi ne güzel... vArmi basın agelip sorunsuz emmeye devam eden
24 saat dediler yarın emzirebilirim.ama unutmusmudur korkusu sardı beniÇok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Ne kadar süre edemeyecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?