- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Aynen canım hemen hemen aynı gidiyorlar ama tabi bazı geceler var ki ne 3 ne 6,maşallah saat başı ayakta ve kikir kikir gülüyor boncukGeceye kadar bizim de öyle canım, şimdi uyuyor mesela bi iki saat aralıklarla 12 ye kada 2 defa uyanır diye tahmin ediyorum. O zaman rutinde çoğumuzun bu şekilde demek ki. 3 ve saat 6 civarlarında uyanıyorlar.
Şuan bizim durumumuzda böyle sürekli emip cıkarma derdindeyiz ve sürekli emerken ıkınıyoruz .Fışkırarak gitmedigi zamanlardada aynı oluyor.süt çok aktıgı zaman cıkarıp biraz dik tutuyorum akması kesiliyor.kusma cok artmıştı ben gaz damlasına bagladım 3 ögün veriyordum 2 ögüne indirince biraz azaldı.Selam kızlar benim bebiş şu günlerde memedeyken 1-2 emip kendini geri atıyor sonra tekrar alıyor tekrar bırakıyor ağlıyo emmek istiyo da ememiyo gibi, memeyi çıkarınca sıkıyorum tek yerden süt fışkırarak gidiyor o mu rahatsız ediyor acaba yoksa sütün öyle akması normal mi, ne yapmalıyım, gaz ve kusma problemi de arttı bu günlerde
Ay ben de aynıyım sürekli yiyeceklerimi düşünüyorum mesela az önce bebeğimi emzirirken uyusa da ekmek arası tahin helvası yesem diye hayal kurdum ve uyuyunca azıcık da olsa yedim, simdi de bunun üzerine yatacağımKızlar hiç doymuyorum. Resmen fit bir hamileydim ama kilo alacağım. Bir yanım ya bırak bir daha böyle bir dönem olmayacak ye süt olsun diyor diğer yanım da kendimi kötü hissediyor hem şişkin hem sanki böyle nasıl anlatsam fiziki olarak kendimi beğenmiyorum gibi.
Ben de gaz için surup kullanıyordum ona bağlamıştım 3 gün ara verdim kakasını yapamadı çocuğum kusmalar da devam etti tekrar vermeye başladımŞuan bizim durumumuzda böyle sürekli emip cıkarma derdindeyiz ve sürekli emerken ıkınıyoruz .Fışkırarak gitmedigi zamanlardada aynı oluyor.süt çok aktıgı zaman cıkarıp biraz dik tutuyorum akması kesiliyor.kusma cok artmıştı ben gaz damlasına bagladım 3 ögün veriyordum 2 ögüne indirince biraz azaldı.
Tek yerden süt fışkırması tazyik oluyor sanırım onu kastediyorsun. Benim de bazen tayzik oluyor ve bebekler bundan aşırı rahatsız oluyor. Öyle zamanlarda ben mochi yardımı ile sütü Biraz sağıyorum. Tavsiye ederimSelam kızlar benim bebiş şu günlerde memedeyken 1-2 emip kendini geri atıyor sonra tekrar alıyor tekrar bırakıyor ağlıyo emmek istiyo da ememiyo gibi, memeyi çıkarınca sıkıyorum tek yerden süt fışkırarak gidiyor o mu rahatsız ediyor acaba yoksa sütün öyle akması normal mi, ne yapmalıyım, gaz ve kusma problemi de arttı bu günlerde
Bunu elimde tatlı tabağı ile okumamAy ben de aynıyım sürekli yiyeceklerimi düşünüyorum mesela az önce bebeğimi emzirirken uyusa da ekmek arası tahin helvası yesem diye hayal kurdum ve uyuyunca azıcık da olsa yedim, simdi de bunun üzerine yatacağımkiyafetlerimin olmuyor oluşu cab yakıyor özellikle yüksek bel jeanlerim ağlıyor giyeyim diyince bu gidişat kötü efendim
Ya benimde bebeğim sık sık kaka yapardı 2-3 gündür gaz için damla kullanıyorum bugün bir kere küçücük leke gibi kaka yapmış başkada hiç yapmadı. Kafama takıldı ya kabız mı neden acaba diye..!Ben de gaz için surup kullanıyordum ona bağlamıştım 3 gün ara verdim kakasını yapamadı çocuğum kusmalar da devam etti tekrar vermeye başladım
Cok gec gördüm geriden geliyorum kusura bakmayin. cevap yazıldı mi onu da bilmiyorum ama önemli bir konu 6 aydan önce kapanmaması gerek kapanırsa açıyorlar o deliği tekrar çünkü zeka geriliği yapıyor dikkat edin lutfen. Arkada bi de delik var kafalarında onun da 3 aydan önce kapanması gerek.Kızlar bingildagi erken küçülen varmı cevrenizde vs duyduğunuz bı sikinti oldumu
size demiştim demek istemiyorum ama demiştim kilo alıyorsun emzirirkenGaliba doktorlar o şekilde yaklaşıyor canım
Benimkinin de ilk ay kilo alımı iyiydi.
