- 18 Ocak 2020
- 534
- 733
- 103
- 30
Ben uyandirmiyorum artık uyuma saatleri artiyo uyanık kalma saatleri de artıyo, bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyo Allaha şükürUykusu 3 saati aşınca tedirgin oluyorum aç yatıyor gibi geliyor uyandırsam mı?
Bende de aynı şekilde oldu, bitti sanmıştım tekrar başladı onda da eski regl deki gibi çok gelmedi şimdi oda bitti gibi. Cevap gelince bana da haber eder misin neden böyle.Bu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?
Ya evet bı ara bitti dediğimi hatırlıyorum, ben de öyle düşünüyorum ikisi gibi değil çünkü durum ve hafif regl ağrım da var cumartesiden beri eğer öyleyse iki üç güne bitmeli benim de.. doktoruma bugün sordum bir hafta daha normal, devamı halinde kontrole bekliyorum demiş.Bende de aynı şekilde oldu, bitti sanmıştım tekrar başladı onda da eski regl deki gibi çok gelmedi şimdi oda bitti gibi. Cevap gelince bana da haber eder misin neden böyle.
Yaa aynen uyku saatleri de belirli olmaya başladı bı kaç gündür maşallahBen uyandirmiyorum artık uyuma saatleri artiyo uyanık kalma saatleri de artıyo, bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyo Allaha şükürbazen gece 5 saat uyuduğu bile oluyo hiç ellemiyorum acıkınca zaten uyaniyo.
Eğer aralarda huysuzluk yapmaz da emerse dayanıyor ama emmezse çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla.Dayanabiliyor musunuz
Ben de öyle yapıyordum ama çok kilo aldı kontrolsüz şekilde şimdi emzirdikten sonra mama vermemeye çalışıyorum. Bi öğün mama bi öğün meme şeklinde besliyorumBende bebeğim acikir acikmaz hemen kendi sütümü veriyorum 10-15 dk içiyo ağlamaya başlayınca çekiyorum 90 ml mama veriyorum bide onu iciyo doyuyo. Doyduğu zaman mamayı püskürtüyo oradan anlıyorum doydugunu. Yoksa Bende maalesef sütümü çok artıramıyorum.
Biz de pilates topunu gaz çıkarma icin kullanıyoruzBizde pilates topunda zıplıyoruz öyle uyuyor
Ayy yok göresim gelmiyor topu artıkBen de deneyeyim
Pilates topu işe imtihan bitmedi diyorsun:)
Canım ben kullanıyorum çokta memnunum. Sadece yüzüstü yatarken batıyorKızlar gümüş kapağa ne kadar devam ettiniz?
Ben göğüs pedi koyunca meme uçlarıma yapışıyor pamuk pamuk oluyor orası. Ben mi yanlış kullanıyorum?
Gümüş kapaksız yapamıyorum hala uçlarına kumaş değince acıyor. Bir de süt oluyor kıyafetim. Şu avent göğüs kalkanı kullanan var mı?
Bizimde yarın çağırdı bakalım doktoru ne diyecekEğer aralarda huysuzluk yapmaz da emerse dayanıyor ama emmezse çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Ben de öyle yapıyordum ama çok kilo aldı kontrolsüz şekilde şimdi emzirdikten sonra mama vermemeye çalışıyorum. Bi öğün mama bi öğün meme şeklinde besliyorum
Belim kopacak yakında zıplarken kasıyor muyum kendimi neBiz de pilates topunu gaz çıkarma icin kullanıyoruz
Olmuyor canım aksine daha iyi bence süt de biriktiriyor o mutlu ben mutlu. Uyusunda büyüsün kuzum
Nasıl yani deliksiz uyku uyuma hakkımız var mı bizimHiçbişi olmaz keşke benimki de uyuşa hiç uyandırmam
40 dan sonra kontrole gittin mi canim kontroleBu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?
