cnm her bebeğin taraf secmeleri oluyormuş bzmkinde de var, ama istersen bişeyle destekle unutrsunda zmnla dönmeye başladığında düzelecekBu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım
Canım ılk kızımında boyle sorun vardı annem yumusak kucuk havluyu dürüm gibi sardı sureklı döndügü boynunun cene kısmına dogru koyuyordu uyurken o tarafa dönemiyor du ve o sekılde düzeldiBu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
Doktor C seklinde yastık dedi ama detay vermedi tabi. Böyle bi yastıktan haberi olan var mı? İnternette bulamadım böyle bi şey.
Düz kafa yastığı var dedim ama bana o ne diye sordu. Bu doktoru değiştirmek farz oldu sanırım
Benimde 2 aylıktı 2. Kızım anneanne babaanne dedeler yedi bitirdi beni kafası yamuk hep daha yatiyo yamuk olacak biraz sola yatır. E çeviriyo napim. Ama olmadı öyle bisey düzeldi. Ben düzelir diye düşünüyorum ama.Bu arada hanımlar bizim bebenin kafasının sağı ile solu bir değil. Yamukluk var. Hep kafasını sola döndürüyor diye olduğunu düşünüyorum.
cnm her bebeğin taraf secmeleri oluyormuş bzmkinde de var, ama istersen bişeyle destekle unutrsunda zmnla dönmeye başladığında düzelecek
Canım ılk kızımında boyle sorun vardı annem yumusak kucuk havluyu dürüm gibi sardı sureklı döndügü boynunun cene kısmına dogru koyuyordu uyurken o tarafa dönemiyor du ve o sekılde düzeldi
Hanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizceBenimde 2 aylıktı 2. Kızım anneanne babaanne dedeler yedi bitirdi beni kafası yamuk hep daha yatiyo yamuk olacak biraz sola yatır. E çeviriyo napim. Ama olmadı öyle bisey düzeldi. Ben düzelir diye düşünüyorum ama.
Ya bunu bilemiyorum canım. Yanlış bisey söylemekten korkuyorum. Ama arkadaşın oğlu vardı bosluguma geldi normalde yapmam söylemem.karismam ama dedim hep aynı tarafami yatırdılar seni bakım diye. Şuan 4 yaşında. Annesi de evet dedi. Çok belli mi diye sordu hatta. Onun belliydi ama. Sen yine de yapilacak bisey varsa yap bence. Hatta benimki de kafa sivri normal.dogumda öyle oluyor düzelir dediler ama bakalımHanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizce
sağ taraf yatağa gömülü olduğu için daha da farklı görünüyor ama sorunumuz bu
Sanırım doğduğunda da hafiften bu sekildeymiş eski fotolarda da hafif var gibi
Canım bulursan banada linkler misin rica etsem yastığı. Bizimde hep sola yatıyorYaa baya kafası için
Bulayım bundan en iyisi
Bizim üst kısım yamuk şekilde sivrildi
Maşallah bizimkinin de eller hep bu şekil
Bizde de öyle hesaplanmadı
Benim. Kızımın doğumda kanala görmemişti çektikleri için sivriydi düzeliyor korkmayinHanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizce
Bıngıldaklar kapanmadan peşine düşelim en iyisiYa bunu bilemiyorum canım. Yanlış bisey söylemekten korkuyorum. Ama arkadaşın oğlu vardı bosluguma geldi normalde yapmam söylemem.karismam ama dedim hep aynı tarafami yatırdılar seni bakım diye. Şuan 4 yaşında. Annesi de evet dedi. Çok belli mi diye sordu hatta. Onun belliydi ama. Sen yine de yapilacak bisey varsa yap bence. Hatta benimki de kafa sivri normal.dogumda öyle oluyor düzelir dediler ama bakalım
Buluruz inşallah ya bakıcam bu akşamCanım bulursan banada linkler misin rica etsem yastığı. Bizimde hep sola yatıyor
sivrilik haricinde sağı solu da bir değil endişe ettik bi anBenim. Kızımın doğumda kanala görmemişti çektikleri için sivriydi düzeliyor korkmayin
