2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Eşini ayrı, annesini ayrı tut senBı yol bulursun eminim, net ol kırmadan sadece. Kibar söyleyince rica minnet gibi algılanıyor, biz bilmiyor muyuz hesabı yapiyorlar malesef.

Kilo alımı normalse hiç sıkıntı yok. 2 aydan sonra kusmaları da kesiliyor mide kapakçıkları da bağırsakları da sonradan gelişiyor. O yüzden kusma gaz problemleri iştee bakalım
Özür dilerim yaa yanlış anlamışım ben kusura bakma. Memeyi sadece cinsellik objesi gibi gören zihniyetler beni biraz tepkilendiriyor. Keşke bebelerin besin kaynağı bir organ olarak görebilse insanlar misal dışarda örtüsüz emzirdiğinde bu çok doğal birşeymiş gibi algılansa filan istiyorum yaa

Bakışla sevilse keşke dimi
Hayır çok bilmişlik görmemişlik yapmak istemiyorum o yüzden sabah hani öpsün bir şey demiyorum dedim ama ben de uyumayı planladığım İçin kendi planım bozuldu gibi düşündüm agrasifleştim :)
Eşini ayrı, annesini ayrı tut senBı yol bulursun eminim, net ol kırmadan sadece. Kibar söyleyince rica minnet gibi algılanıyor, biz bilmiyor muyuz hesabı yapiyorlar malesef.
Bu da anne olmakla öğrenilmesi gereken şeyler arasında galiba, bi Kısmı otomatik yükleniyor ama yüklenmeyen kısmı benim özellik olarak kendime yüklemem şart :)
Bakacağız bir çaresine artık.
İyi ki tecrübeli anneler var yahu
Ben de doktora beş satır mesaj yazdım ama 3 Snlik ses kaydı atmış işte kilo alımında bir sorun yoksa herhangi bir şey kullanmana gerek yok diye. Aslında ben de öyle düşünmüştüm ama işte yine bir teyit ettirme ihtiyacı :)

Sen Başak Burcu musun yoksa planı bozulunca çok sinirlenir??? Yaa yaşanmışlık çok balım iştee 3. Çocuk olunca

Bebeklerin uykusu şimdi az az zaten. Bırakın sevsinler. Bebek sevmeyi ozlemislerdir. Ben bile 3. Çocuk ablası 3 yaşında sanki ilk çocuğum.gibi deli gibi seviyorum görmemiş gibi. O koku o ten o kadar güzel ki. Hele ki torum evlattan daha kiymetli daha sevgili. Benim hoşuma gidiyo onların çocuklarımı sevmesi. Çocuklarıminda O sevgiyi hissetmesi. Yavrumun yavrusu sevilmez mi o da benim canım dir diye düşünüyorum kızlar. Inşan başkasının bebeğini sevemiyo onlarında kendi bebeği nihayetinde. Onlarda o mis kokudan alsınlar. Inşallah bende torunlarımı öpüp kokaklayabilirim o günleri görürüm

Merhaba kızlar kaç gündür yokum başlarda iyiydik ama kolik bir bebişim var zor oluyor bu günlerde geçicek inşallah ama herseye ragmen çok şükür onu veren Rabbime..Saglık ocagının verdigi monovit D3 bizi mahvetti denemek için 2 gün vermeyi kestim cocugum rahatladı resmen şimdi doktorumuz pedia D3 söyledi onu kullanıyoruz iyi gibi.monovit kullanlar varmı ?gaz içinde nurse harveys kullanıyorum her emzirmedede relactaz veriyoruz faydasını görüyorum sürekli alt üst gaz cıkarma halindeyiz Dogdugumuzda beyazdık kararıp gidiyoruz 4650 gram 53 cm olduk

Eklentiler

• IMG_20221012_203623.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Ayyy aynı benim kız fotoğrafını atsam benzerliğe şaşırırsın monovitin kapağını bile açmadım doktor devit-3 vermişti sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti iyi ki de kullanmamışız

Relactaz uyku da yapıyor mu

Surda bi kaç ay sonra başka bi boyuta geçerler.saçları önlerden dökülmeye basladı anlı acıldı iyice umarım dolar

Ufacık damlalar 200 300 ken bunu neden bedava dagıttıkları belli oluyor şimdi bi acaba demiştim şüpheleniyodum kaç gündür zaten kestim rahatladı

İlk kullanmaya başladıgımda farkettim verdigimde yarım saat sonra gidiyordu gözler ama şimdi kullandıkca çok kalmadı o etkisi gibi..sende kullanıyormusun

Şöyle düşün kendi anneniz opseydi yinede böyle düşünür müsünüz :) bu arada emzirirken odaniza gidip kapınızı örtün bu şekilde alistirin kendinizide insanlarida
Çok haklısınız. Odama geliyor maalesef.. neyse bir çözüm bulacağım zaten az bir süre burada

Bizimkinin de alnı açıldı epey inşallah yerine yenisi gelir

Relactaz kullanmıyorum da bir tanıdığımız önerdi uyku da yapıyor dedi o yüzden bir sorayım dedim

Sen Başak Burcu musun yoksa planı bozulunca çok sinirlenir??? Yaa yaşanmışlık çok balım iştee 3. Çocuk olunca
Yok ben koç ama düzen nizam takıntım var yükselenim Başak
Çok haklısın okuyunca bunu geçirdim içimden ama işte insan bu tecrübesizlikle bazen karşı tarafa hak veremeyebiliyor. Yine de sakin kalmak önemli
Dogdugu gün verdim
Ve yumosamber ben de verdim gitti:)

Estağfurullah olur mu bir bebek için tek besin kaynağı sütken bende o sekilde bakanlardan haz etmiyorum emzirme önlüğü cantamda geziyorum emzirme odasi yoksa arkami dönüp önlükle emziriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…