- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
O kadar oynamaz ki az önce aniden doğrulurken kızın kolu da benle beraber geldi kolu çıktı sandım şükür iyiymişDerin uykuda eller oynamaz pek.
5. Hafta atağında diye yorumladım hocam aç değildir de güvende hissetmek istiyordur belkiBebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Zor çabalarla uyutmuştum 1 saat sonra uyandı ve devam
Memem boşaldı artık dinlenemiyorum dıye. Sıkınca süt var yutkunuyor da ama doymuyor mu diye düşünüp dhaa önce yediği mamadan vereyim dedim.
Mamayı Asla ağzına almıyor i, damlaları tükürerek atıyor. Biberondan öğürüyor ki önceden sütümü de bu şekilde vermiştim
Başlarda yaptığım gibi Parmak emdirerek enjektörle vereyim dedim aynı, istemiyor.
Emzik zaten tutmuyor.
Geceleri çok çaresiz hissediyorum.
Hiç dışarı çıkmayacağız herhalde anca kapalı alanlarsanırım çok geç kaldık yarım kundak için
Heh öyle bizde de kafa hep açık sürekli battaniyelerden yarım örtü yapıyorum kafasına gözüm sürekli üstündeasıl kış beni de düşündürüyor
Bende öyle yaptım canım uyku tulumu en garantisi. 1.5tog almış eşimde daha ince alacağım birde dönüşümlü giydiririm artıkAyy resmen benim oğluşu anlatmışsın,asla sevmiyor kundak,şapka takmak vs hemen bı şekilde kurtarıyor kendini. Kış için uyku tulumu aldım hatta yorganı vs kafasına çekmesin diye çünkü benimki de çok hareketli. Sürekli tetikteyim, kafasına örtü çekti mi va diye. L Lalalala1 iyi yapmışsın çıkararak ben de sıkışmışlar gibi hissediyorum böyle kundaklarda.
Ahhh annelik cidden zor, bebekler cidden çok ilginç anlık huyları değişiyor.benimki de sürekli meme istiyor uykusu var uyumak yerine emme istiyor sonra kusuyor, sonra tekrar emme,kusma kısır döngü bazen ben de çok zorlanıyorum özellikle de geceleri..
Normal yapıyor bizimkisi canım. Bağırsak florasını düzenliyor ya yeni başladıysanız o yüzden çok yapıyor olabilir. Pişiği duymadım hiç ama yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mikızlae bio gaia kulandığımızdsnnberi ada çok kaka yapıyodunnormaldede nerdeyse her bezde kakası olurdu ama damlayla hem daha sık hemde daha çok miktarda olmaya başladı ve acayip bi pişik oldu pancar gibiysi poposu dünndamlayı kestim ve düzeşmeye başladı bu arada günde nerdeyse 20 bez değiştirdiğim halde böyle oldu.bu damlayı kullanıpta çok kaka yapan bebişleriniz varmı?
Müthiş bi şey onlar ya giyilebilir yorgan resmenBenimki de canımı alın kollarımı rahat bırakın modunda olduğu için lcwden 2.5 tog kalınlığında uyku tulumu aldım en azından böyle herkesin gönlü olur
Geçen hafta onu yaşadık çok netti aslında5. Hafta atağında diye yorumladım hocam aç değildir de güvende hissetmek istiyordur belki
Bebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Memem boşaldı artık dinlenemiyorum dıye. Sıkınca süt var yutkunuyor da ama doymuyor mu diye düşünüp dhaa önce yediği mamadan vereyim dedim.
Mamayı Asla ağzına almıyor i, damlaları tükürerek atıyor. Biberondan öğürüyor ki önceden sütümü de bu şekilde vermiştim
Başlarda yaptığım gibi Parmak emdirerek enjektörle vereyim dedim aynı, istemiyor.
Emzik zaten tutmuyor.
Bazen ben de öyle hissediyorum, çaresiz..Ayy resmen benim oğluşu anlatmışsın,asla sevmiyor kundak,şapka takmak vs hemen bı şekilde kurtarıyor kendini. Kış için uyku tulumu aldım hatta yorganı vs kafasına çekmesin diye çünkü benimki de çok hareketli. Sürekli tetikteyim, kafasına örtü çekti mi va diye. L Lalalala1 iyi yapmışsın çıkararak ben de sıkışmışlar gibi hissediyorum böyle kundaklarda.
Ahhh annelik cidden zor, bebekler cidden çok ilginç anlık huyları değişiyor.benimki de sürekli meme istiyor uykusu var uyumak yerine emme istiyor sonra kusuyor, sonra tekrar emme,kusma kısır döngü bazen ben de çok zorlanıyorum özellikle de geceleri..
