Eşini ayrı, annesini ayrı tut senİmzamı atıyorum altına.
Ben de daha net bir tavır ortaya koymalıyım sanırım böyle biraz arada kalıyorum ne desem nasıl davransam konusunda.
E tabi 10 dk gördüğün çocuğu hep uslu ya da hep yaramaz zannedebilirsin çok normal, o yüzden de ağla bi sesini duyalım dersin. Normalde o uyuduğu vakitte ben de uyumayı planlıyordum uyandı tabi ve yeniden emmek istedi dolayısıyla benim uyku planım da diğer uyumasına kalmış oldu.
Hayır o değil de bak şimdi eşime de kinlendim ben annesinden dolayı, bu adaletli değil
Gelse de kucağına koysam çocuğu diye bekliyorum.
Şaka bi yana dış müdahaleler olmadan çocuk büyütebilsek keşke, tabiki anneannesi babaannesi sevecekler ona hiçbir lafım yok ama uyuyan çocuğu da alıp hoplatma gözünü sevdiğim
Kilo alımı normalse hiç sıkıntı yok. 2 aydan sonra kusmaları da kesiliyor mide kapakçıkları da bağırsakları da sonradan gelişiyor. O yüzden kusma gaz problemleri iştee bakalımKızlar bir de bebeğim çok kusuyor, emiyor emziğini kusuyor sanki hemen. Midesine inmesi yeterli mi bu çocuk nasıl besleniyor diye düşünüyorum. Burundan fışkırma kusması azaldı çok şükür ama her yerimiz kusmuk.
Özür dilerim yaa yanlış anlamışım ben kusura bakma. Memeyi sadece cinsellik objesi gibi gören zihniyetler beni biraz tepkilendiriyor. Keşke bebelerin besin kaynağı bir organ olarak görebilse insanlar misal dışarda örtüsüz emzirdiğinde bu çok doğal birşeymiş gibi algılansa filan istiyorum yaaBen mahremden dolayi yazmadimki emzirdiginizde yaninizdaki insanlar size karışıyor komşun bile olsa oyle tutma biyle verme sutun az yetmez bu cocuk sütü çekemiyor vs konusmalari yaşanıyor bu yuzden ben kimsenin yaninda emzirmiyorum ilk oglumda çok yaşadım çünkü
Bakışla sevilse keşke dimiYa bide böyle sarsa sallaya seviyorlar ona da çok takılıyorum ben daha minnacık kusar diyip uyarıyorum her seferinde bikaç kereden sonra sarsmayı bırakıyorlar anca. Annelik demek pimpirikli olmak da demek galiba. Uzaktan dümdüz sevsinler istiyorum
Bu da anne olmakla öğrenilmesi gereken şeyler arasında galiba, bi Kısmı otomatik yükleniyor ama yüklenmeyen kısmı benim özellik olarak kendime yüklemem şart :)Eşini ayrı, annesini ayrı tut senBı yol bulursun eminim, net ol kırmadan sadece. Kibar söyleyince rica minnet gibi algılanıyor, biz bilmiyor muyuz hesabı yapiyorlar malesef.
İyi ki tecrübeli anneler var yahuKilo alımı normalse hiç sıkıntı yok. 2 aydan sonra kusmaları da kesiliyor mide kapakçıkları da bağırsakları da sonradan gelişiyor. O yüzden kusma gaz problemleri iştee bakalım
Özür dilerim yaa yanlış anlamışım ben kusura bakma. Memeyi sadece cinsellik objesi gibi gören zihniyetler beni biraz tepkilendiriyor. Keşke bebelerin besin kaynağı bir organ olarak görebilse insanlar misal dışarda örtüsüz emzirdiğinde bu çok doğal birşeymiş gibi algılansa filan istiyorum yaa
Sen Başak Burcu musun yoksa planı bozulunca çok sinirlenir??? Yaa yaşanmışlık çok balım iştee 3. Çocuk oluncaBakışla sevilse keşke dimi
Hayır çok bilmişlik görmemişlik yapmak istemiyorum o yüzden sabah hani öpsün bir şey demiyorum dedim ama ben de uyumayı planladığım İçin kendi planım bozuldu gibi düşündüm agrasifleştim :)
Bu da anne olmakla öğrenilmesi gereken şeyler arasında galiba, bi Kısmı otomatik yükleniyor ama yüklenmeyen kısmı benim özellik olarak kendime yüklemem şart :)
Bakacağız bir çaresine artık.
