- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Lansinohta lanolin bulunduğu için pek önermiyorlarmış göğüste.(nedenini bende bilmiyorum doula söyledi banada sormayı unutmuşum.) Bebekte kullanıyorsanız bir doktorunuza sorun bence.Kızlar bu arada pişik için öneride bulunacağım. Prima premium care ve bepanthol baby krem kullanıyorum yine de pişik oldu kızım. Göğüs ucum için lansinoh krem kullanıyordum onu sürdüm kızımın pişik bölgesine. Ertesi gün geçmişti tavsiye ederim. Hem içeriği doğal hem de pişikler için de kullanılabildiğini okudum bir yerde. Gerçekten işe yarıyor aklınızda olsun
Harikasin canim sen zaten annesisin o senin bebegin emin ol senden iyi kimse bakamaz. Sendne iyi kimse anlayamaz o minnoşun ne istediğini. Zamanla çok daha iyi olacakEvet canım daha fazla üzüp ağlatmak istemiyorum memede sinir oluyor yavrum
İyi almış aslında bence karnı doyuyordur. Hiç emzik denedin mi biz 1 aydan beri kullanıyoruz aranmıyor hiç sevdi.
Nasıl sağıyorsun eskiden benimde öyleydi bi göğüse makinayı takıp 15-20dk çıkarmazdım. Meğerse bu yanlış sağmakmış. Doktor öğretti şu an 5dk sıcak su torbası 5dk sağma olacak şekilde iki göğsüde sırayla 5erden 15dk olacak şekilde sağıyorum ve sağarken bastıra bastıra çektiriyorum süt damarları rahatlasın aksın diye. Bu yöntemle arttı benimki ve günde 3 bazen 4 sağıyorum.
Kızlar gayet güzel geçti günümüz dışarı çıktık gezdik ailecek vakit geçirdik. Akşam biraz gaz sancısı oldu o zaman çok ağladı sadece bebeğim. Gecede kv üşütmüş gelemedi yine ben baktım çok güzeldi. Zaten beslenme saati gelince kendiliğinden uyanıyor artık. Salonda yattık oğluşumla o beşiğinde ben koltukta ☺ banada cesaret geldi yalnız bakamam diye korkuyordum ama hiçte öyle olmadı. L Lalalala1dream_catcherr maviss_34 Jajinda
Çok sevindim böyle olacağını tahmin etmiştimEvet canım daha fazla üzüp ağlatmak istemiyorum memede sinir oluyor yavrum
İyi almış aslında bence karnı doyuyordur. Hiç emzik denedin mi biz 1 aydan beri kullanıyoruz aranmıyor hiç sevdi.
Nasıl sağıyorsun eskiden benimde öyleydi bi göğüse makinayı takıp 15-20dk çıkarmazdım. Meğerse bu yanlış sağmakmış. Doktor öğretti şu an 5dk sıcak su torbası 5dk sağma olacak şekilde iki göğsüde sırayla 5erden 15dk olacak şekilde sağıyorum ve sağarken bastıra bastıra çektiriyorum süt damarları rahatlasın aksın diye. Bu yöntemle arttı benimki ve günde 3 bazen 4 sağıyorum.
Kızlar gayet güzel geçti günümüz dışarı çıktık gezdik ailecek vakit geçirdik. Akşam biraz gaz sancısı oldu o zaman çok ağladı sadece bebeğim. Gecede kv üşütmüş gelemedi yine ben baktım çok güzeldi. Zaten beslenme saati gelince kendiliğinden uyanıyor artık. Salonda yattık oğluşumla o beşiğinde ben koltukta ☺ banada cesaret geldi yalnız bakamam diye korkuyordum ama hiçte öyle olmadı. L Lalalala1dream_catcherr maviss_34 Jajinda
Working momo da tam bizlik biraz daha ilerleyen dönem için ama sen depola şimdiden. Ben böle sıkıntılı dönemlerde bu tarz dizileri çok seviyom kaldırıyo beni sanki. Working biraz daha eğlenceli diğeri de ohh bee dedittiriyo.
