2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Lansinohta lanolin bulunduğu için pek önermiyorlarmış göğüste.(nedenini bende bilmiyorum doula söyledi banada sormayı unutmuşum.) Bebekte kullanıyorsanız bir doktorunuza sorun bence.

Harikasin canim sen zaten annesisin o senin bebegin emin ol senden iyi kimse bakamaz. Sendne iyi kimse anlayamaz o minnoşun ne istediğini. Zamanla çok daha iyi olacak

Çok sevindim böyle olacağını tahmin etmiştim
Gerçekten annelerimiz ne kadar güzel baksa da bebek bizde daha iyi sakinleşiyor sanki.

Çok cesur gördüm seni ben bariz gaz yaptığını bildiğim şeyleri tüketmiyorum
Herhalde tüketsem benimki gazman olacak. Çıkardığı sesler normal değil zaten
Doğrudur canım Desitin ile oksizinc bilmiyorum ama duymuştum inatçı pişiklerde kullanılıyor

Koşuuuuun

Eklentiler

• Screenshot_20221010-120617_Instagram.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 67
Yaaaa süper,çok sevindim güzel geçmesine gaz artık hepimizin kaçınılmaz aktivitesi çekirdek aile olarak vakit geçirmek gerçekten iyi geliyor

Allah gücünü sabrını veriyor canim bakamam desen de bı bakmissin buyutmussun bile

Uykusu 3 saati aşınca tedirgin oluyorum aç yatıyor gibi geliyor uyandırsam mı?
Bana da öyle geliyordu geçen hafta uyandırıyordum ama bu hafta o uyuyunca hemen ben de uyuyorum uyandırmıyorum
Osman gönülal ilk dönem için (2.hafta) bir sarılık vs durumu yoksa 4-5 saate kadar bile uykunun normal olduğunu söylemişti.

Seninki kritik dönemleri atlattı canım bence bırak uykusun ama ben yürek yedim uyandırır tekrar uyuturum diyorsan o ayrı :)

Bu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?

Yok valla içim gidiyo da, aç olunca uyanıp saldırıyor onu bildiğimden uyandırma taraftarı değilim. Bı sürü iş yaptım şimdi oturdum tam dinlenicekken yürek yiyemem azcik daha uyusun. Zaten az kaldı 2 ay kontrolüne, kilosu ele verecek, az mı doyuyo, kararında mi doyuyo anliycaz ins

Kız ben de yemiyorum yaa çok dikkat ediyorum aslında ama gel gör ki misafir vardı yemekte annem de mercimek yapınca yedim işte kimse de sen Bihter ziyagilsin aptallık etme demedi Çok pişmanık
Bu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?
O regl değilde canım bence tabii doktor doğrusunu söylerse bu bitmeye genellikle 30 40. Gün aralığında bi coşma yapıyo ama bazen de 40 larda jübilesini yapıyo yanii sonra bitiyo bence seninki öle bişi

Biz de perşembe 1 ay kontrolüne gitceeez çok helecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…