2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben emzirirken öpmeye takıldım bu işler mahrem olmalı diye düşünüyorum

Kızlar, bi kez daha kan lekesi gördüm dışkıda bu kez bariz mukus da var ishal gibiydi zaten. Süt ürünleri ve tahini kesmiştim fakat haftasonu sütlü tatlı tükettim az miktarda İnşallah toparlar bı an önce

Geçmiş olsun canım inşallah rahat etmiştir bu gece minik
Yapıyor yapmaz mı hiçKeçi gibi
Aynen bizimde öyle bütün gece
Emzirirken öpmek mi bu sizin en özel anlarınız. Ben olsam bende sinir olurdum söylerdimde bizde kimse öpmüyor bebeği Allahtan.
Arkadaşımın bebeğinde de var en ufak bir şey yesin sütlü (paketli yiyecekler dahil peyniraltı suyu vs olan) hemen kanlı oluyor kakası. Dr 3 yaşında bitiyor demiş ortalama. Arada pişmiş peynirle deniyor arkadaşım ama yine olmuştu en son. Umarım sizinki laktoza ya da inek sütü ürünlerine karşıdır tek belki. Hepsine karşı olunca zor oluyor gerçekten. Geçmiş olsun

burnunu nasıl temizliyorsunuz? ben kıkırdaklari gelişmediği için ses var sanıyorum

Şöyle düşün kendi anneniz opseydi yinede böyle düşünür müsünüz :) bu arada emzirirken odaniza gidip kapınızı örtün bu şekilde alistirin kendinizide insanlarida

Kızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
Yalniz değilsin büyük oğlumda hiç görmedim ama bu bebek en derin uykusunda bile ses cikariyo sanki uyanik gibi.esimde bu seste uyuyamam işe uykusuz gidemem diyip yatmiyor yanimizda cok üzülüyorum

Kızlar benim bebeğim 2 haftadır çok huzursuz 6 saat bile uyumadigi oluyor gaz sancısından san simplex aldım şimdi gazını yaoiyor ama oyle böyle değil sürekli gazı var sürekli ağlıyor günde 3 kullanım bile az geliyor ama fazlasını kullanmıyorum, aklıma devid 3 geldi sağlık ocağının verdiği damla arasitrdim çoğu bebekte gaz yapıyormuş sizde böyle bı durumla karşılaştınız mı ve bebeğimde alerji gibi isilik sivilce gibi döküntüler oldu

Ben ilk bebeğimde söylemiştim kibarca. Anne mikroplara çok açık ben bile öpmüyorum yenidoğan bebeği öpmek doğru değil diye... Şuan ikincide de problem yaşamıyoruz öpme konusunda çok şükür. Tabiki öpmek istemesi normal ama doğru değil bence. Ben kendim de öpüyorum cidden. Kokluyorum, başını öpüyorum en fazla.

Kızlar akşama doğru gögüslerim tamamen boşalıyor. Bebek memede ısrarla bekliyor sinirleniyor ve ağlamaya başlıyor. Ne yapabilirim. Tavsiyesi olan var mı? Mama veriyorum mamayı bitiriyor yine emmek istiyor. Süt gelmeyince yine sinirlenip ağlıyor.

Belki değildir tesadüf olmuş olabilir. Hormonlarım beni çok tahammülsüz biri yaptı gerçekten. Neyse sabır diyorum
Sadece hormonlar değil ki canım uykusuzluk yorgunluk ister istemez tahammül azalıyo
Kesin alerjik bebek iyi bir alerji doktoruna gitsen çünkü ek gıdada da yardım Alman gerekecek zamanla diyeti açmayı dener bi de bazen fırınlnmışlara olmuyo vs. seni yönlendirir ama çok zor bence. Umarım hızlıca geçer
Şöyle düşün kendi anneniz opseydi yinede böyle düşünür müsünüz :) bu arada emzirirken odaniza gidip kapınızı örtün bu şekilde alistirin kendinizide insanlarida
Ben kayınvalidemin yanında da annemin yanında da emziririm yaa. Bence mahremiyetin bununla çok ilgisi yok ama herkesin kendi düşüncesine de saygı duyarım.
Canım o saatlere yakın süt yapan şeyler tüketsen hurma incir petibörlü emziren anne çaylı bi öğün yapsan kendine. Bu arada hepimizin ki azalıyodur o saatlerde benimki öyle yanii en azından böle yapıyorum