Nere ağlican tabii buraya ağlican birbirimizin halinden anca biz anlarız. Ben sadece akşam 20 damla veriyorum yeni başladık ya duruma göre arttırırım dedim. Kaşığa damlatıyorum mama kaşığına babası eğil tutuyo yapıştırıyorum. Ama şimdi mesela gazı var sabah seanslarına da dayanamazsam bi postada sabah yapıcam. Dün akşam mercimek çorbası yemiştimOndan da olabilir çünkü yaa
Doğrudur canımBende ilk mustela kullandım memnun kalmadım. Sonra bepanthol deneyin dedi doktorumuz memnun kaldık. Bebekten bebeğe değişiyor herhaldedesitin aldık oda güzel ama çocuğun poposu banyoda bile çıkmıyor bembeyaz kalıntı bırakıyor kullanmadım pek. Eczacı oksizinc diye bir krem önermişti onuda kullandım oda güzel.
Ay ne bu merak ettimKuzular bu let down u kim önermişti ya şimdi başladım ilk 5 dkdan sardı tavsiyemdir
Çilekeş anaların yaşam yolculuğundan kesitlerAy ne bu merak ettim
Kışın almıştım bende hamilelik haberini duyar duymaz nerdeyseKoşuuuuun
Yaaaa süper,çok sevindim güzel geçmesineEvet canım daha fazla üzüp ağlatmak istemiyorum memede sinir oluyor yavrum
Allah gücünü sabrını veriyor canim bakamam desen de bı bakmissin buyutmussun bileEvet canım daha fazla üzüp ağlatmak istemiyorum memede sinir oluyor yavrum
Daha hamile kalmadan almıştımKoşuuuuun
Bana da öyle geliyordu geçen hafta uyandırıyordum ama bu hafta o uyuyunca hemen ben de uyuyorum uyandırmıyorumUykusu 3 saati aşınca tedirgin oluyorum aç yatıyor gibi geliyor uyandırsam mı?
Yok valla içim gidiyo da, aç olunca uyanıp saldırıyor onu bildiğimden uyandırma taraftarı değilim. Bı sürü iş yaptım şimdi oturdum tam dinlenicekken yürek yiyememBana da öyle geliyordu geçen hafta uyandırıyordum ama bu hafta o uyuyunca hemen ben de uyuyorum uyandırmıyorum
Osman gönülal ilk dönem için (2.hafta) bir sarılık vs durumu yoksa 4-5 saate kadar bile uykunun normal olduğunu söylemişti.
Seninki kritik dönemleri atlattı canım bence bırak uykusun ama ben yürek yedim uyandırır tekrar uyuturum diyorsan o ayrı :)
Kız ben de yemiyorum yaa çok dikkat ediyorum aslında ama gel gör ki misafir vardı yemekte annem de mercimek yapınca yedim işte kimse de sen Bihter ziyagilsin aptallık etme demedi
Çok cesur gördüm seni ben bariz gaz yaptığını bildiğim şeyleri tüketmiyorum
Herhalde tüketsem benimki gazman olacak. Çıkardığı sesler normal değil zaten
Doğrudur canımDesitin ile oksizinc bilmiyorum ama duymuştum inatçı pişiklerde kullanılıyor
O regl değilde canım bence tabii doktor doğrusunu söylerse bu bitmeye genellikle 30 40. Gün aralığında bi coşma yapıyo ama bazen de 40 larda jübilesini yapıyo yanii sonra bitiyo bence seninki öle bişiBu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?
Biz de perşembe 1 ay kontrolüne gitceeez çok helecanlıyımYok valla içim gidiyo da, aç olunca uyanıp saldırıyor onu bildiğimden uyandırma taraftarı değilim. Bı sürü iş yaptım şimdi oturdum tam dinlenicekken yürek yiyememazcik daha uyusun. Zaten az kaldı 2 ay kontrolüne, kilosu ele verecek, az mı doyuyo, kararında mi doyuyo anliycaz ins
Ya doğdular büyüyorlar, zaman ne hızlı geçiyor. Küçülen kıyafetleri bile var moklu kızımınBiz de perşembe 1 ay kontrolüne gitceeez çok helecanlıyım
Ben de %50 indirim vardı haziranda o zaman almıştımKışın almıştım bende hamilelik haberini duyar duymaz nerdeyse
Bence uyandırma uyku da lazım aç olsa kendi uyanırUykusu 3 saati aşınca tedirgin oluyorum aç yatıyor gibi geliyor uyandırsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?