2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım uyumasa durmuyor ki ağlıyor 5 dakika gözü açık kendi kendine oyalandigi nadir benim kızlar hep zordu Bi vaktim sabah 6 da öbürü de geldi
Benimde bebiş burnu tıkalı 6 da rahatsız oldu hem burnunu temizlik hem altını dedim. Bi baktım arkamdan ablası geliyo. Hadi git yat nolur falan dedim ama yook uyumadı. Benide uyutmaz zatwn asla kendi uyanıksa bende uyanık olcam. Düzelicez inslalah

Kızlar gunaydin, 30.gunumuz pazara denk geliyor asi durumunu ne yapacagim saglik ocakları kapalı

Olmuyor galiba canim çişten ama kakadan oluyor olmasada degistiriyorum. Zaten gece uyuduğu için çok fazla çiş yapmiyo
Yapmıyorsa gerek yok tabii bizimkinin maşallahı var çii konusunda. Hiç bez takibi yapmıyorum bende çok yapıyor zaten

En az 6 aylık olana kadar bu sekildeyiz sanırım canım canları sağ olsun ben uykusuzluğa alıştım artık gazı olunca insan çaresiz kalıyor bugün baya ikiniyordu altını açtım zaten 2 haftadır kakasını zor yapıyor 7 gün yapmadığı oldu en son sabun koyunca yaptı bugünde böyle tam denk geldi biraz katı sonra sıvı kıvamlı yaptı anne sütü alıyor neden kabız oluyor anlamadım muhtemelen o zorluyor

Oluyor bazı bebekler. Benim ilk kkızda öyleydi kolay yapamazdı. Babası hala hatırlıyo çok ıkınırdı yavrum diye. Ikinci tuvalet konusunda iyiydi. Buda iyi şimdilik. Her bebel farklı işte. Ben uykusuzluk alışamıyorum. Ve uyumazsam asabi olursam diğerlerini üzerim diye çok korkuyorum

Bebişimi yüzüstü yatırdım 2 saattir güzelce uyuyo tabi ben de ütü yapayim dedim ama 5 dk bir bakıyorum yüzünü kapatmış mi diye

Bebişimi yüzüstü yatırdım 2 saattir güzelce uyuyo tabi ben de ütü yapayim dedim ama 5 dk bir bakıyorum yüzünü kapatmış mi diye
Ben de ne zaman uyusa kontrol ede ede iş yapıyorum

Reactions: Zzy
Buarada benimki anakucagindaki oyuncaklara bakıyor baya takip ediyo aynasına bakıyo falan. Dikkatini çekiyo. Oyun halisi olanlar koyabilir bence. Farkındalar artık sanırım.

Valla ben de çiş bile olsa hemen değiştiriyorum, ilk çocuk sorunsalı demek ki

Canım bozma moralini bence vücudunun o kanı atması daha sağlıklı bir durum. Benim hala sarı kahve şeklinde devam ediyor neredeyse kırkımız çıkacak
Benimde 40 cikana kdr hic kanamam olmadi seninki gibiydi ama simdi bildigin regl oldum emzirince genelde olmuyosun ilkindede olmamistm ondan şaşırdım üzüldüm ama nasip napayim

Bizimki de hoca allahu ekber dedimi kalkıyor 5 den sonra ayaktayız hayır uyandın madem ağlama etrafa bakın dimi , yok
Bizimki altı pisken durmaz ki feryat figan çiş bile yapsa rahatsız oluyor
Buarada benimki anakucagindaki oyuncaklara bakıyor baya takip ediyo aynasına bakıyo falan. Dikkatini çekiyo. Oyun halisi olanlar koyabilir bence. Farkındalar artık sanırım.
Ben 1 aylık olduğunda koydum ama eşref saatinde değildi galiba 40 ı çıksın yine denicem

Reactions: Zzy
Valla ben de çiş bile olsa hemen değiştiriyorum, ilk çocuk sorunsalı demek ki
Bende kaka olmadigi sürece gece değiştirmiyorum bez sizmiyorsa hic onun icin uyandirmayin .pijamayi hafif sıyırıp sağ bacaktan popoya doğru beze bakiyorum kaka yoksa tamam

Benimde 40 cikana kdr hic kanamam olmadi seninki gibiydi ama simdi bildigin regl oldum emzirince genelde olmuyosun ilkindede olmamistm ondan şaşırdım üzüldüm ama nasip napayim
Bugün benim de sanki regl gibi bı ağrım var ve iyice azalmıştı artmış muhtemelen regl olucam. Bu kadar ara vermeden olması garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…