Yalniz değilsin büyük oğlumda hiç görmedim ama bu bebek en derin uykusunda bile ses cikariyo sanki uyanik gibi.esimde bu seste uyuyamam işe uykusuz gidemem diyip yatmiyor yanimizda cok üzülüyorum
Bizimde öyle allahtan gece uykusu derinde uyandırmıyor kendini. Bizde bir gün annem bir gün kv kalıyor geceleri bebekle. Geçen işleri vardı annemin gelemedi kv ise hasta oldu. 2 gece ben bekledim. Benim eşimde gitti odada yattı canım hepsi aynı bence çokta takılmamak lazım.

Bizim de 4. Gün başladı 15 günlükken geçmişti tekrar test yapmadık da teninden belli oluyordu. Su döküyordum ayağına yine uyanmıyordu öyle düşün. Süt içtikçe tuvaletini yaptıkça geçti çok şükür. Tuvaletini yapması çok önemli canım uyumasına bakma şimdi sarılık yokken bile bazen uyanır bazen uyanmaz günü gününü tutmuyor bizimkinin. Sen ruitnine devam etmeye bak geçecek inşaallah o günleri zehir ettim kendime halbuki bebeklerin çoğunda olup geçiyor zaten içini ferah tutmaya çalış ki sütün olsun içsin meleğin

Belki değildir tesadüf olmuş olabilir. Hormonlarım beni çok tahammülsüz biri yaptı gerçekten. Neyse sabır diyorum
Ahh bende ilk çocuk da ayy bi kıskançlık babaannesinden falan. Bide benim kız babaannesine kosuyo gidiyo. Beni aldı bi ağlamak. Kimse sevmicek ben sevcem. 2. Çocuktan sonra çok değişti hersey gelse de baksa oldu

Sivilcelerin öpme nedenli olduğuna emin misin? Oğlumda da oluyor ama memeye dayandığı için olduğunu zannediyorum. Babaannesi öper ya bence rahatsız olmamalısın.
Benim oğlumda da ufak sivilceler var özellikle yanak kısmında, belki öpmekten oluyordur bilmiyorum. Dün kayınvalidem torunumu özledim diye bi 10 dk sevmeye gelmiş, öpüyor kadın ben de öpüyorum insan dayanamıyor ki :)
Ben biraz rahat çocuk yetiştirmek istiyorum zaten hayat yeteri kadar stresli o yüzden polemik konusu yaratmak istemem öpsün varsın ben siliyorum zaten sonra
Çok geçmiş olsun canım, bi arkadaş ortamında böyle bir soruna denk gelmiştim. Orda da anneye diyet vermişti doktor süt ürünü olan hiçbir şey kullanmıyordu, doktor kontrolünde bir diyet uygulamak gerekebilir

Evet canım onu ben kendim deneylememiştim. Hatta buraya yazacaktım Bosber dedim her bebek farklı diye. Eşime demiştim. 2. Çocuk da bence bu damla.gaz yapiyo diye kullanmamıştım

Ve hatibulut :)

Kızlar biz hala yatağımızda yatıyoruz bebek de yatağımızın yanındaki beşikte oluyor. Uyanınca ben kalkıyorum emzirme alt değiştirme hepsi bende.Eşim sağolsun mızırdanınca bi ses veriyor ben gazını çıkarayım mı diye
Yok diyorum sen uyu. İşe gidecek çünkü uykusu kalmasına gönlüm razı gelmiyor.

Hem annelik gem eşlik ikisini de düşünüyor beyin otomatik olarak.

Hatta az evvel mesajlaşırken emsallerine sor bakayım sen kadar uyuyan var mı demiştim:)
İşyerinde de eşi doğum yapan arkadaşları var çünkü.
Bence özellikle bu ilk süreçte herkes aynı, anneler olarak biz ilgileniyor onlar susturmayı bile bilmiyorlar ki. En azından benim bebeğim genelde acıkınca ağlıyor ve onun çözümü de bende.

Kızlar bir de bebeğim çok kusuyor, emiyor emziğini kusuyor sanki hemen. Midesine inmesi yeterli mi bu çocuk nasıl besleniyor diye düşünüyorum. Burundan fışkırma kusması azaldı çok şükür ama her yerimiz kusmuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…