2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ne güzel bizim böyle fotoğraflarımız maalesef yok fermuarlı tulumları bile zar zor giyiyor

Uzun süre sonra ilk defa bugün biraz uyudum bebek 2 haftadır kök döktürdü ya diyorum kızın gözlerini ilk kez açık görüyorum diyorum gülüyorlar ya ağlıyor ya emerken uyuyordu ya da gazdan ikinirken ağlıyor yine göremiyordum

Kolay gelsin canim. Ben hep burdayım daimi kadroda

Ben de burdayım emzirdim gaz damlası verdim gaz çıkardım sallama asaamasindayim

Bu bebe durmuyor ve uyumuyor
Şahsen yıkılmadım ama ayakta da değilim
Ah vefakar ve cefakar annelerim ahshhs saat sabah 6 oluyo gözler kan çanağı ama bi agu diyo bi gülüyo bütün dert keder gidiyo evlat nasıl bişeymiş

Peki bebeginiz ne kadar memede kaliyodu ve peşine ne kadar mama veriyodunuz

Borç hanesine yaz yaramazın bı o kadar ısırırsın
Hafif boğumlanacak gibi o günleri bekliyoruz. Boğumlardan kapacağız
Daha yeni yeni bize doğru bakmaya başladı bakışlarını yakalıyorum
ayıptır söylemesi cumartesi 40+0 ı geçtik güncellemeler patır patır gelmeye başladı

Kızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650

Kızlar bugün 32. Günüm ben şuan anlıyorum dun regli oldum böyle bi durum yaşayan var mı?

Hayır az değil. Kaç saatte bir veriyorsunuz mama. Şu şekilde hesaplanıyor. Bebeğin kilosunun 150-200 katı günlük alması gereken miktar. Eğer 2 saatte bir besliyorsanız 12ye 3 saatte bir besliyorsanız 8e bölmelisiniz bu miktarı.
3650*150= 547.500
547.500/12=45 2 saatte bir alması gereken en düşük miktar
547.500/8=8 3 saatte bir alması gereken en düşük miktar.

Canim hangi mamayi kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…