Sağlık ocagı da bişey söylemedi.pek önemsemiyorlar bizim burda sanırım.ilk ay asısında götürdüm sadece ebe ölcümlerini yaptı.aile hekimi hiç görmedi bile bebeği
Bugün kontrolümüz vardı en son kontrolde değeri 11 di doktor bu sefer bakmaya gerek görmedi ilk günler tehlikeli şuan rengide sıkıntılı görünmüyo boşuna kan aldırmayalım dedi uyku halide yapmazmış uzamış pek sıkıntılı bir durum değil kafana takma dedi doktorumuz
bende kremliyorum her seferinde artık uyurkende yaptığına yapacak bişi yok o zaman bi düzen oluşturdum öyle devam edeyim madem her emmeden önce alt alayım her seferinde krem süreyim
Ben çalışacağım canım malesef.
Annem bakacak. Ama bizim 2 gün evden çalışma olayımız var, 3 gün işe gideceğim sadece. Bir de süt iznim var 4 te çıkacağım evim çok yakın 20 dkya evdeyim. Bakalım beni neler bekliyor :)
Normal doğum.yapan anneler alt kisminiza baktınız mi ayna yardımı vs ile. Ben bakıyorum ama orda sanki fındık kadar bi top.gibi bisey görüyorum. Dikilmesi mi lazımdı acaba diye düşünüyorum. Sizinde öyle bisey var mı kusura bakmayın.soru için.
İyi geldi öncesinde de 2 kez çıkmıştık yakın mesafeler tabi Bi dinlenebilsem dışarı da çıkacağım ama sürekli tek başına olmak çok zor yetişemiyor insan
Kızlar slingi kullandım ben bugün, kafa kısmını tam beceremedim sanırım bi tık yamuk kaldı o yüzden sanki kucağımda taşır gibi destek yaptım ama olsun yine de muhteşem bir icat. Taktım çıktım valla uyudu bebeğim de sağolsun gezdim geldim sitede 3 tur
Ben nurse harveys colex surup kullanıyorum 1 haftadır ama gaz problemine iyi geldi kakası baya bi arttı fakat emerken kıvranmaya başladı ve sonra bütün emdiğini kusmaya o nedenle ara vereceğim, bugün tadına da baktım diş macunu gibi geldi beğenmedim :)
Biogaiadan memnunum bağırsak florasını düzenliyor
Ttemmuzekimturkuazz34
kızlar bize sadece Nurse harveys damla verildi ek olarak hiçbir şey kullanmadık. Ve sadece mamaya ya da süte karıştırıp verebiliyordum 3 gecedir veremedim, erkek gibi gaz çıkarmaları azaldı ve bugün hiç olmadı.
Önceden hiç kusmazken damladan sonra ağzından hafif hafif çıkarmalar başladı.
Emerken kıvranmalar kızımda da mevcut hatta bu yüzden eskisi gibi ememediğini düşünmeye başladım
Etrafa bakmaktan uyuyamıyor bu bebe, tülbent ortuyorum omzundan yüzüne doğru, yoksa mümkün değil.. 2. ay güncellemesi gelmiş, kucağımdayken ben oturmayacakmisim, ayağa kalkıp gezmemi istiyor hanımefendi Oturunca çığlık, kıyamet. Bı de numaradan ağlama eklendi. Emziği atıp bı iki sn sonra ağlıyoruz, ağlasa emzik düşecek onu ayarlayamiyor numara yaparken
Etrafa bakmaktan uyuyamıyor bu bebe, tülbent ortuyorum omzundan yüzüne doğru, yoksa mümkün değil.. 2. ay güncellemesi gelmiş, kucağımdayken ben oturmayacakmisim, ayağa kalkıp gezmemi istiyor hanımefendi Oturunca çığlık, kıyamet. Bı de numaradan ağlama eklendi. Emziği atıp bı iki sn sonra ağlıyoruz, ağlasa emzik düşecek onu ayarlayamiyor numara yaparken
Şimdi katinacığım sana alacağım cevaptan cok çekindiğim bi soru soracağım
Hatırladığım kadarıyla kakada kan görmüştün daha önce. Neye benziyordu?
Bu akşam kıl gibi ince 2 mm kadar kırmızılık gördüm. Sanırm kandı. Sizin de böyle miydi ?
1 saat sonra uyanacak ve ben daha yeni yattım yatağa. Acaba uyusam 1 saat sonra uyanıp mı kafam kazan gibi olsa yoksa uyumasam da mı olsa ona karar vermeye çalışıyorum.
1 saat sonra uyanacak ve ben daha yeni yattım yatağa. Acaba uyusam 1 saat sonra uyanıp mı kafam kazan gibi olsa yoksa uyumasam da mı olsa ona karar vermeye çalışıyorum.
Şimdi katinacığım sana alacağım cevaptan cok çekindiğim bi soru soracağım
Hatırladığım kadarıyla kakada kan görmüştün daha önce. Neye benziyordu?
Bu akşam kıl gibi ince 2 mm kadar kırmızılık gördüm. Sanırm kandı. Sizin de böyle miydi ?
Ah inşallah
Evet gördüm daha bu sabah, halen toparlayamadik malesef, ara ara devam ediyor. İki farklı şekilde gördüm ben, ilkinde bulanık bir kandı mukuslu. İkincisi ise taze parlak kan çizgi olarak ve noktasal olarak gördüm. Mesaj atabilirsin foto çektiyse eğer.
Hemen uyursa 2 saate uyanıyor zaten emzirmede bakıyorum tekrar . Eger uzun süre uyumazsa uyumadan kontrol ediyorum yaptıysa alıp yatırıyorum. Ama yeni uykuya dalınca ellemiyorum uyanır uyumaz çünkü.