2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu arada regl oldum sanmıştım ama değil gibi de, bı artış olmadı anlamadım az az şeklinde gelmeye devam ediyor. 49. gundeyim, doktoruma yazdım bakalım ne diyecek? Bu kadar sürmesi normal mi ki?
Benim de dün lekelenmem oldu sonra kesildi sanki onca işin gücün arasında ben de burdayım der gibi

Emzik de alıyo. Ama doyduğuna ben de o da ikna olamıyoruz
İştahlılar maşallah versek bizimkide 120cc falan yer vallahi sizi soktu mu diyete doktor bize mamayla kg almasını pek istemeyiz diyip 600-650cc aşmayın dedi ama doymuyor çocuk. Yarısını anne sütü yarısını mama veriyorum

Harikasin canim sen zaten annesisin o senin bebegin emin ol senden iyi kimse bakamaz. Sendne iyi kimse anlayamaz o minnoşun ne istediğini. Zamanla çok daha iyi olacak

Çok sevindim böyle olacağını tahmin etmiştim
Gerçekten annelerimiz ne kadar güzel baksa da bebek bizde daha iyi sakinleşiyor sanki.

Yaaaa süper,çok sevindim güzel geçmesine gaz artık hepimizin kaçınılmaz aktivitesi çekirdek aile olarak vakit geçirmek gerçekten iyi geliyor

Allah gücünü sabrını veriyor canim bakamam desen de bı bakmissin buyutmussun bile
Bir uykusunu kucağımda yaptı çok güzeldi onu öyle seyrettim 2 saat. Gecede hiç üzmedi beni içirdim sütünü uyudu hemen. Yaa o kadar akıllılar ki emzirme yastığında besliyorum ben onu yastığa koyduğum gibi hazır ola geçip biberonunu bekliyor yavrum

Öyleymiş içeriklerinde çinko varmış

Bize de günde 4 defa 90 cc geçmedin dedi

Ben bildiğin adet oldum kızlar bugün 2. gün. Önceki adetler gibi çok yoğun. Hiç özlememişim

Kızlar gümüş kapağa ne kadar devam ettiniz?

Ben göğüs pedi koyunca meme uçlarıma yapışıyor pamuk pamuk oluyor orası. Ben mi yanlış kullanıyorum?

Gümüş kapaksız yapamıyorum hala uçlarına kumaş değince acıyor. Bir de süt oluyor kıyafetim. Şu avent göğüs kalkanı kullanan var mı?

Bende bebeğim acikir acikmaz hemen kendi sütümü veriyorum 10-15 dk içiyo ağlamaya başlayınca çekiyorum 90 ml mama veriyorum bide onu iciyo doyuyo. Doyduğu zaman mamayı püskürtüyo oradan anlıyorum doydugunu. Yoksa Bende maalesef sütümü çok artıramıyorum.

Düzeni oturtmaya çalışıyorum artık acıkınca önce meme sonra mama. Direk mama vermicem artık. Yedirince de 3-4 saat dayanabiliyo o süreçte tekrar sütüm artsın diye incir, helva fln diyorum bol su içiyorum. Artık böyle devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…