Benim 40im cikmadi losi da devam ediyordu hiç kesilmemisti regli olduğumu düşünüyorum dun çünkü kipkirmizi ve çok gelmeye basladi bitince losi de devam eder mi acaba bilmiyorumBen 45. gün oldum
Bencr doktorunuza bi danışınBenim 40im cikmadi losi da devam ediyordu hiç kesilmemisti regli olduğumu düşünüyorum dun çünkü kipkirmizi ve çok gelmeye basladi bitince losi de devam eder mi acaba bilmiyorum
Benim bi 3. Haftanın başında da çok gelmişti o zaman doktoru aramistim dedi ki regli olmus olabilirsinBencr doktorunuza bi danışın
Lohusalıkta benim kanamam bi arttı bi azaldı belki sizin de öyledirBenim bi 3. Haftanın başında da çok gelmişti o zaman doktoru aramistim dedi ki regli olmus olabilirsin
Kırmızıya dönmüş muydu kahvedenLohusalıkta benim kanamam bi arttı bi azaldı belki sizin de öyledir
Hipp organik combıoti kullanıyorum. Bugün sabah başladım ilk defa ölçülü verince çok az geldiği içtiği mamaCanim hangi mamayi kullaniyorsun
Teşekkür ederim sabah uyandığında 4 saat beslenmemişti 4 saat sonunda 75 ml içmesi bana az gibi geldi. Ki sizin dediğiniz şekilde hesap yaparsak az oluyor. Ama gün içinde her istediğinde memedeHayır az değil. Kaç saatte bir veriyorsunuz mama. Şu şekilde hesaplanıyor. Bebeğin kilosunun 150-200 katı günlük alması gereken miktar. Eğer 2 saatte bir besliyorsanız 12ye 3 saatte bir besliyorsanız 8e bölmelisiniz bu miktarı.
3650*150= 547.500
547.500/12=45 2 saatte bir alması gereken en düşük miktar
547.500/8=8 3 saatte bir alması gereken en düşük miktar.
Aynen yaaYa doğdular büyüyorlar, zaman ne hızlı geçiyor. Küçülen kıyafetleri bile var moklu kızımın
Bence var ama bebek sana bu hakkı veriyosa benimki asla vermiyo 1.5 saate fikslemiş uykularını o da max genelde 1 saatNasıl yani deliksiz uyku uyuma hakkımız var mı bizim
Ohh ohh ne güzelBiz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
Üzme kendini bunun için niye üzülüyosun o da allahtan gelen bişey ve çaresi var. Sütün yetmiyorsa mama var şükürKızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650
Hipp combiyotikte önerilen 1 aylık bebek miktarı 3 4 haftalık için 90×3 5-8 haftalık için 120×3. Siz suan sık ve az az besliyorsaniz total miktara ulaşabilirsiniz bence. Bu bi de sadece mama ile beslenirler bu miktarlar siz meme de veriyorsanız çocuk da aglamıyorsa açlıktan doyuyor demektir. Sarılık durumu yoktu dimi cocugun bez değişme sikliginiz da düşük muydu peki çiş ve kakaHipp organik combıoti kullanıyorum. Bugün sabah başladım ilk defa ölçülü verince çok az geldiği içtiği mama
Teşekkür ederim sabah uyandığında 4 saat beslenmemişti 4 saat sonunda 75 ml içmesi bana az gibi geldi. Ki sizin dediğiniz şekilde hesap yaparsak az oluyor. Ama gün içinde her istediğinde memede
Hepsi çok normal çiş ve kaka gayet iyi. Evet acıkınca ağlıyor, uyuyorsa kendiliğinden uyanıyor acıktığında. Sarılık durumu olmadı çok şükür ama doğumunun 3. Günü küvöze girdi enfeksiyondan dolayı 1 hafta kaldı.Hipp combiyotikte önerilen 1 aylık bebek miktarı 3 4 haftalık için 90×3 5-8 haftalık için 120×3. Siz suan sık ve az az besliyorsaniz total miktara ulaşabilirsiniz bence. Bu bi de sadece mama ile beslenirler bu miktarlar siz meme de veriyorsanız çocuk da aglamıyorsa açlıktan doyuyor demektir. Sarılık durumu yoktu dimi cocugun bez değişme sikliginiz da düşük muydu peki çiş ve kaka
İnşallah, çok teşekkür ederimAynen yaadaha dün gibi nezaman doğacak diye sabırsızlanıyoduk
Bence var ama bebek sana bu hakkı veriyosa benimki asla vermiyo 1.5 saate fikslemiş uykularını o da max genelde 1 saat
Ohh ohh ne güzel
Üzme kendini bunun için niye üzülüyosun o da allahtan gelen bişey ve çaresi var. Sütün yetmiyorsa mama var şükürbi şekilde büyüyolar sen mutlu o mutlu. Şu güzel günlerinizi yetersizlik duygusuyla hiç etmeyin nolur. Bu ay mamayla toparlar inşallaaa
1 haftanın sonunda tartilmiş miydi orda mi acaba çok kilo verdi. Ölçüldü muHepsi çok normal çiş ve kaka gayet iyi. Evet acıkınca ağlıyor, uyuyorsa kendiliğinden uyanıyor acıktığında. Sarılık durumu olmadı çok şükür ama doğumunun 3. Günü küvöze girdi enfeksiyondan dolayı 1 hafta kaldı.
Evet dönmüştü ama ara ara kırmızı olduğu oluyordu yineKırmızıya dönmüş muydu kahveden
Aç olsa ağlar bence hiç canınızı sıkmayın mamayla kilo alır toparlarTeşekkür ederim sabah uyandığında 4 saat beslenmemişti 4 saat sonunda 75 ml içmesi bana az gibi geldi. Ki sizin dediğiniz şekilde hesap yaparsak az oluyor. Ama gün içinde her istediğinde memede
Ahhh yerim ben onu maşallah annesiYok cnm gitmedim, çağırmamıştı. Sadece doğum sonrası 10. günde gitmiştim. Bi haftaya geçmezse kontrole bekliyor.
Yaa atarım tabi, bu ara boşladım fotoğraf işini, yenilerini çekmem lazımSizler de ekleyin minnoşların fotilerini azcik maşallah diyelim
Hadiii çek bize de atTulumları ile çekeyim bari
Anniskosu sende kızını süsle bize atHafif boğumlanacak gibi o günleri bekliyoruz. Boğumlardan kapacağız
Daha yeni yeni bize doğru bakmaya başladı bakışlarını yakalıyorum
ayıptır söylemesi cumartesi 40+0 ı geçtik güncellemeler patır patır gelmeye başladı
Reflü mu varmış canim bebeğindeKızlar 4600gr 57cm olmuşuz. Kolikte zirve noktalarını yaşamaya başlamışız artık. Yavrum ondan cıyak cıyak bağırıyormuşbirde kusması sürekli olunca mamaya ek bebelac anti reflü toz bir karışım yazdı doktorumuz. Mamayla karıştıracakmışız.
Benimki kat kat giyiniyor ve eldivenleri çıkıyor diye ellerinde corap varAhhh yerim ben onu maşallah annesiatarız tabi ki göbek Show'dan bebek showa geçiş yaptık artık dogurmayan kalmadı galiba dimi böyle süslü püslü kızlar görünce içim aciliyor
Hadiii çek bize de at
Anniskosu sende kızını süsle bize at
Oiiy maşallahBir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?