Kızlar bebeği benle dogan var mi? Benimki kafasında benle dogdu dumduzdu pürüz yoktu üzerinde benin doktor takip edelim dedi şimdi üst tarafta Pütür oluşmuş bilgisi olan var mı kötü bisey mi bu?
Serum fizyolojik kullanımı tamamdır. Boğazına falan kaçar diye korkuyordum ama bir cesaret 5-6 damla damlattım yan çevirip diğer burun deliğinden çıktı gerçekten ve hiç ağlamadı. Ben bunu yaparım artık
Serum fizyolojik kullanımı tamamdır. Boğazına falan kaçar diye korkuyordum ama bir cesaret 5-6 damla damlattım yan çevirip diğer burun deliğinden çıktı gerçekten ve hiç ağlamadı. Ben bunu yaparım artık
Bugün ben de yapicam şimdi annemdeyim eve gecince artık. Yan çevirip mi damlaticaz, damlattiktan sonra mi yan cevircez,.genzine kacmasindan korkuyorum, zararlı bişey değil ama yine de bı korkuyorum
Kızlar bebeği benle dogan var mi? Benimki kafasında benle dogdu dumduzdu pürüz yoktu üzerinde benin doktor takip edelim dedi şiEki Görüntüle 3142335
mdi üst tarafta Pütür oluşmuş bilgisi olan var mı kötü bisey mi bu?
Değildir herhalde. Olanlar var sonuçta. Ama takip eder doktoru canım düşünme. Burda kızımın 5 yaş kontrolünde doktor vücudunda kaç tane beni var diye sordu çok şaşırdım. Neden sordu acaba diye.
Bugün ben de yapicam şimdi annemdeyim eve gecince artık. Yan çevirip mi damlaticaz, damlattiktan sonra mi yan cevircez,.genzine kacmasindan korkuyorum, zararlı bişey değil ama yine de bı korkuyorum
katinaizmir
ben böyle kucağıma yastık alıp üstüne yan yatırıyorum bir burun deliği üstte öteki altta oluyor üst deliğe 5-6 damla sıktım sonra yüz üstü falan çevirdim spontane gelişiyor orası diğerinden çıktı. Sonra diğer tarafa yan çevirip aynı işlemi yaptım
Öyle hazırda var. Serum şeklinde de var. Serum seklinde olan daha uygun ondan kullanıyordum bem hastanede de öyle yapıyorlardı turkiyede. Burda bulamadım. Tüp seklinde olandan alıyoruz. Şu kaka yapma sesi ve bu burundan sümük çıkması sanki üstünde 200 kilo varmış onlar gitmiş gibi rahatlıyorum
Öyle hazırda var. Serum şeklinde de var. Serum seklinde olan daha uygun ondan kullanıyordum bem hastanede de öyle yapıyorlardı turkiyede. Burda bulamadım. Tüp seklinde olandan alıyoruz. Şu kaka yapma sesi ve bu burundan sümük çıkması sanki üstünde 200 kilo varmış onlar gitmiş gibi rahatlıyorum
Ben yan yatarken kafasını yukarıda tutup bir delikten şırıngayla 5ml yarısını diğer deliğe de kalan yarısını sıkıp ters çevirip sırtına vuruyorum içinden çıkanlara hayret edersin o burundan o sümük nasıl çıkıyor diye ilk başta üzülüyordum alıştım artık burnu açılınca gülücük saçıyor kerata
Sabah ben yaptım biraz cıktı ama hırıltı vardı. Demin tekrar yaptım ama bi sefer tazikli ve fazla şekilde. Yüzüstü de uzun tuttum burnunu sıktım biraz başladı akmaya kesildi hırıltı şükür
6 numara akışı çok fazla sonra memede aynı akışı bulamayınca kızar canım 4 al sen. Evet pazartesiden beri parmak eds yapıyoruz. Bugün meme deneyecekler bakalım evde yine çıldırıyor orada ne yapacak
Benimde oğlumda dil bağı vardı 15 gün önce doktora gidip söyledim hiç uyusturmadan direk makasla kesti, iyi ki erken söyledin tek bir makasla hallettik dedi eğer 1 yas ustu getirseydin ameliyat yapardık dedi. Makasla kestiginde sadece o an ağladı çok hafif kan aktı ama sonra sakinleşti, doktor emziredebilirsin sıkıntı olmaz dedi. Şimdi çok şükür dilini fln dışarı cikartabiliyo. Dil bağı varken cikartamıyodu.