2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şırınga ile sıkacağım.hazir değil.cok teşekkür ederim iyiki varsiniz..uyuyo şimdi bebeğim.uyaninca deneyeceğim.
5 yeter sanırım. BEn sıktiķtan sonra yüzüstü ceviriyorum sorna burnunu sıkıyorum biraz masaj yapar gibi alsin güzelce diye

Burnunu açıp bugün gözlemleyeyim.gunde kaç defa yapabilirim serum sıkma isini.bi de bebek mutlaka uyanık mi olmalı burnuna sıkarken.cunku geceleri özellikle uyurken bile çok belli zor nefes aliyo iki gündür.cok soru sordum hakkınizi helal edin

Benimki de pek istemiyo bazen kucakci olduğu için. Keyfine bak diyorum sallaniyo oh.

Helal olsun ne demek benimki sabaha karşı tikaniyodi hatta rahat ememiyordu o zaman yapıyordum. Dun doktor kulağında hafif enfeksiyon bar diyince. Akşam uyumadan yaptım bide sabah uyanınca yapıyorum. Rahat bugün. Başka doktor yapabilirsin istediğin zaman zararı olmaz demişti. Ne zaman ihtiyaç duyarsan yaoabikrisin bence.

Aynen alerjimiz var malesefSadece peynir tüketiyordum. Aynı anda tahini de kesmiştim hangisinden bilemiyordum. Sütlü tatlıyı tüketince yine aynı sonuca vardık. Doktorumla görüştüm. Tüm süt ürünlerini ve dana etini de kestik. İnşallah bu şekilde meme kavgası da son bulur. İnşallah o da alerjidendir de geçer, huzurla içer yavrum. Zor bı süreç ama halledicek annesi O iyi olsun demek değil mi analık zaten

Ben de devit 3 kullanıyorum zinco kullanıyorduk çocuk resmen ağlaya ağlaya altına yapıyordu işe yaramayınca biogaia geri döndük rahatladı uykusunda bi ıkınıyor sonra devam ediyor uykuya
Aynı bizim de, devit 3 ve biogaia kullanıyoruz sadece, süt alerjisinden ishal oldu vs ama yine de uykusundan uyanır ikinarak ağlamadan yapar devam eder uykuya

Ooo bizim karabibere bir sarı civciv lazım
Hahaha kesinlikle canim
Gözler mavi kalabilir belki ama saçlar doner diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3143888
Bizimki emerken yüzünü kapıyor
Paparaziler çekmeyin dercesine kapatmış valla yerim ben onu maşallah
Buralar mis gibi koktu bebek fotolarıyla bence bunu geleneksel hale getirelim, paylaşalım kuzularımızı böyle
Kesinlikle ya arada paylaşalım böyle güzel oluyor
Ya bütün kuzulara maşallah, kokuları geldi burnuma eskiden usg fotoları kaynardı buralar. Hey gidi zaman..
Yaaa dimi nerden nereye gözümüzün önünde buyuyecekler inanamayacagz
Bende unutmuşum başladı valla bu arada oyun halisi aldinizmi alacakmisiniz tavsiyeniz varmi
Büyük oglumdan vardı canim onu kullanacağım markasını unuttum valla
Farklı bir doktora gidebilirsin canim rahmine bakacak ultrasonla kimisi smer testi yapıyormuş
Ohh miss kokmuş buralar Bu da benim mis kokulu koca yanaklı oğlum
Oyyy koca totam benim maşallah sana
Kızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
Bütün yenidoganlarda var canim kanı arabası gibi gicirdiyorlar hatta benim ki ağlarken kihh kihh diyerek ağlıyor bazen
Yalniz değilsin büyük oğlumda hiç görmedim ama bu bebek en derin uykusunda bile ses cikariyo sanki uyanik gibi.esimde bu seste uyuyamam işe uykusuz gidemem diyip yatmiyor yanimizda cok üzülüyorum
Hiii bizde de var öyle bitane uykusu hafifmis bu bebeler de hep ses çıkarıyor gece uyanık olmasalae bile ondan gidiyor çocuk odasına
Belki almak istersin canim
Hahaha aynı kişiyi mi takio ediyoruz bende ondan gördüm de yazdım -Sunshine e

Biz dün birde piyanolu oyun halısını denedik onada bakmadı ya henüz erken galiba çok şey bekliyoruz bebeklerden

Benimde öyle ya besle altını al uyut birde kucakta uyumayı seviyor yatırınca açıyor gözleri gündüzleri. Bende işim yoksa tutuyorum kucakta. Bu arada bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
Çok tatlı sesler ya gerinirken falanda çıkartıyor böyle mıncırarak sevesi geliyor insanın birde mama yerken çıkardığı o sesler

Bi sorum daha var bu ana kucaklarını ne zaman kullanmak lazım, yumuşak zemin diye 3 aydan önde çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama doğru mu? Kullanıp oraya yatırmak istiyorum esasında

Ben sırtına destek koyarak kullanıyorum, bazen üzerinde uyuyup kalıyor
İlk zaman sevmedi zamanla alıştı
Oyuncaklarını çıkardım ama çok bi şey anlamıyor şuan
Pusetine tam içine sinecek bir çözüm bulamadım.kalçası oturuyor gibi oluyor ama sadece doktpra giderken kullanıyoruz diye idare ediyoruz

Az kaldı öyle zamanlara isirmalik sevmeli dönemler hele de boğum boğum ise kollar bacaklar

Galiba ya da herkes aynı anda herşeyin linkini verdiği içinde olabilir

Gece uyandığımda benim de öyle oldu içim gitti mama da yok bende kalktım gece gece kahvaltılık indirip yedim. Özellikle tahin pekmez güzel süt yapıyor bol su içtim sonraki emzirme vaktimde sütüm gelmişti öyle dene bi istersen sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…