İyi ki tecrübeli anneler var yahu
Ben de doktora beş satır mesaj yazdım ama 3 Snlik ses kaydı atmış işte kilo alımında bir sorun yoksa herhangi bir şey kullanmana gerek yok diye. Aslında ben de öyle düşünmüştüm ama işte yine bir teyit ettirme ihtiyacı :)
Ayyy aynı benim kız fotoğrafını atsam benzerliğe şaşırırsınMerhaba kızlar kaç gündür yokum başlarda iyiydik ama kolik bir bebişim var zor oluyor bu günlerde geçicek inşallah ama herseye ragmen çok şükür onu veren Rabbime..Saglık ocagının verdigi monovit D3 bizi mahvetti denemek için 2 gün vermeyi kestim cocugum rahatladı resmenşimdi doktorumuz pedia D3 söyledi onu kullanıyoruz iyi gibi.monovit kullanlar varmı ?gaz içinde nurse harveys kullanıyorum her emzirmedede relactaz veriyoruz faydasını görüyorum sürekli alt üst gaz cıkarma halindeyiz Dogdugumuzda beyazdık kararıp gidiyoruz 4650 gram 53 cm olduk
Surda bi kaç ay sonra başka bi boyuta geçerler.saçları önlerden dökülmeye basladı anlı acıldı iyice umarım dolarAyyy aynı benim kız fotoğrafını atsam benzerliğe şaşırırsınmonovitin kapağını bile açmadım doktor devit-3 vermişti sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti iyi ki de kullanmamışız
Relactaz uyku da yapıyor mu
Benimki kız bu aradaCidden benzeyebilir geçen Instagram da gördüm bir bebek aynı benim oğlan bı şok oldum
Dogdugu gün verdimKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Çok haklısınız. Odama geliyor maalesef.. neyse bir çözüm bulacağım zaten az bir süre buradaŞöyle düşün kendi anneniz opseydi yinede böyle düşünür müsünüz :) bu arada emzirirken odaniza gidip kapınızı örtün bu şekilde alistirin kendinizide insanlarida
Bizimkinin de alnı açıldı epey inşallah yerine yenisi gelirSurda bi kaç ay sonra başka bi boyuta geçerler.saçları önlerden dökülmeye basladı anlı acıldı iyice umarım dolar
Ufacık damlalar 200 300 ken bunu neden bedava dagıttıkları belli oluyor şimdi bi acaba demiştim şüpheleniyodum kaç gündür zaten kestim rahatladı
İlk kullanmaya başladıgımda farkettim verdigimde yarım saat sonra gidiyordu gözler ama şimdi kullandıkca çok kalmadı o etkisi gibi..sende kullanıyormusun
İlk günden beri veriyoruz da canı isterse tutuyorKızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz ne zaman verdiniz? Saat 7 den beri emiyor bırakınca basıyor çığlığı ya dayanamayıp vericem sanırım emziği
Bizde faydası oluyor gerçekten ama 1 hafta anca gidiyor ufacık şeyBizimkinin de alnı açıldı epey inşallah yerine yenisi gelir
Relactaz kullanmıyorum da bir tanıdığımız önerdi uyku da yapıyor dedi o yüzden bir sorayım dedim
Yok ben koçSen Başak Burcu musun yoksa planı bozulunca çok sinirlenir??? Yaa yaşanmışlık çok balım iştee 3. Çocuk olunca
Çok haklısın okuyunca bunu geçirdim içimden ama işte insan bu tecrübesizlikle bazen karşı tarafa hak veremeyebiliyor. Yine de sakin kalmak önemliBebeklerin uykusu şimdi az az zaten. Bırakın sevsinler. Bebek sevmeyi ozlemislerdir. Ben bile 3. Çocuk ablası 3 yaşında sanki ilk çocuğum.gibi deli gibi seviyorum görmemiş gibi. O koku o ten o kadar güzel ki. Hele ki torum evlattan daha kiymetli daha sevgili. Benim hoşuma gidiyo onların çocuklarımı sevmesi. Çocuklarıminda O sevgiyi hissetmesi. Yavrumun yavrusu sevilmez mi o da benim canım dir diye düşünüyorum kızlar. Inşan başkasının bebeğini sevemiyo onlarında kendi bebeği nihayetinde. Onlarda o mis kokudan alsınlar. Inşallah bende torunlarımı öpüp kokaklayabilirim o günleri görürüm
VeDogdugu gün verdim
Gerçekten faydası oluyor hayırlı ugurlu olsunKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Benimki Almiyo keske alsa. Öğürüyo az önce denedik ogurdu ve kustu. Biberonda Almiyo. Sadece memeKIZLAR BEBEĞE EMZİK VERDİM VE SUSTU
Oh memem biraz rahat etsin, resmen oyuncak etmiş beni sıpa
Estağfurullah olur mu bir bebek için tek besin kaynağı sütken bende o sekilde bakanlardan haz etmiyorum emzirme önlüğü cantamda geziyorum emzirme odasi yoksa arkami dönüp önlükle emziriyorum bendeKilo alımı normalse hiç sıkıntı yok. 2 aydan sonra kusmaları da kesiliyor mide kapakçıkları da bağırsakları da sonradan gelişiyor. O yüzden kusma gaz problemleri iştee bakalım
Özür dilerim yaa yanlış anlamışım ben kusura bakma. Memeyi sadece cinsellik objesi gibi gören zihniyetler beni biraz tepkilendiriyor. Keşke bebelerin besin kaynağı bir organ olarak görebilse insanlar misal dışarda örtüsüz emzirdiğinde bu çok doğal birşeymiş gibi algılansa filan istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?