2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnce bir tabaka yeterli

Aa bana söylemediler bak bu kez
Bize böyle dendi de belki 4. Ayda ister sizden önemli bir şey olmadığı için. Sağlık bakanlığı ara ara isteyebilirmiş bu belgeleri o yüzden teslim ediyormuşuz işitme testimi kalça Ultrasonunu ve göz testini

Bizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldim

Bizimkide aç ama haaala gözü etrafta emmiyorken de hep gezmek istiyor oturunca ağlıyor

Bu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?
Foto çekmedim maalesef anın şokuyla ama görünen o ki kan gibi duruyor.
Sonraki bezde göremedim tekrarlarsa foto çekeceğim

Al benden de o kadar emzirme üzerine 2 saat geçti yeni uyutabildim. Bır, bir buçuk saat sonra uyanacak

Çok yerinde bir soru

Kesinlikle uyu bu 1 saat bile sana iyi gelecek yaralarını saracak

Biz 11 de uyuduk şimdi kalktık o uyku bile çok iyi geldi bana, hemen koş uyu hemmeen
Bebeğim sağolsun 2.30da kalktı yarım saat kıyak geçti annesine valla uyudum hemen 1 saat 2 saattir diyerek.

Günaydın kızlar bu gece çok uyandık normalde 2 kez uyandırdık, hala uyuyorum ayakta sallamaya geçtim uyumadı bizimki

Cuma günü BİM’e çok güzel şeyler geliyor bakmak isterseniz

Eklentiler

• 0794D91F-48EE-481A-84A4-481B0F3B4CBA.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?
Foto çekmedim maalesef anın şokuyla ama görünen o ki kan gibi duruyor.
Sonraki bezde göremedim tekrarlarsa foto çekeceğim
Bı kez kaçak oldu tatlıdan sonra pilav tereyagliymis annemdeyken, tabi ne kadar etkiliyo bilemem. Tekrarlarsa çek mutlaka,geçmiş olsun cnm

Evet aslında sab çok iyiydi ilkinde de onu kullandık rahata etmiştik canim alparslana da iyi geldi gibi ama bazen çığlık çığlığa ağlıyor anlamsızca susturabilene aşk olsun
Ben memnunum şu anlık
Teşekkürler canım
Kuzu sizde mi çığlık çığlığa ağlıyorsunuz
Ben memnunum canım ama etkisini bir haftada falan anca gösterdi bizde.
Teşekkürler canim
Bebeğinin gözleri renkli olanlar bebeğinizin gözleri döndü mü yoksa aynı mı kaldı
İlk Zamanlar bayağı koyu maviydi şimdi rengi açılmaya başladı net olarak belli oluyor ama döner mi bilemiyorum tabi ilk oğlumda donmemisti
Ben de şuraya geçen günden bi foto bırakayım

40ımızda 2 şer saat yol yaptık, Bursa’ya gittik geldik
Ayyy teyzesi yesin bal kızı maşallah kuzuma
Bizim ebe de aile hekimi de bişey söylemedi.kalca ultrason için gittiğimde göz muayenesi de yaptırayım ben de
Öyle yaparsın canim

Ben de normal yaptım ama öyle bsy yok. Bi doktora git bence aklın kalmasın neymiş öğrenmiş olursun

Reactions: Zzy
O keçi sesi demekkit tek benimkinde değilmiş
Şimdi bile ses çıkarıyor ya çok komik

maviss_34 bizim 2 gün evvel öyle bir krizimiz oldu canım ama genelde sakin aslında. Huzursuz olduğu oluyor evet ama çığlık çığlığa ağlaması her gün olmuyor. Klasik mızırdanmalar var ama tabii.
Gerçekten insan panik oluyor öyle zamanlarda.

Kızlar böyle bi eğitim var katılmak isteyenler için paylaşıyorum, ücretsiz.

Eklentiler

• 87EBEE39-7558-4E3D-8838-790D6678B926.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…