2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebeği benle dogan var mi? Benimki kafasında benle dogdu dumduzdu pürüz yoktu üzerinde benin doktor takip edelim dedi şimdi üst tarafta Pütür oluşmuş bilgisi olan var mı kötü bisey mi bu?

Damla şeklinde tekli olanları mi kullanıyorsunuz yoksa eczanede mi hazırlattınız

Bugün ben de yapicam şimdi annemdeyim eve gecince artık. Yan çevirip mi damlaticaz, damlattiktan sonra mi yan cevircez,.genzine kacmasindan korkuyorum, zararlı bişey değil ama yine de bı korkuyorum

Bi anda hızlı bi şekilde yapınca ağlamıyorlar zaten. Bende az önce yaptım bitmişti yeni aldım. Baya biseyler cıktı yine. Rahatladı kuzum.

Bugün benim de sanki regl gibi bı ağrım var ve iyice azalmıştı artmış muhtemelen regl olucam. Bu kadar ara vermeden olması garip geldi
Benim ikisinde de öyle olmuştu. Bende hemen olsam diye bekliyorum. Olmamak strese sokar beni kesin. Inşallah öyle bi kaç sene olMayanlardan olmam

Değildir herhalde. Olanlar var sonuçta. Ama takip eder doktoru canım düşünme. Burda kızımın 5 yaş kontrolünde doktor vücudunda kaç tane beni var diye sordu çok şaşırdım. Neden sordu acaba diye.

Damla şeklinde tekli olanları mi kullanıyorsunuz yoksa eczanede mi hazırlattınız

Bugün ben de yapicam şimdi annemdeyim eve gecince artık. Yan çevirip mi damlaticaz, damlattiktan sonra mi yan cevircez,.genzine kacmasindan korkuyorum, zararlı bişey değil ama yine de bı korkuyorum

Bi anda hızlı bi şekilde yapınca ağlamıyorlar zaten. Bende az önce yaptım bitmişti yeni aldım. Baya biseyler cıktı yine. Rahatladı kuzum.
Aşağıya ekliyorum.

katinaizmir ben böyle kucağıma yastık alıp üstüne yan yatırıyorum bir burun deliği üstte öteki altta oluyor üst deliğe 5-6 damla sıktım sonra yüz üstü falan çevirdim spontane gelişiyor orası diğerinden çıktı. Sonra diğer tarafa yan çevirip aynı işlemi yaptım

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 48
Öyle hazırda var. Serum şeklinde de var. Serum seklinde olan daha uygun ondan kullanıyordum bem hastanede de öyle yapıyorlardı turkiyede. Burda bulamadım. Tüp seklinde olandan alıyoruz. Şu kaka yapma sesi ve bu burundan sümük çıkması sanki üstünde 200 kilo varmış onlar gitmiş gibi rahatlıyorum

Aynen biz de parti veriyoruz ama sümük çıksa da bi hirilti var hep ya tam temizlenmiyor sanki veya başka bisey mi bilemedim cok dertliyim cok.)

Hani doğa rutkayin gülmesi var ya öyle sesler var

Reactions: Zzy
Ben yan yatarken kafasını yukarıda tutup bir delikten şırıngayla 5ml yarısını diğer deliğe de kalan yarısını sıkıp ters çevirip sırtına vuruyorum içinden çıkanlara hayret edersin o burundan o sümük nasıl çıkıyor diye ilk başta üzülüyordum alıştım artık burnu açılınca gülücük saçıyor kerata

Aynen biz de parti veriyoruz ama sümük çıksa da bi hirilti var hep ya tam temizlenmiyor sanki veya başka bisey mi bilemedim cok dertliyim cok.)
Sabah ben yaptım biraz cıktı ama hırıltı vardı. Demin tekrar yaptım ama bi sefer tazikli ve fazla şekilde. Yüzüstü de uzun tuttum burnunu sıktım biraz başladı akmaya kesildi hırıltı şükür

Tam da bugün bunu düşünüyordum. Burnu tıkanmış huysuzlaştı iyice cesaret oldun bana

Denediniz mi canım sonuç ne oldu inşallah yolunda gitmiştir hersey bende sipariş verdim bakalım netten kaşık biberonla da olmuyor cünkü

Selam kızlar bebeğim bugün 3 günlük. Dün 3 kaka yaptı. Normal mi acaba? Sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Bugün 2 kaka yaptı. Nasıl anlayabilirim

Aa uyuşturmadan mi şaşırdım ucunda miydi dilin peki? Bizim dilin altında çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…