- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Görünce bile daraldim,minicik bedenler nasıl dursun içinde ya kiyamamKızlar bu kundaklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki sıkışmış gibi geliyor bana bebekler? Ama böyle daha sağlıklymış
Aşının ilk günü ben de zor besledim resmen 2 kere 6 saat beslenemedi sarılık zamanı gibi uyandırmaya çalıştım yokk sonraki günler çok emdi öyle kapadık açığıYine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım verdim onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor
Bizde cırtlı kundak var canım başlarda kullanıyorduk ama çok hareketli kıpır kıpır kaydırıyor kendini kundak çıkıyor yukarı ağzına kadar gece riskli geldiği için kullanmıyoruz bayadırKızlar bu kundaklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki sıkışmış gibi geliyor bana bebekler? Ama böyle daha sağlıklymış
Bunlarda hareket alanı çok kısıtlanır gibi hissediyorum nedense, o yüzden tek kat muslin battaniyeyi üçgen yaparak yarım kundak yapıyorum, mumya gibi kalmıyor böylelikle
Sen dediğin gibi yine kaldırıp meme teklifinde bulun, sürekli huy değiştiriyor bu çocuklar insan bocalıyorYine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım Verdi’s onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor
Ohh içim rahatladı, burayı bu yüzden seviyorumAşının ilk günü ben de zor besledim resmen 2 kere 6 saat beslenemedi sarılık zamanı gibi uyandırmaya çalıştım yokk sonraki günler çok emdi öyle kapadık açığı
Benimki de aynı 2 gündür zorlamıyorum. Karnı aç olsa ağlar diye dokunmuyorum süt de birikiyo önlendi istediği zaman baha da süt olMus oluyo.Yine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım verdim onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor
Kundak faydalı bencede kendilerini anne karnında hissediyorlarmış. Biz doğduğunda fermuarlılardan almıştık ondada ellerini boynundan dışarı çıkartıyordu o derece darlanmayı sevmiyor çocukdream_catcherr ve T temmuzekim karşı komşum verdi bana da çok faydalanmış o zamanında Trendyol yorumlarında baya iyi ama bana da sıkışıyormuş hissi verdi. Sanki elini kolunu bağlamışım gibi yine de bi denemek istiyorum.
Sen dediğin gibi yine kaldırıp meme teklifinde bulun, sürekli huy değiştiriyor bu çocuklar insan bocalıyor
Benim bundanım var aslında.Kızlar bu kundaklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki sıkışmış gibi geliyor bana bebekler? Ama böyle daha sağlıklymış
Ay kıyamadım yavruma ya önde eller bağlı tuhafıma gitti gittim çıkardım napayım, baya da derin uyumuştu aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum az sonra Diker beni emme nöbeti içinBenim bundanım var aslında.
İlk 3 hafta ellerine hiç müdehale etmedim, çok minik diye kıyamıyordum da. sereserpe yattı yavrum.
Sonra Mızırdanmalar başlayınca birkaç sefer kullanmaya çalıştım. Mümkün değil kabul etmiyor.
Sen de bi şansını dene istersen
Kollarına hiçbir şey değmeyecek resmen onu istiyor ince müslinler yarım kundak filan kâr etmiyor
Derin uykuda eller oynamaz pek.Ay kıyamadım yavruma ya önde eller bağlı tuhafıma gitti gittim çıkardım napayım, baya da derin uyumuştu aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum az sonra Diker beni emme nöbeti için
Aynıyız ama sennki asıdandr bnmki sebepsizYine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım verdim onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor
Bizimkide öyle ya. Geçen elleri üşüyor diye battaniyeye sıkıştırdım hafif battaniyeyle birlikte çekiverdi kafasına ellerini. Allahtan yanındaydım o an hemen düzelttim. Eller yukarıda yatıyor hep kundaklayıncada kıpır kıpır açıyor bir şekildeBenim bundanım var aslında.
İlk 3 hafta ellerine hiç müdehale etmedim, çok minik diye kıyamıyordum da. sereserpe yattı yavrum.
Sonra Mızırdanmalar başlayınca birkaç sefer kullanmaya çalıştım. Mümkün değil kabul etmiyor.
Kollarına hiçbir şey değmeyecek resmen onu istiyor ince müslinler yarım kundak filan kâr etmiyor
Ay kıyamadım yavruma ya önde eller bağlı tuhafıma gitti gittim çıkardım napayım, baya da derin uyumuştu aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum az sonra Diker beni emme nöbeti için
Heh öyle bizde de kafa hep açık sürekli battaniyelerden yarım örtü yapıyorum kafasına gözüm sürekli üstündeBizimkide öyle ya. Geçen elleri üşüyor diye battaniyeye sıkıştırdım hafif battaniyeyle birlikte çekiverdi kafasına ellerini. Allahtan yanındaydım o an hemen düzelttim. Eller yukarıda yatıyor hep kundaklayıncada kıpır kıpır açıyor bir şekildeaynı şekilde şapkada asla taktırmıyor kışın ne yapacağız bakalım
Ayy resmen benim oğluşu anlatmışsın,asla sevmiyor kundak,şapka takmak vs hemen bı şekilde kurtarıyor kendini. Kış için uyku tulumu aldım hatta yorganı vs kafasına çekmesin diye çünkü benimki de çok hareketli. Sürekli tetikteyim, kafasına örtü çekti mi va diye. L Lalalala1 iyi yapmışsın çıkararak ben de sıkışmışlar gibi hissediyorum böyle kundaklarda.Kundak faydalı bencede kendilerini anne karnında hissediyorlarmış. Biz doğduğunda fermuarlılardan almıştık ondada ellerini boynundan dışarı çıkartıyordu o derece darlanmayı sevmiyor çocuk
Ahhh annelik cidden zor, bebekler cidden çok ilginç anlık huyları değişiyor.benimki de sürekli meme istiyor uykusu var uyumak yerine emme istiyor sonra kusuyor, sonra tekrar emme,kusma kısır döngü bazen ben de çok zorlanıyorum özellikle de geceleri..Bebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Zor çabalarla uyutmuştum 1 saat sonra uyandı ve devam
Memem boşaldı artık dinlenemiyorum dıye. Sıkınca süt var yutkunuyor da ama doymuyor mu diye düşünüp dhaa önce yediği mamadan vereyim dedim.
Mamayı Asla ağzına almıyor i, damlaları tükürerek atıyor. Biberondan öğürüyor ki önceden sütümü de bu şekilde vermiştim
Başlarda yaptığım gibi Parmak emdirerek enjektörle vereyim dedim aynı, istemiyor.
Emzik zaten tutmuyor.
Geceleri çok çaresiz hissediyorum.
Tabi ya insan evladı neyi yapmazsa dert ediniyor kendine yapınca da sanki kendi yapmış gibi rahatlıyor değişik bir şey gerçektenOhh içim rahatladı, burayı bu yüzden seviyorumuykuya dalmak üzereyken içti bı kaç dk daha.. arayı illa ki kapatırlar tabi ama bilebile olunca da insan rahat edemiyor. Uykulu hali ama dalamiyor da yavrum
Benimki de canımı alın kollarımı rahat bırakın modunda olduğu için lcwden 2.5 tog kalınlığında uyku tulumu aldım en azından böyle herkesin gönlü olurBenim bundanım var aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?