2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim sabah uyandığında 4 saat beslenmemişti 4 saat sonunda 75 ml içmesi bana az gibi geldi. Ki sizin dediğiniz şekilde hesap yaparsak az oluyor. Ama gün içinde her istediğinde memede

Ya doğdular büyüyorlar, zaman ne hızlı geçiyor. Küçülen kıyafetleri bile var moklu kızımın
Aynen yaa daha dün gibi nezaman doğacak diye sabırsızlanıyoduk
Nasıl yani deliksiz uyku uyuma hakkımız var mı bizim
Bence var ama bebek sana bu hakkı veriyosa benimki asla vermiyo 1.5 saate fikslemiş uykularını o da max genelde 1 saat
Biz bugün 1 ay asimizi yaptırdık 4 kg olmus oğlum 54 cm olmus. Boyu biraz geriden geliyor gibi geldi bana.
Ohh ohh ne güzel
Üzme kendini bunun için niye üzülüyosun o da allahtan gelen bişey ve çaresi var. Sütün yetmiyorsa mama var şükür bi şekilde büyüyolar sen mutlu o mutlu. Şu güzel günlerinizi yetersizlik duygusuyla hiç etmeyin nolur. Bu ay mamayla toparlar inşallaaa

Hipp organik combıoti kullanıyorum. Bugün sabah başladım ilk defa ölçülü verince çok az geldiği içtiği mama
Hipp combiyotikte önerilen 1 aylık bebek miktarı 3 4 haftalık için 90×3 5-8 haftalık için 120×3. Siz suan sık ve az az besliyorsaniz total miktara ulaşabilirsiniz bence. Bu bi de sadece mama ile beslenirler bu miktarlar siz meme de veriyorsanız çocuk da aglamıyorsa açlıktan doyuyor demektir. Sarılık durumu yoktu dimi cocugun bez değişme sikliginiz da düşük muydu peki çiş ve kaka

Teşekkür ederim sabah uyandığında 4 saat beslenmemişti 4 saat sonunda 75 ml içmesi bana az gibi geldi. Ki sizin dediğiniz şekilde hesap yaparsak az oluyor. Ama gün içinde her istediğinde memede

Hepsi çok normal çiş ve kaka gayet iyi. Evet acıkınca ağlıyor, uyuyorsa kendiliğinden uyanıyor acıktığında. Sarılık durumu olmadı çok şükür ama doğumunun 3. Günü küvöze girdi enfeksiyondan dolayı 1 hafta kaldı.

İnşallah, çok teşekkür ederim

1 haftanın sonunda tartilmiş miydi orda mi acaba çok kilo verdi. Ölçüldü mu

Aç olsa ağlar bence hiç canınızı sıkmayın mamayla kilo alır toparlar

Ahhh yerim ben onu maşallah annesi atarız tabi ki göbek Show'dan bebek showa geçiş yaptık artık dogurmayan kalmadı galiba dimi böyle süslü püslü kızlar görünce içim aciliyor
Tulumları ile çekeyim bari
Hadiii çek bize de at
Anniskosu sende kızını süsle bize at

Kızlar 4600gr 57cm olmuşuz. Kolikte zirve noktalarını yaşamaya başlamışız artık. Yavrum ondan cıyak cıyak bağırıyormuş birde kusması sürekli olunca mamaya ek bebelac anti reflü toz bir karışım yazdı doktorumuz. Mamayla karıştıracakmışız.

Reflü mu varmış canim bebeğinde

Benimki kat kat giyiniyor ve eldivenleri çıkıyor diye ellerinde corap var
Cicili şortlu bi tulum almıştım giyemeden büyüyecek sanırım

Bizim en fazla süsümüz bu kadar, ekliyorum sonra üzerine bi kat alt daha giydirdim

Eklentiler

• 376BF79B-AE7F-4538-9D34-6226C2EFED34.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…