Evet doğdu güneşimizBenimki kat kat giyiniyor ve eldivenleri çıkıyor diye ellerinde corap var
Cicili şortlu bi tulum almıştım giyemeden büyüyecek sanırım
Bizim en fazla süsümüz bu kadar, ekliyorumsonra üzerine bi kat alt daha giydirdim
Normalmiş canim biz isilik sanıyorduk ama yenidoğan da olabiliyormuş emerken sütün değdiği yerler sönüyor gibi geldi banaOiiy maşallaho küçük noktacıklar güneş’de de var normal değil mi bu süreçte
Anı kalsın diye giydirelim bence deEvet doğdu güneşimizmaşallah güzel kizimiza ayyy bende tulum almıştım ama kısa kollu diye giydiremiyorum kuculmeden bı kere giydirip fotoğraf çekeyim bari anı kalsın
Bu ara kızı olan annelerim kız çocukları gününüz kutlu olsun darisi kızı olmayanlara
olabilir aslında ben de bi kaç yerine sürdüm iyi gelmişti bi süt banyosu yaptıralımNormalmiş canim biz isilik sanıyorduk ama yenidoğan da olabiliyormuş emerken sütün değdiği yerler sönüyor gibi geldi bana
İnşallah, Teşekkür ederimAç olsa ağlar bence hiç canınızı sıkmayın mamayla kilo alır toparlar
Bu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım
Şimdi uyuyor uyansın atayımAhhh yerim ben onu maşallah annesiatarız tabi ki göbek Show'dan bebek showa geçiş yaptık artık dogurmayan kalmadı galiba dimi böyle süslü püslü kızlar görünce içim aciliyor
Hadiii çek bize de at
Anniskosu sende kızını süsle bize at
Boyutunu anlayabilesiniz diye ıslak mendil paketi ile attım
Ben hala gümüş kapak kullanıyorum kumaş değdiğinde acıyorKızlar gümüş kapağa ne kadar devam ettiniz?
Ben göğüs pedi koyunca meme uçlarıma yapışıyor pamuk pamuk oluyor orası. Ben mi yanlış kullanıyorum?
Gümüş kapaksız yapamıyorum hala uçlarına kumaş değince acıyor. Bir de süt oluyor kıyafetim. Şu avent göğüs kalkanı kullanan var mı?
45 günlükken agu diyor mu yaAh vefakar ve cefakar annelerim ahshhs saat sabah 6 oluyo gözler kan çanağı ama bi agu diyo bi gülüyo bütün dert keder gidiyo evlat nasıl bişeymiş
Maşallah kilosunaKızlar 4600gr 57cm olmuşuz. Kolikte zirve noktalarını yaşamaya başlamışız artık. Yavrum ondan cıyak cıyak bağırıyormuşbirde kusması sürekli olunca mamaya ek bebelac anti reflü toz bir karışım yazdı doktorumuz. Mamayla karıştıracakmışız.
Ben de bugün açtım memeleri öyle dolaşıyorum, gerçekten süt akmıyor böyle olunca çok enteresan ya, diğer türlü kapak süt doluyordu havasız kaldığı İçin midir nedir rahat ettim. Çok sağol fikir içinSelam canım, ben kapağı bıraktım okuduğum bir kitapta memeyi havalandirmak gerektiği yazıyordu denemek istedim bunu yapınca sütüm akmıyor oju keşfettim. Suan bu şekilde ilerliyorum, kapak kullandığımda sanki inanılmaz bir süt üretimi varmis gibi takip akıyordu sutumhalbuki yoktu belki o bitiriyor sütümü akıtıp. Suan mutluyum denemenizi tavsiye ederim bence suan boşa akmıyor ilk havalandirmaya çalışırken biraz akmaya devam edebilir biraz alışınca tamamen duruyor bilmiyorum ya da bana öyle oldu
Beslenmeden sonra kusuyor canım yaaa. Bu haftalarda normalmiş ama mama katılaştırıcı bir toz verdi.Reflü mu varmış canim bebeğinde
Her bebeğin gelişimi farklıdır canım bence doktor normal diyorsa hiç takma.Ben hala gümüş kapak kullanıyorum kumaş değdiğinde acıyor
Avent kullandım sütü biriktiriyor memnun kalmadım
45 günlükken agu diyor mu yahadi inşallah
Maşallah kilosunanormalde takmam ama bizimkinin kilosu az mı acab 3670 çıktı geçen hafta
Çok abartamadım evde ne varsa onu koydum ben.40 banyosu yapan kızlar foto atsanıza fikir olsun
Çok güzel olmuş , anı küpleri özellikleÇok abartamadım evde ne varsa onu koydum ben.
Teşekkür ederim. Valla daha birçok şey koyuyorlar sosyal medyada görüyorum ama küçük adamdan zaten iki ayağımız bir pabuca giriyor. Olduğu kadar yaptım bende.Çok güzel olmuş , anı küpleri özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?