Ahhh yerim onu ben arada cicili fotolarını at da kız çocuğu ozlemimiz dinsinYa doğdular büyüyorlar, zaman ne hızlı geçiyor. Küçülen kıyafetleri bile var moklu kızımın
Ohhh maşallah bebise darısı benimkine bu aralar ne gündüz uyuyor nede gece anlam veremiyorum sap damlaya başladım bugunBir uykusunu kucağımda yaptı çok güzeldi onu öyle seyrettim 2 saat. Gecede hiç üzmedi beni içirdim sütünü uyudu hemen. Yaa o kadar akıllılar ki emzirme yastığında besliyorum ben onu yastığa koyduğum gibi hazır ola geçip biberonunu bekliyor yavrum
1 aydan sonra mi agucuklar başlıyordu canim unutmuşum vallaKızlar günden güne büyüduklerini görmek çok guzel daha dün gözüyle takip ediyordu bugün başını çevirip bakıyor gülüyor sesleniyor resmen Allahim herkese yaşatsın bu güzel duygulari
Ben bu bebeğimde sallamaya alıştırmicam dedim ama gene büyük konuştum galiba çaresiz Kalınca salliyormm uyku problemi yasiyorz bu aralar aslında çok uykusu var beşiğinde sallıyorum gozleri kapalı uyuyor sallamayi bıraktığım an mikirdanmaya başlıyorBizde pilates topunda zıplıyoruz öyle uyuyor
Selam canım, ben kapağı bıraktım okuduğum bir kitapta memeyi havalandirmak gerektiği yazıyordu denemek istedim bunu yapınca sütüm akmıyor oju keşfettim. Suan bu şekilde ilerliyorum, kapak kullandığımda sanki inanılmaz bir süt üretimi varmis gibi takip akıyordu sutumKızlar gümüş kapağa ne kadar devam ettiniz?
Ben göğüs pedi koyunca meme uçlarıma yapışıyor pamuk pamuk oluyor orası. Ben mi yanlış kullanıyorum?
Gümüş kapaksız yapamıyorum hala uçlarına kumaş değince acıyor. Bir de süt oluyor kıyafetim. Şu avent göğüs kalkanı kullanan var mı?
Bisey demedi mi doktor normal diye. Geriden olsa söylerdi herhakde canım. Bizimde yarın 1 aylık kontrol. Yarına verdilerdi randevuyu bakalım ne kadar olmuş hanımefendi.Biz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
Benim bebe de sürekli evin içinde gezmek istiyor. Sensörü var bence oturunca basıyor yaygarayıSevgili kizima burdan sesleniyorum büyüyünce de sesin bu kadar çok çıksın emi. Gezemiyoruz yikiyo ortalığı kucak da gezmek istiyo koptu kollarimiz taşı taşı. Çok fena alıştı. Onu bırakıyorum ablası diyo hadi biraz da beni al diyo. Birazda onu tasi derken. Yoruluyorum. Yoruluyorum ama neden kilo veremiyorum. Birinci de dediler peşinde verirsin diye olmadı. 2. De dediler 2 çocukla verirsin o da olmadı inşallah 3 çocukla tığ gibi olurum.
Ayy o gazlar yetti ya artık miniklerden uzak dursunlar40 dan sonra kontrole gittin mi canim kontrole
Ahhh yerim onu ben arada cicili fotolarını at da kız çocuğu ozlemimiz dinsin
Ohhh maşallah bebise darısı benimkine bu aralar ne gündüz uyuyor nede gece anlam veremiyorum sap damlaya başladım bugun
1 aydan sonra mi agucuklar başlıyordu canim unutmuşum valla
Ben bu bebeğimde sallamaya alıştırmicam dedim ama gene büyük konuştum galiba çaresiz Kalınca salliyormm uyku problemi yasiyorz bu aralar aslında çok uykusu var beşiğinde sallıyorum gozleri kapalı uyuyor sallamayi bıraktığım an mikirdanmaya başlıyor
Gayet normal canım bizimde 55cm idi.Biz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
Yok cnm gitmedim, çağırmamıştı. Sadece doğum sonrası 10. günde gitmiştim. Bi haftaya geçmezse kontrole bekliyor.40 dan sonra kontrole gittin mi canim kontrole
Ahhh yerim onu ben arada cicili fotolarını at da kız çocuğu ozlemimiz dinsin
Ohhh maşallah bebise darısı benimkine bu aralar ne gündüz uyuyor nede gece anlam veremiyorum sap damlaya başladım bugun
1 aydan sonra mi agucuklar başlıyordu canim unutmuşum valla
Ben bu bebeğimde sallamaya alıştırmicam dedim ama gene büyük konuştum galiba çaresiz Kalınca salliyormm uyku problemi yasiyorz bu aralar aslında çok uykusu var beşiğinde sallıyorum gozleri kapalı uyuyor sallamayi bıraktığım an mikirdanmaya başlıyor
Evet ya benim de belim çok ağrıyor, kucakta bebislerin ağırlığı ile yük biniyor vücudumuza extra canım normalAyy yok göresim gelmiyor topu artık
Canım ben kullanıyorum çokta memnunum. Sadece yüzüstü yatarken batıyor
Bizimde yarın çağırdı bakalım doktoru ne diyecek
Belim kopacak yakında zıplarken kasıyor muyum kendimi nebizimki uyuyor zıplarken
55 tık biz de. Gayet normalBiz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
51 cm doğduk 55 cm idi boyu 1. Ayda normal dedi doktorBiz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?