2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sağlık ocağına 3. Ayda rutin kontrol için gitmeden göz muayenesine gitmek lazımmış ki ordan verilen kağıdı sağlık ocağına vermek için
Sağlık ocagı da bişey söylemedi.pek önemsemiyorlar bizim burda sanırım.ilk ay asısında götürdüm sadece ebe ölcümlerini yaptı.aile hekimi hiç görmedi bile bebeği

Göz muayenesi nasıl yapılıyor.özele mi gittiniz devlet hastanesine mi acaba.

İyi çok şükür bizimde düşmeye devam ediyor şuan 7 ye düştü Bizim makinayla ölçülüyor artık kan almıyorlar değeri yüksek olmadığı için.

bende kremliyorum her seferinde artık uyurkende yaptığına yapacak bişi yok o zaman bi düzen oluşturdum öyle devam edeyim madem her emmeden önce alt alayım her seferinde krem süreyim
Bende emmeden önce alıyorum gece uykumuz pek yok çünkü zor zar uyuyunca da uyanıyor uyanmasın diye korkudan

Olsun bak ne güzel 2 gün evdesin,yerin de yakınmış ohh mis :) benim isyerim evime çok uzak ve saatler de çok uzun oluyordu yol ile birlikte trafik vs.

Normal doğum.yapan anneler alt kisminiza baktınız mi ayna yardımı vs ile. Ben bakıyorum ama orda sanki fındık kadar bi top.gibi bisey görüyorum. Dikilmesi mi lazımdı acaba diye düşünüyorum. Sizinde öyle bisey var mı kusura bakmayın.soru için.

En iyisini yapmışsın valla için açılmıştır
İyi geldi öncesinde de 2 kez çıkmıştık yakın mesafeler tabi Bi dinlenebilsem dışarı da çıkacağım ama sürekli tek başına olmak çok zor yetişemiyor insan
Şuan aşırı özendim

T temmuzekim turkuazz34 kızlar bize sadece Nurse harveys damla verildi ek olarak hiçbir şey kullanmadık. Ve sadece mamaya ya da süte karıştırıp verebiliyordum 3 gecedir veremedim, erkek gibi gaz çıkarmaları azaldı ve bugün hiç olmadı.
Önceden hiç kusmazken damladan sonra ağzından hafif hafif çıkarmalar başladı.
Emerken kıvranmalar kızımda da mevcut hatta bu yüzden eskisi gibi ememediğini düşünmeye başladım
Baştan sona gebelikteki aşırı bulantılar hariç istisnasız hepsi yaşandı ve yaşanıyor

Etrafa bakmaktan uyuyamıyor bu bebe, tülbent ortuyorum omzundan yüzüne doğru, yoksa mümkün değil.. 2. ay güncellemesi gelmiş, kucağımdayken ben oturmayacakmisim, ayağa kalkıp gezmemi istiyor hanımefendi Oturunca çığlık, kıyamet. Bı de numaradan ağlama eklendi. Emziği atıp bı iki sn sonra ağlıyoruz, ağlasa emzik düşecek onu ayarlayamiyor numara yaparken

Size Sakin bi gece diliyorum sonra da bize umarım

Şimdi katinacığım sana alacağım cevaptan cok çekindiğim bi soru soracağım
Hatırladığım kadarıyla kakada kan görmüştün daha önce. Neye benziyordu?
Bu akşam kıl gibi ince 2 mm kadar kırmızılık gördüm. Sanırm kandı. Sizin de böyle miydi ?

Biz de evin içinde turluyoruz sabah akşam. Kol bacak kalmadı bende hayır ev aynı ev neyini inceliyor bu kadar bilmiyorum

1 saat sonra uyanacak ve ben daha yeni yattım yatağa. Acaba uyusam 1 saat sonra uyanıp mı kafam kazan gibi olsa yoksa uyumasam da mı olsa ona karar vermeye çalışıyorum.
Çok yerinde bir soru

Kesinlikle uyu bu 1 saat bile sana iyi gelecek yaralarını saracak

Biz 11 de uyuduk şimdi kalktık o uyku bile çok iyi geldi bana, hemen koş uyu hemmeen

Ah inşallah
Evet gördüm daha bu sabah, halen toparlayamadik malesef, ara ara devam ediyor. İki farklı şekilde gördüm ben, ilkinde bulanık bir kandı mukuslu. İkincisi ise taze parlak kan çizgi olarak ve noktasal olarak gördüm. Mesaj atabilirsin foto çektiyse eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…