- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Ben yarın gideceğim doktor çağırdı kırk çıkınca. Smear testi yapıp muayene edecekmişSelam kızlar 40 imiz çıkınca dokotr kontrolü oluyor kadın doğum için şehir dışında olacağım 40 i çıkıp doktora giden var.mi? Sezaryen oldum nasıl bir kontrol muayene yapılıyor bilgisi olan var mı başka bir doktora görünsem sorun olur mu
Yani bebeklerde kaka konusu bebekten bebeğe değişiyor her bebeğin farklı oluyorKızlar bebeğim 5 günlük. Kakasını minik pıt şeklinde yapıyor. Bezin ortasında minicik. Normal mi acaba? Hiç dolu bez almadım henüz
Bizimki de konuşuyor gibi içine çeke çeke bazen kızarak bazen gülerek bazen de homurdana homurdana uyuyorKızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
Evet böyle bazen ıhhlıyor bazen keçi gibi sesler bazen iç çekmeler birde horluyorBizimki de konuşuyor gibi içine çeke çeke bazen kızarak bazen gülerek bazen de homurdana homurdana uyuyor
Bizimkinin genzinde 3 kilo et var sanki öyle bir horlamaEvet böyle bazen ıhhlıyor bazen keçi gibi sesler bazen iç çekmeler birde horluyor
Burnu açık mi. Horluyo dedinEvet böyle bazen ıhhlıyor bazen keçi gibi sesler bazen iç çekmeler birde horluyor
Bizimkide öyle doktora özellikle bugün sordum ciğerleri normal dediBizimkinin genzinde 3 kilo et var sanki öyle bir horlama
Evet her gün gibi temizliyorum yine yapıyor ya bizimkiBurnu açık mi. Horluyo dedin
Bizimde tıkalı hergun bu ara. Doktor kulaklarına da baktı bugün. Grip mi oldu dedi kulagi enfeksiyon olmuş sanırım biraz var dedi. Çok huysuz olursa akinti olursa getir hemen dedi. Açıyorum burnunu ama. Gece uyumadan yapicam.Bizimkide öyle doktora özellikle bugün sordum ciğerleri normal dedi
Evet her gün gibi temizliyorum yine yapıyor ya bizimki
Bende yarın gidicem ne yapacak bilmiyorumSelam kızlar 40 imiz çıkınca dokotr kontrolü oluyor kadın doğum için şehir dışında olacağım 40 i çıkıp doktora giden var.mi? Sezaryen oldum nasıl bir kontrol muayene yapılıyor bilgisi olan var mı başka bir doktora görünsem sorun olur mu
Yapıyor yapmaz mı hiçKızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
Olabilir atak dönemi ben bu zamanlarda emzige başlamıştım. Memesiz uyumuyordu. Karnı tok, altı temizken, huzursuzluk başlar başlamaz yarim kundak yapıp, 5 dk aniden dönmeden ve aniden durmadan yürümeyi deneyebilirsin. Ben öyle yapıyorum o 5 dk içinde yay gibi gerilip ağlıyor ama sonunda sakinlesiyor.Kardeşlerim , yoldaşlarımakşam 4 den beri sürekli ağlamalar , uykuya direnmeler, uyusa bile hemen gözü açmalar, alt değiştirirken etinden et koparcasına feryatlar figanlar eşliğinde daha bismillah yeni uyudu
Bu ne bu ? Büyüme atağı mı oluyor
Bide sadece meme de sakinleşiyor hanımefendi gitti canımm meme uçlarım
Emziğe alıştırdık şükürOlabilir atak dönemi ben bu zamanlarda emzige başlamıştım. Memesiz uyumuyordu. Karnı tok, altı temizken, huzursuzluk başlar başlamaz yarim kundak yapıp, 5 dk aniden dönmeden ve aniden durmadan yürümeyi deneyebilirsin. Ben öyle yapıyorum o 5 dk içinde yay gibi gerilip ağlıyor ama sonunda sakinlesiyor.
Hadi amaSezeryan doğan bebeklerin kafaları daha güzel diyorlar
Yok ya son gidişimdi ücretsiz diye gittim. O ekran görüntüsü atmıştınız o doktora bi gideceğim. Aramaya devam. Daha önce defalarca kaka fotoğrafı gösterdim, bana ilk defa bundna bahsediyorsun diyo son gidişimde.Evet farkettim fotoda bi tarafı diğerinden yüksek gibi o yüzden bisey demek istemedim. Doktorda bisey dememesi tuhaf gerçekten. Sıkıştirsaydin biraz benim kizin on taraf kel dedim saç çıkar mi ya çıkmazsa. Gülmuyo nedem gülmuyo. Gerçi cevaplar saç çıkar. Güler oldu ama yinede işte. Çok uğraşıyorum ama gülmuyo az bi gül ya. Ablası gülüyordu.
Diğer türlü olan düz kafa yastığından da ben almıştım ama denemek lazım kontrollü şekilde bakalımBen doğumdan önce bunu almıştım, olumlu yorumlari çok fazlaydı. Henüz kullanmadım, şimdilik sivrilik var bizde de, yakında kullanırım gibi duruyor. Bı göz at istersen https://www.hepsiburada.com/lucky-d...J?magaza=Lucky+Day&url_src=and-product-detail
Umarım geçer ya bilirsin ki prenses kafası yamuk olmamalıhiç birşey olmaz onlar dönmeye başladığında kafaları daha şekilleneck ama sn yıne destekleyebılırsn bişe olmaz gecer
Bunu bilmiyordum
Sivilcelerin öpme nedenli olduğuna emin misin? Oğlumda da oluyor ama memeye dayandığı için olduğunu zannediyorum. Babaannesi öper ya bence rahatsız olmamalısın.Kızlar kayınvalidem kızımı çok öpüyor ve öptüğü yerlerde hemen küçük sivilceler çıkıyor. Ertesi güne geçiyor hemen ama ben çok rahatsızım bu durumdantamam ben öpüyorum da seviyorum da ama benim evladım. Başkasının öpmesinden rahatsız olmam normal mi sizce? Ben emzirirken gelip eğilip öpüyor aşırı sinir oluyorum belli etmiyorum ayıp olmasın diye. Lohusa sendromu mu yoksa ben mi huysuzum ya.. bilemedim kalp de kırmak istemiyorum 1 hafta burda şimdi. Biriyle paylaşmasam içimde kalacaktı..
Belki değildir tesadüf olmuş olabilir. Hormonlarım beni çok tahammülsüz biri yaptı gerçekten. Neyse sabır diyorumSivilcelerin öpme nedenli olduğuna emin misin? Oğlumda da oluyor ama memeye dayandığı için olduğunu zannediyorum. Babaannesi öper ya bence rahatsız olmamalısın.
geçeeer bna inan, ne kafalar gördüm hepsi düzeldiHadi amac’moonn
Yok ya son gidişimdi ücretsiz diye gittim. O ekran görüntüsü atmıştınız o doktora bi gideceğim. Aramaya devam. Daha önce defalarca kaka fotoğrafı gösterdim, bana ilk defa bundna bahsediyorsun diyo son gidişimde.
Tamamen rahatsızlıkları dinlemeden nerdeyse tüm yiyecekleri kesmeye kalktı. Diğer doktora gidene kadar keskin bi diyete girmeyeceğim.
Diğer türlü olan düz kafa yastığından da ben almıştım ama denemek lazım kontrollü şekilde bakalım
Umarım geçer ya bilirsin ki prenses kafası yamuk olmamalı
Bunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?