2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Slingi nereden aldınız acaba? Benimkide bana yapışık bari ellerimi kullanayim böyle sürekli kucakta çok zor oluyor

Yapma ya o derece mi belli ediyor kendini
Ben dün farklı olarak kestane yemiştim ondan mı oldu nedir. Sürekli ne yiyeceğim hesabı yapıyorum artık.
Maalesef
Ben sadece pilav kuzu eti(dana gaz yapıyormuş) ve makarna yiyorum gaz olmasın siye doktorum diyet listesine bir tek bunları yiyebilirsin yazmış 12. Haftaya kadar.
Zor bi süreç.

Ben humana still tee, ebebeğin malt içeceği, imom latte vitamin ve solgarın brewer yeast adlı bira mayası tabletini kullanıyorum dönüşümlü olarak. İçlerinde en etkilisi bence bira mayası tableti. Sütü olmayan herkese öneriyorum. Bir de suyu 3bucuk litrenin altına düşürmüyorum. Vücut kendi metabolizması için 2 litre kullanıyor zaten. Bebek için en az 1 litre ekstradan içmek gerek, bence tabi.

Kesinlikle öyle, özellikle de bizim gibi normalde çalışan insanlar birden eve kapanırsa kafayı yer , her zaman derim mutlu anne=mutlu bebek
Yaaa süpermiş, ben de araştırma yapıyorum da ne alsam bilemedim, senin sling hangi marka canım?
Hahaha kesinlikle

Slingi nereden aldınız acaba? Benimkide bana yapışık bari ellerimi kullanayim böyle sürekli kucakta çok zor oluyor

aynenn ne yazıkki peki emdikten sonramı altını alıyosun emmedenmi
Emdikten sonda alıyorum o ara tekrar yapıyor çünkü:)
Kızlar ben bunu almıştım hazırlık yaparken fiyatı artmış baya. Çok beceremedim kafa kısmını ama yarın yapıp tekrar çıkacağım :)

dream_catcherr sen işe dönecek misin kuzu?

Teşekkür ederim önerileriniz için, hepsine bakacağım. Suyu da arttırmaya çalışacağım.

bebeğim emdikten sonra altını alınca hep kusyır sonra tejrar emmek istyo sizinkilerde böylemi
Benimki emme öncesi çok ağlıyor diye emdikten sonra alıyordum altını, hep kusuyordu. Kusması normal zaten yatar pozisyonda olduğu için. Emdikten sonra bir süre dik tutmak gerekiyor. Ben kustuğu için emme öncesi almaya alıştırdım artık ağlamıyor. Tekrar yaparsa da dediğim gibi araya 10-15 dk koyuyorum mutlaka

emmsen öncede yapmış oluyomu
Oluyor ama ben tekrar tekrar almamak adına emdikten sonra alıyorum :)

Gece de emdikten söndürsün alıp dişer memeye geçil öncesinde altını alıyorum hem uyanmış oluyor. Diğer memeyi de azcık emip uyuyor bazen, bazen de hiç emmiyor. Değişiyor yani bazen de emmeden önce alıyorum altını. Çok bir standartım olmamakla birlikte genellikle emdikten sonra.

ben yarım saat koydum yinede kustu kustyktan sonra yine emmk istedi emxirdim uyudu şimdi uyurken bidaha kaka ysptı alıncada tekrar uyanıyo ben ne yapsam bilemedim bidahaki emene kadar kalsa pişik olurmuki hemen tekrar sürekli yapıyo kaka

Bence uyurken almayın uyusun yavru. Ben almıyorum, hiç pişik olmadık çok şükür altını her alışımda kremliyorum ben. Kızarıklık görünce kremleyen de varmış ama ben olsa da olmasa da incecik katman sürüyorum.

bende kremliyorum her seferinde artık uyurkende yaptığına yapacak bişi yok o zaman bi düzen oluşturdum öyle devam edeyim madem her emmeden önce alt alayım her seferinde krem süreyim

Ya ben dayanamıyorum, gece çok uykum oluyor mesela ama yine de değiştiriyorum çiş olsa bile. Rahat edemiyorum hiç
Yok canım 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum, çok küçük bırakamam. Doğum iznim 2 hafta sonra bitiyor normalde. Sen ne yapacaksın?
Ben çalışacağım canım malesef.
Annem bakacak. Ama bizim 2 gün evden çalışma olayımız var, 3 gün işe gideceğim sadece. Bir de süt iznim var 4 te çıkacağım evim çok yakın 20 dkya evdeyim. Bakalım beni neler bekliyor :)

bebeğim emdikten sonra altını alınca hep kusyır sonra tejrar emmek istyo sizinkilerde böylemi
Ben emer emmez altını açmıyorum eğer çok açsa biraz emziriyorum öyle açıyorum yoksa emme işlemi bittikten sonra altını açarsam olduğu gibi kusuyor en iyisi emzirdikten sonra dik tutmak

Valla ben anında alıyorum kokluyorum bakıyorum çiş kokuyor hemen açıyorum çünkü alıştı uyumaz öyle kıpır kıpır yapıyor. Pişik içinde şükür hiç olmadık ama doğduğundan beri her altını alışımda yoğurt gibi sürüyorum pişik korkusundan.

Emzirdikten sonra sindirim başlayana kadar onda yaklaşık 15/20 dk dik tutarsan kusmaz. Bebeklerde mide kapakçığı görevini yapmıyor, büyüyünce yapacak. O yüzden emzirmeden önce altını alabilirsin, yada emzirdikten 15 dk sonra alırsan daha az kustugunu göreceksin. Çıkardığı fazla süt değil de, ihtiyacı olan miktarın fazlası çıktıysa yerini koymak için emmek istemesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…