Evet zaten asıl zor kısım bence bu, onlar uyurken gik dese biz uyanıyoruz ve uyku yalan oluyor , sonrası yorgunluk ve baş ağrısı yapıyor ben de. Yaaa ben ne zaman uyursa ben de uyuyacağım dediysem o gün inat yapar gibi uyumadı çocuğum doğru düzgün, umarım seninki uyurBazen ben de öyle hissediyorum, çaresiz..
Şöyle bi 10 saat kesintisiz uyusam düzelecekmişim gibi :)
Geceden beri 3. Kes kalkıyor ama uyku aralarında bile o kadar çok homurdanıyor ki ben her saat başı kalkıyorum onda uyku kalitemi düşürüyor. Bugün ant içtim bebeğim her uyuduğunda ben de iki seksen uzanacağım
Bizde bazı günler çok,bazı günler az oluyor kaka değişken yani ancak yine de anornal bir durum yok. Ama pişik durumu yaşamadık biz ama pişiğe en iyi hametan ya da oksizinc geliyor bilgin olsunkızlae bio gaia kulandığımızdsnnberi ada çok kaka yapıyodunnormaldede nerdeyse her bezde kakası olurdu ama damlayla hem daha sık hemde daha çok miktarda olmaya başladı ve acayip bi pişik oldu pancar gibiysi poposu dünndamlayı kestim ve düzeşmeye başladı bu arada günde nerdeyse 20 bez değiştirdiğim halde böyle oldu.bu damlayı kullanıpta çok kaka yapan bebişleriniz varmı?
Günde 1 2 günde 1 yapıyorkızlae bio gaia kulandığımızdsnnberi ada çok kaka yapıyodunnormaldede nerdeyse her bezde kakası olurdu ama damlayla hem daha sık hemde daha çok miktarda olmaya başladı ve acayip bi pişik oldu pancar gibiysi poposu dünndamlayı kestim ve düzeşmeye başladı bu arada günde nerdeyse 20 bez değiştirdiğim halde böyle oldu.bu damlayı kullanıpta çok kaka yapan bebişleriniz varmı?
Ben dün ilk kez bebek arabasiyla degil kanguruyla dışarı çıktım hemen uyudu cok mantikli evdede kullanacagmAaa bi denesenebide link atılıyor mu
Bana kalsa ikisinide almam çok rahatsız görünüyor ama artık başka çare gelmiyor aklıma. Durmuyor kucağımından indi an başlıyorpuseti de hiç sevmiyor
Bacim gazdan olabilir ki bence kesin gaz bende aynısını yaşıyorumBebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Emzik zaten tutmuyor.
Ben de sevdim h&mden almıştım 6-12 aylık çoook büyük geldi 2.0 tog kolsuz. Onu da yazın giydiririm artıkMüthiş bi şey onlar ya giyilebilir yorgan resmen
Ben önceki gün denedim sıcak sıcak yatıyordu çok beğendim
Bedenleri 3-6 aydan başlayınca bebe sumo güreşçisine benzedi içinde
Geçen hafta onu yaşadık çok netti aslında
Bi sıkıntısı vardı belli gaz çok rahatsız etti herhalde
Debelene debelene vakit geçince acıktı bende iyice süt kalmadı zaten
Allah tekrarını yaşatmasın cok zor bi geceydi
Oh çok şükür inşallah da olmaz böyle devam eder
1 ve 2 arasında virgül varGünde 1 2 günde 1 yapıyor
Ben de kanguruyla uçağa bindim sürekli çıkartıp kontrol etmeleri haricinde hep uyudu kanguruda evde kullanırken ağır geliyordu da bu sefer zorlanmadımBen dün ilk kez bebek arabasiyla degil kanguruyla dışarı çıktım hemen uyudu cok mantikli evdede kullanacagm
10 gün kadar kullandık.yediklerimide düşündüm domatesi falan kestim ama düzelmedi başkada hangi yediğimden olabilr bilemedimNormal yapıyor bizimkisi canım. Bağırsak florasını düzenliyor ya yeni başladıysanız o yüzden çok yapıyor olabilir. Pişiği duymadım hiç ama yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi
hametan pomad aldım dünden beri onu sürüyorum bide eczane bi karışım verdi kendileri hazırlıyomuş ondanda sabah akşam 2 kere sür dedi dünden beri onuda sürdüm biraz düzelme var 2 gece uyumamıştı bu gece uyudu çok şükürBizde bazı günler çok,bazı günler az oluyor kaka değişken yani ancak yine de anornal bir durum yok. Ama pişik durumu yaşamadık biz ama pişiğe en iyi hametan ya da oksizinc geliyor bilgin olsun
benimki normaldede her beze yapıyodu ama miktar arttı anlamadım damlaya bağlafım bende 1 gün damla vermedim azaldı kakasıGünde 1 2 günde 1 yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?