2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet doğdu güneşimiz maşallah güzel kizimiza ayyy bende tulum almıştım ama kısa kollu diye giydiremiyorum kuculmeden bı kere giydirip fotoğraf çekeyim bari anı kalsın
Bu ara kızı olan annelerim kız çocukları gününüz kutlu olsun darisi kızı olmayanlara

Oiiy maşallah o küçük noktacıklar güneş’de de var normal değil mi bu süreçte
Normalmiş canim biz isilik sanıyorduk ama yenidoğan da olabiliyormuş emerken sütün değdiği yerler sönüyor gibi geldi bana

Anı kalsın diye giydirelim bence de
Amin kuzucum Allah herkesin gönlüne göre versin
Normalmiş canim biz isilik sanıyorduk ama yenidoğan da olabiliyormuş emerken sütün değdiği yerler sönüyor gibi geldi bana
olabilir aslında ben de bi kaç yerine sürdüm iyi gelmişti bi süt banyosu yaptıralım

Bu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.

Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım

Eklentiler

• 16654801666972579426777839993595.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 80
Şimdi uyuyor uyansın atayım

Ben hala gümüş kapak kullanıyorum kumaş değdiğinde acıyor
Avent kullandım sütü biriktiriyor memnun kalmadım
Ah vefakar ve cefakar annelerim ahshhs saat sabah 6 oluyo gözler kan çanağı ama bi agu diyo bi gülüyo bütün dert keder gidiyo evlat nasıl bişeymiş
45 günlükken agu diyor mu yahadi inşallah
Maşallah kilosuna normalde takmam ama bizimkinin kilosu az mı acab 3670 çıktı geçen hafta

Ben de bugün açtım memeleri öyle dolaşıyorum, gerçekten süt akmıyor böyle olunca çok enteresan ya, diğer türlü kapak süt doluyordu havasız kaldığı İçin midir nedir rahat ettim. Çok sağol fikir için

Kuzular hepinizin bebekleri Melek gibi maşallah pek de güzel giydirmişsiniz
Bizimki çok kusuyor takıl bile giydirmiyorum sürekli üst değiştirmekten :)

Bebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?

Reflü mu varmış canim bebeğinde
Beslenmeden sonra kusuyor canım yaaa. Bu haftalarda normalmiş ama mama katılaştırıcı bir toz verdi.
Her bebeğin gelişimi farklıdır canım bence doktor normal diyorsa hiç takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…