Daha çok küçük ne yiyordur ki ne yapsınKızlar bebeğim 5 günlük. Kakasını minik pıt şeklinde yapıyor. Bezin ortasında minicik. Normal mi acaba? Hiç dolu bez almadım henüz
Bende unutmuşum başladı valla bu arada oyun halisi aldinizmi alacakmisiniz tavsiyeniz varmi40 dan sonra kontrole gittin mi canim kontrole
Ahhh yerim onu ben arada cicili fotolarını at da kız çocuğu ozlemimiz dinsin
Ohhh maşallah bebise darısı benimkine bu aralar ne gündüz uyuyor nede gece anlam veremiyorum sap damlaya başladım bugun
1 aydan sonra mi agucuklar başlıyordu canim unutmuşum valla
Ben bu bebeğimde sallamaya alıştırmicam dedim ama gene büyük konuştum galiba çaresiz Kalınca salliyormm uyku problemi yasiyorz bu aralar aslında çok uykusu var beşiğinde sallıyorum gozleri kapalı uyuyor sallamayi bıraktığım an mikirdanmaya başlıyor
Bizim sarilik 15.gun tamamen gecmisti uyusada devamli uyandirip emzirme ve mama seklinde devm ettik çok şükür gecti.dusen sarilik bidha cikmaz demisti annem ama dogrumu bilmiyorum bidaha cikmadi bizimkiMerhabalar bebeği sarılık atlatan var mı acaba? Bir şey danışacağım. bizim kızda 4.gün kontrolünde sarılık sınırda çıkmıştı 14.6 idi doktor sınır 15 takip edilecek dedi. 3 gün sonra tekrar gittik 7.günde 11, 12 civarı çıktı. birkaç gündür uykudan uyanmıyordu baygın gibiydi ama o akşam birden düzeldi kendi 1,5 2 saatte uyanmaya. uzun süre de uyanık kalmaya başladı. bugün 11.günümüz dün akşama kadar bir şey yokken akşam yine uykudan kendi uyanmamaya başladı. yani anlamadım birden noldu 2 saatte bir besliyorum hem anne sütü hem mama veriyorum 45 60 cc içiyo. her altını açtığımda kaka çiş yapmış oluyo da. bu şartlarda tekrar yükselir mi? cuma günü tekrar kontrolümüz var. ama kafayı yiyeceğim.
Sezeryan doğan bebeklerin kafaları daha güzel diyorlarBıngıldaklar kapanmadan peşine düşelim en iyisi
Hakkıyla bi normal doğursaydım neyse ama sezoluyum
Buluruz inşallah ya bakıcam bu akşam
sivrilik haricinde sağı solu da bir değil endişe ettik bi an
Ben bi de sezaryen oldum
Evet farkettim fotoda bi tarafı diğerinden yüksek gibi o yüzden bisey demek istemedim. Doktorda bisey dememesi tuhaf gerçekten. Sıkıştirsaydin biraz benim kizin on taraf kel dedim saç çıkar mi ya çıkmazsa. Gülmuyo nedem gülmuyo. Gerçi cevaplar saç çıkar. Güler oldu ama yinede işte. Çok uğraşıyorum ama gülmuyo az bi gül ya. Ablası gülüyordu.Bıngıldaklar kapanmadan peşine düşelim en iyisi
Hakkıyla bi normal doğursaydım neyse ama sezoluyum
Buluruz inşallah ya bakıcam bu akşam
sivrilik haricinde sağı solu da bir değil endişe ettik bi an
Ben bi de sezaryen oldum
Ben doğumdan önce bunu almıştım, olumlu yorumlari çok fazlaydı. Henüz kullanmadım, şimdilik sivrilik var bizde de, yakında kullanırım gibi duruyor. Bı göz at istersen https://www.hepsiburada.com/lucky-d...J?magaza=Lucky+Day&url_src=and-product-detailHanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizce
hiç birşey olmaz onlar dönmeye başladığında kafaları daha şekilleneck ama sn yıne destekleyebılırsn bişe olmaz gecerHanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizce
Ben doğumdan önce bunu almıştım, olumlu yorumlari çok fazlaydı. Henüz kullanmadım, şimdilik sivrilik var bizde de, yakında kullanırım gibi duruyor. Bı göz at istersen https://www.hepsiburada.com/lucky-d...J?magaza=Lucky+Day&url_src=and-product-detail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?