2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bi sorum daha var bu ana kucaklarını ne zaman kullanmak lazım, yumuşak zemin diye 3 aydan önde çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama doğru mu? Kullanıp oraya yatırmak istiyorum esasında

Biz hala salondayız yatak odasına terfi edemedik daha benim eşimde gündüz ve akşamları çok ilgileniyor hakkını yiyemem ama uyku tatlı geliyor herhalde bu erkeklere canım hepsi aynı

Bizim mamayı değiştirdi canım doktor reflüsü varmış. Dünden beri kusmadı çok şükür. Bebelac anti reflü mama verdi. Anne sütünede bebelac thıcker anti reflü mama koyulaştırıcı koyuyoruz o zaman kusmuyor. Bu arada memeden emen bebekler içinde emzirme sonrası koyulaştırıcı kullanılıyor. Doktora sor istersen bir reflü olduysa hep kusabilir.
Bi sorum daha var bu ana kucaklarını ne zaman kullanmak lazım, yumuşak zemin diye 3 aydan önde çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama doğru mu? Kullanıp oraya yatırmak istiyorum esasında
Yaa sorma onca para döküp aldık bizimkide anlamıyor daha ağlıyor bende istiyorum içinde yatsın kendi kendine sallanıyorda mis gibi

Ben mahremden dolayi yazmadimki emzirdiginizde yaninizdaki insanlar size karışıyor komşun bile olsa oyle tutma biyle verme sutun az yetmez bu cocuk sütü çekemiyor vs konusmalari yaşanıyor bu yuzden ben kimsenin yaninda emzirmiyorum ilk oglumda çok yaşadım çünkü

Benim bu ikinci bebeğim ilkinde de aynıydı eşim uykum cok hafif herseye uyaniyorum sabah erken işe gidecegm uykusuz kalamam demisti bundada ayni sekilde diyor hakli belki bilemiyorum ama insan üzülüyor 50 gündür ayni yatakta yatmiyoruz ben koca yatakta yatiyorum anne yanı beşikte de bebegim yatiyor

Oyle valla bende alıştım üzülüyorum ama napayim oda çalışıyor sonucta .bebek ama gerçekten dün gece beni bile yatirmadi sesli uyuyani ilk kez gördüm ya

O kirmizi noktalar bizdede vardi zamanla geciyo hic kafaya takma en guzelini yapiyosun üzerine düştükçe bsy cikiyo valla

Koyulaştırıcı olayını bi sorayım canım, bir de az evvel elimle sağarken farkettim tazyik var ondan kavga ediyor memeyle

Ana kucağında kafamı karıştıran şu, daha 18 günlük yatırmak doğru olur mu? Gerçi pusete de yatıyor ama 3 ay öncesinde çok sağlıklı değil diyor genelde emin olamadım bilgin var mı

Zaten 3 aydan sonra dönmeye başlayacaklar. 1 ay bile kullanamadan kaldırmak gerekir o zaman. Bem kullanıyorum. Emiyo yatırıyorum. Evde sese de alisiyo salonda. Kendi ke dine de sallaniyo. Kullanıyorum. Ben canım diğerlerinde de kullandım. Ne gibi sakıncası varmış bilmem

Belki almak istersin canim

Eklentiler

• Screenshot_20221012-102229_Instagram.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 41
Oyle valla bende alıştım üzülüyorum ama napayim oda çalışıyor sonucta .bebek ama gerçekten dün gece beni bile yatirmadi sesli uyuyani ilk kez gördüm ya
Bem bile uyumuyorum seslerden benim eşiminde çok hafif asla uyuyamaz ya. Bütün gece ses yapıyor eller çalışıyor allahtan uyanmıyor bebiş
Olabilir canım duydum buradan tazyik olayını.

Doktora sormadım tabii ama yenidoğanları yatırıyorlar hep 4moms anakucaklarına canım genelde videolarda falan. Bizde nuna almıştık aparatıyla otomatik sallansın diye ama sevmezse onu satıp babybjörn alacağım galiba

Serum fizyoloji ile canım bi deliğinden sıkıyorum diğerinden cikiyo sonra başaşağı tutuyorum varsa biseyler cikiyo.
Merhabalar.serum fizyolojik bebek tamamen yan yatarken mi yoksa bebek düz yatacak sadece kafayı mı saga sola çevirerek yapacagiz.

Yatırıp kafasını yan çevirip sıkıyorum. O şekilde. Diğerinden çıkıyo. Sonra akiyo sumukler
Benim bebeğim de 37 günlük.her bir deliğe kaç ml sıkmalıyim.bi de hızlı mi yapayım tazyik olması için.yoksa normal mi ya da yavaş mi.burnu tıkalı hırıltılı doktara mi götürsem biraz daha gozlemlesem mi burnunu açıp bilemedim ;(

Ben de devit 3 kullanıyorum zinco kullanıyorduk çocuk resmen ağlaya ağlaya altına yapıyordu işe yaramayınca biogaia geri döndük rahatladı uykusunda bi ıkınıyor sonra devam ediyor uykuya

Buraya yazdıktan sonra arkaya sırt kısmına bir destek koyup yatırdım çok sevmedi gibi ama denemeye devam edeceğim :)

Sabahtan beri zaman nasıl geçiyor anlamadım ya emzir altını al üstünü değiştir sonda tekrar emmek istiyor hiç doymuyor sanki

Reactions: Zzy
Canim galiba yastık bu bı bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-11-48-11-998_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben de rahat yetiştirme taraftarıyım bizim annelerimiz çok mu titiz davranarak büyüttü bizleri biraz mikropla tanışmaları da lazım yoksa bağışıklıkları düşük olur en ufak şeyde hasta olur

Güzelce burnunu açıp gözlemle bence. Bizimki de tikaliysa hırıltı geliyo dün doktor muayene etti. Kulaklarında hafif biseylik var grip mi oldu dedi bende burnu tıkalı 3 4 gündür dedim. Kaç milim bilmiyorum da ever hızlı bi şekilde sıkabilirsin. Şırınga ile mi yoksa hazır olanlardan mi sıkacaksın. Güzelce burnunu acarsan bence hırıltı düzelir.

Şırınga ile sıkacağım.hazir değil.cok teşekkür ederim iyiki varsiniz..uyuyo şimdi bebeğim.uyaninca deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…