2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gazdır o muhtemelen. Kolik olsa anlarsın çünkü kolik bebek ben koliğim diyor :) bendeki her gece ortalama “merhaba ben kolik bebeğim” diyor :)

Bal, yumurta pişik yapıyor maalesef. Ben kestiğim gibi çocuğun poposu pamuğa döndü :)

Gazdır o muhtemelen. Kolik olsa anlarsın çünkü kolik bebek ben koliğim diyor :) bendeki her gece ortalama “merhaba ben kolik bebeğim” diyor :)
Yapma ya o derece mi belli ediyor kendini
Ben dün farklı olarak kestane yemiştim ondan mı oldu nedir. Sürekli ne yiyeceğim hesabı yapıyorum artık.

Bacim gazdan olabilir ki bence kesin gaz bende aynısını yaşıyorum
Sabaha karşı çıkardı kaka da yapınca rahat uyuduk sonunda
Ama çok ağlıyor artık uyanıkken
Ben de sevdim h&mden almıştım 6-12 aylık çoook büyük geldi 2.0 tog kolsuz. Onu da yazın giydiririm artık
Amin bizim de uykusuz, uykudan ağlayarak uyanma her şeyle kavga edişimiz ne zaman bitecek acaba
Bizde alerji var ya eminim artık ishal, köpüklü, mukuslu , kötü kokulu
Perşembe başka bi doktora gideceğim inşallah memnun kalırım da bebe rahatlar artık

Yapma ya o derece mi belli ediyor kendini
Ben dün farklı olarak kestane yemiştim ondan mı oldu nedir. Sürekli ne yiyeceğim hesabı yapıyorum artık.
Canım gazlar 6 ve 8.haftada zirve yaparmış doktor demişti bizimde öyle malesef her gün her gece

İnşallah ya evlatlarımız hep iyi olsun

Kızlar biogaia damla kullananlar vardı sanki nasıl memnun musunuz
Ben çok memnundum. Alerji hikayesi sebebiyle şu an kestik, dış etkenleri azaltmak adına. Bağırsak florasını düzenliyor, hemen etki etmiyor. Gaza direkt olarak etkili olmasa da bize iyi gelmişti. Sab simplex gaz çıkartmayı sağlıyor, bir nevi bağırsak hareketini hızlandırıyor. Bizim zaten hızlıydı, o yüzden bı kaç gün kullanıp kestik. Sevemedim o yüzden.

Gaz hep var canim sap damla kullanıyorduk ama çok kusmaya başladı bu damlaya mi geçsek acaba diye düşündüm memnun musun
Ben dün başladım canım hemen etki etmiyor bir süre izleyeceğim olmazsa diğer gaz damlalarına geçeyim dedim.
katinaizmir değerlendirmeni ekran görüntüsü aldım bizim bağırsaklar da çalışıyor o yüzden şimdilik biagaia denemiş devam edeyim.

Biogaia gerçekten iyi, bi kaç güne sonuç alırsın. Sab simplex iki kat artırıyor gibiydi bizim gazı malesef, keser kesmez bunu gözlemledik, hiç unutmam. Herkeste olmayabilir bu etki ama şüphesi olanlar bı iki gün gözlemlesin derim, kivranmasin yavrucaklar

Doktor ne dedi bu duruma pişik yapar mıymış damla
yok doktora sormadım damlanın direk pişik yaptığını düşünmüyorum bende ama kakası çok sıklalmıştı abartmıyorum yarım saatte bir altını alıyodum ama hep yapıyodu sürekli yaptığı için olduğunu düşündüm

Nurse harvey memnun olan var mı ?
Kızımın daha da kıvranmasına neden oldu gibi sanki..

Otomatik sallanır ana kucağı bakıyorum simdilerde
Kullanmaya başladınız mı ? öneri alabilirim
Hem bebeyi hem kendimi rahat ettirecek ana kucağı önerilerine açığım

Kakası nasıl, renk kıvam farklı mı normalden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…