Bunu ne amaçlı almıştınızBoyutunu anlayabilesiniz diye ıslak mendil paketi ile attım
Tümünü benimki de hiçbir zaman almadı canımBebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?
Krem sürüyorum kapak kapatıyorum ama hala acıyor. Tabii ilk günler bi değil o zaman ağlatıyordu resmen ama yine de geçecek zannetmiştimBunu ne amaçlı almıştınız
Bende de var boyun yastığı olarak kullanıyorduk da
Bu şekil vermez sanırım Bana dönmesini de engelleyecek bi şey lazım galiba
Tümünü benimki de hiçbir zaman almadı canım
Bu hassasiyetin tamamen gitmesi mümkün mü bilmiyorum sürekli bir vakum var sonuçta
Ay inşallah o günleri görürüzKrem sürüyorum kapak kapatıyorum ama hala acıyor. Tabii ilk günler bi değil o zaman ağlatıyordu resmen ama yine de geçecek zannetmiştim
Annem diyor bi zaman sonda acaba emiyor nu diye bakacaksın hissetmeyeceksin diye ona inandım bekliyorum o günü.
Denemekte fayda var çiçeğim kırktan sonra geçer diye düşünüyorum kimisi de diyor ki adetli biri geldiyse bebeği görmeye ondan olmustur diyorlar ne alaka diye düşünmeden edemedim ilk oğlumda da olmustuAnı kalsın diye giydirelim bence de
Amin kuzucum Allah herkesin gönlüne göre versin
olabilir aslında ben de bi kaç yerine sürdüm iyi gelmişti bi süt banyosu yaptıralım
Bence de ikinci olmasına rağmen unutmuşum ben40 banyosu yapan kızlar foto atsanıza fikir olsun
Ayniii canim benim ki de kusuyor bu ara daha da çoğaldı sanki emziriyorum gazını alsam omzunda kusuyor yatirsam yattığı yerde kusuyor yatağıma isedi mictiii kustu daha neler göreceğiz mokluuu bu oğlan yaBen de bugün açtım memeleri öyle dolaşıyorum, gerçekten süt akmıyor böyle olunca çok enteresan ya, diğer türlü kapak süt doluyordu havasız kaldığı İçin midir nedir rahat ettim. Çok sağol fikir için
Kuzular hepinizin bebekleri Melek gibi maşallah pek de güzel giydirmişsiniz
Bizimki çok kusuyor takıl bile giydirmiyorum sürekli üst değiştirmekten :)
O minnak ağızlarıyla hepsini alabilmeleri mümkün değil kuzum valla bir an önce geçsin bir aya gidiyoruz ama hala acı varBebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?
Benimki de kusuyor canim olabilir fazla sütü kusuyordur kilo kaybetmedikce sıkıntı yok demişti doktorumBeslenmeden sonra kusuyor canım yaaa. Bu haftalarda normalmiş ama mama katılaştırıcı bir toz verdi.
Her bebeğin gelişimi farklıdır canım bence doktor normal diyorsa hiç takma.
Yaaa çok güzel olmuş bayıldımÇok abartamadım evde ne varsa onu koydum ben.
Ahhh benim minnoş kızım
Bizim kg hızlı gidiyor ona rağmen verdi canım. Az önce kullandık mamayı ayran kıvamı gibi katılaştırıyor. İçerken hep dökerdi bu sefer dökmedi. Koyulaştığı için mi denk mi bilemiyorumDenemekte fayda var çiçeğim kırktan sonra geçer diye düşünüyorum kimisi de diyor ki adetli biri geldiyse bebeği görmeye ondan olmustur diyorlar ne alaka diye düşünmeden edemedim ilk oğlumda da olmustu
Bence de ikinci olmasına rağmen unutmuşum ben
Ayniii canim benim ki de kusuyor bu ara daha da çoğaldı sanki emziriyorum gazını alsam omzunda kusuyor yatirsam yattığı yerde kusuyor yatağıma isedi mictiii kustu daha neler göreceğiz mokluuu bu oğlan ya
Gümüş kapakları bende çıkardım bazen çok kasindiriyor dediğin gibi canim hassasiyet devam ediyor ben hala silikon uçla emziriyorum arada normal emziriyorum çok alışmış silikona kavga ediyor memeyle
O minnak ağızlarıyla hepsini alabilmeleri mümkün değil kuzum valla bir an önce geçsin bir aya gidiyoruz ama hala acı var
Benimki de kusuyor canim olabilir fazla sütü kusuyordur kilo kaybetmedikce sıkıntı yok demişti doktorum
Yaaa çok güzel olmuş bayıldımdarısı bizlere
Ahhh benim minnoş kızım41 buçuk kere maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun tam isirmalik olmuş annesi bizim yerimize de bı elden geçir elif asya yi emi
MaşallaaahKızlar 4600gr 57cm olmuşuz. Kolikte zirve noktalarını yaşamaya başlamışız artık. Yavrum ondan cıyak cıyak bağırıyormuşbirde kusması sürekli olunca mamaya ek bebelac anti reflü toz bir karışım yazdı doktorumuz. Mamayla karıştıracakmışız.
