2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Belirleyici olan çiş miymiş. O da çok değil. 2 kaka 2 çiş değiştirdim bugün.
Gün-de 5 çişli bez Doyuyo demekmiş. Kaka belirleyici değilmiş çünkü her bebek farklı kimi günde 7 yapiyo kimi 7 günde 1. Çişini takip etmeniz yeterli. Daha yeni yeni sütun geliyordur zaten. bol bol emzirmen yeterlidir. 2 3 saatte bir. Sarılık riski geçene kadar. Risk geçtikten sonra da ben ne zaman isterse o zaman verdim 1 saatte de 4 5 saatte de

Merhaba kimyon çayını kaç günlük bebeklere günde kaç kez veriyorsunuz

Selam kızlar bebeğim bugün 3 günlük. Dün 3 kaka yaptı. Normal mi acaba? Sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Bugün 2 kaka yaptı. Nasıl anlayabilirim
Kakasının rengi açılınca kaka da takip ediliyor diye biliyorum ben. 5 ve üzeri çiş+3 ve üzeri kaka olması gerekiyor. Kakası da zaten sulu olacak bir süre. Her istediğinde emzirmek gerekiyor ilk ay. Bazen saat başı istiyor. Bol bol emip bolca kaka ve çiş yapması gerek. Bazen bir saat memede kaldığı oluyor. O da normalmiş. Çenesi güçsüz olduğu için yavaş yavaş emiyor. Bir de yanında istiyor seni. Güçlendikçe daha kısa sürede doymaya başlıyor.
Kaka ve çiş ikisini de takip etmek gerek kısacası

Kızlar bu arada 20.günde artık kolik olduğumuza kanaat getirdik doktorumuzla. 1. Haftadan beri Biogaia diye bir probiyotik damla kullanıyorduk günde 1 defa 6 damla. Şimdi buna ek olarak Sab simplex damla 3x8 damla başladık. İlk günümüz. Kullanan var mı aranızda? Etkisi oldu mu? İnşallah işe yarar çünkü inanılmaz sancılanıyor geceleri kolik bebek annesi olmak çok zormuş. İçim acıyor o ağrı çektikçe

Ne güzel bekki mama verdiyseniz onla mı alakalı bilmiyorum. Biz ilk başta sadece anne sütü verdik hastane ısrarla mama verdirtmedi. İlk başta süt az geliyordu yavaş yavaş bebeğim buna çok sinirlendi bir gün inatla emmedi sinirinden aç kaldı hastanede emdiği kadar sık sık emzir dedi sadece sonrası sarılık olduk ne yazıkki daha sonra cocuk doktoru mama anne sütü destekli besleyin bol bol diyince öyle yaptık dün gittik şükür 10 a düşmüş inşalah artık düşüşe geçmiştir artmaz

geçmiş olsun sarılık için güneş cok iyi diyorlar ama bir araştırın istersenz
Duymuştum ama çıplak olması gerekiyormuş sanırım kış olduğu için nasıl olacak bilemedim. Bir de Ankara da yağmurlu günler başladı bir ara çıkaralım dedik bu hafta bi türlü güneşli güne denk gelemedik pek. Kıyafetle olur mu ki

Sab simplex bize iyi gelmedi, zaten aktif olan gaz çıkışlarını daha da hareketlendirdi bu da ıkınma nöbetlerini artırdığı için kesip bio gaia ya başladık. O da bı sure sonra etki etti şu an ilk duruma göre epey iyi durumdayız. Cikaramama durumu varsa iyi gelecektir sab simplex

Selam benim de kan grubum B + ve bebeğimin O +, hic inatçı olmadı, keza annemin de B+ ve kardeşimin de O+ kardeşim sarılık olmamış. Bilgi aslında şu paylasayim. Icinizi rahat tutun bol bol emzirip sariligi takip edin

Selamlar bir sorum olacak, sezaryen sonrası kaç gün kanamanız oldu benim 8. Gün kesildi erken mi diye endişe ediyorum

Çıkaramıyor sanırım bizim minik kuş. Bakalım takip edeyim o halde

Selamlar bir sorum olacak, sezaryen sonrası kaç gün kanamanız oldu benim 8. Gün kesildi erken mi diye endişe ediyorum
Benim 21. Günüm. Hala devam ediyor. Ama arada kesildiği oldu. Rahim kendini kademe kademe toparlıyor. Ara ara kesilip tekrar başlayacak demişti doktorum. Mesela şuan -çok afedersiniz açıklayıcı olsun diye yazıyorum- yine kırmızı ve biraz parçalı kanamalarım var. Bence takip edin endişe etmeyin

Benim 29. Günüm hala geliyor ve öyle leke şeklinde değil normal reglinin 2. Günü gibi ben se ondan endişeliyim neden bu kadar geliyo

Bizdeki bebek b+ anne 0+ O yüzden farklı galiba. Ama dün gittik baya besliyoruz bebeği bütün zamanımızı bebeğin mamasına emmesine ayırıyoruz nerdeyse. İşe yaramış demekki dün gittik 16 dan 10 a düşmüş çok şükür inş bir daha yükselmez. 16 günlük olduk bugün. sanırım 15 günü atlatınca kritik dönemi de atlatmış oluyormuşuz inş öyle olur

Yahu bu bebişleri gece uyandırmak ne zor benim minik uyanmıyor gece. Zar zor memeyi tutturdum 10 dk da bıraktı. Bunun için mi alarm kurup kalktım modundayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…