5 yeter sanırım. BEn sıktiķtan sonra yüzüstü ceviriyorum sorna burnunu sıkıyorum biraz masaj yapar gibi alsin güzelce diyeŞırınga ile sıkacağım.hazir değil.cok teşekkür ederim iyiki varsiniz..uyuyo şimdi bebeğim.uyaninca deneyeceğim.
Burnunu açıp bugün gözlemleyeyim.gunde kaç defa yapabilirim serum sıkma isini.bi de bebek mutlaka uyanık mi olmalı burnuna sıkarken.cunku geceleri özellikle uyurken bile çok belli zor nefes aliyo iki gündür.cok soru sordum hakkınizi helal edinGüzelce burnunu açıp gözlemle bence. Bizimki de tikaliysa hırıltı geliyo dün doktor muayene etti. Kulaklarında hafif biseylik var grip mi oldu dedi bende burnu tıkalı 3 4 gündür dedim. Kaç milim bilmiyorum da ever hızlı bi şekilde sıkabilirsin. Şırınga ile mi yoksa hazır olanlardan mi sıkacaksın. Güzelce burnunu acarsan bence hırıltı düzelir.
Benimki de pek istemiyo bazen kucakci olduğu için. Keyfine bak diyorum sallaniyo oh.Buraya yazdıktan sonra arkaya sırt kısmına bir destek koyup yatırdım çok sevmedi gibi ama denemeye devam edeceğim :)
Sabahtan beri zaman nasıl geçiyor anlamadım ya emzir altını al üstünü değiştir sonda tekrar emmek istiyor hiç doymuyor sanki
Helal olsun ne demekBurnunu açıp bugün gözlemleyeyim.gunde kaç defa yapabilirim serum sıkma isini.bi de bebek mutlaka uyanık mi olmalı burnuna sıkarken.cunku geceleri özellikle uyurken bile çok belli zor nefes aliyo iki gündür.cok soru sordum hakkınizi helal edin
Kesin alerjik bebek iyi bir alerji doktoruna gitsen çünkü ek gıdada da yardım Alman gerekecek zamanla diyeti açmayı dener bi de bazen fırınlnmışlara olmuyo vs. seni yönlendirir ama çok zor bence. Umarım hızlıca geçer
Aynen alerjimiz var malesefÇok geçmiş olsun canım, bi arkadaş ortamında böyle bir soruna denk gelmiştim. Orda da anneye diyet vermişti doktor süt ürünü olan hiçbir şey kullanmıyordu, doktor kontrolünde bir diyet uygulamak gerekebilir
Aynı bizim de, devit 3 ve biogaia kullanıyoruz sadece, süt alerjisinden ishal oldu vs ama yine de uykusundan uyanır ikinarak ağlamadan yapar devam eder uykuyaBen de devit 3 kullanıyorum zinco kullanıyorduk çocuk resmen ağlaya ağlaya altına yapıyordu işe yaramayınca biogaia geri döndük rahatladı uykusunda bi ıkınıyor sonra devam ediyor uykuya
Hahaha kesinlikle canimOoo bizim karabibere bir sarı civciv lazım
Gözler mavi kalabilir belki ama saçlar doner diye düşünüyorumAmin hepimizin evladının bahtı güzel olsun, iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallahdayanamayıp sürekli öpüyorum zaten sizin yerinize de öperim sizinkinin de sarı saçlarına bayıldım gözler de mavi kalırsa offf çok canlar yakar
Ahhahha benimki de böyle popoyu çıkartıyoröperim sarı saçlarından
Paparaziler çekmeyin dercesine kapatmış valla yerim ben onu maşallah
Kesinlikle ya arada paylaşalım böyle güzel oluyorBuralar mis gibi koktu bebek fotolarıylabence bunu geleneksel hale getirelim, paylaşalım kuzularımızı böyle
Yaaa dimi nerden nereye gözümüzün önünde buyuyecekler inanamayacagzYa bütün kuzulara maşallah, kokuları geldi burnumaeskiden usg fotoları kaynardı buralar. Hey gidi zaman..