Sarı pipi maşallahBir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko
Daha ne süsü olcak mis gibim işteBenimki kat kat giyiniyor ve eldivenleri çıkıyor diye ellerinde corap var
Cicili şortlu bi tulum almıştım giyemeden büyüyecek sanırım
Bizim en fazla süsümüz bu kadar, ekliyorumsonra üzerine bi kat alt daha giydirdim
Yok yaa doğum kilosu azdır onun üstüne yeteri kadar almıştır olmasa doktorun söylerdiBen hala gümüş kapak kullanıyorum kumaş değdiğinde acıyor
Avent kullandım sütü biriktiriyor memnun kalmadım
45 günlükken agu diyor mu yahadi inşallah
Maşallah kilosunanormalde takmam ama bizimkinin kilosu az mı acab 3670 çıktı geçen hafta
Yaa bu ne güzellikler bölee yaa
Ooo bizim karabibere bir sarı civciv lazımBir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko
Iyi de nasıl 400 oluyo 1 ayda. 760 kilo almış işte.Kızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650
Aslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.Bunu ne amaçlı almıştınız
Bende de var boyun yastığı olarak kullanıyorduk da
Bu şekil vermez sanırım Bana dönmesini de engelleyecek bi şey lazım galiba
Tümünü benimki de hiçbir zaman almadı canım
Bu hassasiyetin tamamen gitmesi mümkün mü bilmiyorum sürekli bir vakum var sonuçta
Doğduğu ana göre hesaplıyorum dedi doktorIyi de nasıl 400 oluyo 1 ayda. 760 kilo almış işte.
Öyle mi hesaplamıyormuş. Benimki öyle hesaplamiyo. Diğerlerini de hatırlamıyorum hiçAslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.
Doğduğu ana göre hesaplıyorum dedi doktor
Amin hepimizin evladının bahtı güzel olsun, iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallahDenemekte fayda var çiçeğim kırktan sonra geçer diye düşünüyorum kimisi de diyor ki adetli biri geldiyse bebeği görmeye ondan olmustur diyorlar ne alaka diye düşünmeden edemedim ilk oğlumda da olmustu
Bence de ikinci olmasına rağmen unutmuşum ben
Ayniii canim benim ki de kusuyor bu ara daha da çoğaldı sanki emziriyorum gazını alsam omzunda kusuyor yatirsam yattığı yerde kusuyor yatağıma isedi mictiii kustu daha neler göreceğiz mokluuu bu oğlan ya
Gümüş kapakları bende çıkardım bazen çok kasindiriyor dediğin gibi canim hassasiyet devam ediyor ben hala silikon uçla emziriyorum arada normal emziriyorum çok alışmış silikona kavga ediyor memeyle
O minnak ağızlarıyla hepsini alabilmeleri mümkün değil kuzum valla bir an önce geçsin bir aya gidiyoruz ama hala acı var
Benimki de kusuyor canim olabilir fazla sütü kusuyordur kilo kaybetmedikce sıkıntı yok demişti doktorum
Yaaa çok güzel olmuş bayıldımdarısı bizlere
Ahhh benim minnoş kızım41 buçuk kere maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun tam isirmalik olmuş annesi bizim yerimize de bı elden geçir elif asya yi emi
Maşallaaahnerden nerelere ana karnındaki kilolardan aylık ölçümlere geçtik
Sarı pipi maşallahyerim onu
Daha ne süsü olcak mis gibim işte
Yok yaa doğum kilosu azdır onun üstüne yeteri kadar almıştır olmasa doktorun söylerdi
Yaa bu ne güzellikler bölee yaa
Ahhahha benimki de böyle popoyu çıkartıyor
Yaa baya kafası içinAslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.
Bizde de öyle hesaplanmadıÖyle mi hesaplamıyormuş. Benimki öyle hesaplamiyo. Diğerlerini de hatırlamıyorum hiç
Ona kalırsa bizim kız 900 gram almıştı o zaman 3600dü 3000 gram doğdu 2700e düştü senin doktora göre 600 gram almış şimdi ise 4300 gram kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor kiAslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.
Ayy ne bilim ya aklıma takıldı, haklısınız tabiOna kalırsa bizim kız 900 gram almıştı o zaman 3600dü 3000 gram doğdu 2700e düştü senin doktora göre 600 gram almış şimdi ise 4300 gram kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor ki
Minnak elleri öperken durduramıyorum kendimiYaa baya kafası için
Bulayım bundan en iyisi
Bizim üst kısım yamuk şekilde sivrildi
Maşallah bizimkinin de eller hep bu şekil
Bizde de öyle hesaplanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?