2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
5. Hafta atağında diye yorumladım hocam aç değildir de güvende hissetmek istiyordur belki

Hiç dışarı çıkmayacağız herhalde anca kapalı alanlar
Bende öyle yaptım canım uyku tulumu en garantisi. 1.5tog almış eşimde daha ince alacağım birde dönüşümlü giydiririm artık

kızlae bio gaia kulandığımızdsnnberi ada çok kaka yapıyodunnormaldede nerdeyse her bezde kakası olurdu ama damlayla hem daha sık hemde daha çok miktarda olmaya başladı ve acayip bi pişik oldu pancar gibiysi poposu dünndamlayı kestim ve düzeşmeye başladı bu arada günde nerdeyse 20 bez değiştirdiğim halde böyle oldu.bu damlayı kullanıpta çok kaka yapan bebişleriniz varmı?

Normal yapıyor bizimkisi canım. Bağırsak florasını düzenliyor ya yeni başladıysanız o yüzden çok yapıyor olabilir. Pişiği duymadım hiç ama yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi

Benimki de canımı alın kollarımı rahat bırakın modunda olduğu için lcwden 2.5 tog kalınlığında uyku tulumu aldım en azından böyle herkesin gönlü olur
Müthiş bi şey onlar ya giyilebilir yorgan resmen
Ben önceki gün denedim sıcak sıcak yatıyordu çok beğendim
Bedenleri 3-6 aydan başlayınca bebe sumo güreşçisine benzedi içinde
5. Hafta atağında diye yorumladım hocam aç değildir de güvende hissetmek istiyordur belki
Geçen hafta onu yaşadık çok netti aslında
Bi sıkıntısı vardı belli gaz çok rahatsız etti herhalde
Debelene debelene vakit geçince acıktı bende iyice süt kalmadı zaten
Allah tekrarını yaşatmasın cok zor bi geceydi

Bazen ben de öyle hissediyorum, çaresiz..

Şöyle bi 10 saat kesintisiz uyusam düzelecekmişim gibi :)

Geceden beri 3. Kes kalkıyor ama uyku aralarında bile o kadar çok homurdanıyor ki ben her saat başı kalkıyorum onda uyku kalitemi düşürüyor. Bugün ant içtim bebeğim her uyuduğunda ben de iki seksen uzanacağım

Evet zaten asıl zor kısım bence bu, onlar uyurken gik dese biz uyanıyoruz ve uyku yalan oluyor , sonrası yorgunluk ve baş ağrısı yapıyor ben de. Yaaa ben ne zaman uyursa ben de uyuyacağım dediysem o gün inat yapar gibi uyumadı çocuğum doğru düzgün, umarım seninki uyur

Bizde bazı günler çok,bazı günler az oluyor kaka değişken yani ancak yine de anornal bir durum yok. Ama pişik durumu yaşamadık biz ama pişiğe en iyi hametan ya da oksizinc geliyor bilgin olsun

Günde 1 2 günde 1 yapıyor

Aaa bi denesene bide link atılıyor mu

Bana kalsa ikisinide almam çok rahatsız görünüyor ama artık başka çare gelmiyor aklıma. Durmuyor kucağımından indi an başlıyor puseti de hiç sevmiyor
Ben dün ilk kez bebek arabasiyla degil kanguruyla dışarı çıktım hemen uyudu cok mantikli evdede kullanacagm

Bacim gazdan olabilir ki bence kesin gaz bende aynısını yaşıyorum

Ben de sevdim h&mden almıştım 6-12 aylık çoook büyük geldi 2.0 tog kolsuz. Onu da yazın giydiririm artık
Amin bizim de uykusuz, uykudan ağlayarak uyanma her şeyle kavga edişimiz ne zaman bitecek acaba

Ben dün ilk kez bebek arabasiyla degil kanguruyla dışarı çıktım hemen uyudu cok mantikli evdede kullanacagm
Ben de kanguruyla uçağa bindim sürekli çıkartıp kontrol etmeleri haricinde hep uyudu kanguruda evde kullanırken ağır geliyordu da bu sefer zorlanmadım

Normal yapıyor bizimkisi canım. Bağırsak florasını düzenliyor ya yeni başladıysanız o yüzden çok yapıyor olabilir. Pişiği duymadım hiç ama yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi
10 gün kadar kullandık.yediklerimide düşündüm domatesi falan kestim ama düzelmedi başkada hangi yediğimden olabilr bilemedim

Bizde bazı günler çok,bazı günler az oluyor kaka değişken yani ancak yine de anornal bir durum yok. Ama pişik durumu yaşamadık biz ama pişiğe en iyi hametan ya da oksizinc geliyor bilgin olsun
hametan pomad aldım dünden beri onu sürüyorum bide eczane bi karışım verdi kendileri hazırlıyomuş ondanda sabah akşam 2 kere sür dedi dünden beri onuda sürdüm biraz düzelme var 2 gece uyumamıştı bu gece uyudu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…