- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
İnce bir tabaka yeterliValla ben anında alıyorum kokluyorum bakıyorum çiş kokuyor hemen açıyorum çünkü alıştı uyumaz öyle kıpır kıpır yapıyor. Pişik içinde şükür hiç olmadık ama doğduğundan beri her altını alışımda yoğurt gibi sürüyorum pişik korkusundan.
Bizim de öyle her yerde aynı sanırımSağlık ocagı da bişey söylemedi.pek önemsemiyorlar bizim burda sanırım.ilk ay asısında götürdüm sadece ebe ölcümlerini yaptı.aile hekimi hiç görmedi bile bebeği
Bize böyle dendi de belki 4. Ayda ister sizden önemli bir şey olmadığı için. Sağlık bakanlığı ara ara isteyebilirmiş bu belgeleri o yüzden teslim ediyormuşuz işitme testimi kalça Ultrasonunu ve göz testiniAa bana söylemediler bak bu kez
Bizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldimİyi geldi öncesinde de 2 kez çıkmıştık yakın mesafeler tabiBi dinlenebilsem dışarı da çıkacağım ama sürekli tek başına olmak çok zor yetişemiyor insan
Şuan aşırı özendim
T temmuzekim @turkuazz34 kızlar bize sadece Nurse harveys damla verildi ek olarak hiçbir şey kullanmadık. Ve sadece mamaya ya da süte karıştırıp verebiliyordum 3 gecedir veremedim, erkek gibi gaz çıkarmaları azaldı ve bugün hiç olmadı.
Önceden hiç kusmazken damladan sonra ağzından hafif hafif çıkarmalar başladı.
Emerken kıvranmalar kızımda da mevcut hatta bu yüzden eskisi gibi ememediğini düşünmeye başladım
Baştan sona gebelikteki aşırı bulantılar hariç istisnasız hepsi yaşandı ve yaşanıyor
Bizimkide aç ama haaala gözü etrafta emmiyorken de hep gezmek istiyor oturunca ağlıyorEtrafa bakmaktan uyuyamıyor bu bebe, tülbent ortuyorum omzundan yüzüne doğru, yoksa mümkün değil.. 2. ay güncellemesi gelmiş, kucağımdayken ben oturmayacakmisim, ayağa kalkıp gezmemi istiyor hanımefendiOturunca çığlık, kıyamet. Bı de numaradan ağlama eklendi. Emziği atıp bı iki sn sonra ağlıyoruz, ağlasa emzik düşecek onu ayarlayamiyor numara yaparken
İyi hadi gözünaydın. Benim nöbet de şimdi bitti, yatışa geçiyorumBiz yine uyandık, ıh ıh kaka yapıyor keçi seslerine devam anlayacağınız
4;30 emme nöbeti tamamlanmıştır
Bu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?Ah inşallah
Evet gördüm daha bu sabah, halen toparlayamadik malesef, ara ara devam ediyor. İki farklı şekilde gördüm ben, ilkinde bulanık bir kandı mukuslu. İkincisi ise taze parlak kan çizgi olarak ve noktasal olarak gördüm. Mesaj atabilirsin foto çektiyse eğer.
Al benden de o kadar emzirme üzerine 2 saat geçti yeni uyutabildim. Bır, bir buçuk saat sonra uyanacak
Bebeğim sağolsun 2.30da kalktı yarım saat kıyak geçti annesineÇok yerinde bir soru
Kesinlikle uyu bu 1 saat bile sana iyi gelecek yaralarını saracak
Biz 11 de uyuduk şimdi kalktık o uyku bile çok iyi geldi bana, hemen koş uyu hemmeen
Bı kez kaçak oldu tatlıdan sonra pilav tereyagliymis annemdeyken, tabi ne kadar etkiliyo bilemem. Tekrarlarsa çek mutlaka,geçmiş olsun cnmBu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?
Foto çekmedim maalesef anın şokuyla ama görünen o ki kan gibi duruyor.
Sonraki bezde göremedim tekrarlarsa foto çekeceğim
Bi vitrin süsü bndede varBizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldim
Biliyorum ama yinede bol sürüyorum benİnce bir tabaka yeterli
Evet aslında sab çok iyiydi ilkinde de onu kullandık rahata etmiştik canim alparslana da iyi geldi gibi ama bazen çığlık çığlığa ağlıyor anlamsızca susturabilene aşk olsunBen çok memnundum. Alerji hikayesi sebebiyle şu an kestik, dış etkenleri azaltmak adına. Bağırsak florasını düzenliyor, hemen etki etmiyor. Gaza direkt olarak etkili olmasa da bize iyi gelmişti. Sab simplex gaz çıkartmayı sağlıyor, bir nevi bağırsak hareketini hızlandırıyor. Bizim zaten hızlıydı, o yüzden bı kaç gün kullanıp kestik. Sevemedim o yüzden.
Teşekkürler canımBen memnunum şu anlık
Kuzu sizde mi çığlık çığlığa ağlıyorsunuzBen dün başladım canım hemen etki etmiyor bir süre izleyeceğim olmazsa diğer gaz damlalarına geçeyim dedim.
katinaizmir değerlendirmeni ekran görüntüsü aldım bizim bağırsaklar da çalışıyor o yüzden şimdilik biagaia denemiş devam edeyim.
Teşekkürler canimBen memnunum canım ama etkisini bir haftada falan anca gösterdi bizde.
İlk Zamanlar bayağı koyu maviydi şimdi rengi açılmaya başladı net olarak belli oluyor ama döner mi bilemiyorum tabi ilk oğlumda donmemistiBebeğinin gözleri renkli olanlar bebeğinizin gözleri döndü mü yoksa aynı mı kaldı
Ayyy teyzesi yesin bal kızıBen de şuraya geçen günden bi foto bırakayım
40ımızda 2 şer saat yol yaptık, Bursa’ya gittik geldik
Öyle yaparsın canimBizim ebe de aile hekimi de bişey söylemedi.kalca ultrason için gittiğimde göz muayenesi de yaptırayım ben de
O keçi sesi demekkit tek benimkinde değilmişBiz yine uyandık, ıh ıh kaka yapıyor keçi seslerine devam anlayacağınız
4;30 emme nöbeti tamamlanmıştır
Ben de normal yaptım ama öyle bsy yok. Bi doktora git bence aklın kalmasın neymiş öğrenmiş olursunNormal doğum.yapan anneler alt kisminiza baktınız mi ayna yardımı vs ile. Ben bakıyorum ama orda sanki fındık kadar bi top.gibi bisey görüyorum. Dikilmesi mi lazımdı acaba diye düşünüyorum. Sizinde öyle bisey var mı kusura bakmayın.soru için.
Şimdi bile ses çıkarıyor ya çok komikO keçi sesi demekkit tek benimkinde değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?