2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
cnm her bebeğin taraf secmeleri oluyormuş bzmkinde de var, ama istersen bişeyle destekle unutrsunda zmnla dönmeye başladığında düzelecek

Canım ılk kızımında boyle sorun vardı annem yumusak kucuk havluyu dürüm gibi sardı sureklı döndügü boynunun cene kısmına dogru koyuyordu uyurken o tarafa dönemiyor du ve o sekılde düzeldi

Benimde 2 aylıktı 2. Kızım anneanne babaanne dedeler yedi bitirdi beni kafası yamuk hep daha yatiyo yamuk olacak biraz sola yatır. E çeviriyo napim. Ama olmadı öyle bisey düzeldi. Ben düzelir diye düşünüyorum ama.

Yogunbakimda yattığı süreçte olan takiplerde bı böbrekte hafif genişleme görülmüştü. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte ona da bakıldı, tam da anlamıyorum ama hafif genişlik devam ediyormuş takip eder doktorunuz dediler. Sonucu yarın doktoruna bı gondericem bakalım internetten okuduğum kadarıyla 1 yasa kadar genellikle düzeliyormus. İnşallah bizim de öyle olur.

Merhabalar bebeği sarılık atlatan var mı acaba? Bir şey danışacağım. bizim kızda 4.gün kontrolünde sarılık sınırda çıkmıştı 14.6 idi doktor sınır 15 takip edilecek dedi. 3 gün sonra tekrar gittik 7.günde 11, 12 civarı çıktı. birkaç gündür uykudan uyanmıyordu baygın gibiydi ama o akşam birden düzeldi kendi 1,5 2 saatte uyanmaya. uzun süre de uyanık kalmaya başladı. bugün 11.günümüz dün akşama kadar bir şey yokken akşam yine uykudan kendi uyanmamaya başladı. yani anlamadım birden noldu 2 saatte bir besliyorum hem anne sütü hem mama veriyorum 45 60 cc içiyo. her altını açtığımda kaka çiş yapmış oluyo da. bu şartlarda tekrar yükselir mi? cuma günü tekrar kontrolümüz var. ama kafayı yiyeceğim.

cnm her bebeğin taraf secmeleri oluyormuş bzmkinde de var, ama istersen bişeyle destekle unutrsunda zmnla dönmeye başladığında düzelecek

Canım ılk kızımında boyle sorun vardı annem yumusak kucuk havluyu dürüm gibi sardı sureklı döndügü boynunun cene kısmına dogru koyuyordu uyurken o tarafa dönemiyor du ve o sekılde düzeldi

Hanımlar deneyimlerinize dayanarak soruyorum. bu da düzelir mi sizce
sağ taraf yatağa gömülü olduğu için daha da farklı görünüyor ama sorunumuz bu
Sanırım doğduğunda da hafiften bu sekildeymiş eski fotolarda da hafif var gibi

Eklentiler

• F75B1A8A-E17B-4934-BF3C-5069AC4C076C.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
Ya bunu bilemiyorum canım. Yanlış bisey söylemekten korkuyorum. Ama arkadaşın oğlu vardı bosluguma geldi normalde yapmam söylemem.karismam ama dedim hep aynı tarafami yatırdılar seni bakım diye. Şuan 4 yaşında. Annesi de evet dedi. Çok belli mi diye sordu hatta. Onun belliydi ama. Sen yine de yapilacak bisey varsa yap bence. Hatta benimki de kafa sivri normal.dogumda öyle oluyor düzelir dediler ama bakalım

Yaa baya kafası için
Bulayım bundan en iyisi
Bizim üst kısım yamuk şekilde sivrildi
Maşallah bizimkinin de eller hep bu şekil

Bizde de öyle hesaplanmadı
Canım bulursan banada linkler misin rica etsem yastığı. Bizimde hep sola yatıyor

Benim. Kızımın doğumda kanala görmemişti çektikleri için sivriydi düzeliyor korkmayin

Bıngıldaklar kapanmadan peşine düşelim en iyisi
Hakkıyla bi normal doğursaydım neyse ama sezoluyum
Canım bulursan banada linkler misin rica etsem yastığı. Bizimde hep sola yatıyor
Buluruz inşallah ya bakıcam bu akşam
Benim. Kızımın doğumda kanala görmemişti çektikleri için sivriydi düzeliyor korkmayin
sivrilik haricinde sağı solu da bir değil endişe ettik bi an
Ben bi de sezaryen oldum

Kızlar bebeğim 5 günlük. Kakasını minik pıt şeklinde yapıyor. Bezin ortasında minicik. Normal mi acaba? Hiç dolu bez almadım henüz

Bende unutmuşum başladı valla bu arada oyun halisi aldinizmi alacakmisiniz tavsiyeniz varmi

Bizim sarilik 15.gun tamamen gecmisti uyusada devamli uyandirip emzirme ve mama seklinde devm ettik çok şükür gecti.dusen sarilik bidha cikmaz demisti annem ama dogrumu bilmiyorum bidaha cikmadi bizimki

Sezeryan doğan bebeklerin kafaları daha güzel diyorlar

Evet farkettim fotoda bi tarafı diğerinden yüksek gibi o yüzden bisey demek istemedim. Doktorda bisey dememesi tuhaf gerçekten. Sıkıştirsaydin biraz benim kizin on taraf kel dedim saç çıkar mi ya çıkmazsa. Gülmuyo nedem gülmuyo. Gerçi cevaplar saç çıkar. Güler oldu ama yinede işte. Çok uğraşıyorum ama gülmuyo az bi gül ya. Ablası gülüyordu.

Ben doğumdan önce bunu almıştım, olumlu yorumlari çok fazlaydı. Henüz kullanmadım, şimdilik sivrilik var bizde de, yakında kullanırım gibi duruyor. Bı göz at istersen https://www.hepsiburada.com/lucky-d...J?magaza=Lucky+Day&url_src=and-product-detail

hiç birşey olmaz onlar dönmeye başladığında kafaları daha şekilleneck ama sn yıne destekleyebılırsn bişe olmaz gecer

Selam kızlar 40 imiz çıkınca dokotr kontrolü oluyor kadın doğum için şehir dışında olacağım 40 i çıkıp doktora giden var.mi? Sezaryen oldum nasıl bir kontrol muayene yapılıyor bilgisi olan var mı başka bir doktora görünsem sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…