2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben yarın gideceğim doktor çağırdı kırk çıkınca. Smear testi yapıp muayene edecekmiş

Kızlar bebeğim 5 günlük. Kakasını minik pıt şeklinde yapıyor. Bezin ortasında minicik. Normal mi acaba? Hiç dolu bez almadım henüz
Yani bebeklerde kaka konusu bebekten bebeğe değişiyor her bebeğin farklı oluyor

Bizimkide öyle doktora özellikle bugün sordum ciğerleri normal dedi

Evet her gün gibi temizliyorum yine yapıyor ya bizimki
Bizimde tıkalı hergun bu ara. Doktor kulaklarına da baktı bugün. Grip mi oldu dedi kulagi enfeksiyon olmuş sanırım biraz var dedi. Çok huysuz olursa akinti olursa getir hemen dedi. Açıyorum burnunu ama. Gece uyumadan yapicam.

Bende yarın gidicem ne yapacak bilmiyorum

Kardeşlerim , yoldaşlarım akşam 4 den beri sürekli ağlamalar , uykuya direnmeler, uyusa bile hemen gözü açmalar, alt değiştirirken etinden et koparcasına feryatlar figanlar eşliğinde daha bismillah yeni uyudu
Bu ne bu ? Büyüme atağı mı oluyor
Bide sadece meme de sakinleşiyor hanımefendi gitti canımm meme uçlarım

Olabilir atak dönemi ben bu zamanlarda emzige başlamıştım. Memesiz uyumuyordu. Karnı tok, altı temizken, huzursuzluk başlar başlamaz yarim kundak yapıp, 5 dk aniden dönmeden ve aniden durmadan yürümeyi deneyebilirsin. Ben öyle yapıyorum o 5 dk içinde yay gibi gerilip ağlıyor ama sonunda sakinlesiyor.

Emziğe alıştırdık şükür o olmasa zaten
Şu 5 dk yürümeyi bi dahakine deneyeyim ,inşallah olmaz tabi bi daha

Kızlar kayınvalidem kızımı çok öpüyor ve öptüğü yerlerde hemen küçük sivilceler çıkıyor. Ertesi güne geçiyor hemen ama ben çok rahatsızım bu durumdan tamam ben öpüyorum da seviyorum da ama benim evladım. Başkasının öpmesinden rahatsız olmam normal mi sizce? Ben emzirirken gelip eğilip öpüyor aşırı sinir oluyorum belli etmiyorum ayıp olmasın diye. Lohusa sendromu mu yoksa ben mi huysuzum ya.. bilemedim kalp de kırmak istemiyorum 1 hafta burda şimdi. Biriyle paylaşmasam içimde kalacaktı..

Sezeryan doğan bebeklerin kafaları daha güzel diyorlar
Hadi ama c’moonn
Yok ya son gidişimdi ücretsiz diye gittim. O ekran görüntüsü atmıştınız o doktora bi gideceğim. Aramaya devam. Daha önce defalarca kaka fotoğrafı gösterdim, bana ilk defa bundna bahsediyorsun diyo son gidişimde.
Tamamen rahatsızlıkları dinlemeden nerdeyse tüm yiyecekleri kesmeye kalktı. Diğer doktora gidene kadar keskin bi diyete girmeyeceğim.
Diğer türlü olan düz kafa yastığından da ben almıştım ama denemek lazım kontrollü şekilde bakalım
hiç birşey olmaz onlar dönmeye başladığında kafaları daha şekilleneck ama sn yıne destekleyebılırsn bişe olmaz gecer
Umarım geçer ya bilirsin ki prenses kafası yamuk olmamalı
Bunu bilmiyordum

Reactions: Zzy
Sivilcelerin öpme nedenli olduğuna emin misin? Oğlumda da oluyor ama memeye dayandığı için olduğunu zannediyorum. Babaannesi öper ya bence rahatsız olmamalısın.

Sivilcelerin öpme nedenli olduğuna emin misin? Oğlumda da oluyor ama memeye dayandığı için olduğunu zannediyorum. Babaannesi öper ya bence rahatsız olmamalısın.
Belki değildir tesadüf olmuş olabilir. Hormonlarım beni çok tahammülsüz biri yaptı gerçekten. Neyse sabır diyorum

geçeeer bna inan, ne kafalar gördüm hepsi düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…