İnşallah güneş de 12 günde 4400 e ulaşır.
Ya daha fenası ben 10 gün kadar önce bi gömlek aldım dökümlü duruyordu. Önceki gün giydim hafif sardı bedenimikız kilo almışım beeen
Kuzum bizde gaz problemi genel olarak hep var. O yüzden ayrım yapamayacağım ama dün gece evet uyumadı zordu
Ben gün içinde sürekli bi mıncıklama, masaj yapma ve yoğurma modundayım yoksa geceleri daha da kötü oluyor
Dün gece de ekstra yün yeleğim ile battaniyesinin üzerinden sardım, sonrasında 3 saat uyumuş şok oldum.
40 ım çıktıktan sonra işler çirkinleştisize demiştim demek istemiyorum ama demiştim kilo alıyorsun emzirirken
evet cok sukür uçtu, inşallah sağlıkla 40yaşlarını görürüz40 ım çıktıktan sonra işler çirkinleşti
Hayırlı ossun kırkın uçmuş kuzum
Soğanı kesip karanfil batırıp odaya konulduğunda burun tıkanıklığına iyi geldiğini biliyorum, çok geçmiş oldun canımGünaydın herkese kızlar benm bebebm girip oldu çok moralim bozuk uyumadı hiç burnu tıkalı öksürük hapşırma ne ararsan var ateş yok çok şükür sizde oldumu evde neler yaptınz geçsin diye klima kullanıyorum arada acıyorum belki de o yaptı bilmiyom
Oy darısı başımıza. Nazar değdi çocuğa 2 de uyuduk 4-6 ve şimdi 8 kalktıkİlk kez 12 bucukta sabah 7 ye kadar uyudu ama geçici biliyorum sevinmiyorum
Çok teşekkür ederimm soğanı kestim ama karanfilim yoktu öyle koymustum gece. Emmiyoda nasıl beslemeylm bilmiyorumSoğanı kesip karanfil batırıp odaya konulduğunda burun tıkanıklığına iyi geldiğini biliyorum, çok geçmiş oldun canım
Oy darısı başımıza. Nazar değdi çocuğa 2 de uyuduk 4-6 ve şimdi 8 kalktık
Kv söyledim bulacak birini düzenliKesinlikle çağır çok rahat ediyorsun valla ben o yönden kafadan rahatım yoksa sinir bozucu oluyor temizlik olayı
Kesinlikle cahillik ve dusuncesizlik, bişey söyleyince de aliniyorlar. Sakince güzel cevap vermişsin ben de aynını soylerdim, o senin suratından da ayrıca anlamıştır. İnşallah daha fazlası olmadan dönerler. Sen sakin kalmaya çalış, değişmiyorlar çoğumuz maruz kaldık, kalıyoruz. Biz güzel insan yetistirdikce düzelecek bu durumKızlar dün eşimin annesi ve babası geldi torun görmeye -ilk defa geliyorlar başka şehirden- , dün onlar geldiğinde bebeğim uyuyordu akşam üzeriydi sonra da ara ara uyandı ben de geri uyuttum düzeni bozulmasın diye. sabah kahvaltı yaparken uyandı oğlum kv gördü kucağına aldı öpmeye çalıştı izin vermedim asla. Sonra dedi ki anne sütü yararsa kilo alır cılız bu!!! Orada kan beynime sıçradı bı tane çarpmamak için zor tuttum kendimi yemin ederim. Sakince sağlığı yerinde doktoru gayet iyi diyor ki kilo demek sağlık demek degil dedim,hala kendi kendine yok yok cılız diye söylendi. İnsanlar neden böyle patavatsız ve cahil cidden tahammül edemiyorum umarım çok kalmadan geri giderler evlerine.
Nesil farkı mıdır düşüncesizlik midir bilmiyorum.Kızlar dün eşimin annesi ve babası geldi torun görmeye -ilk defa geliyorlar başka şehirden- , dün onlar geldiğinde bebeğim uyuyordu akşam üzeriydi sonra da ara ara uyandı ben de geri uyuttum düzeni bozulmasın diye. sabah kahvaltı yaparken uyandı oğlum kv gördü kucağına aldı öpmeye çalıştı izin vermedim asla. Sonra dedi ki anne sütü yararsa kilo alır cılız bu!!! Orada kan beynime sıçradı bı tane çarpmamak için zor tuttum kendimi yemin ederim. Sakince sağlığı yerinde doktoru gayet iyi diyor ki kilo demek sağlık demek degil dedim,hala kendi kendine yok yok cılız diye söylendi. İnsanlar neden böyle patavatsız ve cahil cidden tahammül edemiyorum umarım çok kalmadan geri giderler evlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?