2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım verdim onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor

Yine üç saat önce emmisti ve bir iki dk emip bıraktı, sağdım verdim onu da kabul etmedi, uyut beni diye mizmizlandi, inşallah aşıdandır. Bir iki saate uyandırıp yeniden emzirmeyi deniycem.Resmen aç yatıyor
Aşının ilk günü ben de zor besledim resmen 2 kere 6 saat beslenemedi sarılık zamanı gibi uyandırmaya çalıştım yokk sonraki günler çok emdi öyle kapadık açığı

Kızlar bu kundaklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki sıkışmış gibi geliyor bana bebekler? Ama böyle daha sağlıklymış
Bizde cırtlı kundak var canım başlarda kullanıyorduk ama çok hareketli kıpır kıpır kaydırıyor kendini kundak çıkıyor yukarı ağzına kadar gece riskli geldiği için kullanmıyoruz bayadır

Bunlarda hareket alanı çok kısıtlanır gibi hissediyorum nedense, o yüzden tek kat muslin battaniyeyi üçgen yaparak yarım kundak yapıyorum, mumya gibi kalmıyor böylelikle
dream_catcherr ve T temmuzekim karşı komşum verdi bana da çok faydalanmış o zamanında Trendyol yorumlarında baya iyi ama bana da sıkışıyormuş hissi verdi. Sanki elini kolunu bağlamışım gibi yine de bi denemek istiyorum.
Sen dediğin gibi yine kaldırıp meme teklifinde bulun, sürekli huy değiştiriyor bu çocuklar insan bocalıyor

Aşının ilk günü ben de zor besledim resmen 2 kere 6 saat beslenemedi sarılık zamanı gibi uyandırmaya çalıştım yokk sonraki günler çok emdi öyle kapadık açığı
Ohh içim rahatladı, burayı bu yüzden seviyorumuykuya dalmak üzereyken içti bı kaç dk daha.. arayı illa ki kapatırlar tabi ama bilebile olunca da insan rahat edemiyor. Uykulu hali ama dalamiyor da yavrum

Benimki de aynı 2 gündür zorlamıyorum. Karnı aç olsa ağlar diye dokunmuyorum süt de birikiyo önlendi istediği zaman baha da süt olMus oluyo.

Kundak faydalı bencede kendilerini anne karnında hissediyorlarmış. Biz doğduğunda fermuarlılardan almıştık ondada ellerini boynundan dışarı çıkartıyordu o derece darlanmayı sevmiyor çocuk

Kızlar bu kundaklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki sıkışmış gibi geliyor bana bebekler? Ama böyle daha sağlıklymış
Benim bundanım var aslında.
İlk 3 hafta ellerine hiç müdehale etmedim, çok minik diye kıyamıyordum da. sereserpe yattı yavrum.
Sonra Mızırdanmalar başlayınca birkaç sefer kullanmaya çalıştım. Mümkün değil kabul etmiyor.
Sen de bi şansını dene istersen
Kollarına hiçbir şey değmeyecek resmen onu istiyor ince müslinler yarım kundak filan kâr etmiyor

Ay kıyamadım yavruma ya önde eller bağlı tuhafıma gitti gittim çıkardım napayım, baya da derin uyumuştu aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum az sonra Diker beni emme nöbeti için

Benmde bebeğim bugün çok uykuda devamlı uyuyo ben uyandrdm çoğunlukla emsin diye beş dk emip emerken geri uyuyo ayaklrnı çimdikliyom uyanıyo bi dk olmadan gene uyuyo doğru düzgün emmedide aç biliyorum. Ne olck böyle bilmiyorum

Aynıyız ama sennki asıdandr bnmki sebepsiz

Kızlar mamadan sonra sırtına vurarak gaz çıkarmalar ne zaman bitiyor acaba 3-4ay diye biliyorum ama emin değilim

Bizimkide öyle ya. Geçen elleri üşüyor diye battaniyeye sıkıştırdım hafif battaniyeyle birlikte çekiverdi kafasına ellerini. Allahtan yanındaydım o an hemen düzelttim. Eller yukarıda yatıyor hep kundaklayıncada kıpır kıpır açıyor bir şekilde aynı şekilde şapkada asla taktırmıyor kışın ne yapacağız bakalım

Ay kıyamadım yavruma ya önde eller bağlı tuhafıma gitti gittim çıkardım napayım, baya da derin uyumuştu aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum az sonra Diker beni emme nöbeti için
sanırım çok geç kaldık yarım kundak için
Heh öyle bizde de kafa hep açık sürekli battaniyelerden yarım örtü yapıyorum kafasına gözüm sürekli üstünde asıl kış beni de düşündürüyor

Bebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Zor çabalarla uyutmuştum 1 saat sonra uyandı ve devam
Memem boşaldı artık dinlenemiyorum dıye. Sıkınca süt var yutkunuyor da ama doymuyor mu diye düşünüp dhaa önce yediği mamadan vereyim dedim.
Mamayı Asla ağzına almıyor i, damlaları tükürerek atıyor. Biberondan öğürüyor ki önceden sütümü de bu şekilde vermiştim
Başlarda yaptığım gibi Parmak emdirerek enjektörle vereyim dedim aynı, istemiyor.
Emzik zaten tutmuyor.
Geceleri çok çaresiz hissediyorum.

Kundak faydalı bencede kendilerini anne karnında hissediyorlarmış. Biz doğduğunda fermuarlılardan almıştık ondada ellerini boynundan dışarı çıkartıyordu o derece darlanmayı sevmiyor çocuk
Ayy resmen benim oğluşu anlatmışsın,asla sevmiyor kundak,şapka takmak vs hemen bı şekilde kurtarıyor kendini. Kış için uyku tulumu aldım hatta yorganı vs kafasına çekmesin diye çünkü benimki de çok hareketli. Sürekli tetikteyim, kafasına örtü çekti mi va diye. L Lalalala1 iyi yapmışsın çıkararak ben de sıkışmışlar gibi hissediyorum böyle kundaklarda.
Ahhh annelik cidden zor, bebekler cidden çok ilginç anlık huyları değişiyor.benimki de sürekli meme istiyor uykusu var uyumak yerine emme istiyor sonra kusuyor, sonra tekrar emme,kusma kısır döngü bazen ben de çok zorlanıyorum özellikle de geceleri..

Ohh içim rahatladı, burayı bu yüzden seviyorumuykuya dalmak üzereyken içti bı kaç dk daha.. arayı illa ki kapatırlar tabi ama bilebile olunca da insan rahat edemiyor. Uykulu hali ama dalamiyor da yavrum
Tabi ya insan evladı neyi yapmazsa dert ediniyor kendine yapınca da sanki kendi yapmış gibi rahatlıyor değişik bir şey gerçekten

Benimki de canımı alın kollarımı rahat bırakın modunda olduğu için lcwden 2.5 tog kalınlığında uyku tulumu aldım en azından böyle herkesin gönlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…