Evet doğdu güneşimiz maşallah güzel kizimiza ayyy bende tulum almıştım ama kısa kollu diye giydiremiyorum kuculmeden bı kere giydirip fotoğraf çekeyim bari anı kalsın
Bu ara kızı olan annelerim kız çocukları gününüz kutlu olsun darisi kızı olmayanlara
Evet doğdu güneşimiz maşallah güzel kizimiza ayyy bende tulum almıştım ama kısa kollu diye giydiremiyorum kuculmeden bı kere giydirip fotoğraf çekeyim bari anı kalsın
Bu ara kızı olan annelerim kız çocukları gününüz kutlu olsun darisi kızı olmayanlara
Bu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım
Bu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım
Ahhh yerim ben onu maşallah annesi atarız tabi ki göbek Show'dan bebek showa geçiş yaptık artık dogurmayan kalmadı galiba dimi böyle süslü püslü kızlar görünce içim aciliyor
Selam canım, ben kapağı bıraktım okuduğum bir kitapta memeyi havalandirmak gerektiği yazıyordu denemek istedim bunu yapınca sütüm akmıyor oju keşfettim. Suan bu şekilde ilerliyorum, kapak kullandığımda sanki inanılmaz bir süt üretimi varmis gibi takip akıyordu sutum halbuki yoktu belki o bitiriyor sütümü akıtıp. Suan mutluyum denemenizi tavsiye ederim bence suan boşa akmıyor ilk havalandirmaya çalışırken biraz akmaya devam edebilir biraz alışınca tamamen duruyor bilmiyorum ya da bana öyle oldu
Ben de bugün açtım memeleri öyle dolaşıyorum, gerçekten süt akmıyor böyle olunca çok enteresan ya, diğer türlü kapak süt doluyordu havasız kaldığı İçin midir nedir rahat ettim. Çok sağol fikir için
Kuzular hepinizin bebekleri Melek gibi maşallah pek de güzel giydirmişsiniz
Bizimki çok kusuyor takıl bile giydirmiyorum sürekli üst değiştirmekten :)
Bebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?
Teşekkür ederim. Valla daha birçok şey koyuyorlar sosyal medyada görüyorum ama küçük adamdan zaten iki ayağımız bir pabuca giriyor. Olduğu kadar yaptım bende.