- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Ne güzel bizim böyle fotoğraflarımız maalesef yok fermuarlı tulumları bile zar zor giyiyorYok cnm gitmedim, çağırmamıştı. Sadece doğum sonrası 10. günde gitmiştim. Bi haftaya geçmezse kontrole bekliyor.
Yaa atarım tabi, bu ara boşladım fotoğraf işini, yenilerini çekmem lazımSizler de ekleyin minnoşların fotilerini azcik maşallah diyelim
Bak sen yaramazaNe güzel bizim böyle fotoğraflarımız maalesef yok fermuarlı tulumları bile zar zor giyiyor
Kolay gelsin canim. Ben hep burdayım daimi kadrodaGece mesaisindekiler ses verin, gözlerime kan oturcak artk uykusuzluktan
Ben de burdayım emzirdim gaz damlası verdim gaz çıkardım sallama asaamasindayimGece mesaisindekiler ses verin, gözlerime kan oturcak artk uykusuzluktan
Bizde aynı şekilde yere koyduğumuz an başlıyor bağırmaya. Sırayla kucakta. Bazen dolaşmak istiyo.Benim bebe de sürekli evin içinde gezmek istiyor. Sensörü var bence oturunca basıyor yaygarayıeşimle dönüşümlü turluyoruz evin içinde
Tulumları ile çekeyim bariBak sen yaramazaAnı kalacak bu zamanlar annesi arada zorlayıver
Gece mesaisindekiler ses verin, gözlerime kan oturcak artk uykusuzluktan
Bu bebe durmuyor ve uyumuyorKolay gelsin canim. Ben hep burdayım daimi kadroda
Kolay gelsin canim. Ben hep burdayım daimi kadroda
Ben de burdayım emzirdim gaz damlası verdim gaz çıkardım sallama asaamasindayim
Ah vefakar ve cefakar annelerim ahshhs saat sabah 6 oluyo gözler kan çanağı ama bi agu diyo bi gülüyo bütün dert keder gidiyo evlat nasıl bişeymişBu bebe durmuyor ve uyumuyor
Şahsen yıkılmadım ama ayakta da değilim
Eğer aralarda huysuzluk yapmaz da emerse dayanıyor ama emmezse çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Ben de öyle yapıyordum ama çok kilo aldı kontrolsüz şekilde şimdi emzirdikten sonra mama vermemeye çalışıyorum. Bi öğün mama bi öğün meme şeklinde besliyoru
Peki bebeginiz ne kadar memede kaliyodu ve peşine ne kadar mama veriyodunuzEğer aralarda huysuzluk yapmaz da emerse dayanıyor ama emmezse çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Ben de öyle yapıyordum ama çok kilo aldı kontrolsüz şekilde şimdi emzirdikten sonra mama vermemeye çalışıyorum. Bi öğün mama bi öğün meme şeklinde besliyorum
Benimki henüz agu aşamasına da geçmediAh vefakar ve cefakar annelerim ahshhs saat sabah 6 oluyo gözler kan çanağı ama bi agu diyo bi gülüyo bütün dert keder gidiyo evlat nasıl bişeymiş
Borç hanesine yaz yaramazın bı o kadar ısırırsınBenimki henüz agu aşamasına da geçmedi
Geçseydi bi iyiydi
Hafif boğumlanacak gibi o günleri bekliyoruz. Boğumlardan kapacağızBorç hanesine yaz yaramazın bı o kadar ısırırsın
10-15 dk kalıyor ama hepsi aktif emme değildi. Peşine 60 ya da 90 veriyordumPeki bebeginiz ne kadar memede kaliyodu ve peşine ne kadar mama veriyodunuz
Hayır az değil. Kaç saatte bir veriyorsunuz mama. Şu şekilde hesaplanıyor. Bebeğin kilosunun 150-200 katı günlük alması gereken miktar. Eğer 2 saatte bir besliyorsanız 12ye 3 saatte bir besliyorsanız 8e bölmelisiniz bu miktarı.Kızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650
Canim hangi mamayi kullaniyorsunKızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650
Ben 45. gün oldumKızlar bugün 32. Günüm ben şuan anlıyorum dun regli oldum böyle bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?