Büyük oglumdan vardı canim onu kullanacağım markasını unuttum vallaBende unutmuşum başladı valla bu arada oyun halisi aldinizmi alacakmisiniz tavsiyeniz varmi
Farklı bir doktora gidebilirsin canim rahmine bakacak ultrasonla kimisi smer testi yapıyormuşSelam kızlar 40 imiz çıkınca dokotr kontrolü oluyor kadın doğum için şehir dışında olacağım 40 i çıkıp doktora giden var.mi? Sezaryen oldum nasıl bir kontrol muayene yapılıyor bilgisi olan var mı başka bir doktora görünsem sorun olur mu
Oyyy koca totam benim maşallah sanaOhh miss kokmuş buralarBu da benim mis kokulu koca yanaklı oğlum
Bütün yenidoganlarda var canim kanı arabası gibi gicirdiyorlar hatta benim ki ağlarken kihh kihh diyerek ağlıyor bazenKızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
Hiii bizde de var öyle bitane uykusu hafifmis bu bebeler de hep ses çıkarıyor gece uyanık olmasalae bile ondan gidiyor çocuk odasınaYalniz değilsin büyük oğlumda hiç görmedim ama bu bebek en derin uykusunda bile ses cikariyo sanki uyanik gibi.esimde bu seste uyuyamam işe uykusuz gidemem diyip yatmiyor yanimizda cok üzülüyorum
Hahaha aynı kişiyi mi takio ediyoruz bende ondan gördüm de yazdımBelki almak istersin canim
Biz dün birde piyanolu oyun halısını denedik onada bakmadı ya henüz erken galiba çok şey bekliyoruz bebeklerdenBuraya yazdıktan sonra arkaya sırt kısmına bir destek koyup yatırdım çok sevmedi gibi ama denemeye devam edeceğim :)
Sabahtan beri zaman nasıl geçiyor anlamadım ya emzir altını al üstünü değiştir sonda tekrar emmek istiyor hiç doymuyor sanki
Çok tatlı sesler ya gerinirken falanda çıkartıyor böyle mıncırarak sevesi geliyor insanınHahaha kesinlikle canim
Gözler mavi kalabilir belki ama saçlar doner diye düşünüyorum
Kesinlikle ya arada paylaşalım böyle güzel oluyor
Yaaa dimi nerden nereye gözümüzün önünde buyuyecekler inanamayacagz
Büyük oglumdan vardı canim onu kullanacağım markasını unuttum valla
Farklı bir doktora gidebilirsin canim rahmine bakacak ultrasonla kimisi smer testi yapıyormuş
Oyyy koca totam benim maşallah sana
Bütün yenidoganlarda var canim kanı arabası gibi gicirdiyorlar hatta benim ki ağlarken kihh kihh diyerek ağlıyor bazen
Hiii bizde de var öyle bitane uykusu hafifmis bu bebeler de hep ses çıkarıyor gece uyanık olmasalae bile ondan gidiyor çocuk odasına
Hahaha aynı kişiyi mi takio ediyoruz bende ondan gördüm de yazdım-Sunshine e
Bi sorum daha var bu ana kucaklarını ne zaman kullanmak lazım, yumuşak zemin diye 3 aydan önde çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama doğru mu? Kullanıp oraya yatırmak istiyorum esasında
Ben sırtına destek koyarak kullanıyorum, bazen üzerinde uyuyup kalıyorKoyulaştırıcı olayını bi sorayım canım, bir de az evvel elimle sağarken farkettim tazyik var ondan kavga ediyor memeyle
Ana kucağında kafamı karıştıran şu, daha 18 günlük yatırmak doğru olur mu? Gerçi pusete de yatıyor ama 3 ay öncesinde çok sağlıklı değil diyor genelde emin olamadım bilgin var mı
Bir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko
Cidden benzeyebilir geçen Instagram da gördüm bir bebek aynı benim oğlan bı şok oldumNe çok benziyor benimkine..
Az kaldı öyle zamanlara isirmalik sevmeli dönemler hele de boğum boğum ise kollar bacaklarBiz dün birde piyanolu oyun halısını denedik onada bakmadı ya henüz erken galiba çok şey bekliyoruz bebeklerden
Benimde öyle ya besle altını al uyut birde kucakta uyumayı seviyor yatırınca açıyor gözleri gündüzleri. Bende işim yoksa tutuyorum kucakta. Bu arada bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
Çok tatlı sesler ya gerinirken falanda çıkartıyor böyle mıncırarak sevesi geliyor insanınbirde mama yerken çıkardığı o sesler
Benimki de bazen inliyor mızıldıyor ağlayıp gülüyor bile. Normal diye okumuştum çok takılmadım o yüzdenKızlar oğlum uyurken aşırı ses çıkartıyor sizinkilerde yapıyor mu ya
GalibaHahaha kesinlikle canim
Gözler mavi kalabilir belki ama saçlar doner diye düşünüyorum
Kesinlikle ya arada paylaşalım böyle güzel oluyor
Yaaa dimi nerden nereye gözümüzün önünde buyuyecekler inanamayacagz
Büyük oglumdan vardı canim onu kullanacağım markasını unuttum valla
Farklı bir doktora gidebilirsin canim rahmine bakacak ultrasonla kimisi smer testi yapıyormuş
Oyyy koca totam benim maşallah sana
Bütün yenidoganlarda var canim kanı arabası gibi gicirdiyorlar hatta benim ki ağlarken kihh kihh diyerek ağlıyor bazen
Hiii bizde de var öyle bitane uykusu hafifmis bu bebeler de hep ses çıkarıyor gece uyanık olmasalae bile ondan gidiyor çocuk odasına
Hahaha aynı kişiyi mi takio ediyoruz bende ondan gördüm de yazdım-Sunshine e
Bu benim kızBir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko
Yok yok doğru üçüncüye hamile olan kadın kızları çok tatlı onunda yaGalibaya da herkes aynı anda herşeyin linkini verdiği içinde olabilir
Kız sen geriden mi geliyonnn nerelerdesinBu benim kız
Kadını hiç sevmiyorm da işte bebekleri olanları takip ediyorum.bazen faydalı şeyler cikiyo ortaya. Az önceki yastık gibiYok yok doğru üçüncüye hamile olan kadın kızları çok tatlı onunda ya
Gece uyandığımda benim de öyle oldu içim gitti mama da yok bende kalktım gece gece kahvaltılık indirip yedim. Özellikle tahin pekmez güzel süt yapıyor bol su içtim sonraki emzirme vaktimde sütüm gelmişti öyle dene bi istersen sen de.Kızlar akşama doğru gögüslerim tamamen boşalıyor. Bebek memede ısrarla bekliyor sinirleniyor ve ağlamaya başlıyor. Ne yapabilirim. Tavsiyesi olan var mı? Mama veriyorum mamayı bitiriyor yine emmek istiyor. Süt gelmeyince yine sinirlenip ağlıyor.
Dun doktora gidince okuyamamıştım daKız sen geriden mi geliyonnn nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?